Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 Katarynka17

MonaVie - jakie s膮 wasze opinie?

Polecane posty

Go艣膰 Katarynka17

Hej dziewczyny. Czy pi艂y艣cie kiedykolwiek "cudowny" sok MonaVie? Postanowi艂am napisa膰 tutaj na forum poniewa偶 nie chc臋 milcze膰. Uleg艂am dystrybutorowi, wpisom na goldenline (kilkadziesi膮t zalet soku) i filmom jednego z bardzo przekonywujacych lider贸w tej firmy na polskim rynku. Mia艂o by膰 tak pi臋knie a wysz艂o jak zwykle. Wypi艂am 艂膮cznie 7 butelek soku, a przed kuracj膮 zrobi艂am badania. Po kilku miesi膮cach nic a nic si臋 nie zmieni艂o :( Kompletnie nic. Rozmawia艂am na ten temat z dystrybutorem, 偶膮da艂am wyja艣nie艅, poniewa偶 wcze艣niej cz艂owiek zachwala艂 cudowne dzia艂anie tego soku. Przed MonaVie pi艂am noni i by艂o du偶o lepiej. Dzi艣 偶a艂uj臋, 偶e da艂am si臋 nabra膰 na cudowne dzia艂anie ich acai. A偶 krew mnie zalewa jak widz臋 ich wpisy i reklamy. Nawi膮za艂am kontakt z dziewczynami b臋d膮cymi w podobnej lub takiej samej sytuacji jak ja. Jednak nasza rozmowa z dystrybutorem nie przynios艂a jakiegokolwiek efektu. Us艂ysza艂am, 偶e powinny艣my powt贸rzy膰 ca艂膮 kuracj臋, 偶e mo偶e 藕le pi艂y艣my, nie przyk艂ada艂y艣my si臋 itd. Zawsze co艣 si臋 znajdzie, mimo moich (naszych) wielomiesi臋cznych stara艅. Szuka艂am naukowych informacji o tym soku, nic nie znalaz艂am. Pokazywa艂am sk艂ad MnaVie dietetyczce i lekarce. Obie panie dziwnie na mnie patrzy艂y. Skomentowa艂y sk艂ad jednoznacznie: zwyk艂y wieloowocowy sok poprawiaj膮cy chwilowo nastr贸j. By艂am w艣ciek艂a, bo czas, pieni膮dze i moje nastawienie szlag trafil. Dzi艣 jestem bez kasy, straci艂am kilka miesi臋cy, 偶adnego po偶ytku z tego nie mam. Mimo moich skarg i za偶ale艅 dystrybutor nie wykaza艂 jakiejkolwiek ch臋ci pomocy, baa, nawet zaproponowa艂 bym zosta艂a w takim razie dystrybutork膮. Mia艂am ochot臋 odwr贸ci膰 si臋 na pi臋cie i wyj艣膰. To jest jaka艣 paranoja... Przepraszam za m贸j d艂ugi wyw贸d, mam nadziej臋, 偶e komu艣 b臋dzie chcia艂o si臋 przeczyta膰. Mo偶e jest wi臋cej os贸b podobnych do mnie? Prosz臋 o jakie艣 odpowiedzi. Kasia.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 aj tam aj tam nie gadajcie
Przeciez to jakas piramida na zasadzie Amwaya czy Herbalife, np. Ja jestem przerazona, bo moja kolezanka zaczela sie tam udzielach jako dystrybutorka i jest zachwycona. Dla mnie to oszukanstwo i tyle. W zyciu bym sie nie dala nabrac na ich teksty i sztuczki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Do Kasi
Te偶 pi艂am kilka butelek i nic mi to nie dalo ;) Takie 偶ycie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Do Katarynki17
Czy偶by艣 by艂a z konkurencji? Skoro sok Ci nie pomaga艂, to nie trzeba by艂o pi膰 a偶 7 butelek, wystarczy艂o np.po 2-3 butelkach zrobi膰 sobie badania. Swoj膮 drog膮, firma daje gwarancj臋 zwrotu do 90 dni je艣li kupi艂a艣 od razu wi臋cej butelek a nie chcesz ich zu偶y膰 - trzeba by艂o z tego skorzysta膰! Kolejna sprawa - je艣li soki by nie dzia艂a艂y, to nie odnios艂yby takiego sukcesu na ca艂ym 艣wiecie, firma nie zrobi艂aby 1 mld $ obrotu szybciej ni偶 Apple czy Microsoft i nie znalaz艂aby si臋 po niespe艂na 4 latach na miejscu 18 w top 500 najlepszych firm ameryka艅skich (a nr 1 w kat. "偶ywno艣膰 i napoje"). Je艣li soki by nie dzia艂a艂y to po prostu ludzie przestaliby to pi膰 - a jest wr臋cz odwrotnie. Ja pij臋, ca艂a moja rodzina pije i znajomi - efekty pojawi艂y si臋 u niekt贸rych po kilku dniach a niekt贸rych po kilku tygodniach. Dzi臋ki Monavie Active z glukozamin膮 przesta艂y mnie bole膰 plecy, moim rodzicom wyr贸wna艂o si臋 ci艣nienie, moje dziecko w ko艅cu przesta艂o chorowa膰 (chodzi do przedszkola) i przesta艂o mie膰 zatwardzenia (na kt贸re nie pomaga艂y 偶adne leki z aptek). Soki pokaza艂am dw贸m pediatrom i dietetykowi i jednoznacznie stwierdzili, 偶e sk艂ad jest bardzo dobry i sami te偶 to zacz臋li pi膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Katarynka17
Takie samo gadanie us艂ysza艂am od mojego dystrybutora..... identyko. Wszyscy m贸wicie o tym samym, ka偶dy z was ma tak膮 sam膮 rodzin臋, takich samych przyjaci贸艂, znajomych lekarzy, dzieci z zatwardzeniem itd. O tekstach dot. Apple i Microsoftu nie wspomn臋. Broszurki instrukta偶owe opanowane na 5.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Miko_o
Witam wszystkich. Czy ta firma w og贸le istnieje??? Zainteresowa艂am si臋 t膮 firm膮, poniewa偶 kole偶anka mojej mamy zosta艂a dystrybutork膮. Szukam informacji i nie mog臋 znale藕膰 偶adnych konkret贸w. Czy w og贸le istniej膮 jakie艣 prawdziwe korzy艣ci zdrowotne opr贸cz "najlepszego we wszech艣wiecie" planu marketingowego? W tym w膮tku widz臋 oburzenie klienta i reklam臋 sadzon膮 przez dystrybutora. Je艣li te soki s膮 takie zajebiste, to dlaczego nie ma konkret贸w???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 super.zdrowie.zawsze
To biznes, czysty biznes. Soki na pewno s膮 zdrowsze od tych, kt贸re masy codziennie kupuj膮 w sklepach ale czy lecz膮? To kwestia indywidualnych przypadk贸w. Na pewno nie wszystkich, sporo nale偶y r贸wnie偶 do naszego nastawienia.. Czysta woda leczy wi臋c mo偶e i soki?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 NapojZdrowia.pl
Jak kto艣 chce si臋 czego艣 wi臋cej dowiedzie膰 o produktach, to zapraszam na stron臋 www.NapojZdrowia.pl . Pozdrawiam :) !

