Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Anulajataka

Opinie o Dr. Macieju Charazińskim

Polecane posty

Gość gość
Do koleżanki z 19:41. Czy przegrodę robiłaś w ramach NFZ? Ja mam krzywą przegrodę i myślałam od razu o poprawie wyglądu nosa. Czy charaziński robi wyszystko z laryngologii?

Gość gość
Ja tez nie polecam tego lekarza , u mnie też zmiana tylko kosmetyczna , tak jak u gościa wyżej . Podniesiony czubek i lekko spiłowany garb i to wszystko.

Gość gdes
Ja miałam mocno krzywą przegrodę i od dziecka zatkaną jedną dziurkę. Z tego co wiem to wszystkiego z larygologii dr nie robi ale przegrodę to mam przykład na sobie -robi doskonale. U mnie zmiana jest duża ale i nos był początkowo mocno zły. A do tego w pełni oddycham. Przez NFZ nie ma szans u niego. Zapłaciłam za wszystko 10 tysięcy ale nie żałuję

Gość gość
Gdes, ja słyszałam ze przegroda potrafi sie skrzywić nawet po operacji prostowania.

Gość gość
Gdes, to dalej ja co mi sie wcisnęło. Często mam problem z oddychaniem jedna strona. Pani Laryngolog mi mówiła o krzywej przegrodzie. Do tego jest cały jest krzywy i mocno garbaty. Widzę ze większa cześć dziewczyn jest zadowolona ale częsc mowi ze za mała poprawa. A kasa nie mała. W sumie to chyba normalne czytając opinie o wszystkich chirurgach a ja jak każda z nas chce trafić jak najlepiej. Moj nos to raczej trudny przypadek, a nie drobna zmiana. Mam nadzieje ze bedzie tak dobrze jak u ciebie. A Po jakim czasie pokazałaś sie w pracy?

Gość gdes
Po 2 tygodniach poszłam do pracy. A co do przegrody to mój brat miał wiele lat temu prostowaną u laryngologa i generalnie dalej źle oddycha. Ale jak rozmawiałam w tym temacie w klinice to powiedzieli ze wcale to nie musi oznaczac ze laryngolog był zly bo to się zdarza przy nosach i przegrodach. Ale u mnie jest jak narazie wszystko dobrze i jestem pewna że tak pozostanie. Pozytywne myslenie to pol sukcesu. Sądzę że jak mowisz ze masz brzydki nos to po operacji z pewnością będziesz zadowolona. Trudniej chyba w tych przypadkach gdy nosy są niezłe i zmiany niewielkie. A uwierz mi ze apetyt rośnie w miarę jedzenia, coś o tym wiem .

Gość gość
Ja już po operacji noska

Gość gość
Kiedy miałaś i jak nosek?

Gość gość
Miałam w środę. Robili mi czubek, pilowali garb i łamali boczne kości. Za tydz zdjęcie gipsu. Super opieka, po zabiegu czulam się B.dobrze. since wyszły dopiero na drugi dzień ale ja mam tendencje do opuchlizny i fioletow. Nic mnie kompletnie nie boli. W klinice byłam całą dobę pod opieką pielęgniarki, o wszystko moglam pytać a na drugi dzień PAN doktor pokazał mi w sloiczku wszystkie chrząstki, które mi wyciął i powiem że sporo tego było. Ogólnie jestem bardzo zadowolona i sadze że dokonałam słusznego wyboru

Gość gość
Polecam doktora Charazinskiego z czystym sumieniem

Gość gość
Bardzo gratuluję agencji pr szybkich reakcji na każdy negatywny post o doktorze Charazińskim i jego nieumiejetności operowania nosów. Od razu jest kilka pozytwnych, żeby zbić złe wrażenie. Jednak czuje się w obowiązku uprzedzić innych, żeby nie dali się naciągnąć. Dziewczyny, absolutnie na nos do Charazińskiego się nie wybierajcie. Poprawa jest dosłownie żadna, a 10 tys. wywalone w błoto. Krzywdy wam nie zrobi, po prostu nie będzie widać efektu.

Gość gość
Gadaj że co chcesz ale od agencji mnie nie wyzywaj. Masz prawo mieć swoją opinię i doświadczenia ale odp...l się ode mnie i mojej opinii. Mówię co myślę i co czuję i gów.o ci do tego. Byłam w klinice Charazińskiego, robiłam nos i jestem bardzo zadowolona. Widzę tu wpisy dziewczyn zadowolonych i tych niezadowolonych. Ty ewidentnie jakaś kolejna Angelina Jolie jesteś na niego cięta i bądź sobie ile chcesz, nie mój problem. Regularnie się powtarzasz w negatywnych opiniach - twoja sprawa. Ale ja mam prawo bronić lekarza który dla mnie zrobił dużo dobrego i którego gorąco POLECAM!!!

