Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karzeł 176 cm

Kobiety zwracają uwage tylko na wzrost.

Polecane posty

frodo nie zgodze sie do konca ze wysoki moze miec kazda jak bedzie straszyl wygladem to nawet wzrost mu nie pomoze ;-)

Antka iz - Tyłek to ja mam niezły, opinia niezależnego jury (babskiego jakby co). Ale tak serio : co po tyłku, jak jest niski? Jakby Cię naprawdę wysoki zechciał, to byś na takiego niskiego nie splunęła nawet.

Gość prawda taka ze nawet
wysoki ale bez dobrej geby tez jest teraz nikim. Wystarczy przejsc sie po klubach w takim Krakowie np.//

nie styknie. Wieloletnie doswiadczenia przyjacielu. Zreszta nie tylko moje.

frodo czyli uwazasz ze babka predzej wybierze wysokiego brzydala zamiast przystojnego faceta dajmy mu 170cm ? watpie

prawda taka ze nawet - no nie mów, że jesteś kolejną mameją która nie potrafi wykorzystać swoich atutów. KURWA! Czemu wszystko co najlepsze jest dawane takim typom?:(

bo tobie sie pewnie wydaje ze masz problem przez wzrost a najprawdopodobniej cos jest nie tak z Twoim wygladem pod innym katem. Bez obrazy kolego. Uwierz mi ale sam wzrost nie styka nawet na takie 6ki, 7ki..

Gość kolega w
kobiety raczej zwracaja uwage na odpowiednie proporcje, + zadbany, schludny, czysty, ciekawa osobowosc, nie nudny.

prawda taka ze nawet - 6tki, 7ki:D O rzesz...:D Wzrost jest podstawowym kryterium dla każdej kobiety. Jak go masz to 90% lasek jest twoje. Jak przy tym wzroście nie umiesz wyjść z klubu z dwoma panienkami pod mankiet, to masz coś z garem.

frodo a ile masz wzrostu jesli mozna wiedziec mam kumpla co ma 169cm za ladny nie jest a ma calkiem fajna dziewczyne tylko ze gadane ma to jego atut

"mam kumpla co ma 169cm za ladny nie jest a ma calkiem fajna dziewczyne tylko ze gadane ma to jego atut " A ja mam kumpla, co ma cztery ręce. Weź nie pierdol, z takim wzrostem najgorszego paszczura by nie wyrwał. Chyba, że do tego jest nadziany?

"Wzrost jest podstawowym kryterium dla każdej kobiety" no ja i wielu moich znajomych ma zgola inne doswiadczenia ale to moze juz zostawmy.

Gość Nutrient Dominator
Ja tez mam coś z garem chyba bo mam 189 a zadna na mnie nie leci jakoś.

Nordic - nawet się z nim nie kłóć. On już sobie ubzdurał, że nikt go nie chce przez wzrost i tylko o tym nawija - nigdy nie uwierzy/nie przyzna, że z całą resztą coś jest nie tak.

nie mam powodu klamac moze trafil na dziewczyne ktora na charakter przede wszystkim patrzy nie pomyslales o tym ? kasy to on raczej nie ma a sa ze soba jakies 3 lata mieszkaja razem

no i co ? moze Moorland byla z niskim facetem tak cie to dziwi ? moze mial inne zalety ?

wez sie kolego opamietaj, obrazasz ludzi dlatego ze maja inne doswiadczenia w zyciu niz ty? I widza swiat nie tak jak ty bys chial zeby widzieli? Uspokoj sie kmiocie siadz na dupie i zwal se konia.

a co takiego daje wzrost ja mialem jako nastolatek problemy z kregoslupem bo szybko roslem wiec z tymi dobrymi genami to nie przesadzaj