Udost臋pnij ten post

Witam serdecznie! Kasiu Droga, jak po wypiciu 1 butelki nie poczu艂a艣 rezultat贸w, trzeba by艂o wyczajnie produkt odsprzeda膰 komu艣, b膮d藕 po prostu odda膰 do firmy, masz na to 90 dni, to s膮 3 miesi膮ce na zastanowienie, firma zwr贸ci艂aby Ci pieni膮dze. Tylko obawiam si臋, 偶e Ty po prostu nawet nie kupi艂a艣 tych butelek i nie pi艂a艣 produktu... Co to za dziwna liczba 7?? Gdzie tyle kupi艂a艣?? Mo偶esz kupi膰 4, 8, albo 12, ale nie 7! St膮d moje przypuszczenia, 偶e zwyczajnie k艂amiesz. Dla Ciebie i reszty os贸b, polecam stron臋 monavie.com, klikn膮膰 na USA i tam macie, Kochani wszystkie badania kliniczne, kt贸re zosta艂y przeprowadzone przez niezale偶ne instytuty. Wszystko jest, wystarczy tylko dobrze poszuka膰 i chcie膰 poszuka膰. Ale po co, skoro mo偶na po prostu napisa膰: NIC NIE MA, NIC NIE MOG臉 ZNALE殴膯! Dok艂adnie tak jest - nie mo偶esz, bo nie chcesz, ale jakby艣 poszuka艂a, to by si臋 znalaz艂o. I nie trzeba szuka膰 daleko - wystarczy strona firmy. Je艣li chodzi o biznes. Biznes, jak biznes - tak, jak kto艣 napisa艂. Z tym wyj膮tkiem, 偶e firma si臋 dobrze przygotowa艂a. Stworzy艂a produkt, kt贸ry ma ponad 50 bada艅 klinicznych i laboratoryjanych (w tym momencie numer 1 w kategorii "呕YWNO艢膯" w USA), plan marketingowy, kt贸ry nie ma konkurencyjnego (w 2009 r. zosta艂 nagrodzony), za艂o偶yciel firmy wybrany przez Ernst & Young w 2009 jako "Przedsi臋biorca Roku USA", firma znajduje si臋 we wszystkich najwa偶niejszych rankingach, wydaje dystrybutorom karty kredytowe MasterCard MonaVie. NIKT nie mo偶e powiedzie膰, 偶e to piramida finansowa - Ernst & Young nie wybra艂aby za艂o偶yciela nielagalnego biznesu na Przedsi臋biorc臋 Roku, a wsadzi艂aby go do wi臋zienia, MasterCard nie wydawa艂aby MonaVie kart, gdyby by艂a nielegalna... Tyle w tym temacie. Kochani - je艣li chodzi o MonaVie, firma jest tak przygotowana, 偶e niestety nie ma mo偶liwo艣ci, by艣 Ty postawi艂 kropk臋 nad "i". St膮d firma odniosi takie sukcesy. Nie trzeba wierzy膰 dystrybutorowi, absolutnie. Trzeba mie膰 rozum i szuka膰 potwierdze艅, czy to co m贸wi, jest prawd膮. Tylko tyle. O ile nie na g艂upich forach, gdzie zdesperowane 17 latki chcia艂y schudn膮c 20 kg., by Anto艣 z 7B j膮 pokocha艂, czy te偶 uwierzy艂y, 偶e maj膮c lat 21 wypij膮 MonaVie Active i znikn膮 im wszystkie zmarszczki, kt贸re jeszcze nie zd膮偶y艂y im si臋 pojawi膰, tylko szuaka膰 u wiarygodnych 藕r贸de艂! Prosz臋 wej艣膰 na stron臋 http://www.monavie.com/company/scientific-research i poczyta膰 badania na produktach, prosz臋 wej艣膰 na: http://directsellingnews.com/ i sprawdzi膰, czy rzeczywi艣cie MonaVie istnieje, zrobi艂a takie, czy inne obroty, czy te偶 nie. Itd. itd! Szukajcie tam, gdzie s膮 wiarygodne 藕r贸d艂a, nie u os贸b, kt贸re zarejestrowa艂y si臋 w MonaVie, nic nie zrobi艂y, czeka艂y p贸艂 roku, a偶 pieni膮dze same b臋d膮 p艂yn臋艂y, a p贸藕niej z 偶alem ma艂ego dziecka napisa艂y na forum, 偶e MonaVie nie dzia艂a! Pewnie, 偶e nie dzia艂a! To TY MASZ DZIA艁A膯!!! Tyle w tym temacie, moje Drogie Panie ;) Troch臋 rozumu ;) I przede wszystkim we藕cie si臋 za sw贸j biznes, a nie wypisujecie g艂upoty bez pokrycia na firmy konkurencyjne, kt贸re zabieraj膮 Wam klient贸w i partner贸w biznesowych ;) Mo偶e po prostu trzeba przy艂膮czy膰 si臋 do MonaVie i tyle? ;) Pozdrawiam! Micha艂 PS. W razie jaki艣 niejasno艣ci, kolejnych nadzwyczajnych doniesie艅, 偶e kupi艂am 13 butelek i produkt nie dzia艂a (by膰 mo偶e dlatego, 偶e pechowe 13, kt贸rych zakupi膰 nie mo偶na??) i innych, zapraszam ;) michal-komorowski@wp.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nabita_w_butelk臋
to jest dziadostwo jakich ma艂o, zwyk艂y sok wieloowocowy! nawet sk艂adu i warto艣ci od偶ywczej nie podaj膮, dranie! WIELKA LIPA! mnie naciagn臋li na przesz艂o 400 z艂otych, wypi艂am trzy butelki i NIC!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 McFly
Hej, co do za艂o偶yciela firmy Monavie to Pan Larsen nie ma ca艂kiem czystej przesz艂o艣ci bo ju偶 raz pr贸bowa艂 wprowadzi膰 na rynek ameryka艅ski sok Tongam Limu przez, kt贸ry o ma艂o nie trafi艂 do wi臋zienia. Generalnie system finansowy Monavie jest dosy膰 agresywny nic dziwnego, 偶e tak szybko zarobili du偶e pieni膮dze. Nie do艣膰, 偶e soki kosmicznie drogie to aby dosta膰 prowizj臋 za ich sprzeda偶 trzeba by膰 aktywnym czyli kupi膰 min 4 butelki, wprowadzi膰 nowych dystrybutor贸w, oni te偶 musz膮 by膰 aktywni czyli kupi膰 min 4 butelki i tak dalej, i tak dalej....... i mamy za chwil臋 par臋 艂adnych milionik贸w dolarik贸w i ludzi, kt贸rzy my艣l膮, 偶e sprzedaj膮 soki, a tak naprawd臋 sami sobie je kupuj膮 i maj膮 ich coraz wi臋cej i wi臋cej. A tych co zarabiaj膮 jakie艣 pieni膮dze jest garstka w stosunku do ilo艣ci dystrybutor贸w. Tak to niestety dzia艂a i ja te偶 niestety da艂em si臋 omami膰. Cudowne dzia艂anie soku? Jak tak to powinien by膰 oferowany i zalecany przez lekarzy, dost臋pny w aptekach i w przyst臋pnej cenie - dla dobra ludzko艣ci. Sok z jag贸d Acai ostatnio widzia艂em na Allegro za 45z艂 1l.- oczywi艣cie nie Monavie. Ale jak kto艣 lubi mitingi i takie tam to mo偶na si臋 bawi膰............. Pozdrawiam,