Gość gość
Uderz w stół........

Gość gość
A ja robiłam 13 kwietnia wymianę implantów. I tez jestem bardzo zadowolona. I nie jestem z agencji. Jak będziesz miła to ci foty podeśle ...

Gość gość
A ja angelinie nic nie podeśle bo mnie znowu wkur...ila pisowska agentka. Ale jak będzisz chciała dziewczyno od implantów to Tobie podeślę mojego noska. Nie mam z tym problemu.

Gość gość
Spoko nos mam chyba ok...albo za mało luster;)

Gość gość
Przez długi czas na forum sie nic nie działo, nikt nic nie pisał... Potem ktos napisał negatywna opinie o operacji nosa przez Charazinskiego i juz poszło .... odezwały sie osoby , ktore maja piękne nosy od Charazinskiego... Dziwne!!! Moim zdaniem sa lepsi lekarze od nosow niż Charazinski no i o wiele milsi w relacji z pacjentami bo Charazinski do najmilszych lekarzy nie należy...

Gość gość
Jak ktoś pyta teraz i się to widzi to można napisać. Nie mam zamiaru pisać codziennie pieśni pochwalnych. Temat się odswiezyl i co w tym dziwnego. Sama chciałam się dowiedzieć więcej przed zabiegiem. Teraz płynie bo każdy ma swoje zdanie i tyle. Do tego temat jest ciągle na górze i przychodzą zabawki na maila wielu ludzi. A jak poczytalam to Angelina powtarzasz się ze swoją opinią i odzywasz się co jakiś czas. Robisz to jak sprawny czarny PR, ale nie zarzucam ci kłamstwa ze się operowalas. Pewnie tak było bo inaczej to dopiero musialabys być ścierka. Ale nie dziw się ze są osoby które mają inne zdanie. Gdyby było tak źle jak piszesz to Charaziński byłby już tu zmasakrowany przez setki pacjentek. Pewnie jest sporo niezadowolonych z efektów, ale również bardzo dużo zadowolonych i polecajacych jak ja i dziewczyny które mają odwagę zakwestionować twój wielki spisek i układ. A co do grzeczności to widziałam milszych ludzi, to prawda, ale mając ciebie za pacjentke żadnemu zachowaniu bym się nie dziwila.

Gość gość
Masz rację dużo jest niezadwolonych z zabiegów pacjentów.

Gość gość
Myśle, ze najwiecej dotyczy operacji nosa. 50% jest zadowolonych a 50% jest załamanych. Operacja nosa to bardzo ciężki zabieg i trzeba wybrać bardzo dobrego lekarza, ktory specjalizuje sie w noskach. Ktos kto robi ladne piersi nie znaczy ze zrobi dobrze nos... Ja nie operowalam sie u Doktora, byłam na konsultacji, ale Lekarz był nie miły więc stwierdziłam ze nie bede płaciła 10 tys za operacje komuś kto ma tak nie miły stosunek do pacjentów. Zoperowalam sie u innego lekarza , jestem bardzo zadowolona ....

Gość gość
Ja napisze za kilka dni jak wyszedł moj nos Doktorowi. W razie czego mogę później podeslac fotki "przed i po" jeśli ktoś będzie zainteresowany. Mimo, że nie znam jeszcze efektu to jestem zadowolona z całego przebiegu. Niektórzy pisza, że doktor jest niesympatyczny. Jest specyficzny ale nie jest niemiły. Osobiście mnie odpowiada to, że nie cukruje. Udziela wszystkich niezbednych informacji i odpowiada ze spokojem na kazde pytanie. Dla mnie "obsługa" profesjonalna.

