Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karzeł 176 cm

Kobiety zwracają uwage tylko na wzrost.

Polecane posty

to poszukaj jakiegoś forum i nie idź w zaparte, że niscy nie są w związkach - jakbyś nie zauważył, nikt poza tobą tego nie potwierdza i nie robią tego dla "jaj" - możesz sobie wmawiać co chcesz, ale to nie wzrost jest twoim problemem, a to, co za nim idzie.

Moorland - niscy nie są w związkach, chyba, że jak ktoś tu wspomniał, jako kolo ratunkowe dla desperatek, które miał juz każdy dryblas i teraz żaden nie chce.

a wmawiaj sobie co chcesz, jeżeli ci z tym lepiej. I poszukaj tych forów, może kogoś poznasz.

nie mozesz obwiniac zdrowych normalnych konoet o to ze nei chca byc z kims z taka choroba. Czy ja obwiniam? Normalna sprawa. Jakbym był wysoki to bym pewnie nie patrzył na babki które nie wyglądają jak króliczki playboya.

Ja tam się trochę zgadzam z frodo. Sam jestem dość niski i ludzie się ze mnie śmieją (nie tak ostro jak kiedyś gdy chodzilem do szkoly). Dlatego do żadnej nie startuję.

a niski mnie nie chciał, bo wolał inną, i co? :P Przesadzasz, po prostu.

Gość do samotnik
a ile masz i jak ogolnie wygladasz? Wiesz sam wzrost to troche za malo informacji. 2 roznych ludzi o identycznym wzroscie moze sie roznic diametralnie.

ty mówisz z obserwacji...jak cała reszta ludzi na forum. z resztą, to twój problem więc wierz w co chcesz.

Dlatego jestem sam. Nie mam nikogo, prócz rodziny, która i tak się ze mnie podśmiewuje (oprócz rodziców rzecz jasna).

Dla kobiet wzrost faceta co ma 180 cm to wzrost średni. Poniżej 180 cm to niski. A jak więcej niż 180 cm to wiadomo... Było parę podobnych wypowiedzi w jednym temacie kiedyś.

Przywykłem do samotności. Poza tym nie widzę siebie w towarzystwie jakiejś dziewczyny.

Gość O_o 2525
Buhaha :D co za bzdura. Ja od ponad 5 lat jestem z mężczyzną, który ma 169 cm, ja 167. Jakoś nigdy nie patrzyłam na wzrost. Chociaż rodzina się burzyła i pytała dlaczego wybrałam takiego niskiego faceta.

Gość O_o 2525
Po prostu poznałam go na studiach. W tym czasie byłam z kimś innym (wyższym). Po prostu się w nim zakochałam i już. Ujął mnie swoją osobowością i charakterem. Dlaczego od razu pytanie, czy ktoś inny już mnie nie chciał? Nie rozumiem.

To miał szczęście, że trafił na taką jak Ty, mimo iż rodzina sie burzyła.