Udost臋pnij ten post

Ty, Pi臋kna! Nabita w butelk臋 ;) Po pierwsze nie czyta艂a艣 wypowiedzi wcze艣niejszych, po drugie chyba nigdy nie kupi艂a艣 tego produktu, skoro pierdzielisz takiego g艂upoty. Wszystko, o czym piszesz, 偶e tego nie ma, jest na butelce :) Do tego jest na stronie internetowej, do wszystkiego masz wgl膮d. Przypominam r贸wnie偶, 偶e s膮 tak偶e badania kliniczne, do kt贸rych macie wgl膮d. Na co mia艂y Ci pom贸c produkty?? Je艣li nie masz 偶adnych dolegliwo艣ci zdrowotnych, odczuwalnych, tak samo nie odczujesz najprawdopodobniej dzia艂ania produktu, do tego potrzebne s膮 badania przed piciem i p贸藕niej co miesi膮c, wtedy masz czarno na bia艂ym dzia艂anie produktu. Wi臋kszo艣膰 dolegliwo艣ci jest nieodczuwalna i tak samo jest z regeneracj膮, rzadko wiemy, co si臋 dzieje z naszym organizmem, jakie procesy zachodz膮 w 艣rodku, bo zwyczajnie tego nie czujemy, do tego potrzebne s膮 badania. Je艣li chodzi o Dallina Larsena - zosta艂 wyr贸偶niony, jak nikt inny wcze艣niej w tej bran偶y. Jako jedyny na 艣wiecie prowadz膮c firm臋 marketingu sieciowego zosta艂 "Przedsi臋biorc膮 Roku" wg Ernst&Young. Naprawd臋 nie b膮d藕cie 艣mieszni ;) Poza tym, czy Wy macie tak膮 czyst膮 przesz艂o艣膰...? Czy Tusk, b臋d膮c Premierem ma tak膮 czyst膮 przesz艂o艣膰...? Czy jakikolwiek inny polityk w Polsce ma tak膮 czyst膮 przesz艂o艣膰...? A s膮 politykami i rz膮dz膮 Wami... ;) Wa偶ne, 偶e firma jest sprawdzona, 偶e biznes jest legalny i w legalny spos贸b mo偶na zarabia膰 pieni膮dze. To, co piszesz, to jest zupe艂nie normalny system marketingu sieciowego. Najwidoczniej nie znasz bran偶y. W MLM chodzi o to, 偶e to TY masz by膰 swoim najlepszym klientem. To TY masz u偶ywa膰 produktu i Twoi dystrybutorzy. O to w tym chodzi. Nikt tu nie szuka klient贸w. Je艣li masz w swojej organizacji 100 dystrybutor贸w, to niech tylko oni kupuj膮 kartonik produktu raz na miesi膮c, Ty masz z tego p艂acone 10 %. Wystarczy? Niech ich zaraz b臋dzie 1000, niech tylko dystrybutorzy kupuj膮 co miesi膮c kartonik produktu dla siebie, Ty masz z tego p艂acone 10 %... Rozumiemy? :) Nie szukamy klient贸w, klienci w marketingu sieciowym s膮 tzw. "skutkiem ubocznym", bo rzecz jasna, 偶e je艣li mamy tych 100, czy 1000 ludzi, kt贸rzy u偶ywaj膮 produkt贸w, to powiedz膮 o tym swoim rodzinom i bliskim. A wi臋c i ci bliscy kupuj膮 produkty dla siebie, p贸藕niej polecaj膮 swoim bliskim, przyjacio艂om itd. Tylko tyle :) O to chodzi w marketingu sieciowym :) To nie jest kwestia wiary, tylko kwestia WIEDZY :) To jest pewien PROCES, to nie jest praca na etacie, 偶e dzi艣 zaczynasz, a za miesi膮c dostajesz 1200 z艂. Po pierwsze to jest biznes, a wi臋c musisz wzi膮膰 si臋 do pracy, nauczy膰 prowadzi膰 ten biznes i go po prostu robi膰, tu nie ma szefa, kt贸ry nas pogoni, potrzebna jest samodyscyplina, sam musisz wiedzie膰, co musisz zrobi膰, 偶eby zarobi膰 pieni膮dze, po drugie, to jest proces, kt贸ry trwa... 