Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

d膮br贸wka

Przyjaci贸艂ki

Polecane posty

Pomysle o tych zdjeciach w weekend , ale beda mizernej jakosci fajne te bulki moze bym orkiszowe wrobila kurde mysle ciagle co tu zjesc dietetycznego a waga stoi, dzisiaj sie zwazylam i znowu stoi

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Mi dzisiaj troch臋 uby艂o wagi ale ca艂y czass oscyluje wok贸艂 kilogram贸w, kt贸re mia艂am i drastycznie nie chce zej艣膰 w d贸艂. Nawet mnie to nie bardzo rusza, cho膰 chcia艂abym aby by艂o mniej. Podeslij jakie b膮d藕 zdj臋cie, byle by艣 by艂a aktualna :) Bu艂ki s膮 smaczne, ja je zrobi艂am z m膮ki orkiszowej wymieszanej z owsian膮 a na stolnicy obtacza艂am je w 偶ytniej hehehe ale smaczne s膮. By艂am dzisiaj na hali targowej kupic ga艂臋zie powykr臋canej wierzby oraz bukszpan. Jutro kupi臋 tulipany i zrobi臋 wszystkie pozosta艂e zakupy na 艣wi臋ta. Ludzi ca艂a masa - tego akurat nie lubi臋.

Udost臋pnij ten post

a ja an swieta narazie mam posiana rzerzuche i kupiona biala i to wszystko, miala jajek sporo od ojca, ale moj starszy wpierdziela rowno bo na silownie chodzi i twoerdzi ze musi sporo bialka jesc no i jeszcze posciel wypralam a te kasze gryczana Dabrowko zrobilas? i jak?

Udost臋pnij ten post

kasz臋 dzisiaj zrobi臋, bo m膮偶 dzwoni艂 偶e w trasie zje a mi jeszcze zosta艂y resztki obiadu z poprzedniego dnia, wi臋c to zjad艂y艣my z c贸rk膮 (syn zjad艂 u babci), aby si臋 nic nie zmarnowa艂o. Te偶 ciekawa jestem co to wyjdzie. Rzezucha i u mnie ro艣nie a tak to te偶 opr贸cz wystroju mieszkania nic nie mam zrobionego. Wyj臋艂am mi臋so do odmro偶enia na bigos. Wszystko zrobi臋 w sobot臋 a w pi膮tek przygotuj臋 ciasto na mazurek. Du偶o nie musz臋 robi膰, bo nie wyprawiam 艣wi膮t u siebie, wi臋c tyle co by by艂o na II dzie艅 艣wi膮t ale to tez jeszcze nie wiem czy nie wyb臋dziemy gdzie艣. Jutro jeszcze sprz膮tanie mnie czeka.

Udost臋pnij ten post

Jade na zakupy ,odezwe sie jak wroce . Milego dnia kobietki!! U nas slicznie i slonecznie ,paaaa

Udost臋pnij ten post

No prosze , Mon te w biegu a gdzie ty swieta spedzasz? Ja bede robila bigos, salatke, zurek, ciasta ale tez w sobote , nie ma wyjscia narazie mam sprawozdania na glowie, a ciagle sie cos nie zgadza, mam jakies popierdzielone druki ze szok a mazurek jak robisz Dabrowko? hja mysle na kruchym spodzie kajmakowy zrobic. A jak nastroj w pracy? przeszlo ci?

Udost臋pnij ten post

Czekamy Mon, bo ja jak widzisz na kawie z gra偶k膮 ju偶 siedz臋 :) W I-szy dzie艅 idziemy do moich rodzic贸w ale nie wiem jeszcze jak si臋 u艂ozy II-gi dzie艅. Mam nadziej臋 do jutro wiedzie膰 co i jak. Ja z ciast zrobi臋 mazurek - dok艂adnie takie jak ty (nasz ulubiony) czyli kajmak na kruchym spodzie i chyba nic wi臋cej. Jesli si臋 oka偶e, 偶e rodzice II dzie艅 b臋d膮 sami to zrobi臋 co艣 jeszcze i ich zaprosz臋. Poza tym zrobi臋 bigos, bia艂膮 kie艂bas臋 pieczon膮 z cebulk膮, upiek臋 cha艂k臋 i sa艂atk臋 z jajek, selera i ananasa. No i wiadomo, 膰wik艂a do w臋dliny i kie艂basy, po te id臋 do rze藕nika - nie kupi臋 w sieci贸wce, takiego mam smaka po ostatniej degustacji, jajka w majonezie i pisanki do stukania si臋 i to chyba wszystko co zaplanowa艂am. W pracy dzisiaj jest przeciag, cicho i pusto, wi臋c nie musz臋 na nikogo patrze膰 ani z nikim gada膰. Ju偶 mi przesz艂o :)

