Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Szerloka holmsa wersja ona

M贸j stary mnie chyba zdradza!

Polecane posty

Go艣膰 Rutkowski w sp贸dnicy
hehe no to b臋dziesz mia艂a zaj臋cie na wiecz贸r ale z drugiej strony mo偶e to dobrze oderwiesz si臋 od przykrych my艣li, mo偶e gdzie艣 wyskoczcie si臋 zabawi膰 np ;>

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 autorko ale jak
to jest jestes z mezem on ma konto na fb a ty nie znasz jego hasla? ma cos do ukrycia? poza tym fb jest polaczony z mailem i mozna bardzo latwo sie tam wlamac

Udost臋pnij ten post

a co powinna zna膰 has艂o m臋偶a? w ko艅cu ka偶dy ma swoj膮 prywatno艣膰 ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 znam to.
Autorko, by艂am w podobnej sytuacji. Nie mog艂am si臋 pozby膰 dziwnego wra偶enia, 偶e co艣 jest nie tak, pomimo tego 偶e wszystko by艂o tak jak zawsze. Seks, czu艂e s艂owa. Dziwnie, to chyba intuicja. Rozegra艂am to bardzo spokojnie, tak 偶e ex m膮偶 nie wyczu艂 偶e mam jakie艣 podejrzenia i tylko dzi臋ki temu ufnie da艂 mi sw贸j telefon id膮c do sklepu ("potrzebuj臋 szybko zadzwoni膰 do 'Ka艣ki', a nie mam nic na koncie"). By艂am tak przekonuj膮ca,偶e nie wy艂apa艂 podst臋pu. Z trz臋s膮cymi si臋 r臋koma postanowi艂am sprawdzi膰 jego biling. Uda艂o mi si臋 to na stronie operatora, mia艂am jego telefon w r臋ku, wi臋c poda艂am has艂o wys艂ane na jego kom贸rk臋 i sprawdzi艂am informacje z biling贸w, zanim wr贸ci艂 do domu... To by艂 dla mnie szok. Widzia艂am ka偶d膮 godzin臋 wys艂ania sms'a, ka偶de po艂膮czenie. Niekt贸re wiadomo艣ci pisa艂 le偶膮c ze mn膮 w 艂贸偶ku (stwierdzam na podstawie godzin) Ca艂a dr偶a艂am z obrzydzenia i paniki oddaj膮c mu telefon. Dalej nie da艂am po sobie nic pozna膰. Najpierw rozprawi艂am si臋 z ni膮... P贸藕niej z nim. By艂o gor膮co. Widzia艂am wszystkie wiadomo艣ci od niego do niej, wymi臋k艂a szybciutko i postanowi艂a mi je pokaza膰. St膮d ta dobroduszno艣膰? To BY艁A moja przyjaci贸艂ka. Nie s膮 oczywi艣cie razem, a ja nie jestem z nim. Koniec opowie艣ci. PS nie sko艅czy艂a si臋 dobrze dla nich oboje. 呕ycz臋 Ci wytrwa艂o艣ci i du偶o opanowania, jak zbierzesz sporo informacji to dopiero 'uderz'. Nie daj nic po sobie pozna膰, bo zatrze 艣lady. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 znam to.
sk膮d ta dobroduszno艣膰? *

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 z_ u艣miechem
,,Musze zapisa膰 ,a n贸偶 sie przyda" Ja te偶, bo m贸j stary jest pono膰 ,,w tym g艂upim wieku, w kt贸rym odbija"... a ostatnio da艂 mi troch臋 do my艣lenia,bo wspomnia艂 ,,szkoln膮 dziewczyn臋", do tego w g艂upi spos贸b, jako 偶art

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 w spodnicy
Widz臋 to hahaha. Ciekawe czy nogi ogolil

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 netowa dziewczyna
no to sie narobi艂o....trzymam kciuki za powodzenie

