Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfsgsfggsd

Jak byłam mała piłam wode z kałuży. A wy jakie macie jakieś wspomnienia?

Polecane posty

Gość mała saddystka
szprotka jezu z tym chomikiem to bylo okropne:-( ja tez bylam sadystka ale jednak mnie przebiłas...w ogole to dzieci sa okropne, wyzywaja sie na zwierzetach i robalach....

Ja calowałam żabę :p taką maleńką :p niestety nie zamieniła się w księcia :D

Gość gośka 74..
jeżuu ja tylko wyrywałam musze skrzydło i wrzucałam w pajęczą sieć :P

Gość mała saddystka
"Ja jestem pan tik tak, a to jest jego znak, tak tak tak to pan tik tak a to jest jego znak..." TIK TAK TIK TAK-TIKTAK !! lalalalalla.... :-D

Gość mała saddystka
goska no ja tez tak robiłam:-P

Gość mała saddystka
Pewnie ze pameitamy...przestalam go ogladac jak Barciś zaczoł podkładac głos pod pankracego:-)

Gość gośka 74..
pamiętamy

Gość mała saddystka
Pamietam też ze jako dzieci kiedy kręcismy Globusa w ogródku dla dzieci to wołaliśmy " DO PYTY!!DO PYTY!!!" co miało znaczyć zeby kreciło się na maxa:-) Potem mama nas opierniczyła ze tak brzydko mówimy a my nie wiedzilismy o co jej chodzi:-) do pyty hehehe:-D

Gość gośka 74..
A ja pamiętam... jak mnie starsze barany wkręciły i kazały mówić MAM DŁUGOPIS D, MAM DŁUGOPIS D,MAM DŁUGOPIS D oj jak się tato darł na mnie a ja nie wiedziałam o co.. :)))

Gość do goskii
ale co to znaczylo mam dlugopis?

Gość gośka 74..
powtórz sobie kilka razy i posłuchaj co z tego wychodzi .. :)

Gość to ja wam opowiem z moich
przygód jak byłam dzieckiem: 1. Jak szłam z ojcem gdzieś do jego kolegi i on palił papierosa a pozniej wyrzucił na ziemię to podnosiłam i dopalałam, miałam może 7 lat wtedy. U tych kolegów podpijałam im wódkę z kieliszków, raz sie tak upiłam że spałam pod stołem a ojciec myślał, że po prostu zasnęłam ze zmęczenia 2. Robiliśmy "bombe" z pasty do butów, octu, benzyny ukradzionej sąsiadowi i czegoś tam jeszcze, wlewalismy to do butelki i podpalalismy, dobrze że tragicznie sie to nie skończyło 3. Podglądałam ciotkę jak bylam u niej na wakacjach kiedy sie kąpała :o 4. Kiedyś znalazłam małego ptaszka który wypadł chyba z gniazda, już nie żył ale ja próbowałam go ratować robiąc sztuczne oddychanie, masaż serca i wkładając pod kran z zimną wodą 5. Kradliśmy sąsiadowi jajka i ogrzewaliśmy je na słońcu i w sianie myśląc że w ten sposób wykluje się kurka :o Raz niestety ukradlismy takie jajko w ktorym kaczka była niewykluta, bo rozbilismy je i tam małe pisklątko było :( 6. Kupowaliśmy z kolegami lody na pół :D A w jednym barze sprzedawał facet który dobrze znał moich rodziców i zawsze widząc ze przychodzę z bratem kupić loda czy ciastko i mówię "poproszę jednego loda" to on zawsze dawał nam 2 bo mu sie żal robiło :D A zawsze płaciliśmy za jednego i później tak ciągle chodziliśmy :p 7. Kiedyś powiedziałam sąsiadowi w wieku mojego ojca "spierdalaj chuju" i ten mnie złapał i próbował nastraszyć to zlałam się w majtki :o 8. Znaleźliśmy kiedyś koty małe w starej opuszczonej szopie, było ich 5 więc wzięłam je do domu i ukrywałam w pokoju w szafie, karmiłam je i opiekowałam się nimi przez 3 tygodnie aż mama sie zorientowała i kazała się ich pozbyć, ja udawałam ze nie wiem skąd one się wzięły :classic_cool: ale na szczęscie kiedyś nie było problemu znaleźć kotkom nowy dom 9. Kradliśmy sąsiadom truskawki, gruszki, czereśnie z ogrodu 10. Po deszczu smarowaliśmy się cali błotem i udawali komandosów :D Później dostawaliśmy wpierdol od matek bo musiały prac wszystkie ciuchy 11. Z bratem rozkładaliśmy "namiot" na balkonie zrobiony z prześcieradeł i koców, tam przechowywaliśmy nasze wszelkie skarby typu latarki, jakieś proce itd i w nocy jak tam spaliśmy (w lecie oczywiście) to strzelaliśmy z tej procy do ludzi przechodzących obok domu :classic_cool: a najlepsze było jak obok mojego domu (był bar) i siedzieli na murku jakieś żule i pili więc z bratem strzelaliśmy do nich z procy, było ciemno więc nas nie widzieli ale wiedzieli z którego kierunku ktoś strzela i pecha miał mój drugi brat z kuzynem którzy wychodzili z domu na piwo i przy okazji dostali wpierdol od tych żuli bo tamci myśleli, że to oni strzelali :classic_cool: Za to później my mieliśmy przechlapane u rodziców :p Na razie tyle :p