呕eby by艂o tych 100 dystrybutor贸w, kt贸rzy zrozumiej膮 temmat i b臋d膮 pili produkty dla siebie, potrzeba czasu. Zanim jeden powie drugiemu, drugi trzeciemu itd., to wszystko trwa... Tutaj nikt nie osi膮ga "kokos贸w" po miesi膮cu. To jest rok, p贸艂tora, dwa lata, ale wtedy po tym czasie jeste艣 ju偶 wolnym cz艂owiekiem. Jest takie powiedzenie w MonaVie: "R贸b przez rok, dwa to, czego inni nie b臋d膮 chcieli z Tob膮 robi膰, a przez nast臋pne lata swojego 偶ycia b臋dziesz robi艂 to, czego inni NIGDY robi膰 nie b臋d膮 mogli". I tak to wygl膮da, Nie zarabia ten, kto nie wejdzie w ten biznes i ten, kto za szybko z niego zrezygnuje. Dlatego te偶 nie ka偶dy tu zarobi, bo ludzi tacy, jak Wy rezygnuj膮 za szybko i nie maj膮 wystarczaj膮cej wiedzy, by膰 mo偶e trafili艣cie na takich dystrybutor贸w, jak Wy sami jeste艣cie - niedouczonych w tym temacie i nie potrafili Wam przekaza膰 tej wiedzy... Produkt jest polecany przez lekarzy, jak najbardziej, jednak nie pojawi si臋 w aptekach itd., bo to jest inny spos贸b dystrybucji. I tutaj zn贸w si臋 ujawni艂e艣 w braku wiedzy na temat MLM. MLM to jest tzw. najszybsze i najta艅sze wprowadzenie produktu na rynek. Je偶eli firma wybierze taki spos贸b dystrybucji, nie mo偶e wprodza膰 produkt贸w w inny spos贸b. Poza tym, gdyby produkt wstawi膰 do sklep贸w, by艂by jeszcze dro偶szy ok. 50 %... Niestety. Dosz艂yby koszta reklamy, kt贸re s膮 olbrzymie, hurtownie, transport itd. Produkt by艂by jeszcze dro偶szy. A tak firma dostarcza produkt bezpr艣rednio od producenta do Klienta, a dystrybutorom p艂aci za reklam臋 ;) Pozdrawiam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wizjoner
Jak czyta si臋 Was wszystkich wielce oszukanych przez firm臋 MonaVie to naprawd臋 wida膰 ze nie znacie tematu do ko艅ca a najwi臋cej piszecie, 偶e nie dzia艂a czy ile to kasy stracili艣cie, albo po prostu nie rozumiecie schematu dzia艂ania bran偶y MLM z kt贸rej na sta艂e utrzymuje si臋 75 000 000 ludzi na 艣wiecie! Po pierwsze sok dzia艂a przede wszystkim na poziomie kom贸rkowym i pomaga nowo powsta艂ym kom贸rkom sie rozwin膮膰 i przetrwa膰. Ciekaw jestem czy ktokolwiek czuje dzia艂anie i prac臋 kom贸rek w swoim organizmie? Chyba, 偶e kom贸rki s膮 s艂abe to jest odczuwalne w postaci os艂abienia, z艂ego samopoczucia. Ale jak jest ok to ich pracy nie czujemy cho膰 one ci膮gle s膮 i pracuj膮. Schreder m贸wi wyra藕nie "(je艣li soki nie podzia艂a艂y na Ciebie i nie czujesz r贸偶nicy to na mi艂o艣膰 Bosk膮 nie zajmuj si臋 tym!)" Po drugie nikt nikomu nie ka偶e p艂aci膰 ci膮gle za taki drogi sok. Firma da艂a prost膮, szybk膮 i 艂atw膮 form臋 zarabiania pieni臋dzy kt贸re przeznaczamy na kolejne przesy艂ki sok贸w i nie p艂acimy za nie. Tylko trzeba spe艂ni膰 warunki ( 2 os).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pro et contra
Michael.K-ale pierdzielisz,偶eby wprowadzic produkt leczniczy do obrotu trzeba miec certyfikaty i badania kliniczne jego dzialania, przeciwskazania stosowania .Wskazane substancje aktywne oraz ich spos贸b leczenia oraz wp艂yw na organizm,To wymaga wielu lat badan.Dlatego wiele produkt贸w wprowadza si臋 wten spos贸b bo nie maja nic wsp贸lnego z lecznictwem i nie by艂yby nigdy uznane jako srodki lecznicze,Awten spos贸b mozna ludziom wm贸wic wezystko

