Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weeronika64

zwariuję mój mąż zakochał się w naszej wspólnej koleżance

Polecane posty

Gość nic nie laczy nic a nic
jestem facetem i twoj maz robi ci rogi. nie wiem jak mozna tego nie zauwazyc:D

Gość Do weroniki
Moja przedmówczyni ma rację Mm po zdradzie, jak już wszystko się wydało, sam mi podsuwał komórkę abym go sprawdziła i przynosił bilingi w zębach ciesząc się głupkowato jak mały chłopczyk że jest ,,czysty" Wczesniej na same słowo biling dostawał szału twierdząc że go bezpodstawnie oskarżam, naruszam prywatność, szpieguje , dokuczam bo on jest niewinny i mi nie grzebie w komórce a ja jestem podła, że go posądzam o takie rzeczy!! A dobrze wiedział że ma ,,grzeszki" na sumieniu!!! i dlatego tak kombinował abym nie dotarła do tych bilingów!!

Gość weeronika64
przeczytałeś cały wątek? po czym to wnosisz?

Gość korek karolek
przeczytalem te wypociny (bardzo ciezko sie czyta bez znakow przestankowych) i wnioskujac po zachowaniu meza i tej pseudo kolezanki stwierdzam, ze tam juz sie cos wydarzylo....

Gość weeronika64
po za tym jedno jest pewno zdrada emocjonalna miała miejsce i to jest niezaprzeczalen a co z fizyczną? być może nigdy sie nie dowiem

Gość weeronika64
korek karolek och dzięki Ci za twą łaskawość:-)

przejrzalem wątek. facet ukrywa tel. rozmawia w 2 pokoju, nie chce dac bilingu, jest nieobecny i zamyslony, machnal kolezance po cycusiu w miejscu publicznym (czyli mial pozwolenie czyli zaszlo miedzy nimi duzo wiecej), jest podejrzliwy i znerwicowany (boi sie ze odkrylas jego slodka tajemnice i nie nabralas sie na tlumaczenia), wychodzi "z kolegami", mowi zle o lasce (na wszelki wypadek) etc. etc. facet przy 1/4 tych objawow by sie polapal ze ma rogi :D

Gość Do weroniki
Sam fakt że nie chce pokazać bilingów świadczy że ma cos na sumieniu!! Naprawdę nie możesz tego pojąć?? Gdyby było inaczej, gdyby był niewinny z satysfakcją pokazał by ci biling a potem obrażony kazał by się przepraszać za takie podejrzenia!! Kobieto nie trzeba znać faceta wystarczy znać psychologiczny schemat zachowania męzczyzny w pewnych sytuacjach- a wszyscy faceci postepują według jednego schematu, niestety ...i tyle.....ale ty jakoś nie chcesz/ nie potrafisz/ nie umiesz tego pojąć

Gość korek karolek
Nie dziekuj! Widac, ze inteligencja nie grzeszysz, wiec tak naprawde to nie powinienem sie czepiac.

Gość jesteś tępakiem moja droga
ja juz jej opisywałam wczesniej co ma zrobic , jak mój były zdradzał robił to identycznie jak twój , do ciebie nic nie dociera ty kobieto jesteś JAK W NICKU

swoja droga twoj maz ma cie za idiotke. gdyby tak nie bylo nigdy by nie zlapal tamtej za cyca przy ludziach i tobie.

Gość karolw
jestescie chorzy ludzie i tyle . sa ludzie uczciwi a kurestwo sadzi po sobie, dziekuje

Gość jesteś tępakiem moja droga
i napewno do tych uczciwych wspaniałych ludzi należy szanowny małżonek autorki. hahaha żałosne są te bzdury

Gość weeronika64
nic nie laczy nic a nic przejrzalem wątek. facet ukrywa tel. rozmawia w 2 pokoju, nie chce dac bilingu, jest nieobecny i zamyslony, machnal kolezance po cycusiu w miejscu publicznym (czyli mial pozwolenie czyli zaszlo miedzy nimi duzo wiecej), jest podejrzliwy i znerwicowany (boi sie ze odkrylas jego slodka tajemnice i nie nabralas sie na tlumaczenia), wychodzi "z kolegami", mowi zle o lasce (na wszelki wypadek) etc. etc. odpowiadająć na logikę: ja nie mam nic na sumieniu i bilingów też bym mu nie pokazała sory jakas forma zaufania i prywatności w związku musi być po drugie zawsze wychodzi jak gada podsłuchiwałam nieraz nawet jak gada o pierdołach jak mówi ze wychodzi z kolegami (rzadko) to faktycznie tak jest sprawdzone jedyne co przemawia i niepokoi to zachowanie wobec niej dlatego tej pewności nie mam

Gość weeronika64
tępakiem ? może i tępakiem tylko jak wyjdzie że mnie nie zdradza fizycznie to kim ty wtedy będziesz?

ty nie dopuszczasz do siebie pewnosci. moze ci napisze inaczej: TWOJ MAZ WYRUCHAL TE LALKE. DLATEGO MA POZWOLENIE NA MACANIE PO CYCU W MIEJSCU PUBLICZNYM. ZROBIL TO MIMO TWOJEJ OBECNOSCI BO MA CIE ZA IDIOTKE. ZACZYNAM PODEJRZEWAC ZE FAKTYCZNIE NIA JESTES. wiecej nie pisze bo szkoda klawiatury.