Udost臋pnij ten post

No, jakos w miare sie ogarnelam z drukami, zaraz sprawdze i kolezance wysle do sprawdzenia fajne menu Dabrowko, ja mysle o kupnie kaczki z Lidla, tylko brytfanki nie mam , kiedys robilam z piekarniku ale sucha byla dobrze ze ci zly anstroj minal, a u mnie maz ciagle nafoszony, ma taki wlasnie widzisz problem ze nie potrafi szybko przejsc do porzadku dziennego nad fochami, kurcze jakas okropna cecha charakteru, nie wiem co zrobic by sie ocknal, bo z jednej strony wkurza mnie ze taki dziecinny i bym go olala a z drugiej nie lubie takiej atmosfery

Udost臋pnij ten post

Witajcie dziewczyny Chcia艂am Wam powiedzie膰, 偶e ja od lat jestem na SB, tzn.; m膮ka, pe艂noziarnista, ry偶 br膮zowy itp ostatnio do艣膰 du偶o jad艂am surowych warzyw i owoc贸w, no i fasol臋 i groszek bo przecie偶 mi臋sa nie jem, od jakiego艣 czasu boli mnie w膮troba, a nie mam woreczka, wczoraj wesz艂am w internecie na diet臋 w膮trobow膮 i okazuje si臋, 偶e wszystko to co jest dozwolone na SB jest niedozwolone na diecie w膮trobowej:( Musz臋 od po 艣wi臋tach je艣膰 wszystko gotowane a偶 si臋 ta moja bidulka uspokoi. Fajnie, 偶e u Was ju偶 taki nastr贸j 艣wi膮teczny, ja na 艣niadanie id臋 do syna a p贸偶niej sama, ale ogl膮dam w internecie serial "Lekarze" i mam puzzle do uk艂adania, tylko 偶eby by艂o ciep艂o i s艂onecznie, wtedy i nastr贸j b臋dzie inny Pyta艂y艣cie si臋 dlaczego pisze codziennie do mojej c贸rki, dosz艂am do wniosku, 偶e ona tam w tym Londynie bidulka sama, bo m膮偶 w pracy, z ma艂ymi dzie膰mi to raczej obowi膮zek a nie pogaduszki, wi臋c pisze do niej aby mia艂a jak膮艣 odskocznie od codziennych obowi膮zk贸w U nas dzisiaj by艂o rano s艂onecznie i +9, wi臋c umy艂am okna, mam jeszcze jedno do mycia Jutro id臋 do synowej a raczej do wnuk贸w, a Werka ostatnio mia艂a gryp臋 偶o艂膮dkow膮, kt贸r膮 przywlek艂 Krzy艣 ze szko艂y, a za nim ju偶 pierwsza szkolna b贸jka:) Trzymajcie si臋 kochane, 偶ycz臋 mi艂ych przygotowa艅 艣wi膮tecznych.

Udost臋pnij ten post

No tak Tesso, kiedys tez czytalam ze na watrobe srednio zdrowa ta sb, ja sie ostatnio wkurzam ze nawet na niej nie chudne, a na dietke najlepsze gotowane jedzonko Tesso, jesli ci bedzie smutno w jedno swieto to napisze do Ciebie maila- duzo zdrowka

