Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Katarynka17

MonaVie - jakie są wasze opinie?

Polecane posty

Gość gość
MarekZ81 to pisz pod nickiem marekz81 juz wczesniej go uzywales ;) tylko wtedy jak to napisales: nie wcisnalem shifta hehe A teraz co wciskasz?

Gość gość
Moc soku Monavie jest niedoceniana. Piję Monavie od roku. Namówił mnie mój przyjaciel, który miał potężne problemy zdrowotne. Powiedziałem sobie - czemu nie? I zakupiłem starter. Dziś wiem, że była to najlepsza decyzja jaką w życiu podjąłem. Kilka lat temu miałem straszny wypadek samochodowy. Niestety skończyło się amputacją lewej nogi. Dziś. po wypiciu sześćdziesiątej butelki MonaVie Active, noga całkowicie odrosła. A nawet jest dłuższa od prawej i ma 7 palców. Jestem w szoku! Pijcie Monavie ale nie zalecaną dawkę 100ml/dzień, tylko dwie szklanki po 250 ml/dzien minimum.

Gość gość
Tak wiemy oszołomku od płatnych hejtów . Oczywiście wszyscy sportowcy to idioci .Zważ jedynie ,że sportowcy mają większe pojęcie o suplementacji niż lekarze .Na pewno więc są na tyle pozbawieni sumienia i skrupułów ,ze polecają taką truciznę no nie ? hejterku ?

Gość gość
Po drugie znów używasz manipulacji .Napisz mi czy juniorzy grający na campach Realu Madryt to nie są zawodnicy ? A jak mam ich inaczej nazwać ? Nie martw się nie długo będziesz miał większe zmartwienie niż rozprawianie kto jest zawodnikiem a kto nie ;)oszołomku

Gość gość
A tu masz parę badań , co to ponoć żadnych monavie nie ma i nie mogłeś nigdzie znależć .A jakźe ze strony monavie.:) http://www.monavie.com/company/scientific-research Miłej lektury oszołomie, jesteś tylko frajerem a o badaniach ,monavie produktach i zarabianiu nie masz żadnego pojęcia. To by było na tyle

Gość gość
Polecam Tymbarka vita complex z asai i malinami -0,015 % asai http://pieniadze.gazeta.pl/pieniadz/1,136156,16150540,Tymbark_z_owocami_jagod_acai__Bloger___Soku_jest_tylko.html To coś dla ciebie oszołomku .Od razu zapodaj mi odnośniki do badań , no bo skoro monavie nie ma żadnych badań to pewnie taka renomowana firma jak tymbark ma ich z 500 .

Gość gość
Świetne te badania ... a macie te najważniejsze? Zróbcie badania na zawarcie trutki na szczury. Co do zawodników Realu Madryt to próbowałeś umyślnie lub nie umyślnie MANIPULACJI trolliku.

Gość gość
Rozmowa na poziomie. Anonimowi co to znowu pominal przez przypadek link z badaniami klinicznymi AIMBR I temu co sie o nik czepia a sam pisze anonimowo... Pozdrawiam, marekZ81

Gość gość
Odgrzeję trochę temat, bo widzę, ze zszedł jak zwykle na flamewar. Tak więc przeżyłem 3-godzinną prezentację tego soku i jestem po spożyciu jednej butelki i chętnie podzielę się swoimi spostrzeżeniami. Sam soczek jak soczek, lekko oleisty, słodki, nawet smaczny. Coś jak herbapol tylko, ze herbapol jest 20 razy tańszy :P Nie poczułem się ani tochę lepiej niz po wypiciu herbaty z hibiskusa. "Dystrybutor" chciał mi zostawić 4 butelki i żebym oddał jak już zakupie swoje. Kultura wrodzona jednak nie pozwoliła mi roześmiać mu się w twarz, ale jedną mi wcisnął :) Co do modelu biznesowego to ciężko to nazwać go biznesem, to taki Amway, czyli zarobi na tym tych pierwszych kilku, którzy są na samej wierchuszce, reszta ich najzwyczajniej sponsoruje. Generalnie postępowanie tych pseudo biznesmenów dla mnie osobiście jest nieetyczne. Wciskać ludziom jakiś soczek, który można kupić w sklepie za 5 zeta i jeszcze dorabiać do tego teorię - jest po prostu okłamywaniem ludzi. Na czym żeruje firma? ano na tym, że sprzedaje niby zdrowie, wiadomo obecnie jest moda na zdrowe życie więc na pewno mają target olbrzymi. Wątpię w te wszystkie teksty o jego zdrowotnych właściwościach, bo nie wierzę, ze nie ma konserwantów i jednocześnie posiada termin przydatności prawie rok. Tak samo nie wierzę w te wyniki finansowe oraz w tą rzeszę milonerów, którym każdy diler będzie w przyszłości hehehe. Osobiscie uważam, ze to jedna wielka lipa i sciema.

Gość gość
Tak , wiemy już to wszystko :) raz jesteś gościem któremu ktoś podrzucił 4 butelki a innym razem gościem który stracił 4000 pln . Taka sytuacja ;) oszołom

Gość gość
Gościa przytkało z lekka i próbuje innego tematu .Tak tak frajerze , jak się strzela ślepakami to się potem na głupka wychodzi.Płatny hejterze -oszołomie

Gość gość
Hejter obmyśla teraz plan ,jak tu taktykę zmienić i czego sie czepić bo jest w czarnej d...Nie martw się Marek zaraz z czymś wyskoczy ,źe zbankrutowali albo od produktów się eboli dostaje .

