Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaja4545

ZOSTAWIŁ MNIE W CIĄŻY!!!! CO ROBIĆ

Polecane posty

Gość bambimbum
Ah :) Same widzicie kto za takimi postami stoi. Samotny i zgrzybiały palant :D Autorko, bo to o Ciebie chodzi... wiesz, że żadna rada nie jest niezawodna. Natomiast wiem, że wielu mężczyzn boi się rodzicielstwa (kobiety także, co pewnie sama wiesz, znasz lęk przed nieznanym). Okazują czasami niebywałą słabość, ale są tylko ludźmi i mają do tego prawo. Są tacy, którzy potrzebują aby ktoś przemówił im do rozsądku, bo się pogubili, albo jakiś debil im nagadał głupot. Skoro Twój partner był szczęśliwy to jest duża szansa, że się naprostuje. I życzę Ci tego z całego serca. Przytoczę Ci krótką historię z życia. Chłopak z dziewczyną żyją razem i się kochają. Ona zachodzi w ciążę. On po paru miesiącach panikuje i chce ją zostawić, bo on nie chce wychowywać dziecka, niech dziewczyna sama je sobie wychowuje, bo on nie jest gotowy, bo ona powinna jeść tabsy, bo to jej wina itd. Gadał z wieloma głupolami i raz się upewniał, że ma do tego święte prawo a raz słuchał pod swoim adredem obelgi, które też nie działały. Wiesz co zadziałało????? Ktoś mądry zapytał: "A gdyby Twój ojciec zostawiłby Twoją matkę i Ciebie, bo chciał być wolny, jakbyś się czuł? Tak będzie się czuło Twoje dziecko." Efekt? Koleś diametralnie zmienił zdanie, bo nie pomyślał o tym. Czasami trzeba im pokazać światełko w tunelu ;)

juz teraz czerpę radość z tego że je bede mieć, szkoda tylko że sama, bez wsparcia osoby najważniejszej, czyli ojca dziecka. Caly czas tli się we mnie nadzieja że się ogarnie, że mu przejdzie głupota i widzi mi się

oj z tymi mdłościami to może być zmyłka, ja z córką ani z synem nie miałam mdłości. Ale różnica była w wyglądzie, z córką w ciąży wyglądałam brzydko...spuchnięta, pryszczata i w ogóle, a z synem ładiutko wyglądałam a cera??? jak nigdy. Zawsze miałam problemy z trądzikiem a w ciązy z synkiem wszytskie problemy skórne zniknęły.Więc może coś w tym prwady jest :)

słowo boga biblia tam masz wszystko opisane nie tylko księża czytają nawet psychologia czerpie wiedzę z nauk Jezusa Baker dowodzi, iż najnowsze odkrycia psychologiczne nie tylko nie kłócą się z przesłaniem Jezusa, lecz czynią je bardziej zrozumiałym. Psychoterapeutyczna mądrość zawarta w naukach Jezusa może pomóc w próbach zachowania zdrowia psychicznego. Jezus największy terapeuta wszech czasów. Psychologiczne przesłanie Ewangelii http://www.ksiegarnia-internetowa-warszawa.pl/ksiegarnia-internetowa-jezus,najwiekszy,terapeuta,wszech,czasow,psychologiczne,przeslanie,ewangelii-29050964.html Współżycie przedmałżeńskie nie dlatego jest grzechem, ponieważ Bóg jest złośliwy i odmawia każdej przyjemności człowiekowi, ale dlatego jest grzechem, ponieważ przynosi fatalne skutki w przyszłości. Nawet na miłości można się zawieść, ale na Bogu nie!Często nie odczuwają najmniejszego żalu za grzechy współżycia przedmałżeńskiego. Pokuta nie da się odtrącić, wraca zawsze jako pokuta:. odtrącenia. Nigdy nie pozostaje to bez skutków. Grzech przynosi przekleństwo: miłość staje się nienawiścią; pożądanie przeradza ::się w odrazę; bliskość w odrzucenie. Nienasycona seksualno. nigdy nieposkramiana, szuka nowych obiektów konsumpcji.

Daj Boże żeby Ci się ułożyło kochana. Wierzę w to głeboko

Ktoś mądry zapytał: "A gdyby Twój ojciec zostawiłby Twoją matkę i Ciebie, bo chciał być wolny, jakbyś się czuł? Tak będzie się czuło Twoje dziecko." zaj**iste słowa, mocne, robią wrażenie

merkaba idź na jakies forum dla fanatyków wiary a nie tutaj, to nie ten temat

zwróć sie o pomoc do Jezusa on lubi pomagać ludziom tylko trzeba mu zaufać

kaja4545 A czy ten twój partner był z pełnej rodziny? To też ważne, ja zauważyłam że faceci z rozbitych rodzin nie mając przykładu jak być ojcem, nie potrafią sami być ojcami. Nie wiedzą, nie umieją, bo ich nikt nie nauczył jaką rolę w rodzinie powinien pełnić ojciec. Tylko nielicznym się to udaje.

tak sobie luźno myślę Ty to już nie myśl a myślenie zostaw nam. Tobie myślenie ewidentnie sprawia ból. Nie męcz się biedactwo już, odpocznij.