Gość do goskii
nic mi wlasnie nie wychodzi

Gość to były czasyyyyy
pamietam jak się bawiliśmy kucanego, raz dwa trzy baba jaga patrzy, w krowe, w drewnianego, w gąski gąski do domu, w podchody, w króla ciszy (to w zerówce), w chowanego, w sklep, w szpital i jeszcze w wiele innych... Jak byłam mala to zawsze musiałam mieć równo zawiązane sznurówki, tata jak mi wiązał buty to tylko z nożyczkami, przycinal żeby było równo. W końcu mama dla świętego spokoju kupiła mi na rzepy. A i zawsze musiałam miec czyste ubrania. Pamiętam jak powiedziałam koleżance że mam brudna sukienke i nie pójdę się z nią bawić, a ona później mydłem i wodą probowała zmyć brud z sukienki. Kiedyś z siostrą wyszłysmy wieczorem pobawić się na śniegu i chłopaki nas dorwali i natarli śniegiem. wróciłyśmy do siostry ciotecznej domu i ona wzięła ojca bejsbolla (nie wiem jak to się pisze) i poszłyśmy do tych chłopaków i siostra jednego zlała tym kijem hahahaha do tej pory pamiętam jak ona z tym kijem biegnie na nich, a miałyśmy z 7-8 lat

Gość gośka 74..
mniej więcej mam długą pisde

Gość mała saddystka
to ja wam opowiem z moich , płaczę ze smiechu:-D

Gość to były czasyyyyy
Albo poszłam z tatą na sanki żeby pozjeżdżać z górki. Raz mnie zepchnął z górki na sankach że się wywaliłam i na buzi poleciałam. No ale nic, zdarza się, weszłam drugi raz na górke i tata znów mnie mocno popchnął na tych sankach wjechałam centralnie w słupek który był 50 metrów po skosie. Więcej z tatą na sanki nie poszłam. Kiedyś z koleżanką przeszłyśmy po koledze który położył się na ziemi. A on później z rykiem do nauczycielki że my zrobiłyśmy sobie z niego chodnik. Zrobiłyśmy u babci na ganku program: idź na całośc. ja byłam zygmuntem hajzerem. Zrobiłyśmy z papieru zonki i kupiłysmy trochę słodyczy. najlepsze jest to że prababcia wyszła z czterema zonkami papierowymi:D A to historia koleżanek: nie lubiły jednej koleżanki i zrobiły jej psikusa, wykopały duży dołek i przykryły trawą i zawołały tą koleżankę i ona wpadła w ten dołek i nogę skręciła...

