Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weeronika64

zwariuję mój mąż zakochał się w naszej wspólnej koleżance

Polecane posty

Gość abcdefgkobieta
jak będą kłamać to autorka się kapnie i sprawa się rozwiąże taaaa... do tej pory ciągle go tłumaczy (choć się tego wypiera) to myślisz,że jak oni oboje będą jej wmawiać, ze ma urojenia to nie uwierzy? Ja myślę, ze ona bardzo chce wierzyć w uczciwość męża, ale jednak tu pisze, czyli jakieś wątpliwości (i słusznie) ma...

Gość Fkeuddrjrijrtjk
Po co autorka pogodzila sie z ta suka?

Gość Fkeuddrjrijrtjk
Sorry jak laska wydzwania po 100 razy dziennie z chcica do cudzego chlopa to bynajmniej nie ma dobrych zamiarow!!

Ja też uważam, że facet robi Cię Autorko w balona. Ja na Twoim miejscu przyjęłabym następującą strategię: zadbać o siebie (maksymalnie!!!), ciuchy, paznokcie, makijaż, fryzura, umawiać się na wyjścia z jakimiś koleżankami, ostentacyjnie pokazywac, że masz go głęboko w dupie, od czasu do czasu rzucić niedbale, co tam u niej słychać, poprosić jakiegos kolegę, by po takim babskim wypadzie zadzwonil do Ciebie kilka razy, oczywiście jak ten dureń będzie w domu ;) , nic mu nie opowiadac, wszystko zbywac tajemniczym usmiechem Jeśli mu na Tobie zależy, to gwarantuję, że sie obudzi i zacznie pilnowac żony, a nie łazić do tamtej.

Gość Helga 2000
Weroniko jestes?? Dlaczego ludzie porzucaja topici??

Gość dodo do
A ja mysle ze pzresadzacie Pijany facet złapał koleżanke za cycek dla żartów bo ja zna a wy robiciue halo że on ja zdradza Bzdury Mnie tez szwagier po pijaku ciągle łapie za pośladek i nie robię z tego afery

Gość TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
ale ów szwagier nie zalecał się do ciebie ileś czasu :P poczytaj cały temat

Gość weeronika64
A ja jestem pewna że maż mnie z nią nie zdradził

Gość TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
a masz bilingi czy znów myślisz życzeniowo? :P

Gość 444444556
nauczyciel wf , taksówkarz i kierowca tira - tych ludzi trzeba wystrzegac się , to kurwiarze którzy specjalnie wybieraja taki zawód

Gość ja bym dodala jeszcz
e wykladowce i instruktora jazdy :P

Gość właśnie vidzę
"a masz bilingi czy znów myślisz życzeniowo?" A po co bilingi? Przecież jest pewna :D

Gość 444444556
pokarz nam tego surwysyna na fb i ta suke też , załatwimy te sprawe ze ciebie

Gość weeronika64
N ie porzuciłam topiku... nie miałam czasu rozwój akcji od wczoraj nastepujący: wieczorem ogladalismy film , drink było miło po filmie grzecznie go proszę żeby pokazał mi swoje bilingi jak chce dodałam że ja pokażę mu swoje. Już wkurwiony.... i że daj spokój wypiłas drinka znowu ci odpierdala nie zaczynaj dziewczyno ogarnij się jestes psychiczna itp. to ja dalej skoro nie masz nic na sumieniu to co ci zależy mi je pokazać darl się że nie ma ochoty na te gierki że jutro mi pokaże,ze wie ze trzepie mu telefon ,wkurwił sie niemiłosiernie od razu rozebrał się pogasił światła w domu i poszedł spać . Ja oczywiście w tym szale wyrzygałam dalej wszystko co o nim myslę i o tej suce i wogóle o traktowaniu mnie .Wziełam latopa i zobaczyłam że ma telefon w spodniach szybko zalogowałam się online debrałam hasło na komórce i ten wstał jak się rzucił do kompa zaczął wyrywac kable i dalej do psychiatry itp. powiedziałam że nie chce go znać on do mnie że ok że nie może na mnie patrzeć itp. dzisiaj rano wyszłam na cały dzień on został z dziećmi dopiero wróciłam pytałam się syna corobili i czy tata dzwonił do kogoś albo ktos do taty ( że niby ja nie mogłam się dodzwonic do niego) powiedział że nie dzwonił że caly dzień bawili się i byli na rowerach. I teraz najlepsze udało mi się wejść na te bilingi i.... nic tam nie ma ale zdążyłam przejrzeć tylko maj :_((