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pro et contra
takich panaceum na wszystko by艂o ju偶 multum, nie wiem czy kto艣 pami臋ta taki srodek\ preparat torfowy\te偶 mia艂 pomaga膰 na wszystko a okaza艂si臋 tylko zwyk艂ym placebo dzia艂aj膮cym na psychik臋 .Dzia艂anie takich lek贸w jest tylko psychologiczne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wizjoner
Du偶o te偶 s艂ysza艂em stwierdze艅, 偶e to zwyk艂e placebo ale to w tym przypadku tylko s艂owo bo placebo jest 艣rodkiem kt贸ry nie zawiera 呕ADNYCH w艂a艣ciwo艣ci i dzia艂a tylko na sam膮 艣wiadomo艣膰 ludzk膮 i my艣limy o tym 艣rodku w kategoriach leczniczych i 偶e zaraz nam pomo偶e i rzeczywi艣cie pomaga co niekt贸rym bo tak naprawd臋 ich choroba by艂a powierzchowna. Ale w przypadku MONAVIE sok jest z owoc贸w kt贸re maj膮 wystarczaj膮co du偶o witamin i warto艣ci od偶ywczych kt贸re wsp贸艂graj膮 z organizmem wi臋c placebo to w tym przypadku tylko s艂owo a nie produkt. Tak wi臋c ka偶dy nawet najlepszy lek na jedn膮 osob臋 dzia艂a szybko, na drug膮 wolno a trzecia osoba mo偶e mo偶e nic nie poczu膰 ale nie wierz臋, 偶e w organizmie nie zasz艂y 偶adne zmiany na lepsze nawet je艣li nic nie czujemy. Bo sk膮d mo偶emy wiedzie膰, 偶e po piciu tego soku w mienionym tygodniu przesz艂a ko艂o nas jaka艣 choroba z kt贸r膮 organizm sam sobie poradzi艂 i nie zachorowali艣my? A mo偶e jak by艣my nie pili to by艣my teraz byli przezi臋bieni czy os艂abieni tak, 偶e wkr贸tce jakie艣 chor贸bstwo si臋 do nas przyczepi. Tak偶e placebo z pewno艣ci膮 to nie jest tylko dobry sok na kt贸ry szukacie jakiego艣 haka kt贸rego nie znajdziecie. Za du偶o osobom ju偶 pom贸g艂 na 艣wiecie produkt jak i firma aby tak oczernia膰! No ale polak nie zniesie tego faktu i偶 komu艣 pomog艂o a mi nie i od razu krytykuje wszystkich co tylko maj膮 z tym styczno艣膰. Typowy POLAK - Zazdro艣膰, chciwo艣膰 i pierwszy do oceniania innych :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mcfly
sok Monavie jest reklamowany jako sok z ogromn膮 ilo艣ci膮 jag贸d Acai ale tak naprawd臋 jest ich na poziomie bodaj ok 20%. Aby jego dzia艂anie by艂o naprawd臋 potwierdzone musia艂y by zosta膰 przeprowadzone zamkni臋te badania kliniczne z udzia艂em os贸b zupe艂nie nie zwi膮zanych z tematem. Monavie odni贸s艂 sukces bo wstrzeli艂 si臋 w dobry czas trendu Wellnes na 艣wiecie. I akurat tutaj nie mam nic przeciwko bo takie trendy s膮 jak najbardziej ok. Po prostu ludzko艣膰 dosz艂a do etapu i poziomu takiego trucia si臋 sztuczn膮 偶ywno艣ci膮, 偶e ka偶dy produkt , kt贸ry cho膰 troch臋 jest pozbawiony chemii na pewno b臋dzie mia艂 pozytywny wp艂yw na nasz organizm. Tylko szkoda, 偶e to wszystko odbywa si臋 w ten spos贸b, 偶e Monavie jak reklamuje swoj膮 firm臋 to przede wszystkim skupia si臋 na stronie materialnej (super zarobki, pi臋kne domy, luksusowe auta, najdro偶sze wycieczki) bo to tylko pokazuje o co w tym chodzi - $$$$$$$$ By艂o Herba-life, Noni, Akuna w sumie to te firmy dzia艂aj膮 ca艂y czas ale ju偶 nie z takim rozmachem, ju偶 dystrybutorzy nie zarabiaj膮 du偶ych pieni臋dzy.......... Nawi膮zuj膮c do tytu艂u tego tematu to Monavie nikogo nie oszukuje bo ka偶dy ma rozum i decyduje si臋 na co艣 lub nie. To my sami si臋 oszukujemy cz臋sto poprzez wizje zarobienia szybko du偶ych pieni臋dzy. MLM jest nie dla ka偶dego bo do tego biznesu zreszt膮 dosy膰 specyficznego trzeba mie膰 odpowiednie predyspozycje. Podobnie jak nie ka偶dy zostanie 艣mieciarzem (a to wcale nie jest ma艂o p艂atny zaw贸d) tak samo nie ka偶dy b臋dzie zarabia艂 w MLM. Sok Monavie tak naprawd臋 jak si臋 kto艣 uprze to sam sobie go zrobi (zmiksowa膰 owoce i doda膰 sproszkowane Acai dost臋pne na Allegro).

