Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o ja pierdziele

ta dziewczyna, ktora miala wizje ze w weekend majawy beda wypadki lotnicze

Polecane posty

Gość 3434234234234
to dziwne, to dlaczego spodziewałes sie że kogos mozesz zabic??? chyba ze tez masz jakies dziwne przeczucia.

anonimowychlopak - lepiej pisz do niej na meila. Zapamietaj to zebys nigdy takich tematow nie poruszal na necie. Ktos moze podkablowac itp. Latwo dojda po IP Internet nie jest bezpieczny Moze powinienes sie leczyc psychiatrycznie czy cos zeby nic zlego nie moglo sie wydarzyc? Pomysl o tym

Gość nieanonimowy chłopak
no więc jeżeli nie wyczułaś podpuchy posiadając rzekomo nadprzyrodzone zdolności to Twoje przepowiednie moim zdaniem można o kant d... potłuc :)🖐️

Gość anonimowychlopak
nicku cyfrowy spodziewalem sie tak jak za pierwszym razem gdy..... Ale spokojnie jakby ktos straszyl policja, dlatego, ze juz odsiedzialem za pierwszy raz i puki co wolny jestem jak ptak. do mam przeczucie. Dziekuje za porade, z ta przeprowadzka rozwaze jednak i to ma sens.

nie, pytanie o kobietę było pierwszym moim wpisem w tym temacie 🖐️

Gość anonimowychlopak
nikt sie tutaj podemnie nie podszyl. Mozna to poznac po stylu wypowiedzi.

Gość 3434234234234
a ile siedziałeś?

hehe tylko w ten sposób udowodniłem ile warte są takie wróżby, to tak gdyby ktoś jeszcze chciał się sugerować wskazówkami od Ciebie :P

Gość anonimowychlopak
Nie podszyw, tylko zobaczylas druga twarz moja.

Gość nieidealnaaaaa
jak napisze do ciebie na maila to odpiszesz ? prosze nie rob sobie jaj, ja naprawde chcialabym dostac prawdziwa odpowiedz. nie musze wysylac zdjec??

Gość konwersyyy
Chorzy jesteście z tymi pytaniami typu ''czy znajde milosc'' ''czy znajde prace'' ''czy moj maz mnie zdradzi'' ''ile urodze dzieci'' no kurwa litosci.. trzymajcie mnie ludzie :O gdzie ja zyje?! A tobie sie autorko tak chce odpisywac im wszystkim ?! na poczatku nawet uwierzylam w twoje ''zdolnosci'' przewidywania jakiejs tragedii ale jak zobaczylam jak odpisujesz wszystkim idiotom na te durnowate pytania to zrezygnowalam :O

dobrze dziekuje za dowód w takim razie. ja nie zmuszam nikogo do czytania i nie robie tego za cos przetestowalam dzis swoje zdolnosci ktore od kilku dni mnie inteeresuja w kilku przypadkach trafilam kilka osob mnie nadal intryguje ja tez jestem troche w szoku ze da sie cos przez internet powiedziec nie znajac kogos - nie robilam tego nigdy jezeli chce sie ktos o cos zapisac to mozna wyslac maila nic nie kosztuje a mozna fajne znajomocis zawrzec:P

hey przeczytałam wszystko, ja Ci wierzę :) a jesteś w stanie mi powiedzieć, kto ukradł mi coś ostatnio bardzo dla mnie ważnego i czy to odzyskam ? czy nie bawisz się w coś takiego ? :D

nieidealnaaaaa - tylko nie pytaj o miłość, jeżeli jesteś hetero, bo dowiesz się, że weźmiesz w Szwecji ślub z kobietą :D tak jak ja, będąc gejem, według naszej forumowej pani Nostradamus rzekomo znajdę kobietę i to nie jedną :D

nie musisz wyslac zdjecia sluchajcie czytam ostatnio duzo o jackowskim uwazam ze jedno z drugim sie nie kloci on tez odpisuje ludziom - wejdzcie na jego strone mozna zadac pytanie i wam odpisze - wiem bo z nim mailuje na swoj temat on tez przewiduje dla jednostek jak i dla ogólu - jego slynne widzenia dla super expresu raz na jakis czas wiec chyba to sie nie kloci jedno z drugim

Gość anonimowychlopak
10 lat nicku cyfrowy, a czy to takie wazne. ale odpowiedzialem Ci z grzecznosci. do mother monster, czy jakos tak. Dlaczego mam sie leczyc, swietnie funkcionuje puki co i daje rade. Co do IP ,to mam pelne maskowanie, podwujne proxy, TOR itp. zreszta nie uwazam abym cos niezgodnego z prawem robil.

Gość nieidealnaaaaa
a dasz maila do niego?? albo adres strony na ktorej jest ten mail?

Gość znaki na niebieeeeeeeeeeeeeee
anonimowy, trzymaj sie!!!

Gość chyba zwariuje z niewyspania
a mi powiesz jutro co dla mnie widzisz? :(

tak, ale przewidziałaś, że znajdę i to niejedną :D już się nie tłumacz, Pani Nostradamus, i tak nie uwierzę w te gusła ;)

Gość anonimowychlopak
znaku na niebie. tak, ramy i majtek mamy bede sie trzymal.