Gość bambimbum
Ja mdłości miałam tylko na początku. Cera może tylko ciut lepsza, niewiele... Utyłam już prawie 20kg więc trochę słonik. Za to jaki tyłeczek mam :) Tylko chlastać :D No i podobno ma być synek... powinnam być ładna, no i jestem ale byłam ładniejsza więc zbrzydłam :) Co do wiary to nienawidzę jak ludzie mylą nawracanie z narzucaniem-tyle. Amen.

pochodzi z normalnej rodziny, a dla jego ojca najwazniejsza jest rodzina i wartości rodzinne

Gość tak sobie luźno myślę
bambimbum-Cipę będziesz mieć jak wiadro, wiesz jak ciężko się spuścić w takiej rozklekotanej cipie?

Gość bambimbum
Nasz onanista już nie ma do czego się przyczepić, to się czepia co mu na luźną myśl wpadnie. Luźno myśląc od razu powędrował do cipki... chyba głodny :D

Gość bambimbum
Rozklekotaną cipą jesteś TY!

bambimbum-Sama zobaczysz jak facet nie będzie umiał dość i będziecie kombinować na różne pozycje, aby mógł dość. Sama się przejonasz

Gość bambimbum
Ty w ogóle wiesz co to znaczy spuścić się w cipkę? Wyobraź sobie, bo fantazja jest od tego! Moja wina, że ruchasz godzillę w swoich mokrych snach? Poza tym, co mnie interesuje gej impotent? Na dodatek taki co pisać nie umie?

No to nie rozumiem. Moi mężowie byli z rozbitych rodzin i nie umieli być ojcami. Obecny z którym powinnam mieć dzieci pochodzi z pełnej rodziny i byłby fantastycznym ojcem. Szkoda że nie jest mu dane:(

Dobra, dość wkurwiania, bo wam serce strzeli. Idę spać, swoją drogą to dziwne że zamiast o tej porze uprawiać namiętny seks z swoimi partnerami, to pierdolicie o tym jak to jesteście szczęśliwi, gdybyście naprawdę byli, to teraz byście się ruchali jak świnie z swoimi partnerami, ale widocznie musicie ich już nie jarać, idę spać bo rano robota, cześć.

Gość bambimbum
Znam faceta, teraz to stary koń, ale wpadł z dziewczyną, ona 15 a on 18 lat. I tak go podziwiam! Do tej pory nie opuścił swojej rodziny. Dupodajki próbowały go omamić a on je grzecznie zbywał. Choć był taki młodziutki stanął na wysokości zadania, stworzył ciepły dom, zaopiekował się swoją rodziną. Cud nie facet. Żadnych głupich wymówek, że jest za młody, niegotowy itd. Wychował! Teraz jego córy są dorosłe i są fajnymi dziewuchami. Do tego przystojny, kulturalny i sympatyczny. Nosz, dlaczego typowy facet nie jest taki????? Takie trudne to czy co? Dobrze, że się chociaż tacy zdarzają :)

To jest ta, tak zapomniana przez dzisiejszych facetów ODPOWIEDZIALNOŚĆ za własne potomstwo.

Gość bambimbum
To ja sobie zrobię budyń :) W moim stanie to lepsze od seksu ;)

nie tyle odpowiedzialność moje droge za potomstwo ale za swoje czyny.... liczę ze rozsądek weźmie górę i wróci....

Najlepszego życzę, oby się wszystko poukładało i żebyś zaznała samych szczęśliwych dni w swoim życiu🌻

Gość bambimbum
Skrajny egoizm jest na czasie. Teraz to byle wymówka jest dobra. I kobieta jest ta niedobra bo nie dość że sama się zapładnia to jeszcze sama daje dupy świętemu biedakowi :( Cóż za podłość. I to jeszcze bez ślubu! A bękart to dziecko które bez ślubu rodziców nie dziedziczy genów ojca i staje się potomkiem Belzebuba buehehe ;)

nie będę dziękowac, jestem wdzięczna za dobre słowa i wsparcie :)

Gość Aleksandra J.
Oho, kolejna co dała dupy gówno-wartemu nieodpowiedzialnemu facetowi. Żal mi cię dziecko.