Udost臋pnij ten post

Witam, wypowiadacie si臋 o produkcie o kt贸rym tak naprawd臋 niewiele wiecie. Nigdzie nie jest napisane, 偶e jest to lek czy panaceum na wszelakie choroby, chodzi jednak o sk艂ad biochemiczny tego soku i o ilo艣膰 antyoksydant贸w, kt贸re walcz膮 z wolnymi rodnikami w naszych kom贸rkach. Wolne rodniki powstaj膮 g艂贸wnie wtedy, gdy organizm pobiera z otoczenia ogromne ilo艣ci tlenu, np. podczas intensywnych 膰wicze艅 czy uprawiania sprotu, wystarczy pi膰 kaw臋, zielon膮 herbat臋 czy je艣膰 du偶e ilo艣ci owoc贸w czy warzyw, 偶eby zniwelowa膰 negatywne dzia艂anie rodnik贸w, kt贸re powoduj膮 np. kom贸rki rakowe czy niszcz膮 nasze DNA, pwoduj膮c inne schorzenia. Wystarczy te偶, jak b臋dziemy dostarcza膰 tych przeciwutleniaczy wypijaj膮c sok MonaVie. O to w tym chodzi, a nie o to, 偶e jest to cud na wszystko, dzi臋kuj臋. To jest tylko suplement diety (jak witaminy), jednak偶e chodzi o plan biznesowy, kt贸ry ma realne podtawy istnie膰 i przynosi膰 du偶e zyski. Trzeba tylko zag艂臋bi膰 si臋 w temat. Ah, sk艂ad soku znajduje si臋 wyryty na butelce z ty艂u. Powodzenia ;)

