Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaja4545

ZOSTAWIŁ MNIE W CIĄŻY!!!! CO ROBIĆ

Polecane posty

Gość tak sobie luźno myślę
lietta2-Prezerwatywy nie są od lubienia, jak widać to dzieci też nie lubi. kaju, oczywiście że nie ma 100% pewności, ale skoro facet nie chciał dziecka i nie uzgodniliście tego dziecka, to poczuł się oszukany, może myślał że ty się zabiezpieczasz i że go wpakowałaś w te dziecko. Dla mnie to dziwne że ruchacie się, nie uzgodniliście planów o dziecku i się nie zabezpieczacie a potem masz pretensje że facet ucieka. Pewnie jest pewien że go wrobiłaś w to dziecko .

Prezerwatywa dake ponad 99 % pewności, więc wpadka to by był pech nad pechy..

jak będąc w związku w szczęśliwym związku i sypiając ze sobą można nie wiedzieć czy partner się zabezpiecza/ dla mnie to nie logiczne. A poza tym kaja cały czas powtarza, że facet był szczęśliwy, że będzie miał dziecko! nawet bardziej niż ona! czytajcie dokładnie

prezerwatywa nie daje 99% pewności. Przejrzyj tabela wskaźnika pearla, prezerwatywa ma zaledwie około 60% skuteczności.

lietta2-Czy ty nie widzisz że facet jej ściemniał i ona teraz ściemnia na tym forum?Facet miał ją do seksu a ona chciała go usidlić. Jak by facet miał zwiać, to by od razu dał dyla a nie w 6 miechu, jak to ona pisze. Po prostu doszedł do wniosku że dał sie złapać na dziecko i nie chce być frajerem. Pewnie mu mówiła że się zabezpiecza, a wcale tego nie robiła, facet był sobie pewny więc tryskał wrzedzie gdzie mu było dobrze, a teraz musi się żenić. Sama pisała że dziecka nie planowali a wiec nie chcieli go jak się ruchali, chcieli się tylko ruchać a nie mieć dzieci. To nie średniowiecze, gdzie nie wiedziano skąd się dzieci biora..

lietta2 jesteś cudowna, widze że jako jedna z nielicznych myślisz nad tym co czytasz bo niektórzy czytają i nic.... facet może nie mieć pewności na temat tego czy sie zabezpieczam czy nie jak spotykam się z nim miesiac czy 2 ale nie po ponad 2 latach! poza tym lietta2 juz przypomniała o tym ze on był bardzo szczęśliwy ze bedzie ojcem

kaja4545-Gdyby był naprawdę szcześliwy, to by nadal był, on ci ściemniał, robił dobra minę i tyle. Miał cię tylko do seksu, taka jest prawda. Zresztą widać że za inteligentna i za bardzo wykształcona to ty nie jesteś.

tak sobie luźno myślę ty się człowieku zastanów... ściemniam żeby co? poza tym, skoro wiesz lepiej jak było i przeżyłeś razem z nami w związku ten czas, byłeś z nami w łóżku a obcenie w mojej głowie i mojego faceta to zachowaj sobie tą wiedze dla siebie, ja ci się nie bedę tłumaczyć.

Gość sylvia 007
zostawic dziewczyne w ciazy? zniszcz go jak tylko potrafisz!

kaja4545-Ty mi nie musisz tłumaczyć, bo tpo ty masz problem a nie ja. Pewnie sama przed sobą boisz się przyznac że byłaś dla niego tylko dupodajką i pewnie dwałaś mu kiedy chciał, ile chciał i jak chciał.

tak sobie luźno myślę...ja widzę że ty wszytsko wiesz najlepiej nawet lepiej od kaji! no tak...przecież z nimi mieszkałaś, pod ich łóżkiem siedziałaś, z nimi żyłaś... nie spekuluj bo spekulować sobie zawsze można. Czemu wy na siłe robicie z kaji tą złą? przecież to on się okazal frajerem!

lietta2-Nie zauważyłaś że ta historia kupy się nie trzyma? Byli z sobą dwa lata, facet dorosły, mają gdzie mieszkać, mają kasę, więc czego facet w wieku ok 30 lat miał by się bać? Kto ci uwierzy w taką ściemę? Nie ma faceta, co by w tej sytuacji czegokolwiek by się bał, wręcz przeciwnie, skoro sie cieszył z dziecka, to w tym wieku tak szybko się nie od mienia, jeszcze bym rozumiał jak by od razu dał dyla, ale rzekomo był z nią i nagle dał dyla, że niby dziecka się boi, facet który ma przeszło 30 lat, stałą pracę i mieszkanie to dziecka się boii? Kto wam w takie bajki uwierzy?

zastanawia mnie po co ktoś sobie zadaje tyle trudu żeby wmówić mi że złapałam go na dziecko, że byłam jego dziwką skoro od poczatku tematu pisze jasno i wyraźnie że bylismy szczęśliwą parą przez ponad 2lata, okres ciąży też był bardzo dobry i szczęśliwy aż do momentu sprzed kilku dni czego nigdy bym się nie spodziwała bo nic nie wskazywało na to że coś mu się w głowie poprzewracało....

kaja4545 Nie dyskutuj bo to nie ma sensu ten człowiek nic dobrego ci nie powie a poza tym nie zauważyłaś że im więcej luzu w jego myśleniu tym większe brednie gada? tak sobie luźno myślę przestań się produkować i zacznij myśleć ściślej

człowieku stad właśnie moje załamanie i wielki szok!! stad że nic nie wskazywało na to że może zwinąć swoje zabawki

silvergold masz rację, kolejny wiedzący lepiej a tak na prawdę nający g*wno do powiedzenia w temacie

kaja4545 - widocznie cały czas tylko udawał z dnia na dzień nie mógł przestać Cię kochać. Był z Tobą bo mu się oddawałaś i tu "Bezimienne wzgórze" miał trochę racji