Udost臋pnij ten post

grazko - moja mam i ciotka piek膮 kaczk臋 w piekarniku i nie jest sucha jak wi贸r. Polewaj ja podczas pieczenia. Wiesz co to ty zr贸b ze swoim me偶em to co robi ze mn膮 m贸j m膮偶: podejd藕 do niego, obejmij, poca艂uj, powiedz 偶e go kochasz i nie k艂贸膰my si臋, bo id膮 艣wi臋ta. Pewnie go zaskoczysz ale my艣l臋, 偶e efekt b臋dzie pozytywny. tesso - ja tez zyj臋 bez woreczka ale jem wszystko i na razie w膮troba mi si臋 nie buntuje. Ale偶 ten czas leci: Krzy艣 ju偶 wojuje w szkole a Werka taka panna! Oooooo to ciep艂o macie! M贸j m膮偶 wczoraj przyjecha艂 z po艂udnia Polski (Krak贸w a potem 艢l膮sk) i m贸wi艂, 偶e tam i mniej 艣niegu niz u nas i cieplej. U nas mr贸z trzyma w okolicach -2 do -0,5 ale 艣wieci s艂o艅ce. Ja zaraz wybywam do domu, bo si臋 nic nie dzieje, w dziale jestem sama ale moja szefowa ju偶 wczoraj mi zapowiedzia艂a, abym nie siedzia艂a niepotrzebnie d艂ugo tylko posz艂a sobie wcze艣niej...nooo dwa razy nie musi艂am mi tego powtarza膰! hehe rewelacjo - odezwiesz si臋 przed 艣wi臋tami?

Udost臋pnij ten post

Ale masz fajnie Dabrowko, my liczymy ze moze nas tez jutro wczesniej puszcza ale wiesz jak jest, sprawozdanie zrobilam to jestem spokojniejsza Min sie juz na kawke z toba nie zalapie , za d.ugo po sklepach lata ok zrobie jak mi radzisz ale naprawde wkurza mie to ze moj maz taki obrazalskim nie wiem jakby czlowiek mial miec caly czas dobry humor i jak mu cos powiem to koniec swiata

Udost臋pnij ten post

Gra偶ko jak tylko masz ochot臋 to pisz, ja od czasu do czasu zagl膮dam na poczt臋 wi臋c poczytam, zdj臋cia Twoje odebra艂am, fajna z Ciebie laska Pozosta艂e dziewczyny jak macie ochot臋 pisa膰 to piszcie na maila, ch臋tnie poczytam i odpisz臋 D膮br贸wko tak u nas od d艂u偶szego czasu 艣niegu jak na lekarstwo, w Ma艂opolsce by艂o go wi臋cej jak na G贸rnym 艢l膮sku, ale by艂o potworne wietrzysko takie jak na Sybirze, tak my艣l臋, i w zwi膮zku z tym by艂o bardzo mro偶no, dzisiaj dopiero troch臋 popu艣ci艂o Pa,pa.

Udost臋pnij ten post

W艂a艣nie zarz膮d napisa艂 maila, 偶e jutro pracujemy do 13:00 - no i 艣wietnie!!! No jestem ciekawa jak zareaguje i czy muchy z nosa mu wylec膮. Napisz koniecznie jak posz艂o. Tylko nie stra膰 cierpliwo艣ci! U艣miech na twarz (nawet jak co艣 jeszcze b臋dzie brz臋cza艂 pod nosem) i my艣l臋, 偶e mu przejdzie. No to ja zmykam - Mon czeka艂am i czeka艂am, ja wiem 偶e mleka u was deficyt ale, 偶eby a偶 tak za nim gania膰.... no naprawd臋!?

Udost臋pnij ten post

Ale masz fajnie Dabrowko, ja niedlugo koncze ale nie mam takiego info, moze jutro mam jeszcze nadzieje no , faktycznie, gdzie ta Mon wyjechala po mleko??

Udost臋pnij ten post

Matko, jeszcze mon nie wrocila? Moze sie cos stalo?! My tu zarty a jej nie ma... Zrobilam ta kasze z warzywamj Mi smakowala i chetnie bym wrocila do przepisu ale rodzinka krecila nosem i nie bardzo jej to danie podeszlo a szkoda. Jutro makaron z sosem pomodorowo-tunczykowym. Pomyslalam sobie, ze na swieta zrobie sama ajerkoniak. Mam takie fajne, male buteleczki, porozlewam go do nich i dam w prezencie rodzicom i bratu o ile bedzie, dla nas tez zostawie.

