Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karzeł 176 cm

Kobiety zwracają uwage tylko na wzrost.

Polecane posty

To weź to za hiperbole: "twoja matka cię nie zostawiła pod śmietnikiem tylko dlatego, że była zdesperowana, żeby mieć dziecko" Fajnie, prawda? W mniej więcej taki sposób zwracasz się do nas, więc spasuj trochę, kolego.

nie obraź się, ale nawet strach przed chorobami jest większy niż desperacja...

a my cię zapytaliśmy czy faktycznie jesteś karłem - pojęcia nie mamy na ile to prawda. wyszło na to, że owszem - umysłowym. na pewno masz coś nie tak z głową - ale to twój problem - nas tylko wkurza twoje chamstwo :)

Gość nie porownuj sie
do zdrowych osob. Kobietom nie podobaja sie wysocy tylko zdrowi. To ty to na opak interpretujesz, zeby nie czuc sie samotnym ze swoim problem, identyfikujesz sie z facetami o wzroscie np 175 mimo iz oni sa w zupelnie innej lidze niz ty. Mozesz najwyzej porownywac sie do osob chorych-na wozkach, bez konczyn itp.

Gość O_o 2525
Tak przeleciałam ten topik i nie znalazłam info o tym ile masz wzrostu. Zauważyłam za to, że żadne argumenty do Ciebie nie dochodzą :/ szkoda. A psycholog fakt, nie sprawi, że urośniesz, ale może zmienisz podejście.

Szczęśliwe pary to takie, w których partnerzy się sobie podobają. On wysoki, przystojny itp itd. Ona niższa od niego oczywiście, ładna itp itd. Tak według mediów powinna wyglądać para. Kiedyś był o tym temat jak to media kreują ideały czy coś takiego...

Gość Apasz24
Zdążyłem zjeść "chińczyka", kupić piwko i zapalić fajka a Wy dalej napierdalacie temat :D. No nieźle ... hehe

Gość O_o 2525
Apasz.. ja tu dopiero przed chwilą wlazłam, bo nie zgadzam się z autorem :D

Gość Apasz24
A to co można dostać za dużą liczbę postów?:) Zestaw mazaków ?

O_o 2525 - może sprawi, że zmienię nastawienie. Ale to nie zmieni nastawienia kobiet do karakanów. Pisałem w innych tematach - mam 174,5 Apasz - a jakiejś 9/10 nie puknąłeś po drodze? Samotnik - tak, płacą mi od strony.

frodo - tak, każdy będzie śledził twoje tematy i sprawdzał, mało, że psychol to megaloman...

Gość O_o 2525
Masz 174,5 i tak się burzysz?! Człowieku :D :D Osoby o takim wzroście grają w kosza na pozycji rozgrywających! Nie rozumiem Cię, Chyba faktycznie masz coś z głową.

O_o 2525 - tak, on ma coś z głową nie tak. Dlatego żadna go nie chce.

Gość nie porownuj sie
buehehehehe nie no ten koles jest naprawde psychiczny

Gość ja widze pelno kolesi ok
165 cm z kobietami a co dopiero takich 175. przeciez takich jest pelno i 90 % z nich ma dziewczyne/zone. O co autorowi chodzi?????

jak już mówiłam - twoje zmarnowane życie, twoja sprawa. najłatwiej być nieudacznikiem i zwalić na coś na co wpływu się nie miało...

Gość dla mnie niski wzrost u faceta
to do 165 cm, wyzej sredni od 177-180 wysoki

Gość Apasz24
Przez Ciebie kurwa łapię jakąś paranoje :D, stałem w monopolu i była parka oboje jakieś 170 cm, dzieciaci bo gówniarz koło nich zapierdzielał. I jakoś dawali rade, laska nawet, nawet tyle, ze na płaskich butach a on na trochę wyższych. Ale można ??? Moszna !!! :D