Gość adorowana
ale na pewno nie siedzi w tym zadna 3. osoba?

tego nie wiem, zapytałam od razu czy kogoś ma ale twierdzi że nie, rzeczywistość może być inna

ale herezje opowiadacie... bo mu się oddawała...kurcze ludzie spójrzmy na to trzeźwo. A kto teraz w związku nie uprawia seksu????? mówisz oddawała się jakby naprawdę wszyscy czekali do ślubu. To jest ludzkie. Bo mu się oddawała to nie jest powód dla którego siedział, nie dała by kaja to dała by każda inna...pierwsza lepsza, bo niestety kobiety się teraz nie szanują.

Gość bambimbum
Autorko- Niektórzy są bezdennie głupi i próbują luki w mózgu nadrobić nachalnością. Nic z tego. Po co tłumaczysz idiocie? Przecież idiota i tak nie zrozumie. Zrozumienie to dla idioty wyższa szkoła jazdy. Szkoda czasu. Co do tematu to współczuję. Sama jestem w 7 miesiącu i nie wyobrażam sobie aby mój długoletni partner odwrócił się ode mnie z powodu ruchania innych dup :( Frajer! Co do antykoncepcji to osobiście nie używałam niczego. Przez 8 lat się udawało. I dalej by się udawało, ale mój facet chyba stwierdził że czas najwyższy i zrobił mi dzidzi specjalnie ;) Normalnie "złapał mnie na dziecko" :)

kaja mi się też wydaje, że może być ktoś inny. Kurde ale tak nagle d do widzenia??? ale dziwna ta sytuacja...

bambimbum to teraz powinnaś go zostawić bo zlapał cie na dziecko! :) powodzenia :)

nie wiem czy może być ktoś inny, nie wykluczam tego ale nie miałby kiedy i gdzie się spotykać, zawsze po pracy wracał do odmu, wszędzie wychodziliśmy razem, nie zdarzyło się nigdy żeby nie odebrał telefonu albo odebrał i mnie zbył. bambimbum widzę że rozumiesz.... gratuluję dzidziusia i tego ze dałaś się złapać na dziecko hahaha :) (oczywiście w pozytywnym sensie, nie ma tu złośliwości bo widzę ze jesteś szczesliwa)

lietta2-Seksu nie uprawiają porządne dziewczyny, seks zaczynają uprawiac jak są 100% pewni za swoje uczucia i za odpowiedzialność partnera. Jak dawają tyłka i się nie szanują to mamy taką sytuację jak autorka. Gdyby się szanowała, to problemu by nie miała.

Ale cóż, takie są konsekwencje puszczania się. Puszczalskie zazwyczaj zostają pannami z dzieckiem.

ku***wa a skąd ty wiesz kiedy ona mu pierwszy raz dała tyłka????? po miesiącu czy po roku???? wszechwiedzący kapciu! wkurzasz mnie już..idź już spać kosmito

tak sobie luźno myślę idz już spać dziecino bo do szkoły jutro nie wstaniesz :)

ja znam jeden przypadek kolega terz poznał dziewczynę z brzuchem bo ja też chłopak rzucił w 6 miesiącu ciąży Dr Edward C. Green z uniwersytetu Harward uważa, że „papież ma rację twierdząc, że rozdawanie prezerwatyw pogłębia problem AIDS. Nasze studia wskazują, że istnieje związek między dostępnością i używaniem prezerwatyw i wyższym (nie niższym!) wskaźnikiem zakażeń wirusem HIV (portal lifesitenews.com). To nie jest opinia byle kogo. Green jest dyrektorem projektu badawczego zapobiegania AIDS, członkiem komitetu sterującego ONZ-owskiem programem walki z AIDS, od 30 lat prowadzi i kieruje badaniami naukowymi oraz projektami zdrowotnymi w ponad 30 krajach, pracował w kilkunastu krajach afrykańskich. Ciekawe jest dlaczego w jednych środowiskach się udało zahamować epidemię, a w innych już nie? Zasada jest prosta - im bardziej zakaźna choroba, tym prezerwatywy są mniej skuteczne. Wbrew ogólnemu przeświadczeniu o łatwości zarażenia się HIV i AIDS ( o czym wydają się świadczyć miliony ludzi nim zarażonych) choroba ta nie należy do bardzo zakaźnych. W Europie i Ameryce ryzyko zarażenia się przy pierwszym kontakcie seksualnym z osobą zarażoną jest 1:1000, czyli na tysiąc osób współżyjących z osobami zarażonymi tylko jedna się zarazi. W Ugandzie przeprowadzono badania, w którym przez rok monitorowano pary współżyjące średnio 9-10 razy w miesiącu, w których jeden z partnerów był zarażony HIV. Obliczono, że ryzyko zakażenia wyniosło 1:588. To ryzyko może zostać zwiększone, gdy jeden z partnerów ma skaleczenia na narządach rodnych, zależy od kopii wirusa HIV (mutacji), albo od wieku współżyjących ze sobą (nie wiadomo dlaczego młodzi ludzie zarażają się 3 razy szybciej). Dla porównania stosunek seksualny z osobą chorą na rzeżączkę może zakończyć się zarażeniem w 50% przypadków. Choroby weneryczne, takie jak rzeżączka, . są o wiele bardziej zakaźne. Prezerwatywa chroni przed nimi tylko w granicach od 30% do 70%.