Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sandra (Warszawa)?!

ludzie pomocy co robić , !!!!!! Błagam

Polecane posty

Gość Sandra (Warszawa)?!
to nie jest zabawne!! nie chcę go boże co ja narobiłam :(

Gość baloooon
nie masz mozliwosci wyjazdu gdzies do pracy za granice? wtedy zarobisz i oddadz dlug a za granica przeciez cie nie znajdzie.

Gość FastFucker
Zabawne może i nie jest ale i 25 tysi to poważna suma. Na miejscu tego kolesia byłbym bardzo niezadowolony z obrotu sprawy.

Gość Sandra (Warszawa)?!
z granice już o tym myślałam ale po pierwsze tu mam rodzinę znajomych szkołę po drugie obawiam się wreszcie by mnie znalazł i dopiero by było a po trzecie to już nigdy bym nie mogła wrócić i całe zycie się ukrywać

Gość no to error
he dziewczyno cos Ty najlepszego zrobila...moj facet tak pozycza pieniadze, i naprawde nie ma przekladania terminu...zbieraj szybko ta kase albo naprawde probuj cos ugadac, moze cos ukrecisz

Gość Sandra (Warszawa)?!
ale słuchajcie nawet jak wyjadę i zarobię choć wątpię że udałoby mi się taką sumę zarobić to jak wrócę to on może być wściekły i dopiero będę miała przejebane i faktycznie on pewnie nie jest zadowolony a przecież ma tyle kasy co to dla niego 25 tys

Gość FastFucker
Właśnie dlatego, że nie odpuszcza nawet drobnych ma "tyle kasy" ;) Obejrzyj sobie film "Dług", dziewczynko, zanim narobisz głupot.

Gość Sandra (Warszawa)?!
wiem że zrobiłam najgłupszą rzecz jaką mogłam wiem też że nie ma przekładania terminu i wiem co się dzieje jak ktoś nie oddaje kasy :(:( niestety wiem

Gość a na odsetki tez bedziesz
miala? :classic_cool:

Gość baloooon
A co sie dzieje jak ktos nie odda kasy? Skad ty w ogole tego kolesia wyrwalas, ze ci pozyczyl taka sume?

Gość no to error
rozumiem po nicku, ze to kolo z warszawy?? wiesz, ze oni sie ciasno trzymaja...nie ma to tamto...sprobuj, nie wiem wez na litosc...no cokolwiek

Gość Sandra (Warszawa)?!
nie wie czy można zrobić coś jeszcze głupszego chyba wątpię :( kurde idiotka ze mnie pocieszcie mnie jakoś , proszę :(

Gość no to error
balooon, rozne rzeczy sie dzieja jak sie kasy nie odda...

Gość FastFucker
Juz pocieszałem. Dasz dupy i dług spłacony :)

Gość baloooon
rozne rzeczy tzn? chyba jej nie zabija?

Gość Sandra (Warszawa)?!
można się domyśleć co się dzieje jak kasy się nie odda , a znam go z dyskoteki kiedyś z nim kręciłam ale tylko przez jakiś czas i na tym koniec kiedy była mi potrzebna kasa dowiedziała się że on ma i pożyczyłam a odsetek nie naliczył

Gość FastFucker
Zabić nie zabiją bo kto wtedy kasiorkę odda? :P Ale zruchają grupowo albo połamią nogi albo potną ryj i... dolicza odsetki karne :)

Gość no to error
balooon zglupiales nikt nie bedzie za 25 patykow zabijal, no zastanow sie, nie bede pisala co sie dzieje...o kilku sprawach wiem ale to tyle ode mnie

Gość baloooon
No wlasnie ja nie wiem co sie dzieje, pobije cie??? Przeciez z tym mozna isc na policje, nie ma dowodow, ze pozyczyl ci kase, nie moze cie straszyc.

Gość Sandra (Warszawa)?!
dlaczego piszesz takie rzeczy czy to sprawia ci przyjemność że jeszcze bardziej mnie straszysz ja nawet światła w mieszkaniu nie zapalam żeby nie było widać że jestem a ty mi takie rzeczy piszesz

Gość baloooon
Niech ktos napisze, naprawde mnie to ciekawi co sie dzieje w przypadku, gdy ktos nie splaci dlugu.

Gość Sandra (Warszawa)?!
ale on nie potrzebuje dowodów i sądzisz że bym poszła na policje no co ty wtedy było by jeszcze gorzej

Gość FastFucker
Napisałem poważnie :) Przecież nikt nie poda takiego dłuznika do sądu :D 🖐️

Gość baloooon
Sandra a mieszkasz sama? i czy on wie gdzie mieszkasz? Skoro z nim kiedys krecilas, to chyba musial ci sie choc troche podobac? Nie wiem, ja bym chyba na twoim miejscu splacila dupa ten dlug, ale z drugiej strony 25 tys to nie sadze, zeby on wycenil na tyle seks z toba, tyle to nawet ekskluzywne eskort nie biora.

Gość FastFucker
Dziewczynko, ja Cię nie straszę. Po prostu też znam ziomali, którzy pożyczają bez zabezpieczenia po kilkadziesiąt tysięcy na wysoki procent. Jeśli ostrzeżenia (w postaci reprymend słownych np.) nie skutkują zwrotem długu, to dłużnika odwiedzają np. przyjaciele z Białorusi wyposażeni w wiertarki :)

Gość to prowo na milion na procent
a jak nie prowo to jestes najglupsza idiotka swiata i powinnas trafic na wioche :D:D tez jiedys rozpaczliwie potrzebowalam kasy ale w zyciu nie zapozyczylabym sie od mafiosow, zmienia ci oprocentowanie na 100 procent i jestes w czarnej doopie na litosc ich nie wezmie, a prowo to jest na pewno, bi napisala glupio ze odsetek nie nalicza :O no way, to nie stowarzyszenie charytatywne :O

Gość Sandra (Warszawa)?!
mieszkam sama i on wie gdzie kiedyś był u mnie na imprezie też mi się wydaję że na tyle by sobie nie wycenił jednorazowego sexu boże jak on by chciał tak na dłużej to ja nie wiem i nigdy mi się specjalnie nie podobał kręciłam z nim tak o kiedyś często tak robiłam

Gość znaki na niebieeeeeeeeeeeeeee
autorko, a mieszkania spzredac nie mozesz? kupisz tansze w gorszej dzielnicy... a dlug oddasz i du py pokazywac nie bedziesz musiala...

Gość no to error
Sandra mysl racjonalnie, bez przesady z tym swiatlem...zastanow sie chwile, do domu nikt na dobra sprawe nie moze Ci wejsc, bo to jest najscie, na ulicy tez Ci nikt nic nie zrobi, bo przeciez krzyku mozesz narobic...a poza tym 25 tys to jest kasa na ktora kazdy poczeka, takze sprobuj ustalic nowy ostateczny termin i ublagaj...no i sprobuj splacic, badz co badz kase pozyczylas...i nie swiruj z tym swiatlem :)

i ja slyszalem troche koles chce ci dac wybor nie masz kasy zostaniesz jego dziwka a jak postepuja z kobieta jak niechce oddac kasy?? zdemolowanie mieszkania to na poczatek gwalt pobicie w tym polamanie konczyn dolnych bys nie mogla uciec