Udost臋pnij ten post

W艂膮czy艂 telefon, zadzwoni艂, oczywi艣cie tak jak my艣la艂am, stwierdzi艂, 偶e zostawi艂 telefon w hotelu i pad艂a mu bateria a sam wyszed艂 na wa偶ne spotkanie(taaaa) , porozmawiali艣my, ja opanowana ze s艂odycz膮 w g艂osie powiedzia艂am, 偶e szuka艂am nowej kanapy do salonu, i sprawdzi艂am 艣rodki na koncie, po czym ku mojemu 藕dziwieniu uby艂o na nim ponad 1300 z艂otych, w telefonie cisza, zapyta艂am czy je wzi膮艂, odpowiedzia艂, 偶e tak, zapyta艂am po co by艂a mu tak spora suma pieni臋dzy i wiecie co? Stwierdzi艂, 偶e mia艂 st艂uczke i musia艂 odda膰 do mechanika, bo w przeciwnym razie musia艂by wraca膰 poci膮giem, pyta艂am wi臋c dalej, kiedy mia艂a miejsce (dzi艣 rano) , jak to si臋 sta艂o, kto zawini艂 (bla bla bla), zapyta艂am dlaczego nic mi nie powiedzia艂 ("nie chcia艂em Ci臋 martwi膰, powiedzia艂bym po przyje藕dzie") , ciekawe prawda?:-D

Udost臋pnij ten post

Niby samoch贸d odebra艂 ju偶 dzisiaj(blefuje?Czy naprawa auta trwa kilka godzin? Nie s膮dze) Zapyta艂 jeszcze dlaczego go rozliczam ("bo to nasze wsp贸lne pieni膮dze, poza tym nie rozliczam a chcia艂am si臋 tylko dowiedzie膰 sk膮d ta nag艂a potrzeba wybrania z konta tak sporej sumy"), zapyta艂 czy t臋sknie ("och tak misiaczku" nie mog臋 si臋 doczeka膰 kiedy dorwe Ci臋 w swe r臋ce, Ciebie i Tw贸j laptop, kt贸ry mam nadzieje poda mi dowody na tacy).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kkiki
bardzo ciekawe informuj na bie偶膮co rozw贸j wypadk贸w i trzymam kciuki

Udost臋pnij ten post

"Id臋 pod prysznic, chcia艂bym aby艣 posz艂a ze mn膮, mam na Ciebie tak膮 ochote":-D Zaiste trzeba by膰 totalnym idiot膮 pieprzy膰 kochank臋 na boku i m贸wi膰 takie rzeczy 偶onie, w imie czego? 呕eby si臋 nie domy艣li艂a? A mo偶e auto w naprawie bo jaka艣 pizda tak wierzga艂a na jego ga艂ce do zmiany bieg贸w i dlatego si臋 zepsu艂? Tak! Ogarne艂a mnie z艂o艣膰, chocia偶 nie! W艣ciek艂o艣膰! Zaczynamy gr臋, ciekawe kto stanie na podium?:-D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czemu w艂asnie ja
ja pierdole wsp贸艂czuje ci. Wiem co teraz czujesz mnie w takich sytuacjach strzesie sie serce az mi duszno sie robi. Ja pierdole niech ci pokaze rachunek za naprawe auta po przyjezdzie. Jak bedziesz mia艂a chwile to poczytaj m贸j topik. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5155154

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 coraz szczesliwsza
No to nawet rezolutny ten Twoj mis, na pomysl stluczki bym nie wpadla na poczekaniu...juz szybciej, ze pieniadze zostaly komus pozyczone itd. Chociaz, skoro zdradza, czy robi cos bez Twojej wiedzy to na pewno musi sie liczyc ze scenariuszem , ze to odkryjesz,czyli rwoniez ma przygotowane klamstwa i klamstewka. Moja rada, nie sluchaj, czyny sie licza. Sprawdzaj, przgladnij konto, wyplaty pieniedzy, pozniej jego laptopa, komorke, kiszenie , porfel..... boze, chociaz z drugiej strony mnie by chyba szlag trafil jakbym miala sie posunac do takich metod. Ciezka sprawa, niestety juz wiesz, ze na pewno Cie oklamal, nie pojechal tam z kolega, z ktorym niby mial. Skad wiesz w czym innym jeszcze nie bym szczery? Moj Partner zawsze mowi ze smiechem, ze najwyzszym stopniem zaufania jest kontrola:--)