Gość mała saddystka
A ja jeszcze pamietam jak czaiłam się na moja psiapsiółkę na samym dole klatki schodowej i gdy usłuszałam ze ona idzie to schowałam się za drzwi piwnicy i wyskoczyłam żeby ja wystraszyć a tu zamiast niej zobaczyłam starego faceta:-D który złapał mnie i tak opierdolił że sie opłakałam. Facet miał racje bo o mało zawału przeze mnie nie dostał heheheh:-D od tamtej pory już nikogo nie probowałam straszyc z zaskoczenia:-D

Gość to były czasyyyyy
MIałyśmy jedną koleżankę której nie lubiłyśmy. I robiłysmy tak: dzwoniłyśmy do niej i mówiłyśmy przyjdź do nas, jesteśmy u XX. i ona za chwile przychodziła, a my w tym czasie siedziałyśmy na strychu i zwijałyśmy się ze śmiechu jak ona waliła w drzwi i krzyczała: dziewczyny wiem że tam jesteście. I później dzowniłysmy do niej i: Karolina no czemu nie przychodzisz:D

Gość mała saddystka
to byly czasy hehheehhe dobre... dziewczyny przestancie jużżżż bo płacze ze smiechu a jestem w pracyyyyyy:-D

Gość to były czasyyyyy
A najlepsza zabawa była z wozem, takim co dziadek jeździł na pole.Moja najstarsza siostra była koniem, brała w ręce takie dwa bale do których był przywiązany koń, a my z tyłu (4 osoby) pchaliśmy wóz. Albo kiedyś narobiliśmy pełno bałwanów na dziadka podwórku i dziadek wozem nie mógł wyjechac:D

a to jeszcze mi sie przypomniało; cd. - mój dziadek kiedyś pisał dużo listów, rysował i kiedyś on miał taką głupią zabawę że jak ktoś z dzieci chciał usiąść to odsuwał krzesło i sie przewracaliśmy no i on kiedyś też chciał usiąść więc odsunełam mu krzesło i sie wypierdzielił :classic_cool: z tym ze to był stary schorowany 90 letni dziadzius ktory ledwo chodził, no ale jak mu sie chciało głupot to miał za swoje :classic_cool: - zbijaliśmy w zimie sople lodów z dachów i jedliśmy udając ze to prawdziwe lody - polewaliśmy chodnik obok domu wodą w zimie, żeby każdy kto nie wiedział mógł się wypierdolić :classic_cool: i tak mamuśka ręke złamała :o - jak ojciec zabijał króliki czy tam świnie to zawsze kazał mi siedziec w domu żebym nie widziała to ja zawsze chowałam się za deski w stajni i patrzyłam :o Okropne to było ale oczywiście jako dziecko ciekawska byłam - jak miałam 6 lat doczepiła się do mnie 3 letnia sąsiadka, dopiero co się przeprowadzili wiec nie znali ludzi a dziewczynka kiedyś widziała ze bawie się w ogrodzie, i przyszła też sie pobawić ale strasznie mnie drażniła i kiedyś jej matka przyprowadziła mi ją żebym sie z nia bobawiła :o No i ta tak mnie drażniła że poszłam z nią "na spacer" i zaprowadziłam ją na taki stary cmentarz i uciekłam :o Wiadomo, że sama nie trafiłaby do domu i znalazła ją jakaś babcia i przyprowadziła ale miałam później przerąbane i u rodziców i u sąsiadów - rodzice co niedziele kazali nam chodzic do koscioła więc my zawsze z bratem robiliśmy sobie zapasy na mszę w postaci woreczka pełnego cukierków i ciastek i ukradkiem w kościele jedliśmy aż raz nas ksiądz przyłapał który spowiadał i nas wyprosił :D - paliliśmy ognisko u kolegi babci w stodole :o

Gość mała saddystka
to ja wam opowiem, buahhahahaahahaaha....mam dość ide stąd bo mnie wywalą z roboty!!:-D

a i obciełam kiedys ojcu włosy (miał dlugie) jak był pijany i pomalowałam go flamastrami :D

Gość mała saddystka
z tym dziadkiem i krzesłem to mistrzostwo świata:-D