Udost臋pnij ten post

Dabrowko jestes w pracy??? Ja ko艅cz臋 o 12, super! Moze Mon juz netu nie ma ?? Pisala ze tak sie stanie, szkoda, napewno u niej ok Kasza gryczana jest specyficzna, przypuszczam ze moim dzieciom tez by nie podpasila fajny pomysl z ajerkoniakiem , a jaki masz przepis?

Udost臋pnij ten post

jestem grazko - bylam jeszcze na zakupach rano. No widzisz to te偶 fajnie dzisiaj ko艅czysz. Jejku, ciekawe co z Mon, mo偶e to faktycznie przez internet jej nie ma? Jak pogodzenie si臋 z m臋偶em przebieg艂o? Ajerkoniak zrobi臋 z tego przepisu: http://www.wielkiezarcie.com/recipe23975.html pierwszy raz. Robi艂am ju偶 na bazie mleka skondensowanego likiery czekoaldowe typu Baileys i zawsze wychodzi艂y, wi臋c mam nadziej臋 偶e i ten wyjdzie. Kurde u nas znowu atak zimy, wrrrrrrrrrrrrrrrrr

Udost臋pnij ten post

U nas tez szaro i buro Z mezem juz lepiej, nie przesadzalam z przytulaniem, tylko z nim na spokojnie pogadalam, odburmuszyl sie , on sie dlugo odburmusza:P ale bedzie dobrze Fajnie ze juz o 12 koncze to zdaze w domu sporo zrobic Mam nadzieje ze Mon podskoczy do Maka i cos napisze, a masz do niej Dabrowko nr na komorke moze sms wyslij co?

Udost臋pnij ten post

Poczekajmy jeszcze - mo偶e si臋 odezwie. W sumie to bez sensu u mnie dzisiaj ten dzie艅 pracy, bo ludzi jest zaledwie kilka sztuk i cz艂owiek jest aby by膰. Ja te偶 si臋 ciesz臋, 偶e wcze艣niej wyjd臋, bo jeszcze po kilka rzeczy musz臋 skoczy膰 do sklep贸w a potem obiad i sprz膮tanie. Do 18:00 cha艂upk臋 wysprz膮tan膮 powinnam mie膰, wi臋c jeszcze co艣 b臋d臋 mia艂a czasu na pichcenie. Z soboty na niedziel臋 pami臋tajcie, 偶e zmiana czasu na letni - ci臋偶ko b臋dzie si臋 zwlec do mamy na 艣niadanie wtedy :)

Udost臋pnij ten post

Jestem ,przepraszam ze mnie nie bylo ,ale juz pisze co i jak . Wszystko ok .

Udost臋pnij ten post

No daj spok贸j Mon tak znika膰 nieoczekiwanie! Mia艂a wczoraj wr贸ci膰 z zakup贸w i napisa膰 i dob臋 po si臋 odzywa.....ja nie wiem jak tak mo偶na!!!