Udost臋pnij ten post

Witam, wypowiadacie si臋 o produkcie o kt贸rym tak naprawd臋 niewiele wiecie. Nigdzie nie jest napisane, 偶e jest to lek czy panaceum na wszelakie choroby, chodzi jednak o sk艂ad biochemiczny tego soku i o ilo艣膰 antyoksydant贸w, kt贸re walcz膮 z wolnymi rodnikami w naszych kom贸rkach. Wolne rodniki powstaj膮 g艂贸wnie wtedy, gdy organizm pobiera z otoczenia ogromne ilo艣ci tlenu, np. podczas intensywnych 膰wicze艅 czy uprawiania sprotu, wystarczy pi膰 kaw臋, zielon膮 herbat臋 czy je艣膰 du偶e ilo艣ci owoc贸w czy warzyw, 偶eby zniwelowa膰 negatywne dzia艂anie rodnik贸w, kt贸re powoduj膮 np. kom贸rki rakowe czy niszcz膮 nasze DNA, pwoduj膮c inne schorzenia. Wystarczy te偶, jak b臋dziemy dostarcza膰 tych przeciwutleniaczy wypijaj膮c sok MonaVie. O to w tym chodzi, a nie o to, 偶e jest to cud na wszystko, dzi臋kuj臋. To jest tylko suplement diety (jak witaminy), jednak偶e chodzi o plan biznesowy, kt贸ry ma realne podtawy istnie膰 i przynosi膰 du偶e zyski. Trzeba tylko zag艂臋bi膰 si臋 w temat. Ah, sk艂ad soku znajduje si臋 wyryty na butelce z ty艂u. Powodzenia ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Eddi 71
Tak czytam , czytam i .... troch臋 艣mia膰 mi si臋 chce, no niestety!!! Nie jestem dystrybutorem Monavie, mam dochody z innych 偶r贸de艂, wi臋c nie szczedz臋 pieni臋dzy na wszelkie nowo艣ci dotycz膮ce zdrowia. Mam 艣wiadomo艣膰, 偶e w dzisiejszych czasach trudno o zdrow膮 偶ywno艣膰 i dlatego nale偶y organizm ze wszech miar wspomaga膰 naturalnymi suplementami. Jestem wiekowym cz艂owiekiem, na emeryturze od dobrych parunastu lat. Od prawie 20 lat u偶ywam wielu naturalnych minera艂贸w,witamin, sok贸w z r贸偶nych firm. Jedne mi lepiej odpowiada艂y, inne mniej. Obecnie kt贸re przyjmuje to obowi膮zkowo: wit.C dr.Ratha/110z艂/, immunocal /250z艂/, minera艂y z Calvity/80z艂/, olej lniany/45z艂/ oraz...Monavie actve z glukoazamin膮/110z艂/. Oresowo bior臋 cynk i selen / calvita/. Od lutego do kwietnia - 3 butelki Alveo, celem oczyszczenia organizmu. Miesi臋cznie na suplementy wydaj臋 ok.600-700z艂, dla niekt贸rych to du偶o, albo bardzo du偶o. Dla mnie to najlepiej zainwestowane pieni膮dze!!!!! jestem po 70-ce, ale maj膮c nawet 50 lat tak dobrze si臋 nie czu艂em,jak obecnie. Nie wydaj臋 na lekarzy, na drogie leki i kosztowne badania. Raz do roku robi臋 standardowe badania krwi i moczu, EKG serca, nadci艣nienie u lekarza rodzinnego. Monavie do艂膮czy艂em 1,5 roku temu, mia艂em w贸wczas problem ze stawami. Ju偶 po dw贸ch miesi膮cach picia Monavie, mog艂em bez b贸lu w kolanie je偶dzi膰 na rowerze, a po 5 miesi膮cach zapomnia艂em, 偶e mam kr臋gos艂up! Moi znajomi r贸wnie偶 wydaj膮 na zdrowie podobne , a nawet wi臋ksze pieni膮dze rocznie, r贸znica polega na tym ,偶e oni na lekarstwa, specjalistyczne badania i drogich lekarzy. I wci膮偶 s膮 chorzy! Ja wiele lat temu wybra艂em profilaktyk臋, i to si臋 sprawdza genialnie... Dlatego prosz臋, nie piszcie, 偶e to placebo, 偶e nie dzia艂a. Suplementy w firmach sprzeda偶y bezpo艣redniej czy jak to nazywaj膮 MLM, s膮 najwy偶szej jako艣ci. Dziekuj臋 Bogu, 偶e tak dlugo si臋 suplementuj臋 , mnie si臋 chce po prostu 偶y膰!!! Katarynka 17, chcia艂bym wiedzie膰 co bedziesz m贸wi艂a za 50 lat/ czas szybko leci i jak b臋dzie wygl膮da艂o Twoje zdrowie? Ale najlepszego, mnie monavie bardzo slu偶y!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jeszcze nie nabity w butelk臋
Strasznie u艣mia艂em si臋 przy argumentach pana Michel'a K. Czy Ernst&Young nagrodzi艂by nielegalny biznes? Czy Master Card wyda艂by im karty? Nikt nie m贸wi, 偶e to nielegalne. M贸wimy o tym, 偶e to naci膮ganie ludzi. Cos jak Amber Gold. S艂ysza艂e艣? M贸wi Ci co艣 nazwa Artur Andersen? Oni tez zapewniali, 偶e Enron to firma pewna i warta inwestowania w ni膮 swoich pieni臋dzy. Jak sko艅czy艂 Enron chyba nie trzeba t艂umaczy膰. A co sta艂o si臋 z Artur Andersen? Przej膮艂 ich Ernst & Young. M贸wi ci co艣 nazwa Fannie Mae? Tu s艂owo honoru dawa艂 nie Master Card czy E&Y tylko rz膮d USA. I co? Ca艂y kryzys finansowy temu zawdzi臋czamy. Ludzka naiwno艣膰 jest niesko艅czona. Dlatego firmy Amway, Herbalife czy Monavie znajduja frajer贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Obserwator desperat贸w
呕enada- wi臋kszo艣膰 os贸b 偶al膮cych si臋 na system Monavie, 偶e to Amber Gold, Amway piramida finansowa itd. to niestety ludzie kt贸rzy kompletnie nie znaj膮 tematu albo nie zrozumieli planu marketingowego firmy Monavie. Piramida finansowa moi drodzy to ka偶da firma w jakiej jeste艣cie na etacie, gdzie jest szef kt贸ry ma mn贸stwo mr贸wek robi膮cych dla niego. W Monavie ka偶dy jest sam sobie szefem. Ale niestety to cz臋sto staje si臋 problemem, poniewa偶 nie ka偶dy ma w sobie tyle samodyscypliny 偶eby umiej臋tnie i systematycznie wykonywa膰 pewne zadania i potrzebuje bata nad sob膮 偶eby pracowa膰- TO NIE JEST DLA WAS. Boisz si臋 zmian, jeste艣 zadowolony z pracy na etacie za 2-3 tysi膮ce? OLEJ jakiekolwiek systemy MLM ale nie komentuj i kompromitujcie si臋 poniewa偶 ludzi 偶yj膮cych tylko z network贸w jest w Polsce ca艂a masa. Tak oczywi艣cie teraz my艣lisz, 偶e s膮 podstawieni- kolejna bzdura. System Monavie jest tak skonstruowany, 偶e je艣li Ty wejdziesz do firmy zarejestrujesz do tego biznesu 1 osob臋 i ta osoba b臋dzie pracowa膰, prowadzi膰 prezentacje a Ty nie robi膰 nic to ona mimo i偶 jest pod Tob膮 mo偶e zarabia膰 konkretne pieni膮dze a Ty dostaniesz 0$. Wi臋c nie ma mowy o 偶adnej piramidzie! Nap贸j Monavie nie jest cudnym lekiem! Jest to bomba witaminowa, kt贸ra wspomaga prac臋 Twoich kom贸rek. Czy jest drogi? A jedzcie 5 razy dziennie owoce i zobaczcie ile Was to wyjdzie- nawet przy zakupach w Biedronce. Nap贸j Monavie to 7 z艂 dziennie czyli mniej ni偶 paczka fajek, kt贸re dla wielu z Was s膮 konieczno艣ci膮. Ka偶dy MLM to biznes, na koniec bardzo ciekawy i daj膮cy du偶o do my艣lenia film Roberta Kiyosakiego: http://www.youtube.com/watch?v=z4uCPxGWnmU REASUMUJ膭C: Nie znasz tematu- nie wypowiadaj si臋!