Gość weeronika64
nic nie laczy nic a nic swoja droga twoj maz ma cie za idiotke. gdyby tak nie bylo nigdy by nie zlapal tamtej za cyca przy ludziach i tobie. złapał bo był nawalony jak szpadel i niekoniecznie ma mnie za idiotke tak dla twojej info. po za tym ludzie jak sa pijani i najarani to nie zawsz wiedza co robią a jak juz wiedział to przeprosił szkoda że najpierw ja a potem mnie

Gość tłumacz go dalej.
ale może najpierw załatw bilingi i przetrzep komputer.

Gość bambaryla147
zgadzam sie z przedmowca, maz autorki to kawal skurwiela. Podrywac i lapac za cycki obce baby przy wlasnej zonie! to tylko kawal kurwiarza tak potrafi i jeszcze wmawia zonie, ze nie wie dlaczego to zrobil..przeciez ona taki brudas i flejtuch....pewnie go obrzydzenie wzielo i tak z tego obrzydzenia musial ja po cyckach obmacywac.

Gość weeronika64
i tym optymistycznym akcentem zakończmy gdybanie martwię sietylko o tych co nie będą pocieszeni jak sie okaze że bilingii czyste ;-0

Gość tłumacz go dalej.
się tak nie ciesz wero. mój eks miał drugi telefon i bilingi też były czyste.

Gość weeronika64
a co mam włosy sobie z głowy wyrywać emocje mi juz opadły ;-)

Gość jesteś idiotką
Naprawdę, nie ma w dobie za grosz inteligencji i poczucia godności Po co zakładasz topik o tytule zwariuję mój mąż zakochał się w naszej wspólnej koleżance!!!! A potem tłumaczysz jego zachowanie Twój maż musi cie mieć za mało inteligentną kobietę, której wciśnie każdy kit Nie dziwię mu się, że tak cie traktuje bo głupota bije od ciebie z każdego twojego zdania A skoro mu tak wierzysz to po h..a zawracasz ludziom głowę skoro żadne rady i komentarze nie docierają do ciebie , do twojego ptasiego mózdźku. jesteś idiotka niestety...Widocznie twój woli koleżanke bo jest bardziej inteligentna niż ty tępa babo

Gość weeronika64
bo śmiac mi sie chce jak się nakręcacie tu wzajemnie...

Gość agnaaaaaaaaaaaaaaaa
Boszze Weeronika a Ty nadal swoje. Denerwuje Cię nakręcanie, więc po co tutaj piszesz- pytam PO CO? Nadal się głupio zastanawiesz, nic z tym nie robisz, skoro tak Cię denerwują wpisy innych to czego od nas oczekujesz? Pytam, CZEGO?

Gość weeronika64
dobra moge byc dla was idiotka szczerze mam to w dupie

Gość bambaryla147
No jak widac ty masz nas w dupie, a "twoj" maz ma ciebie w dupie..... I jeszcze jak przeczytalam, ze byli razem na urlopie...bosz....

Gość tłumacz go dalej.
ale czego ty oczekujesz weronika? że będą ci mówić, że mężuś jest ok? nie jest, jest be. sama to przeżyłam i wiem, jakie są objawy zdrady. załatw bilingi.

Gość jesteś idiotką
Biedactwo uciekłaś z forum, prawda boli w oczy??? Nikt sie tutaj nie nakręca, nakręcasz sie ty broniąc swojego meza, który woli asie od weronki

Gość stefan kaznodzieja
chwila chwila moi mili ja poniekąd ujmę się za Weroniką ; przebrnąłem przez " esej" i nie do końca jest tak jak wszyscy jej tu WMAWIACIE Jeżeli kobieta jest po 40-tce i ma długoletni związek to wielce prawdopodobne jest to że cała sytuacja wyglada tak jak ona to interpretuje natomiast wiekszość z was to ( nie obrażając nikogo) mega pesymiści, ludzie po przejściach, wielokrotnie zdradzani,nieufni i myślący że wszystko zawsze i wszedzie kończy się w łóżku Weroniko64 obserwuj i pielęgnuj swoje małżeństwo moja dobra rada jesli cos się dzieje to wyczujesz to prędzej czy później z twoich opisów wynika że jestes osoba bardzo wrazliwą i uczuciową z duzym bagażem zyciowym,fantazją . NIE SŁUCHAJ DESPEARTÓW NA CAFE