Udost臋pnij ten post

Czesc Wielkie dzieki ze myslicie o mnie ,az mi glupio teraz ze sie stresujecie . Wczoraj wybylismy z mlodym na zakupy i spacer .Okazalo sie ze pod marketem zajarzylam ze zapomnialam vouchery zabrac ,no i sie wkurzylam .No nic ,pojechalismy zalatwic inne sprawy jeszcze w innych marketach,bo do nich mialam kupony w portfelu .Potem na spacer z Coco .Wrocilismy byla 14sta ,no wiec chwycilam tylko vouchery i podjechalam u nas do marketu (ten sam ale mniejszy ),no i do Lidla ,gdzie okazalo sie byly i Ameretti ciasteczka i biszkopty do tiramisu i wisnie w syropie takie cudowne na dekoracje .No wiec nakupowalam .Zanim wrocilam bylo po 15tej .Szybko rosol w locie wciagnelam patrzac w miedzyczasie juz w przepis a kicius mieszal juz babke wielkanocna .Nawet do lazienki nie mialam czasu isc az mi niemal zawory puscily ,w miedzyczasie dzwonila mama ,ale mowilam ze jestem zajeta wiec moze dzis albo jutro sie zdzwonimy jak sadze .I tak upieklam jeszcze ciasto jesienne ala Walewska z MW i sernik z brownie z MW ,i zeszlo mi do wieczora ,zapiekanke musialam piec w mikrofali w opcji piekarnika bo nie mielibysmy obiadu .Kiedy wreszcie sernik wstawilam polecialam sie wykapac ,o 21szej byl "obiad" ,czyli zapiekanka z ziemniakami i mielonym z nzielonym gotowanym groszkiem na boku .Zjadalam ,kawe wypilam w locie pomidzy ogarnianiem kuchni a przebieraniem sie i malowaniem do pracy .Szok ,wyjezdzalam z domu o 21.40 i bylam na styk o 21.55 na miejscu .Od rana jak wstalam byl to pierwszy raz jak usiadlam ,serio ,(nie liczac siedzenia w samochodzie oczywiscie ) .Sunia jeszcze dzis odsypia . Dzis znow wrocilam ,maz robi nadgodziny dzis i jutro ,a ja poodkurzalam ,pomylam podlogi ,pranie wypralam i ide wywyiesic na dwor za miniutke bo konczy juz jeszcze musze szybko chleb zagniesc i do lozka sie klade choc na kilka godzin ,maz wroci o 16tej albo pozniej ,na obiad jest dzis losos pieczony z mlodymi ziemniakami z koperkiem i kiszona kapucha w formie surowki .Wieczorem ugotuje jeszcze warzywa na salatke i chce zrazy zrobic bo miesko juz czeka w lodowce i jutro zrobie rano .W niedziele tylko jajka ugotuje aby byly w majonezie dla tradycji i karkowke pieke w calosci nadziewana czosnkiem ,bo bedzie na obiad i na zimno o ile ocaleje . Dzis znow jade na 22.00 do pracy ,a jutro i pojutrze tradycyjnie na 19.30.W poniedzialek maz mowi ze moze bedzie juz ruszal do pracy po poludniu ,czeka na telefon .I swieta przeleca jak z bata strzelil . Wiem ze Wy dopiero macie zamiar piec ,ale ja zapowiedzialam ze od dzis ma byc jedzone co jest w lodowce ,bo nie bedzie kiedy "swietowac i biesiadowac" ,a zeby nie bylo ze wszystko na niedziele zostawiac a w poniedzalek nikt nie bedzie chcial patrzec na zarcie i we wtorek do smieci wyrzuce . Ide chleb zarobic niech rosnie i pranie wywiesic ,zajrze przed spaniem na chwile .

