Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Szerloka holmsa wersja ona

M贸j stary mnie chyba zdradza!

Polecane posty

Go艣膰 Natii070707
To sie ciesz Malutka;] tez czytam od poczatku i czekam na dalsze relacje. co do komentarza, to wlasnie ta kobieta moze byc kochanka. specjalnie odwraca uwage od siebie niby komplementujac Wam jak fajnie, ze jestescie razem.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Rutkowski w sp贸dnicy
dok艂adnie... jak to m贸wi膮 pod latarni膮 zawsze najciemniej! ju偶 min臋艂y czasy, 偶e kochanki s膮 g艂臋boko ukrywane. Teraz s膮 nawet na tyle bezczelne, 偶e potrafi膮 si臋 przyja藕ni膰 z 偶onami swoich kochank贸w wi臋c dlaczego by nie skomentowa膰 jego zdj臋膰 na FB.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 _Malutka_
,,wsiowa babka Misiaczek pewnie podejrzewa Szerloka o zdrad臋 i dlatego zacz膮艂 bardziej dba膰 o siebie...proste;O" Ale po co k艂amstwa,偶e kolega jest z nim?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 joannaa234
zdradza jak nic :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nie mam poj臋cia co i jak
wsiowa babka To by by艂y jaja:-)

Udost臋pnij ten post

Witam:-DSzara myszka si臋 niestety nie odezwa艂a, ale jeszcze poczekam:-DMisiaczek dzwoni艂, mia艂am ochote wypyta膰 o kumpla, kt贸ry rzekomo z nim pojecha艂 ale uda艂am zatroskan膮, dobr膮 偶onke, kt贸ra z ut臋sknieniem czeka na powr贸t m臋偶a:-DZ dw贸ch bab do kt贸rych dzwoni艂am, odezwa艂a si臋 tylko jedna, wizyta w poniedzia艂ek, powiadomi艂am ju偶 o tym kole偶anke:-D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 _Malutka_
,, Z dw贸ch bab do kt贸rych dzwoni艂am, odezwa艂a si臋 tylko jedna" Oddzwoni艂a z tego samego numeru?

Udost臋pnij ten post

A teraz mam najlepsz膮 wiadomo艣膰, poprosi艂am misiaczka o has艂o pod pretekstem wej艣cia i sprawdzenia czy jedna z moich dawnych kole偶anek z lat szkolnych ma konto na facebooku, i wiecie co?Nie da艂 mi! Powiedzia艂, 偶e nie pami臋ta! 呕e has艂o ma zapisane w komputerze a komputer po偶yczy艂 chwilowo kumplowi(temu kt贸ry jest w domu), ale jak tylko mu odda to mi poda:O Teraz jestem pewna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 _Malutka_
Ach ci faceci, czego oni nie wymy艣l膮 . Czy oni naprawd臋 wierz膮 ,偶e my jeste艣my takie 艂atwowierne?

Udost臋pnij ten post

Oczywi艣cie zanim wymy艣li艂 t膮 historyjke o po偶yczeniu laptopa m贸wi艂 abym za艂o偶y艂a swoje konto, na moj膮 odpowied藕, 偶e nie chce zak艂ada膰 konta by poszuka膰 jednej kole偶anki dopiero powiedzia艂 o tym, 偶e jednak has艂a nie pami臋ta:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 co teraz zamierzasz zrobi膰?
ja bym mu ten wyjazd popsu艂a. Zamiast w nocy gzi膰 sie z kochank膮 powinien si臋 martwi膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 _Malutka_
No to za艂贸偶 konto, ale jako x, wrzu膰 kilka super fotek i spr贸buj z nim popisa膰 ....

Udost臋pnij ten post

Wiesz malutka nie s膮dzi艂am, 偶e misiaczek uzna mnie za naiwn膮 kobieta, kt贸ra uwierzy w takie bajki:O Ale ja mu jeszcze poka偶e, ja mu udowodnie 偶e nie ze mn膮 te numery! Mam ochote zadzwoni膰 i mu o tym powiedzie膰, ale wpad艂am na inny pomys艂:-DPojade do 偶ony kumpla, kt贸ry mia艂 tam by膰 razem z nim:-D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 _Malutka_
Na razie nic nie m贸w, bo praktycznie nie masz dowod贸w. Same poszlaki... A po co do 偶ony?

Udost臋pnij ten post

Za艂o偶y膰 konto na facebooku?Ale za kogo si臋 poda膰?呕e go nie znam ale chcia艂abym pozna膰?Mo偶e si臋 domy艣le膰, poza tym kt贸ra m膮dra zagaduje faceta, kt贸ry ma zdj臋cia z 偶on膮?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 _Malutka_
Ja bym poczeka艂a na jego kolejny wyjazd...i wtedy jecha艂a za nim

Udost臋pnij ten post

Zobacze jak jej m臋偶ulek si臋 zachowuje, mo偶e on co艣 wie, mo偶e misiaczek go uprzedzi艂, a mo偶e nie ma o niczym zielonego poj臋cia, da si臋 wyczu膰, poza tym to typowy pizdu艣 plastu艣, nie potrafi ukry膰 k艂amstwa:-D

Udost臋pnij ten post

Malutka tak te偶 zrobie, ale pr贸cz tego b臋d臋 go 艣ledzi膰 normalnie,tylko je艣li szara myszka jest jego kochank膮 to raczej tu nie przyje偶dza kilka dni w tygodniu, w ko艅cu to spory kawa艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 _Malutka_
To mo偶e niech zapyta o to, czy on jest np bratem y, bo s膮 bardzo podobni... 偶e ten brat to jakas szkolna mi艂o艣膰 by艂a itp...偶e szuka z nim kontaktu... Je偶eli x bedzie z miejscowo艣ci , gdzie on wyje偶d偶a w delegacj臋 to jest du偶a szansa,偶e np. zaprosi j膮 na kaw臋 :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 musgruszkowy
A mo偶e jest tu jaka艣 dziewczyna z miejscowo艣ci gdzie stary wyje偶d偶a na delegacj臋,sprawdzi Ci ch艂opa?Mam kole偶ank臋 艣redniej reputacji.Bzyka艂a si臋 kiedy艣 z jakim艣 偶onatym frajerem w hotelu-robi艂a mu loda a ten palant rozmawia艂 w tym czasie z 偶on膮:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 _Malutka_
Ale z tym koleg膮 to mo偶e by膰 wtopa, bo przeka偶e mu ,偶e w臋szysz:-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 _Malutka_
musgruszkowy Odpada, bo musia艂aby byc w jego typie, zafascynowa膰....to wymaga czasu....najlepiej wi臋c by艂oby zacz膮膰 od klikania w necie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 _Malutka_
Tam bym nie jecha艂a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 _Malutka_
Je艣li dowie si臋,偶e by艂a艣 u kumpla, kt贸ry jest niby z nim, domy艣li si臋 ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 _Malutka_
Moim zdaniem nie powinna艣. Przemy艣l to jeszcze raz

Udost臋pnij ten post