Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karzeł 176 cm

Kobiety zwracają uwage tylko na wzrost.

Polecane posty

Frodo - i co za różnica? Dziewczyny pisały, że mają niższych to się rzucałeś, że kłamią. Powiedz mi, po co ktoś ma kłamać? Żeby ci humor poprawić, poważnie myślisz, że twoje samopoczucie kogoś interesuje?

Gość czop456
Co za jalowa dyskusja,prawda jest taka ze kazdy lubi co innego

Moorland - kłamią dla jaj. W innych tematach to każda przyznaje, że na niskiego się mogą wysrać najwyżej. A jakiś krasnal założy temat, to zaraz wysyp takich, co się z niziołkami prowadzają. A na ulicach jak ich nie było tak nie ma.

no patrz, a ja nigdy nie zauważyłam, żeby wzrost partnerów kafeterianek zmieniał się w zależności od tematu. Poza tym twoje poczucie humoru ssie jeżeli to uważasz za żarty.

Moorland - Wzrost ich partnerów się nie zmiania, zawsze są wysocy. Zmieniają się tylko deklaracje. Sama raz pisałaś tak, raz siak, więc wiesz...

Gość Apasz24
Ja mam 192 cm i 103 kg i weź znajdź sobie laskę, która będzie do Ciebie pasowała jak podbijają do mnie najczęściej panny 160 cm, bo ktoś im nagadał że wysocy lubią niskie :). Taka para wygląda komicznie, kobieta dosłowna "połówka" mnie. Jeśli masz te 170 cm to nie ma tragedii, kobiety przeważnie nie przekraczają tego wzrostu.

ej, wróć - jak raz pisałam "tak raz siak" - już ram mi kłamstwo zarzucałeś, wróciłeś to tematu i przepraszałeś, więc hamuj trochę.

Gość koles zyje w swoim swiecie
pozostawmy go tam i zakonczmy te dyskusje. Jak zglasza sie temat do usuniecia?

Apasz24 - i co z tego. Masz geny jakich pragną, zawsze możesz raz czy dwa taką 160 przelecieć i powiedzieć, żeby spadała. Im też się coś od życia należy, to że są niskie, nie znaczy, że są gorsze.

Pisałam, że widziałam przystojnego faceta który był niski, od tak, po prostu, więc nie zmyślaj.

Gość Apasz24
Mój ojciec ma 170/kilka cm i co ? Geny mam po dziadku wiec chuj, nigdy z tym nie trafisz. Być może Twój dzieciak będzie miał 180 cm. Poza tym wczoraj spotkałem kumpla, ma z jakieś 170 cm i naprawdę chudzina z niego a dobrą sztukę sobie wyrwał. Zdrową, szczupłą blondynę ... tyle, ze koleś jest niegłupi i nie ma pusto pod kopułą

Bossszzzze, :O a Wy znowu jedno i to samo wałkujecie? :P a Ty Frodo, wydaje mi się, że jesteś wysoki i tylko tak piszesz, ponieważ chcesz zniechęcić dziewczyny do niższych chłopaków :( ładnie to tak? :P Miłego, słonecznego weekendu All 👄 i dużo lodów :classic_cool:

Gość Apasz24
I nie powiedziałem ze te co mają 160 cm są gorsze ale wg mnie są właśnie dla takich gości jak Ty ...

Gość kolega w
moment kolego, ja mam 1,78 I nigdy nie mialem problemu z kobietami z tego powodu. Malo tego, moja obecna ma 1.80 Nie wiem w jakim Ty otoczeniu sie obracasz ale wzrost nie jest jedynym czynnikiem decydujacym o powodzeniu u plci przeciwnej. Dodam jeszcze, iz znam gosci o wzroscie 1,85- 1,88- 1,90 ktorzy nie mieli I nie maja kobiety. Znam tez takich o 1,70- 1,80 I laski na nich leca.

umawiałam się - faktycznie, byłam na kilku randkach jako młoda dziewczyna, ale się chyba nie spodobałam, bo nic z tego nie wyszło, no i?

Gość Apasz24
To pociesz się, że wysocy nie za bardzo lubią małe ... 30 cm różnicy to naprawdę sporo

bo mnie nie chciał? I nie pieprz głupot, było tak jak pisałam, więc teraz ładnie przeproś, że po raz kolejny przekręciłeś i zarzuciłeś mi kłamstwo.

Apasz24 - czyli widzisz, niziołki mają jedynie szansę na popłuczyny po Was. Jak już będzie zbyt stara i nieatrakcyjna, żeby wysoki ją chciał to może niskiego z braku laku weźmie, fajna perspektywa. Kompleksy - słowo klucz, ale ni chuja nie ma odniesienia do niziołków, bo my faktycznie jesteśmy gorszego sortu.