Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość praca...praca...praca

W Polsce tak naprawde pracy nie ma!

Polecane posty

Gość co wy pierdolicie
ciacho ale Ty jesteś pusta?:O az zal czytac

Gość regres -> no właśnie
nie czekają tylko sam ją musisz znaleźć. I tu jest problem, bo trzeba się ruszyć i coś robić

Gość politycy są i będą
to się nie zmieni. Nie ważne jaka opcja jest akurat na stołku.

Gość ciacho,ciacho
co wy pierdol...jakbys nie szukala pracy to nie wyjezdzalabys na truskawki:))))bedziesz wyrobnikiem za grania,w dodatku za smieszne pieniadza....widac ze pochodzisz z jakiejs dysfunkcyjnej ,biednej i patologicznej rodziny skoro dla ciebie domek za 3 euro/doba wystarcza ci do zycia....

Gość regres jest głupi
"a dlaczego nie wyjedzieci,oni nie zrozumieja ze trzeba od czegos zaczac.mysla ze oferte pracy przyniesie im psolaniec na zlotej tacy. do tego w pracy ebda przed nimi rozkladali czerwony dywan i calowali ziemie po ktorej chodza. skoro wam tak dobrze na bezrobociu,to siedzicie dalej. oczekujecie od panstwa nie wiadomo czego,a sami co dajecie z siebie?" tak tak czerwony dywan to ja będę mieć z truskawek, brodząc po kolana w błocie :D taka to roszczeniowa postawa dzisiejszej młodzieży nigdy nie otrzymałam zasiłku od państwa

Gość w zeszłym roku skonczyłam
232131223 a Ty może zrozum, że w sytuacji kiedy Twoje kwalifikacje nie odpowiadają potrzebom rynku, to należy się PRZEKWALIFIKOWAC a nie czekać, że PUP znajdzie ofertę pracy ? Może trzeba zmienić miejsce zamieszkania ( i wcale nie trzeba wyjeżdżać za granicę ). Może należy byc choc trochę ogarniętym i wiedziec, że najgorsze co można zrobic to " wpaśc z obiegu"? To są oczywistości , które dla przeciętnego Polaka jednak sa czarną magią.

Gość co wy pierdolicie
ja nie jade na zadne truskawki:P dziecko:O

Gość ciacho,ciacho
dobrze ze ty-co wy pierdol...jestes tak madra,ambitna osoba,z takimi kwalifikacjami ze dla ciebie nie ma pracy w tym kraju.istny Ferdek:( 232....nie nie brzydze sie fizycznej pracy,ale nie bedzie mi jakis pustak z forum udowadnial ze 7tys za 2 miesiace to taka super kasa.do tego tyrajac jak dziki osiol.nie raz,nie dwa w tv pokazywali te "obozy pracy"ludzie zyli tam jak zwierzeta.i czego tu zazdroscic?tego ze jest sie bialym niewolnikiem?

Gość do 232131223
pisałaś, że ktoś oferował Ci pracę ale się zawahałaś i przepadło. A czemu sie zawahałaś? Chyba jak się szuka pracy to się korzysta z każdej okazji

Gość 232131223
w zeszłym roku- ale jak mam to zrobic, tzn zmienic miejsce zamieszkania??? Z czego się utrzymam? Mieszkam z duzym miescie, czy ty w ogóle czytałas moje posty, bo chyba nie.

Gość co wy pierdolicie
tylko skad kase maja brac aby sie przekwalifikowac jak pracy nie maja? ludzie, czy wy myslicie czy udajecie ze to robicie?

Gość co wy pierdolicie
ciacho dziecko a gdzie ja napisalam ze pracy nie mam?:O

Gość regres jest głupi
"oj,regres jest głupi-nie musze ci zazdroscic.bo mam prace i to nie przy truskawkach.do tego,kasa która dostaniesz na czysto nie robi na mnie wrazenia.nawet kwota brutto nie jest dla mnie czyms niezwyklym.ja,nie narobie sie jak dziki osioł za tak nedzna kase w ogole co to za kobieta ,ktorej rece wygladaja jak u wyrobnicy?!" radzę Ci uciekać z tego topiku bo zaraz będziesz pod obstrzałem i to kul armatnich jesteś hipokrytka do kwadratu najpierw mówisz, że każdy liczy na czerwony dywan i posłańca z oferta pracy a jak człowiek chce wyjechac, zarobic uczciwie pieniądze to wysmiewasz skończ bo żal Cię czytać 🖐️ wcale nie miałam na celu zrobienia wrażanie tym bardziej na takiej tępej kretynce, zwyczajnie pracy tu nie ma dlatego trzeba wyjeżdżać za granicę. jesteś zbyt płytka aby dotarło to do Twego ograniczonego mózgu już wolę byc inteligentną bezrobotną niz pracującą kretynką

Gość ciacho,ciacho
mialo byc-z tak wysokimi kwalifikacjami ze nie ma dla ciebie pracy.

Gość 232131223
pisałaś, że ktoś oferował Ci pracę ale się zawahałaś i przepadło. A czemu sie zawahałaś? Chyba jak się szuka pracy to się korzysta z każdej okazji gdzie tak pisałam???? Pisałam, że osoba co chciała mnie zatrudnic miała wątpliwosci czy dam radę i zatrudniła kogo innego.