Gość gość
Dziś zdjęto mi gips, jestem bardzo zadowolona. Polecam Doktora z czystym sumieniem. Efekt taki jak chciałam :-)

Gość gość
Ja miałam operacje nosa w połowie lipca. Nos był naprawdę duży i do tego strasznie krzywy. Jestem trzy miesiące po operacji u doktora Charazińskiego i efekt jest wspaniały, uwielbiam swój nowy profil i to jak zmieniło się moje nastawienie do świata od czasu operacji. Kwestą zadowolenia lub niezadowolenia z efektu operacji nosa w większości przypadków są jednak oczekiwania pacjentki. Nie zawsze nos będzie taki, jak sobie to wyobrażamy i kwestia ataków na lekarza może być spowodowana brakiem akceptacji siebie u danej pacjentki. Zdarza się oczywiście, że coś pójdzie nie tak, że po operacji będą komplikacje, jesteśmy ludźmi, każdy organizm reaguje inaczej. Ja nie miałam nierealnych oczekiwań. Nie z każdego nosa można zrobić maleńki zadarty noseczek. Mój jest bardzo ładny i nigdy nie powiem złego słowa ani na samego doktora Charazińskiego, ani na cały personel kliniki. Jeśli chodzi o podejście do pacjentów, to być może nie każdemu to odpowiada, bo doktor nie obiecuje cudów, nie mydli oczu przedstawiając niestworzone wizje nowego wizerunku, nie przymila sie do pacjenta, jest konkretny i rzeczowy. Dla mnie takie podejście jest jak najbardziej profesjonalne. Byłam na trzech wizytach kontrolnych, w tym jednej nieplanowanej, zawsze pan doktor miał dla mnie czas i cierpliwie odpowiadał na moje pytania i obawy związane z gojeniem się nosa:) Dystans między pacjentem i doktorem naprawdę się zmniejsza przy kolejnych wizytach i teraz czuje się tam jak wyczekiwany gość, jest miło i serdecznie. Ja polecam całym sercem

Gość DGR
Hej dziewczyny. To nie jest tak, że nic się nie dzieję, ktoś zaczyna pisac i jest ruch. Ja bardzo czesto tu zaglądam, po operacji jestem już półtora roku. Niedawno pomoglam jednej Pani z forum podjąć decyzję o operacji i z tego co wiem jest zadowolona :) Mnie dziwi, dlaczego wypowiadają się tu osoby, które nie były operowane? Odradzacie Charazińskiego, a nie macie o operacji u niego i dalszej opiece żadnej wiedzy.... To jest dziwne :) Ja polecam doktora. Fakt, jest specyficzny, konkretny, może niektóre z Was chciały, żeby na pierszej wizycie był milutki i powiedział, że jesteście piekne? No chyba nie, skoro się udajecie do plastyka... :) Jestem z nosa zadowolona jestem w 90%. Nie znam osoby, która jest z nosa zadowolona na 100%. To jest wielka inwazja na nasz wygląd, poza tym nigdy nos nie będzie taki jaki w naszych wyobrażeniach. Sama musiałam się z tym pogodzić. Jakby któraś chciała pogadać to zapraszam, moge też wysłać zdjęcia przed i po. (dagson.runbunny@gmail.com)To poważna decyzja, także trzeba ją dokładnie przemyśleć. Odwrotu nie ma.

Gość gość
DGR tą zadowoloną dziewczyną jestem ja, umieściłam post 2015.10.28 . Mój nos nie jest jak z okładki magazynu, ale dla mnie jest idealny i uważam, że to co się dało zostało w moim przypadku zrobione:) Dziękuję Ci serdecznie za tzw. konsultacje przed i po:)

Gość DGR
Witaj U. :) Wysłałam Ci maila dzisiaj :) Wczoraj też pewna Pani do mnie napisałam, postaram się jej pomóc jak umiem. Pozdrawiam :)

Gość DGR
To jeszcze przy okazji jak tu jestem, może jakaś osoba tu zajrzy, która była operowana wczensiej niz ja. Do jakiego czasu schodzi opuchlizna z czubka? bo u mnie to juz prawie póltora roku a czubek jeszcze troche sztywny. Jeśli ktoś ma w tym temacie doświadczenie to proszę o odpowiedź :)

Gość gość
Jeżeli miałeś/aś modelowany czubek, to już zawsze będzie on sztywny, ponieważ masz zszyte chrząstki.

Gość gość
Ja także mogę polecić doktora. Operację miałam miesiąc temu, po dwóch tygodniach wrocilam do pracy. Nie mam już nosa z garbem i czubka jak kartofel. Jeśli ktoś by chciał zasięgnąć dokładnej opinii i zobaczyć zdjęcia...zapraszam na asi0r00@poczta.fm Dodam, że jestem zadowolona z efektu

Gość gość
Hej. Jestem 3 miesiace po operacji nosa u doktora. Jestem bardzo zadowolona, polecam szczerze

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się