Gość gość
Ze co? To ze ktos inny ma swoje spojrzebie na ten temat to co?! Odpowiedzcie na pytania monavitrollixy

Gość gość
Frajerowi ,który jest oszołomem i który kłamał przez rok i wymyślał bzdury na temat firmy i produktów się nieodpowiada,płatny hejterze

Gość gość
Monavie to złodzieje, oszuści i hochsztaplerzy, nabierają ludzi, Monavie to jedno wielkie oszustwo !

Gość gość
Soki MonaVie to trucizna naszpikowana konserwantami !

Gość gość
Też umiem spamować leszczu! Widzisz frajerze jaki Ty gupi jesteś , dzięki Twojemu zacietrzewieniu wspaniale się pozycjonuje ta stronka w necie. hehehehe ale czego się spodziewać po dystrybutorze z IQ mniejszym od nalewaka na stacji benzynowej. Obiecuje wpisywac dziennie jeden post ku chwale Monavie. Żeby nie być gołosłownym: MonaVie biznes plan to oszustwo i nabieranie ludzi ! Oszuści !

Gość gość
Super już jest 4 pozycja, jeszcze kilka pościków i temacik będzie przed goldenline.pl Może jak ktoś zobaczy jakich bystrzachów zrzesza firma to przemyśli decyzję o zakupie pakietu startowego MonaVie i nie popełni życiowego błędu. Gdyż MonaVie to oszuści i oszukują ludzi a soki MonaVie to trucizna.

Gość gość
Sam pilem napoje i jestem anty monavi ale bez przeginania ze to jest trucizna.

Gość gość
Benzoesan sodu (NaC6H5CO2, E211), jeden ze skłądników MonaVie to substancja konserwująca. W dużych stężeniach jest trujący. Czyli MonaVie to trucizna !

Gość gość
MonaVie zawiera dużo cukru, więcej niż inne soki (np. 100% sok pomarańczowy) oraz coca-cola i pepsi. Cukier ten pochodzi z owoców, jest to prawdopodbnie cukier gronowy. Spożywanie dużych ilości cukru może być niezdrowe. Czyli MonaVie to trucizna !

Gość gość
oo to jest dobre: MonaVie orefuje Ci budowę dwóch nóg, na których wspiera się Twój żałosny biznes. Niestety te nogi nie są nigdy równe, co powoduje, że Twój pożal się Boże biznes przechyla się zatem i w końcu albo się przewróci i odniesiesz spektakularną porażkę, a długi będziesz spłacał do końca życia albo wyrośnie Ci garb. :P

Gość gość
hahahaha nie ma ADHD, jest brak soku !

Gość gość
Oj , oszołomek się zagotował bo mu wszystkie argumenty z ręki prysły .No niestety na argumenty przegrałeś , a takie pitu pitu to se możesz wypisywać .Nie robi to żadnego wrażenia oszołomie od płatnych hejtów .Zero wiedzy , zero umiejętności , zero kasy .Po prostu oszołom .Fajne chociaż to ,że w końcu zacząłeś pisać po "ludzku "czyli typowo dla pustaków których jedynym celem jest hejtowanie we własnym interesie.Wyszło szydło z worka .

Gość gość
Monavie to trucizna dlatego wiele klubów sportowych w tym fundacja Realu Madryt współpracuje suplementacyjnie z monavie . Marek Olejniczak mistrz świata kulturystów tez suplementuje się tą trucizna .Dodatkowo 60 badań klinicznych ,dziesiątki sportowców promujących produkty .Te wszystkie laboratoria i sportowcy to idioci ,którzy promują "truciznę".Tak masz racje hejterze , masz pełną rację ;)tego sie trzymaj

Gość gość
A tu link do badań których niby nie ma ,a temat wałkowane jest od roku przez jednego oszołoma który czasami z drugimkolegą próbują nagiąć rzeczywistość i pozycjonować temat na google . http://www.monavie.com/company/scientific-research Wystarczy w miejscu gdzie są + nacisnąć i wtedy rozwiną się jak za czarodziejską rózdżką badania , których nie ma :) Miłej lektury

Gość gość
Nie ma alzheimera, jest brak MonaVie!

Gość gość
Ponadto tu link to mitycznej tabelki ponoć z kórej wynika że tylko mała garstka zarabia w monavie http://www.monavie.com/sites/monavie.com/files/ids_polish.pdf Już kiedyś pisałem,że nie wystarczy się zapisać a czas poświęcony w marketing sieciowy czy społecznościowy liczy się w przepracowanych godzinach a nie miesiącach nic nierobienia . Dla porównania pozycja dystrybutor -zarobek roczny -1681 dolarów przy zaangażowaniu średnim 2 godziny w tygodniu to daje rocznie 108 godzin(2,5 tygodnia pracy 8 godzinnej )to daje 45 pln za godzinę Pozycja Silver -zarobek roczny -30231 dolarów przy zaangażowaniu średnim 4 godziny tygodniowo ,około 230 godzin rocznie czyli miesiąc z okładem 8 godzinnej pracy to daje 385 pln za godzinę . Tyle na temat magicznych paru procent ludzi którzy osiągają sukces. Prawda jest taka,że sukces czyli te mityczne miliony osiągają ci którzy zaangażują się na pełny etat , nie przez pól miesiąca czy miesiąc tylko przez cały rok .Rok po roku. Tak plan marketingowy monavie jest do niczego :) niestety nie da się wpisać nic nie robić i zostać milionerem.Pozostaje ci tylko toto lotek.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować