Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sandra (Warszawa)?!

ludzie pomocy co robić , !!!!!! Błagam

Polecane posty

Gość baloooon
A co on ci powiedzial, ze jak nie oddasz kasy to masz z nim pojsc do lozka?

Gość no to error
a fastfucker ma troszke racji w tym co pisal, niestety...

Gość Sandra (Warszawa)?!
to nie jest moje mieszkanie i to nie jest prowokacja choć marzę by tak było pieniędzy od początku wiedziałam że nie pożyczy mi na procę tylko po znajomości sam tak powiedział a z tymi wiertarkami to już nie przesadzajmy aż tak źle chyba nie będzie mam nadzieje

Gość no to error
wiesz ale same telefony i nachodzenie sa niewygodne...chyba lepiej oddac niz bac sie o siebie

Gość FastFucker
I ja i ten Ziomal pozyczkodawca mamy nadzieję, że będziesz się energicznie wypinac i szybko w naturze spłacisz dług. Szkoda zachodu i Twojego zdrowia na wiertarki czy inne przykre metody windykacji pozasądowej :)

Gość jak nie masz zadnego papierka
to ci moze doliczyc jeszcze raz tyle odsetek mozesz sie juz nigdy nie wyplacic bo bedzie ciagle mowil ze jeszcze nie oddalas albo moze ci skoczyc wszystko zalezy co to za jeden :classic_cool:

Gość Sandra (Warszawa)?!
powiedział że jak nie mam kasy możemy to załatwić inaczej i zaczął mnie obrzydliwie obmacywać a na koniec dodał że wiem o co chodzi

Gość to prowo na milion na procent
na ulicy jej najscia nie zrobi, do mieszkania niby nie wejdzie, ale sposob sie zawsze znajdzie, zeby ja np uprowadzic nie pieprzcie :O podstawia kogos albo cos, przyjdzie ktos np jako listonosz czy akwizytor ona go wpusci do mieszkania i dawaj

Gość no to error
oj dobra mobilizuj sie i tyle

Gość Sandra (Warszawa)?!
FastFucker-- nie pisz takich obrzydliwych rzeczy proszę cię mnie to nie śmieszy ani trochę wiem muszę się zmobilizować znam takiego innego kolesia co pożycza kasę ale jak pożyczę od tego to i tak nie będę miała jak oddać

Gość no to error
to prowo na milion procent, wez Ty sie pieprznij w leb, co to znaczy z ulicy jej nie zgarna...beda chcieli to zgarna, nie wiesz, ze ludzie znikaja na ulicy, zapadaja sie pod ziemie itd i nie trzeba sie blaznic i podstawiac akwizytorow...oczywiscie oby sie tak nie stalo

Gość znaki na niebieeeeeeeeeeeeeee
provident na poczatek da jej max 1500zl, a i to nie pewne, o ile ma znajoma przedstawicielke;) bo praca potrzebna. skoro to nie twoje meiszkanie, to zastanawiam sie czy sama mieszkasz? u kogo? czyje to meiszkanie? i jeszcze jedno, skoro jeszcze sie uczysz,to ile masz lat?

Gość Sandra (Warszawa)?!
ja już tak świruje że nawet siedzę pod kocem z laptopem żeby światło żadne się nie odbijało kurcze jestem bez mózgiem :(:(

Gość no to error
sandra nawet nie mysl, ze pozyczysz od innego zeby splacic tamtego, to bledne kolo...oni i tak sie wszyscy znaja, kojarza, klientele tez...nie ma sensu, naprwde nie laduj sie w ta sama rzeke dwa razy

Gość ajmwtjadmj
zostan jego kochanka, nie masz wyboru. Choc jak mu sie spodoba to mozesz sie w ten sposob splacac i splacac...

Gość FastFucker
To może pożycz od takiego, który Ci się podoba i też będzie chętny w naturze odebrać dług? ;) Realnie rzecz oceniając nie masz przecież ŻADNYCH możliwości spłaty 25.000 zł. w gotówce.

Gość Sandra (Warszawa)?!
mieszkanie jest mojej siostry ona na razie tu nie mieszka , mam 20 lat studiuje

Jedynym wyjściem jest chyba przespanie się z tym gachem. Nie uzbierasz szybko (o ile w ogóle) takiej kwoty. Nabroiłaś, no trudno ... trzeba ponieść konsekwencje. Już sex wydaje się być wersją light w porównaniu z zaszczuciem, w jakim będziesz żyła.

Gość ajmwtjadmj
nie ukrywaj sie przed nim, bo bedzie niewesolo i predzej czy pozniej cie dorwie... Mi sie wydaje, ze tu nie o kase chodzi, on po prostu chce seksu. Zgodz sie na te splate, mysl aby glowe chronic

Gość Agent Provident
Provident może pożyczyć za pierwszym razem max. 5000 zł. ale trzeba mieć udokumentowany dochód, własną nieruchomość i spełniać jeszcze kilka innych warunków przesądzających o wypłacalności. Pożyczka jest tylko w pakiecie gotówkowym i zwrócić trzeba ok. 9.000 zł (w zalezności od okresu).

Gość ajmwtjadmj
te pieniadze pozyczalas na studia?

Gość Sandra (Warszawa)?!
wiem że nie uzbieram takiej kwoty i no to error chyba masz racje to będzie jeszcze gorsze potem tamtemu nie będę mogła oddać a teraz w życiu nie uzbieram takiej kwoty :(:( niestety !!

Gość no to error
dziewczyno to na co Ci byla potrzebna taka kasa w wieku 20 lat?? przeciez czasem nawet osoby normalnie pracujace maja problemy ze splata w terminie....

Gość baloooon
Jasne, nie wierze zeby on chcial ja raz przelecic za 25 tys! Bedziesz musiala chyba zostac jego prostytutka na dlugie lata za taka kwote. apewno nie chodzi o jeden numerek.

Gość ajmwtjadmj
jestes dziewica, ze na seks splate nie chcesz sie zgodzic? Jest to jedyna opcja...

Gość Aldona_30
Co studiujesz? Dziennie czy zaocznie? Znasz biegle angielski albo niemiecki? Pewnie jesteś fajną laseczką skoro jakiś gangsta chce Cię bzyknąć za 25 koła?

Gość no to error
kurcze szkoda mi Ciebie dziewczyno, wiele osob juz widzialam w takim bagnie...i ja absolutnie nie chce Cie straszyc ale nie zawsze kolorowo sie konczylo...ludzie mieli zszargane nerwy, popsuta opinie...dokladnie jak ktos napisal zycie w zaszczuciu

Gość Sandra (Warszawa)?!
no co wy tylko o sex nie sądzę co nie chciałby odzyskać kasy nie pożyczałam tej kasy tylko na studia była bardzo głupia i robiłam rzeczy których cholernie żałuje nie jestem dziewicą i studiuje zaocznie

Gość Sandra (Warszawa)?!
znam angielski a co to ma w ogóle do rzeczy

Gość znaki na niebieeeeeeeeeeeeeee
provident nie da za pierwszym razem 5000zl! moja sasiadka z polski byla przedstawicielem:) autorko, trzeba sie zastanowic co tu robic. musisz go "zapychac". w pko bp byla taka opcja keidys -dla studentow karta kredytowa 2000zl. moze na m-c by mu wystarczylo, nie ma wyboru. pozniej ten provident. poszukaj przedstawicielki w necie ze swojego miasta. moze sie oglasza jakas. porozmawiaj z nia. zasadnicze pytanie- czy bedziesz miala z czego raty placic? co robia twoi rodzice? moze beda mogli wziac kredyt dla ciebie? jesli bedziesz slyszala podrozki pod swoim adresem-poszlabym na policje.