Udost臋pnij ten post

Sorki dabrowko ,obiecuje ze jak mnie odetna a nie bede mogla Wam dac znac z meza netbooka bo bedzie mial ze soba to napisze Wam smsa ,abyscie wiedzialy ze mnie uciszyli ;)) Nie przejmujcie sie ,zlego licho nie bierze jak mawiaja . Tesso jak znajde chwile to do Ciebie napisze ,ale nie bedzie to predko bo poki co gonie jak szalona .Kochana i co bedziesz teraz jadac ?? Ty juz tak na dobre z mieskiem sie pozegnalas?? .Widzisz ja warzywka to surowe albo na parze gotuje ,smaze rzadko i to na lyzce oliwy .A co sie da to smaze bez tluszczu ,na patelni teflonowej bo sie lepiej czuje . A rybki nadal jadasz no nie??? Dabrowko fajnie ze krocej w pracy dzis bedziesz ,u nas to maja wolne juz dzis i jeszcze poniedzialek !! No chyba ze ktos ma taka prace jak ja to non stop robi ,ale dzis i poniedzialek placa podwojnie ,wiec nie jest zle .Maz tez ma platny dzien wolny a za to ze robi bedzie mial policzone nadgodziny ekstra ,wiec sie zgodzil .Tym bardziej ze my jeszcze na "dorobku" to kazdy grosz(pens) ekstra mile widziany ;)) Dobrze ze idziecie sie ugoscic ,mi czasami tego brakuje w takie swieta ,czy w urodziny ,aby spedzic je z bliskimi .No moze przy jakis swietach sie uda .Poki co mamy siebie na skypie . Grazko no wlasnie a moze rozbroj meza jak mowi dabrowka ,przytul go i niech poczuje ze bardzo go kochasz ,to moze fochy mu przejda .Warto sprobowac ,chyba nie zaskodzi taka terapia szokowa . Rzezuche to ja kupilam z marketu w pudelku juz wyrosnieta piekna ,u nas w dziale salatkowym jest non stop dostepna .Leniwa jestem ,nie chcialo mi sie siac ;PP Rewelacjo hallo ,jak tam Wielkanoc w US?? Nutrio kochanie daj znac jak sie trzymasz ,usciski Ci sle . Olensjo a Ty gdzie spedzasz swieta ?Czekamy na jakas relacje co u Ciebie . Nieobecne od dluzszego czasu kobietki pozdrawiam i mam nadzieje ze znajda kiedys czas zajrzec do nas na trzy slowa . xxxxxxxxxx Wiecie co ? zapomnialam sie pochwalic ze zrobilam pierwszy raz w zyciu klopsa ,maz mowi na to dziki zajac ,no jak zwal ,tak zwal ,z jajkami na twardo w srodku i serem zoltym (mial byc plesniowy jakis ,ale zapomnialam kupic oczywiscie ).Wlasnie zjadalam plaster z salata ,pyszny ,trosze moglby byc luzniejszy ,ale jest dobry ,oj musze poprobowac z takimi wypiekami ,i z ta kielbasa sloikowa ,nie ma co .Nawet mlody wciagnal kanapke z klopsem ,wiec jest ok! A ja musze czekac jeszcze zby chleb zlozyc raz ,wrrr.Niezorganizowana jestem dzis ze szok .

Udost臋pnij ten post

Witajcie Mon tak rybki jem, wszystko teraz gotuj臋, przymierzam si臋 do gotowania ryby, jab艂ka te偶 gotuj臋, co艣 z t膮 moj膮 w膮trob膮 nie tak, po kawie tak mnie mdli jakbym by艂a w ci膮偶y, ostatnio co艣 bardzo wia艂o ale ja w majtkach chodz臋:) Dziewczyny ja mam jeszcze tylko wymy膰 pod艂ogi, ubra膰 czyst膮 po艣ciel i mog臋 艣wi臋towa膰, no nie jeszcze jutro musz臋 ciasto odebra膰 z cukierni a zam贸wi艂am mazurka dla synowej a dla mnie babk臋 piaskow膮, bardzo za mn膮 chodzi艂a a my艣l臋, 偶e w膮tr贸bka b臋dzie j膮 tolerowa膰 Chcia艂am s膮siadowi pomalowa膰 jajka ale s膮siadka si臋 nie zgodzi艂a:) To trzymajcie si臋 kochane

Udost臋pnij ten post

Fajnie ze troche napsialyscie, ja po pracy z mezem lecialam na zakupy, maz po mnie podjechal bo tez szybciej skonczyl, ale pogoda, ciagle pada snieg Tesso a u ciebie wiosennie czy tez zimowo? Kurcze niedobrze ci po kawie? A badasz watrobe, wiesz usg czy proby watrobowe robilas? Mon, nareszcie sie pojawilas, zalatana widze jestesna calego , my bigos robimy i jeszcze po zakupy wyskoczymy a reszta jutro, czyli ciasta , salatki itd