Udost臋pnij ten post

Kolejna sprawa - je艣li soki by nie dzia艂a艂y, to nie odnios艂yby takiego sukcesu na ca艂ym 艣wiecie, firma nie zrobi艂aby 1 mld $ obrotu szybciej ni偶 Apple czy Microsoft i nie znalaz艂aby si臋 po niespe艂na 4 latach na miejscu 18 w top 500 najlepszych firm ameryka艅skich (a nr 1 w kat. "偶ywno艣膰 i napoje"). Je艣li soki by nie dzia艂a艂y to po prostu ludzie przestaliby to pi膰 - a jest wr臋cz odwrotnie." Ale brednie:P.Mac donalds odni贸s艂 sukces chocia偶 ma truj膮ce produkty:P.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mcfly
Jest tylko jeden problem w tym wszystkim. Do czego d膮偶y Monavie? Do czego zach臋ca? Do tego aby 呕y膰 jak Monavie, sprawi膰 aby Monavie by艂o twoim najlepszym biznesem, jedynym biznesem. Ok. Tylko jak wszyscy przejd膮 na Monavie to kto b臋dzie zarabia艂 z innego 藕r贸d艂a, 偶eby mie膰 na Monavie? Je艣li wszyscy b臋d膮 Monavie to niestety to b臋dzie konie膰 Monavie........ :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jeszcze nie nabity
@obserwator desperat贸w, widz臋, 偶e Ty 艣wietnie zrozumia艂e艣 plan biznesowy tej firmy. Zg艂o艣 si臋 za rok i opowiedz o sukcesach. Kolejna rzecz: bomba witaminowa. Monavie twierdzi, 偶e produkty dost臋pne w sklepach straci艂y bardzo du偶o ze swoich warto艣ci od偶ywczych ( co pewnie jest prawd膮), ale jakim cudem nie straci艂y tych warto艣ci produkty u偶yte do produkcji Monavie? Pewnie s膮 wzi臋te z magicznych miejsc na Marsie, gdzie gleba jest 偶yzna i tylko Monavie ma do nich dost臋p. Ta ca艂a jagoda Acai. Czy plemiona amazo艅skie 偶yj膮ce w jej pobli偶u s膮 jakie艣 super zdrowe? Czy chcesz powiedzie膰, 偶e od偶ywiasz si臋 tylko Monavie? Jedzenie warzyw i owoc贸w 5 razy dziennie to podstawa diety i 偶adna bomba witaminowa tego nie zast膮pi. A koszty? 1 jab艂ko, 1 marchewka, 1 banan, seler naciowy, 1 gruszka. Mo偶na doda膰 awokado, zakupy zrobi膰 w Almie (cho膰 poleca u ch艂opa na placu) a i tak nie wyjdzie 7 PLN.

Udost臋pnij ten post

Dla mnie to b臋dzie co艣 takiego jak cudowne materace, rentgeny, po艣ciele, urz膮dzenia na kt贸re fantastyczne firmy z fantastycznymi pracownikami naci膮gaj膮 staruszk贸w, za 8 tysiecy :D Trzeba by膰 naprawd臋 debilem 偶eby da膰 si臋 nabra膰 na takie cudawianki w m艂odym wieku, te soki to jeszcze pewnie orgazm daj膮 i jak si臋 otwiera lod贸wk臋 m贸wi膮 "kocham Ci臋 pi臋kna" :D Naj艣mieszniejsze zawsze s膮 obronne wpisy, tak na chama wida膰 偶e pisze je jedna i ta sama osoba zmieniaj膮c s艂owa i szyk niekt贸rych zda艅.... Przesta艅cie si臋 produkowa膰, bo to 偶a艂osne, i ka偶dy cz艂owiek z minimaln膮 zdolno艣ci膮 logicznego my艣lenia to widzi :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 b膮d藕my m膮drzy
Racja. To po prostu bazowanie na naiwno艣ci ludzkiej.oczywi艣cie, 偶e s膮 naiwni, ale na szcz臋艣cie pozostali r贸wnie偶 m膮drzy ludzie, kt贸rzy nie dali si臋 wci膮gn膮c w 偶adne amway'e i monavie. By艂am ostatnio na takim spotkaniu w Warszawie. Kole偶anka mnie zaprosi艂a i czu艂am si臋 tak jak w sekcie... powiedzia艂am sobie o nie... z daleka od monavie. Ja w to nie wchodz臋, ale chcia艂abym przestrzec innych.

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