Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfsgsfggsd

Jak byłam mała piłam wode z kałuży. A wy jakie macie jakieś wspomnienia?

Polecane posty

Gość pytajka pytająca
czu czu czu czu czu u mie mówiło sie -idziemy na pachtę ;)

Gość czu czu czu czu czu
miałam różowy zestaw z kangurkiem hehe

Zapach tych gumek-pamietam do dzisiaj:)I smak gum donald:) Nas na wiosce bylo mnostwo,jedna wielka ekipa,wszyscy trzymalismy sie razem!Raz chlopacy znalezli zdechlego,sztywnego kota.Postawilismy go na ulicy(nie wiem jakim cudem,ale stal!)i wsadzilismy mu papierosa do pyska :D Schowalismy sie w krzakach i czekalismy az ktos bedzie jechal.Pierwsza przejezdzala nasza nauczycielka z podstwaowki,zatrzymala sie przed tym kotem i go odganiala :D Ile my sie wtedy nasmialsmy!odganiala kota,ktory mial fajke w pysku :P Do tej pory to pamieta i zawsze jak kogos z nas spotka to wspomina ta akcje :)

Gość czu czu czu czu czu
pachta :D z skąd jesteś jeśli możńa zapytać ? ja z małopolski :]

Gość pytannko mam
czu czu czu no pewnie ze się chodziło, nieraz o mały włos udawało się uciec gospodarzowi heheheh ja chodziłam na winogrona do rpzedszkola...ojej jak nas gonił opiekun przedszkola:-D

Gość pytajka pytająca
czu czu czu czu czu Gdynia ;)

Albo jak stawalismy po obu stronach jezdni j jak jechalo auto to udawalismy,ze trzymamy jakas zylke,wszyscy sie zatrzymywali i nas gonili,a my tak naprawde nic nie mielismy:-D

Gość ijugikhkhj
Kiedys byly inne czasy, lepsze :) tez pilam wode z kaluzy, gonilam kury po podworku od sasiadki, albo wchodzilam do kurnika i rzucalam w nie sianem :P a one wpadaly w panike i skrzeczaly jak glupie, mialam fajny ubaw z tego :D i zawsze dostawalam opierd**od sasiadki. Pamietam tez jak wykradałam z kolezanka z kurnika takie swieze jajka i robilysmy po kryjomu w jakiejs szklance z piaskownicy kogel mogel :) Kradłysmy sasiadce truskawki i czeresnie i to w bialy dzien :P a mialysmy do pokonania duzy płot :D Snieg, piasek w buzi to norma. Kiedys tez zalozylam sie z kolezanka i zjadlam kawalek gowna od ptaka :O Chodzilysmy nad rowy z woda i je przeskakiwalysmy, oczywiscie ja zawsze wpadałam do nich i mialam wodę w butach :P Duzo tego było, duzo by pisac i opowiadac.. :) fajne czasy.

Gość Karionka s.29
A pamietacie zegarki z kalkulatorem albo melodyjką??moj brat mial zawsze jeden rekaw podwiniety:-D

Gość czu czu czu czu czu
My często też chodziliśy z rzepami po ulicy i wklajalismy ludziom do ubaran, tez był ubaw po pachy, albo portfel na sznurku :D woda w rekawiczkach gumowych rzucana z okna :/ aaa teraz dzieciaki siedza przed kompami i traca tyle cieakwych rozrywek :(

Gość SAME SŁODYCZE
Za domem dziadków była górka. Prowadziła w jej dół udeptana ścieżka. Robiłyśmy na niej konkurs, która z kuzynek nasika, by poleciało najdalej...:O

Gość Karionka s.29
A PŁyn LUGOLA?-Feeee........

Chodzilismy tez do opuszczonych gospodarstw i szperalismy.Jak sobie teraz pomysle jakie to bylo niebezpieczne to az mnie ciarki przechodza!te wszystkie budynki ledwo sie kupy trzymaly ;) Duzo czasu sie tez spedzalo zjezdzajac z siana,z takiej wielkiej gory zrobionej z siana.To byla radocha! :D Robilo sie tez lalki z kolb kukurydzy...

Gość mała saddystka
jeju dziewczyny az mi sie w oku łezka zakeciła:-)

Gość czu czu czu czu czu
szprotka w oleju- a to my zas wieszali zyłkę od rynny do drzwi i ona przcinała akurat droge która wiodała na przystanek, kazdy sie zawieszał, oczywiscie na wysokosci pasa :D albo siedzielimy na drzewie i krzyczelismy "Śkaaaaa" wsziekszosc bab sie odwaracało :D

Gość mała saddystka
same słodycze heheheh dobre

Gość kijankaaaa
pytajka pytająca-a do czego to bo cos kojarzę:-)

Gość czu czu czu czu czu
pytajka pytająca- moaj mama nosiła jeszcze z parcy wode minerlana Kryniczanke, pamietasz taka ? z sokiem sie piło ehhh alez to było dobre :D

Gość pytajka pytająca
A robiliście lizaki w nakrętkach od sloików?U nas kazdy chodził w szkole i lizał taką nakretke :D :D :D

Gość pytajka pytająca
kijankaaaa to tak głośno pstrykało ;)

Gość czu czu czu czu czu
I jeszcze śpiewaliśy " kuku ruku jest śmierdzące bo kosztuje 2 tysiące" :D odnoscie cistaka wiadomo jakiego :P aaa i jeszce były gumy turbo i sie samochody zbierało ehhh ale sie wciągnęłam :P

Gość pytajka pytająca
czu czu czu czu czu takiej wody nie pamietam.A ktory jestes rocznik jesli mozna spytać?

Gość SAME SŁODYCZE
Jeśli dodam, że górka była obok drogi, którą przejeżdżały samochody...:D A my gołe zadki na nią wypinałyśmy...:D

Gość mała saddystka
a pamietacie te odzywki..:-D -CO? -GÓWNO -ZJEDZ JE RÓWNO -WEŻ NA RAMIĘ I ZANIEŚ MAMIE itd itp:-D to były ulubione odzywki dzieciaków lat 80tych:-D