Gość ciacho,ciacho
oj regre-najpeirw piszesz ze nie suzkasz pracy a teraz ze jej nie ma w kraju zdecyduj sie....pozniej piszesz ze zazdroszcze ci kasy(wg.ciebie niebotycznej).a nie ma czego.szalu to na mnie nie robi:) jestem jak najbardziej z atym,zeby ludzie probowali swoich sil w kazdej mozliwej pracy,ale to ty pierwsza mnie zaatakowalas.wiec ci odpowiedzialam.

nie, nie czytałam Twoich postów, a jak masz się przeprowadzic? normalnie, znajdujesz prace i dojeżdzasz, albo wynajmujesz. mowie Ci, wstawanie o 4 rano i dojeżdzanie 90 km do pracy to jest to :)

Gość do 232131223
przepraszam, źle przeczytałam

Gość regres jest głupi
"232....nie nie brzydze sie fizycznej pracy,ale nie bedzie mi jakis pustak z forum udowadnial ze 7tys za 2 miesiace to taka super kasa.do tego tyrajac jak dziki osiol.nie raz,nie dwa w tv pokazywali te "obozy pracy"ludzie zyli tam jak zwierzeta.i czego tu zazdroscic?tego ze jest sie bialym niewolnikiem?" nie sorry, Ty bys wolała mieć 100 zł na miesiąc:D i kto tu jest głupi ? :D lepiej mieć 7 tysi czy 1200 i to na rok ! ? :D po napisaniu postu przeczytaj kilka swoich poprzednich hipokrytko :D

Gość do 232131223
tyle, że masz 7 tys przez 2 miesiące a potem z tych 7 tys (lub więcej) musisz się utrzymać przez rok. To sobie to podziel na 10 miesięcy :)

Gość do 232131223
to było do regres :)

Gość co wy pierdolicie
wstawanie o 4 rano i dojeżdzanie 90 km do pracy to jest to no właśnie jest super:D:D:D i to za 1200 zł

Gość co wy pierdolicie
ale ona to ma w 2 msce a TY na to zapierd..cały rok:D liczyc nie umiesz?:P

Gość 232131223
"nie, nie czytałam Twoich postów, a jak masz się przeprowadzic? normalnie, znajdujesz prace i dojeżdzasz, albo wynajmujesz. mowie Ci, wstawanie o 4 rano i dojeżdzanie 90 km do pracy to jest to " jak mozesz doradzac bzdury osobie której w ogóle nie znasz??? O kurwa, co za tepota na tym forum. MAm dziecko niepełnosrpawne, i moge tylko pracowac od 8 do 16 bo w tych godzinach jest czynna świelica szkolna. Wychowuje je sama... Jak bym miała z pracy dac radę wynając mieszkanie?

Gość do 232131223
co Ty gadasz ona te 7 tys wyda a ja oszczędzając 100 zł miesiecznie te 1200 cąły czas mam!

co wy pierdolicie wstawanie o 4 rano i dojeżdzanie 90 km do pracy to jest to no właśnie jest super i to za 1200 zł i widzisz, jest super, bo dzieki temu dzisiaj wstaje o 6.30 i jade 5 km za kilka razy wiecej niż 1200 zł 🖐️

Gość ciacho,ciacho
regres a z czego sie bedziesz utrzymywac po powrocie do kraju???zalozmy,ze ta kwota pozwoli ci wyzyc do kolejnych truskawek...to co bedziesz robila przez pozostale 10 miesiecy?a teraz z czego sie utrzymujesz?tez z kasy z truskawek z zeszlego roku?

Gość regres jest głupi
"oj regre-najpeirw piszesz ze nie suzkasz pracy a teraz ze jej nie ma w kraju zdecyduj sie....pozniej piszesz ze zazdroszcze ci kasy(wg.ciebie niebotycznej).a nie ma czego.szalu to na mnie nie robi" ostatnio nie przeklinam ale dla ciebie zrobie wyjątek gdzie ja kurva idiotko napisałam że masz mi zazdrościć ? podałam tę kwotę aby uświadomić Ci jaką musisz być kretynką sugerując ludziom aby wyjechali za praca do miasta i zarabiac na czysto 100 zł wex Ty najpierw zobacz co ja pisałam a co piszą osoby z innymi nikami bo już Ci się miesza widzę no ale Twój mózg działa wąskotorowo widocznie idę wyrabiac ciasto rękami wyrobnicy :D nie, nie rusza mnie to bejbe, mam dłonie jak sekretarka :classic_cool:

Gość co wy pierdolicie
oj tam, jakbys chciala to bys dala rade dziewczyny tak super radza a Ty wybrzydzasz :P( zart):) a tak na serio, to jak mowi powiedzenie syty glodnego nie zrozumie:O

Gość zarabiając 1200 zł miesięcznie
1200 x 12 miesięcy = 14400 7 tys : 10 miesięcy to 700 zł miesięcznie to ja nie wiem kto potrafi liczyć