Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karzeł 176 cm

Kobiety zwracają uwage tylko na wzrost.

Polecane posty

obrażaj sam siebie, skoro to lubisz, ale przestań obrażać innych którzy nie mają 180cm wzrostu.

Zaryzykowalabym nawet stwierdzenie ze teraz jest duzo wiecej wysokich nieatrakcyjnych niz takich sredniego wzrostu. Z tym ze dla mnie sredni wzrost u faceta to 170-180. Facet musi byc przede wszystkim DOBRZE ZBUDOWANY.

frodo-ile masz wzrostu ze masz takie kompleksy ? nawet lilipuci ukladaja sobie zycia

oczywiście, jestem coraz bardziej przekonana, że jesteś osobą "gorszego sortu" - zakompleksioną, wredną, zarzucającą kłamstwa. To nie ma jednak nic wspólnego z Twoim wzrostem, a już w ogóle w innymi ludźmi.

Gość Apasz24
Idź na siłownię, popracuj trochę nad sobą, kup jakieś dobre ciuchy, poczytaj, rusz dupsko do klubu, pubu, kręgielni, klubu bilardowego czy gdzieś gdzie możesz spotkać dupę. Nie podbijaj do lasek wyższych od ciebie i tyle ... próbuj a nie jedziesz po sobie jakbyś był jakimś śmieciem. Co za tym ...no z czymś takim to się jeszcze nie spotkałem :)

także nie wiem, bo trzy posty wyżej wyjaśniłam ci, ze znowu przekręciłeś. Z resztą, chyba i tak wszyscy poza tobą to widzą...

Gość Apasz24
Jak on ma mieć pannę jak on będzie zazdrosny o każdego wyższego kolesia na ulicy :)

Apasz24- Z tym wzrostem, to czym jestem, jak nie śmieciem.Zabiegi o których piszesz, nic nie dadzą, skoro w tych klubach pełno wysokich - wiem, bo chodzę wyobraź sobie.

Gość dziwny z niego typ
Kazdy mowi mu co innego, ze co innego widzi, ze ma inne doswiadczenia i wnioski a ten nawija jak jakis tepy mul dalej swoje.

Nordic - jak miałem mieć pannę, jak jestem skrzatem? Apasz24 - Nie byłbym zazdrosny. Jestem niski, to oczywiste, że jakby się jakaś desperatka trafiła, to i tak by mi niezłe rogi doprawiała. Taki los niskich.

Gość Apasz24
Ja też chodzę i nie zawsze z klubu wychodzę z obcą panną ... poza tym idę tam potańczyć bo to lubię a laski są przy okazji. Jak się trafi to git jak nie to chuj ...i nie łaź w meskim gronie tylko w damskim, najlepiej żeby było więcej kolezanek niż kumpli

Gość kolega w
ja Tobie nie zamierzam niczego udowadniac, bo niby jak mam to zrobic. Ale moze jesli dodam, iz dobrze wygladam(odpowiednie proporcje, cwicze) mam dobre auto, chate to jednak uwierzysz, ze tak jest jak napisalem wyzej. Tobie chodzi o to, ze one wybieraja instynktem, czyli samca o dobrych genach. Wybieraja, ba kochaja za wyglad, status I kase. To sie zgadza, kazda poleci na ktores z w/w. No niestety, ale na cos musza poleciec.:d

do tego masz oczywiste zaburzenia emocjonalne i jakieś dziwne obsesje.

Apasz24 - a co, nie jest tak. Może miss tak nie wyrwiesz, ale przecież te normalnej urody tak na dryblasów reagują. Moorland - tylko jakbym był wysoki, to bym tych obsesji nie miał.

i tak nikogo byś nie miał i wtedy zwaliłbyś winę na np. łysienie.

ja sie poddaje :-) nie przekonam go ze niscy tez maja dziewczyny mimo ze znam takie przypadki trudno sie mowi :-)

Gość Apasz24
W chuju mam te przeciętnej urody, też miej jakieś wymagania, pokaż że nie jesteś ścierwem to może jakaś sie zainteresuje

frodo wrzuc fote - o jeny, jasne , że tak, tylko czemu ci superzbudowani mojego wzrostu też nie mają partnerek, a ci wysocy mimo tych wad mają Was na pęczki?

ta od foty - przecież idiotko jest masa facetów z tymi cechami, co mają kobitki, bo są to cechy drugorzędne. Nie mam małego fiuta, normalnego mam:P

Gość Apasz24
Ale po co Ci panna przeciętnej urody ? Takim jesteś jakim Cię widzą... zacznij od poderwania jakiejś 5/10 a potem w górę ...poruchaj, dodaj sobie pewności siebie, kurwa ja to chyba bym Cię mała łajzo wyprowadził na ludzi :D...

frodo-a tacy po 2 metry to pewnie co noc inna panne w lozku maja co ? czyli im wyzszy tym atrakcyjniejszy wedlug Twojej teorii nie wazne ze jest lysy nie ma zebow i jest idiota w koncu ma wzrost :-D