Udost臋pnij ten post

Wypi艂am ju偶 p贸艂 wina:-D 艁yk po 艂yku, trzymaj膮c papierosa w d艂oni, delektuj膮c si臋 i puszczaj膮c dymek, rozpali艂am w kominku, kawa艂ki drewna strzelaj膮, wcze艣niej wzie艂am gor膮c膮 k膮piel, wypiel臋gnowa艂am stopy, d艂onie, na艂o偶y艂am maseczke, wszak jutro wraca misiaczek:-D

Udost臋pnij ten post

A mo偶e faktycznie mia艂 st艂uczk臋 i na to wyda艂 t臋 kas臋 bo z jednej strony to dla niego bardzo du偶e ryzyko wzi膮膰 tak膮 kas臋 z waszego wsp贸lnego b膮d藕 co b膮d藕 konta. Chyba nie liczy艂, 偶e uda mu si臋 tak膮 kas臋 podprowadzi膰 po cichu? To nie 100 z艂. My艣lisz, 偶e podj膮艂by takie ryzyko? W ko艅cu teraz b臋dzie si臋 musia艂 g臋sto t艂umaczy膰 z tego ....

Udost臋pnij ten post

czemu w艂a艣nie ja, coraz szcz臋艣liwsza dzi臋kuj臋, 偶e jeste艣cie:) Tak jak piszecie, nie mog臋 wy艂o偶y膰 kawy na 艂awe, wyprze si臋, musz臋 mie膰 dowody, cho膰 jest we mnie odrobina nadziei, 偶e mo偶e to wszystko prawda, 偶e to moja wyobra藕nia p艂ata mi figle, wiem, nadzieja matk膮 g艂upich:-D

Udost臋pnij ten post

na Misiaczka to nie k膮piel i maseczka tylko duuuu偶y kij i bicie! :P

Udost臋pnij ten post

Rutkowski w sp贸dnicy mi艂o, 偶e jeste艣:-D Jak ju偶 wspomnia艂am, rzadko sprawdza艂am jaka suma znajduje si臋 na koncie, tylko wtedy, gdy potrzebowali艣my wi臋cej pieni臋dzy, nie s膮dze by co艣 podbiera艂, zawsze bowiem mog臋 sprawdzi膰, ile by艂o, ile posz艂o, jak si臋 sprawy maj膮, jutro ma pokaza膰 kwitek, nie podaruje mu:-D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 trollo
musisz ze s艂odk膮 min膮 zapyta膰 co mu w aucie rozwalili, pomartwi膰 si臋, pocieszy膰 biedulka. A potem za艂atwic/kupi膰/po偶yczy膰 miernik lakieru i sprawdzi膰 czy by艂o auto w tym miejscu lakierowane

Udost臋pnij ten post

Kochana, niech on zobaczy co straci艂, jak膮 pi臋kn膮 偶onke:-D Pewnie przyjedzie jutro i b臋d膮 mu figle w g艂owie, odstawie si臋 jak dziwka, po czym odwr贸ce dup膮 i p贸jd臋 spa膰( "misiaczku nie teraz, jestem zm臋czona, g艂owa mnie boli"):-D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czemu w艂asnie ja
nie wiem czy ci pokaze rachunekjak cos przekombinowa艂 ? zawsze moze sie wykrecic ze zrobili mu bez rachunku zeby by艂o taniej. ( bo faktycznie mog艂o tak byc )I co wtedy ? karzesz mu podac nr do zak艂adu gdzie naprawia艂 auto ??

Udost臋pnij ten post

mnie si臋 wydaje, 偶e ze st艂uczk膮 to by nie 艣ciemnia艂 bo to 艂atwo mo偶na sprawdzi膰 aczkolwiek mo偶e si臋 nie spodziewa艂, 偶e ju偶 wykry艂a艣 brak na koncie i nie wiedzia艂 co powiedzie膰 i z braku laku samo mu tak wysz艂o z t膮 st艂uczk膮. A teraz je艣li to nieprawda to trz臋sie portkami bo wie, 偶e jak to odkryjesz to b臋dzie mia艂 przesrane ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 trollo
mechanik we藕mie miernik i sprawdzi.

Udost臋pnij ten post