Udost臋pnij ten post

Tesso, humor ci dopisuje, haha, niezle z tymi majtasami i sasiadem babke tez bym zjadla ale postanowilam nie zjesc nic czego nie jada sie na sb i bede robila babeczkie z maki orkiszowej i sernik na zimno dla siebie Mon, z mezem juz spoko, uswiadomilam mu ze nie bylam zlosliwa:P gadamy normalnie i jest ok ja do taty i siostry w swieta ide a mama do nas przyjdzie i zleci czas szybko; wiem ze rzezucha w marketach jest, ale wole domowa a ten klops to pieczen rzymska?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kubusiamala
Witajcie to ja :) Nowa hi hi hi Dzi臋kuje bardzo za Wasze wspracie. Nawet nie wiecie ile to dla mnie znaczy. Nie odzywa艂am si臋, bo wczoraj jeszcze sprawunki ostatnie robi艂am, wieczorem do Ko艣cio艂a. Mo偶e to mi da jakie艣 ukojenie. Tej nocy nie spa艂am do 2, bo co zamkn臋艂am oczy to widzia艂am ojca. Trzymam si臋, bo musz臋. Nie mog臋 si臋 poddawa膰. Codziennie dzwonimy do szpitala, 偶eby si臋 dowiedzie膰 o stanie zdrowia Dziadka. Niestety ca艂y czas bez zmian. Dalej taka niewiadoma. Z moim zdrowiem jest tak, 偶e mam dni kiedy czuje si臋 rewelacyjnie, a s膮 te偶 te gorsze, kiedy nie mam na nic si艂. Pocieszaj膮ce jest to , 偶e tych drugich jest nie wiele. W po艂owie kwietnia jad臋 na konsultacje do Bielska, do lekarki z polecenia wi臋c zobaczymy co ona mi doradzi. Tessko ciesz臋 si臋, 偶e si臋 odezwa艂a艣 Faktycznie musisz bardziej zwa偶a膰 teraz na to co jesz. Zdrowiej Nam. Gra偶ko masz Ty babo przeboje z tym swoim m臋偶em. U mnie na odwr贸t jest. to ja raczej jestem nafoszowana cz臋sto g臋sto, ale ju偶 tak mam. D膮br贸wko dzi臋ki wielkie za przypomnienie o zmianie czasu. Dzi艣 jak wychodzili艣my z m臋偶em do banku to pada艂 艣nieg i by艂 lekki mr贸z. Potem wysz艂o s艂onko i roztopi艂o wszystko tak wi臋c dzi艣 wko艅cu mo偶na by艂o poczu膰 wiosn臋. Zrobi艂am sobie d艂ugi spacerek z jednoczesn膮 rundk膮 po sklepach. Troszk臋 pozna艂am moje miasto bardziej, bo jeszcze nie wszystko jest mi znane.Jak si臋 tak zm臋czy艂am to od razu mi jako艣 tak l偶ej. Mon faktycznie wysz艂a艣 na zakupy i zagine艂a艣 w akcji Hmm klops.Slinka pociek艂a mi w艂a艣nie na klawiatur臋. M贸j ch艂op wczoraj mi zapowiedzia艂, 偶e jak tylko si臋 ociepli to b臋dziemy mogli skorzysta膰 z w臋dzarni domowej u jego kolegi. Ju偶 czuje smak takich wyrob贸w. Pychotka ;) Ale dziewczyny szalejecie kulinarnie. Te偶 musz臋 si臋 zebra膰 w sobie i zacz膮膰 bardziej uwa偶a膰 na to co jem, bo mi tylko na tym bezrobociu ty艂ek uro艣nie Rewelacjo co tam u Ciebie s艂ychowa膰? Napisz koniecznie Kochana. Olensjo a Wy sp臋dzacie 艣wieta w No czy PL? Czekamy na wie艣ci My jutro idziemy po艣wi臋ci膰 u nas do ko艣ci贸艂ka, a po popo艂udniu jedziemy do mojej mamy. Poniedzia艂ek planujemy sp臋dzi膰 u te艣ci贸w. Ide co艣 porobi膰 jeszcze mi艂ego

Udost臋pnij ten post

Gra偶ko, u nas rano sypa艂o 艣niegiem, potem ze 艣niegu zrobi艂 si臋 deszcz a popo艂udniu nawet s艂oneczko za艣wieci艂o, taka to pogoda u nas, ciekawa jestem jak b臋dzie w 艣wi臋ta Jak tak dalej b臋dzie to po 艣wi臋tach p贸jd臋 do lekarza i zrobi臋 badania tej mojej w膮tr贸bki, ale ja od kilku lat jestem na tabletkach przeciwb贸lowych i my艣l臋, 偶e z tego powodu, mi臋dzy innymi, moja w膮troba si臋 wkurzy艂a Nutria a Ty co za Nick sobie przypisa艂a艣:) Pozdrowienka i uca艂owania

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kubusiamala
Tessko czas na zmiany :) Kubusia :d od dzi艣 :)

Udost臋pnij ten post