Gość zgadnij.....
"ten wstał jak się rzucił do kompa zaczął wyrywac kable" standardowe zachowanie zwierzęcia w pułapce :D

Gość weeronika64
no ok . ale w bilingach nic nie ma....

Gość zgadnij.....
też przeżyłam zdradę. skoro tak zareagował, coś musi być. oni zapisują kochanki jako "Marcin-praca", "Mechanik", "Dentysta" itp. szukaj pod tym kątem.

Gość weeronika64
teraz z drugiej mańki może ja się ośmieszam bo tak: konta mamy osobne ja nigdy na jego koncie nie byłam ani on na moim mamy swoja nazwijmy to prywatność no nie będę się rozpisywała z drugiej strony możę go to tak wkurwiło że chce grzebać w jego rzeczach skoro od poczatku małżeństwa : nie zagladamy sobie w tellefony ( oficjalnie), nie wchodzimy na konta bankowe, skrzynki fejsy itp.

Gość ghjklfdfg
a moze ma drugi telefon albo przestraszyl sie i nie dzownil do niej zeby wszytsko ucichło trzecia wersja moze on do niej nie dzowni tak czesto jak myslisz

Gość zgadnij.....
"ten wstał jak się rzucił do kompa zaczął wyrywac kable"" nie aż tak. coś musi być na rzeczy.

Gość weeronika64
nie ma drugiego telefonu jest roztrzepany na maxa właściwy zostawia skoro poszedł wczoraqj w takim wkurwieniu spać to przecież pierwsze co to wziąłby telefon ze soba do łóżka a on go zostawił w przedpokoju w spodniach:-( biling z maja obcykałam dokładnie wczesniej miałam pospisywane numery telefonów a jeszcze wczoraj wyrzygałam mu czy już rznął się z koleżaneczką czy dopiero mieli taki zamiar a ja niestety przeszkodzilam we wspólnym nakręcaniu

Gość weeronika64
czwarta wersja taka że nic się nie stało po pijaku incydent, bardzo ja lubi a ja kurwa nakręcam się jak idiotka

Gość florecita
Nie rob facetowi akcji skoro nie masz dowodow.Twoje zachowanie moze byc powodem rozwodu a nie to ze on ma kochanke

Gość Afroamerykanka
czemu nie możecie normalnie szczerze porozmawiać ????? :O

Gość zgadnij.....
a który facet szczerze przyzna się, że zdradza? :D

Gość weeronika64
no właśnie tego się obawiam ale czemu reaguje taką agresją na to !!!! jak tak leżał i się nic nie odzywał to powiedziałam mu że jeżeli spali ze soba lub cos mieli wspólnego to i tak się prędzej czy później dowiem a wtedy zrobie im piekło i dodałam że co teraz tak często z jej mężęm sie kontaktujesz bo wyrzuta sumienia cie zżeraja czy chcesz uspic czujność..nie powiedział nic lezał i milczał

Gość weeronika64
niby rozmawiałam z nim szczerze powiedziła że bzdura że nawet hu... by mu przy niej nie stanął że ja tylko bardzo lubi gada tak a zachowuje sie inaczej

Gość zgadnij.....
kurczę, to pobrzmiewa jakimś... trójkątem! :D