Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfsgsfggsd

Jak byłam mała piłam wode z kałuży. A wy jakie macie jakieś wspomnienia?

Polecane posty

Gość pytajka pytająca
Ja tey miaam iść a siedzę ;) Co do podpasek to pamietam jak w 6 klasie poszłyśmy do szkolnej toalety zobaczyć zuzytą podpaske,która zostawiła nasza koleżanka(jako pierwsza miała okres) :D

Gość kijankaaaa
Boże taki cudny dzień z powodu takiego tematu-dzieki autorko-przynajmniej na chwilkę człowiek odbił się od szarej i zakłamanej rzeczywistości ehhh...

Gość czu czu czu czu czu
pytajaca pytajka- w tym wieku to sie ma durne pomysły :D a pamietacie takie paninka malutkie ? nauczyłam sie na nim grac lambade i tyrkoliłam każdemu za uszami :D

Gość czu czu czu czu czu
Treaz to już idę na poważnie, ale będę zaglądać 🖐️ :)

Gość kijankaaaa
Ja też🖐️ wpadne na pewno:-)pa

Gość SAME SŁODYCZE
Miałyśmy po 8 lat. Kupiłyśmy w sklepie paczkę zefirów (dla cioci:)) Poszłyśmy nad rzekę(we trzy) i wypaliłyśmy wszystkie, co do jednego...Żeby rodzice nie wyczuli przegryzałyśmy ostrężynami(przemrożonymi, bo już był listopad). Nie trzeba było długo czekać...Strułyśmy się wszystkie. Trzy dni wymiotowałyśmy... Dziś jesteśmy pod czterdziestkę i ŻADNA Z NAS NIGDY WIĘCEJ NIE PALIŁA ! Ostrężyn też nie jadamy...:O

Gość czu czu czu czu czu
O my też kupowaliśy papiorochy "dla mamy" :D też paliliśy jeden za drugim w własciwie wcale sie nie zaciagalismy bo nie potrafilismy tego robic, kolega nas pouczał ze trzeba w momencie wciagania dymu powiedziec "mam idzie" i ze wtedy sie zaciganiemy, co my sie nakrztusili :D

Gość e ty pytajaca pytajka
ja tez z tego samego miasta co ty 🖐️

Gość czu czu czu czu czu
my też palili peciory, nawet jak widzielismy ze ktos pali to czeklaimsy zeby rzucił :-o

Gość gerber@@
fajnie taz przeniesc sie wirtualnie w tamte cudowen czasy...tak sie zasiedzialam .patrze 12 a ja w szlafroku pamietacie .noce przesiadywanie w pinwnicach i wywolywanie duchow...a pozniej balam sie wyjsc z tej piwnicy i siedzialysmy z 8 godz a rodzice szukali tylko nikimo nie przyszlo na mysle z e siedzimy w piwnicy ze strachu

Gość ijugikhkhj
Ja za to jak miałam 14 lat spróbowałam zapalić, i zostawiłam sobie jednego ''na pozniej'', przyszlam do domu i tata wyczuł chyba bo wygrzebał go z kieszeni. Poszedl do sklepu, kupił paczkę fajek i kazał mi palić jeden za drugim :D płakałam jak bóbr i przy czwartym zwymiotywałam, od tamtej pory nigdy nie wzielam do ust papierosa a sam zapach doprowadza mnie do mdłosci :D

Gość czu czu czu czu czu
o to ja się kochałam w Marku Owenie z zespołu take that :P

Gość czu czu czu czu czu
ijugikhkhj- moja kolezanka miała identyczna historie.

Gość stheth
Ja jak byłam dzieckiem: - notorycznie piliśmy wodę z brzozy, łamało się gałązkę, na nią nasadzało się plastikową butelkę i czekało aż woda naleci, a potem wyłowiło się utopione w niej muchy i inne robale i piło litrami :D - normalną rzeczą było jedzenie od razu wszystkiego z krzaka, drzewa, ziemi. - normą też było chodzenie po sąsiadach po ogrodach warzywnych i sadach, oczywiście bez wiedzy i zgody gospodarza ;) po jednej z takich wypraw ledwo do domu przyleźliśmy bo nie wiedzieliśmy, że sąsiad ogród jakąś chemią popryskał i się trochę otruliśmy ;) nie wiadomo było czy ściągać portki czym prędzej czy rzygać :D

Ooo tak,wywolywanie ducho to bylo cos :D A my jeszcze robilismy tak,ze szlismy wieczorem,jak juz byla szarowka,do lasu na takie podziemne bynkry cala ekip i tam godzinami opowiadalismy sobie historie o cuchach:) Jezdzilismy tez po lasach i robilismy wykopaliskach w poszukiwaniu skarbow z dawnych lat:-D

Gość lllllooooookkkkk
a ja przechodzilam po cienkiej roze nad sciekami byla bardzo wysoka tak jak z 3pietra jak teraz o tym mysle to az ciary przechodza

Gość czu czu czu czu czu
oj, tak robiło się takie rzeczy ze az ciary mam jak o tym pomyślę :]

Gość mała saddystka
A pamiętacie zespół NEW KIDS ON THE BLOCK??:-) Jezu jak ja kochałam Jordana, a potem Joe-a heheh:-D Pamietam ze pisałyśmy do nich do Ameryki po angielsku listy do nich, pewnie mieli niezły ubaw z naszego angielskiego:-D

Gość czu czu czu czu czu
mała sadystka- jasne że pamietam ten zespól :D szprotka nie pzrejmuj sie literówkami, ja tez pisze byle jak. :P

Gość mała saddystka
czu czu u nas na osiedlu był gang fanów NEW KID ON THE BLOCK i opozycyjny obóz fanów DEPECHE...ale się gnębiliśmy nawzajemm:-)

Gość lllllooooookkkkk
robilismy zawody kto zje wiecej piachu bralam obiad do worka siadalam na najwyzszym drzewie i jadlam

Gość jskhfjicgbr
Później był szał na zespół 2 unlimited, było jeszcze Ace of Base

Gość jskhfjicgbr
a do tego piachu piesek nasiusiał :-o

Gość mała saddystka
tak tak kochałam się w tym blondynku z Ace of base:-) Pamietam też jak jako pierwsi mieliśmy na osiedlu satelitę i nagrywałam na kasety VHS reklamy z zagranicznych programów i przynosiłam te kasetę do osiedlowego klubu i z dzieciakami oglądalismy:-)