Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sandra (Warszawa)?!

ludzie pomocy co robić , !!!!!! Błagam

Polecane posty

Gość no to error
ale to na te glupie rzeczy 25 kola, no kochana to ja nie wiem, takie ostreee balety studenci juz maja....czy jak

Gość Aldona_30
Ale co studiujesz, znasz biegle j. angielski albo niemiecki? Odpłynie azjatom krew z mózgu w okolice krocza gdy Cię zobaczą? ;)

Gość Skoro
angielski już znasz, to teraz biegle opanujesz francuski :)

Gość ściema
Poprostu ściemniasz masz tyle lat i inne pożyczki z czego to spłacasz ??? poprostu szukasz litościwego jelenia który Ciebie niby przygarnie i pomoże hehehhe prawdopodobnie ta niby sandra to ten chłopek jakiś pizduś wyciągajacy hajs napiszcie jej/jemu priwa że pomozecie hehhe pobaczycie odp :)

Gość Agent Provident
Provident pożyczy za pierwszym razem 5.000 tylko trzeba warunki spełniać (nie mogę napisac jakie, poza tymi wymienionymi w poprzednim poście). Jestem tego pewny- patrz mój nick :P

Gość no to error
co Wy jej proponujecie, jakie providenty, a myslicie, ze provident to co jest...to samo w co sie wplatala, tylko ladnie oprawione no i jakos prawnie chronione, w providencie dadza jej odsetki i co zrobi, prostytutka zostanie na zachodzie zeby sie trzymac....ja pierdziu

Gość Sandra (Warszawa)?!
w życiu nie pójdę na policję mój ojciec pracuje nielegalnie moja matka wcale starcza im i jeszcze mi dają na czynsz i jedzenie wiem że to żałosne i ta kasa nie poszła na imprezy choć w sumie tak jakby ogólnie głupia sprawa

Gość Gruby_Luk
Oddaj mu w inny sposób wkońcu ci nie ubędzie.

Gość ściema
Poprostu ściemniasz masz tyle lat i inne pożyczki z czego to spłacasz ??? poprostu szukasz litościwego jelenia który Ciebie niby przygarnie i pomoże hehehhe prawdopodobnie ta niby sandra to ten chłopek jakiś pi**uś wyciągajacy hajs napiszcie jej/jemu priwa że pomozecie hehhe pobaczycie odp !!!!!!!!!!!!!!1 jakie providenty jakie pożyczkion/ona poluje na co inego :)

Gość Agent Provident
Ja nie proponuję Providenta- dyskutuje tylko z kims innym o maksymalnej wysokości pierwszej pozyczki. :) Bez dochodów nie dostanie więcej jak tysiaka a zważywszy na jej wiek, to ok. 500 zł :)

Gość ściema
Poprostu ściemniasz masz tyle lat i inne pożyczki z czego to spłacasz ??? poprostu szukasz litościwego jelenia który Ciebie niby przygarnie i pomoże hehehhe prawdopodobnie ta niby sandra to ten chłopek jakiś pi**uś wyciągajacy hajs napiszcie jej/jemu priwa że pomozecie hehhe pobaczycie odp

Gość Sandra (Warszawa)?!
jakie inne pożyczki nie mam innych tylko tą ojciec i matka mnie utrzymują to co mam spłacać

Gość ściema
Poprostu ściemniasz masz tyle lat i inne pożyczki z czego to spłacasz ??? poprostu szukasz litościwego jelenia który Ciebie niby przygarnie i pomoże hehehhe prawdopodobnie ta niby sandra to ten chłopek jakiś pi**uś wyciągajacy hajs napiszcie jej/jemu priwa że pomozecie hehhe pobaczycie odp

Gość Sandra (Warszawa)?!
też myślę że w ty Providencie więcej mi nie dadzą a już na pewnio nie 25 tys

Gość ściema
Poprostu ściemniasz masz tyle lat i inne pożyczki z czego to spłacasz ??? poprostu szukasz litościwego jelenia który Ciebie niby przygarnie i pomoże hehehhe prawdopodobnie ta niby sandra to ten chłopek jakiś pi**uś wyciągajacy hajs napiszcie jej/jemu priwa że pomozecie hehhe pobaczycie odp TAK NAPISAŁAS CZEGO NIE PAMIETASZ ŻE W BANKACH WIEDZĄ CZYTAŁEM UWAŻNIE !!!!!! ODNOSNIE POZYCZEK TWOICH !!!

Gość Emmett Fitz-Hume
Pogadaj z siostrą i wynajmijcie mieszkanie kibicom na Euro2012 :) Jeśli powiesz o tym pomyśle pożyczkodawcy, to pewnie poczeka jednak ;)

Gość no to error
to moze poszukaj na sprincie jakiejs roboty, bo kurcze z nieba ta kasa nie spadnie, a kolo cierpliwosci nie ma...ha jeszcze rodzina, zaczna straszyc nie tylko Ciebie ale i bliskich, rob cos dziewczyno kombinuj bo Cie oszkaluja i zniszcza...

Gość ściema
Poprostu ściemniasz masz tyle lat i inne pożyczki z czego to spłacasz ??? poprostu szukasz litościwego jelenia który Ciebie niby przygarnie i pomoże hehehhe prawdopodobnie ta niby sandra to ten chłopek jakiś pi**uś wyciągajacy hajs napiszcie jej/jemu priwa że pomozecie hehhe pobaczycie odp TAK NAPISAŁAS CZEGO NIE PAMIETASZ ŻE W BANKACH WIEDZĄ CZYTAŁEM UWAŻNIE !!!!!! ODNOSNIE POZYCZEK TWOICH !!!

Gość Sandra (Warszawa)?!
nie sądzę ja chyba nie mam już innych możliwość jak tylko to co on zaproponował nawet wy tak uważacie więc coś w tym jest

Gość ściema

Gość Sandra (Warszawa)?!
jezu weź nawet mnie nie strasz chyba do rodziny by nie straszyli ona nic o tym nie wie że mam takie długi i czy ja zarobię gdzieś na szybko 25 tys

Gość znaki na niebieeeeeeeeeeeeeee
autorko,nie wiem juz jak ci pomoc. czy siostra nie mzoe wziac dla ciebie kredytu? ja bym tu szukala, po rodzinie. jakie z siostra masz kontakty? wydaje mi sie,ze na policje bedziesz musiala isc, chyba,ze chcesz zostac czyjac prostytuka. przejelam sie twoja sprawa, chcialabym ci jakos pomoc, a nie wiem jak? pieniedzy ci nie dam/nie pozycze-wiem,ze jestes niewyplacalna;) a tak pwoaznie,mieszkam za granica, moze chcesz jakiejs rady?

Gość Aldona_30
Jeżeli jesteś reprezentacyjną dzierlatką, to mogę załatwić Ci pracę w Wólce Kosowskiej ale taką kasę zarobisz w rok :o

Gość ściema

Gość znaki na niebieeeeeeeeeeeeeee
error, a ty nie mozesz jej poradzic czegos konkretnego? jakiejs kolejnej ugody? cokolwiek?

Gość no to error
no dobra i co...i zrobi z Ciebie swoja dziwke i to na dluuuuzzzszzzaaaa meeeteee...i myslisz ze odrobisz to tylkiem...nie wydaje mi sie...ale to juz Twoj wybor...malo tego moze Cie wykorzystac i dalej chciec kasy...

Gość ściema

Już Ci napisaliśmy: daj sobie spokój z Providentami, a takiej kasy nie zarobisz, chyba że w domu publicznym :o Dziewczyno nic nie kumasz ... Ty naprawdę nie masz wyjścia :( Mnie też Ciebie szkoda, ale pomyśl o tym w ten sposób, że zrobisz to z nim kilka (naście) razy i będziesz mieć spokój. No i szkołę życia. Co Ci da ucieczka do innego miasta czy zagranicę? Jeśli będzie chciał to szybko Cię znajdzie i dostaniesz niezły wpierdol, o ile przeżyjesz :o

Gość Rastamanian
Sandro. W podobniej sytuacji była moja siostra. Tylko że ona pożyczyła 30 tys. Tez od takiego nie przyjemnego gościa. Nie oddała mu tych pieniedzi do umówionego terminu. Koleś się wkurzył i wynajął kolesia który miał ją załatwić. Ten poszedł do jej mieszkania, podał się za tego co sprawdza licznik gazu. Siostra mu otworzyła dźwi, on wszedł, i ją zadzgał nozem.

Gość dumel1
Mogę Ci pożyczyć 25tyś. i będziesz mi spłacała na odsetkach 7% na rok. Ewentualnie jakbym Ci się spodobał to możemy zrobić jakiś układzik i przeżyć miłe chwile :) Co Ty na to?