Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jaka

czy mężczyźni lubią WŁASNE kobiety ubrane skromnie, czy wręcz przeciwnie

Polecane posty

Gość taka jaka

Zastanawia mnie fakt, czy przeciętny facet będąc w związku woli, żeby jego dziewczyna wyglądała w miejcach publicznych seksownie, czy wręcz przeciwnie? Czy mężczyzna chce, żeby inni faceci się oglądali za ich kobietą i zazdrościli (jeśli jest czego? ;) ) czy raczej denerwuje ich, że inni kolesie oglądają się za ich dziewczynami? Zastanawia mnie to, bo mój nie lubi odkrywania ciała i się burzy, nawet jeśli moim zdaniem nie mozna mi nic zarzucic, bo ubieram się prosto i skromnie, czy wszyscy tak mają, czy mój jest szurnięty? ;)

Gość taka jaka
to serio, czy ironia, bo ja pytam zdecydowanie poważnie. :)

Gość panna z sucha glowa
Bosz, co to znowu za pytanie... Nie przyszlo ci do glowy ze ludzie sa rozni? To co dla jednego faceta jest seksi dla innego jest bezgusciem i kiczem i wstyd mu sie z kims takim pokazywac. Rozumiesz juz..? :P

Gość ertyuiytrewq
są granice przyzwoitości Ale kazdy mezczyzna woli raczej aby nie oglądali sie inni za jego kobietą, uważam że nie ubiór przyciąga wzrok a uroda L

Gość taka jaka
erty.. dzięki, mieszkam w miejscu gdzie latem 90% dziewczyn ma ultra krótkie szorty, i zamiast topów góry od bikini, więc tutaj ubiór a raczej brak sprawia, że faceci oglądają się za wszystkim co ma w miarę zgrabne ciało. Ja w zadnym wypadku nie rownam w tym kierunku, ale uwazam, ze moj facet chyba przesadza, bo w szortach przed kolano i dekolcie prawie pod szyje czuje sie jak zakonnica, a nie normalna kobieta. :/

przy pewnej temperaturze naprawdę wiele przejdzie - lepiej się rozebrać niż ugotować :P

Dziewczyna może się ubrać prosto ,skromnie i sexownie jedno nie wyklucza drugiego.Jeśli się przesadzi z sexownym stylem ( za krótko i za mało materiału) to staje się zdzirowaty.Nie do przyjęcia dla mnie jest ,by moja laska miała np mini spódnicę i widać by było kolor jej stringów ,no coś niech będzie qźwa tylko dla mnie.Jeśli chce pokazać kształtną pupę to niech ubierze obcisłe szorty, też sexownie .Najlepiej znaleźć złoty środek ale to niełatwe.

Gość taka jaka
fakt, od upału się nie umrze, ale moje poczucie wartości trochę cierpi kiedy widzę, że mój facet kątem oka zerka na obce tyłki, bo odsłonięte...a ja nie jestem pociągająca dla innych, dla niego i w swoich oczach też :]

Gość nieoNN
Zależy od faceta:mój lubi kiedy ubieram się kobieco,w zwiewne sukienki,szpilki, obcisłe dżinsy,gorsety.Uwielbia gdy mam odkryte ramiona bo uważa je za mój atut. Seksownie ,zmysłowo ale nie wulgarnie a to są bardzo cienkie granice.

Gość taka jaka
próbuję znaleźć sposób, żeby ubrać się kobieco i schować kobiece atrybuty, ale to wcale nie łatwe...

Gość taka jaka
serio niestety

Gość katechetka różowa
Swoje laski lubią naturalnie wyglądające, grzecznie ubrane, mało makijażu i lakieru do włosów, ale za laskami z wywalonymi wymionami i dosyć dobrą widocznością krocza spod miniówy, oglądają się jak małpy za pomarańczą.

Gość panna z sucha glowa
Jak kobieta jest piekna to budzi podziw ubrana nawet w worek po kartoflach :classic_cool:

Gość taka jaka
katechetka, masz rację, dokładnie tak jest... panna, to co mają robić dziewczyny, które są normalne, nie szpetne, ale też nie najwyższa półka? Oczywiście nie szata zdobi człowieka, ale podkreśla atuty... ;)

taka jaka Trudno mi komentować zachowanie Twojego mena.Moją próżność bardzo łechta zainteresowanie innych menów moją niunią,bo to znaczy że mam dobry gust i atrakcyjną dziewczynę .Sexowne szorty dla mnie to nic złego ,nawet na mieście ,dyskotece a co dopiero na plaży gdzie bikini to norma u zgrabnych dziewczyn. katechetka różowa Swoje laski lubią naturalnie wyglądające, grzecznie ubrane, mało makijażu i lakieru do włosów, ale za laskami z wywalonymi wymionami i dosyć dobrą widocznością krocza spod miniówy, oglądają się jak małpy za pomarańczą. Trudno się z Tobą nie zgodzić.

Gość taka jaka
BluMen, to jest tak, mój facet zawsze mi mówi "ty wiesz co oni sobie myślą jak patrzą na twój tyłek? może nie wiesz, a ja wiem" no i polemizuj - wiem co myślą, to co on myśli patrząc na obce tyłki :P

"Zdecydowanie taka, zeby wszyscy sie ogladali i pękali z zazdrosci." JAK SA PEWNI SIEBIE, JAK MNIEJ TO MASZ PÓŹNIEJ JAK JA SZLABAN NA WYJŚCIA I AWANTURY BEZ POWODU....

Gość taka jaka
no to przynajmniej wiem, że nie jestem sama w swojej sytuacji.

Gość kacha mała
nie mam takiego problemu , pokazywania nóg w celu napalania sie obcych facetow na kobietach wystarczy uroda kobiety jesli ładna to kazdy sie obejrzy

Blondyneczka85 No to ubierz sie jak kopciuch, to moze Twoj facet bedzie wtedy zadowolony, ze nikt na ciebie nie patrzy :D Kazdy normalny facet jest dumny, kiedy jego kobieta wyglada super i inni ja podziwiaja. I sam wtedy czuje sie dowartosciowany, ze ma taka kobiete.

Gość taka jaka
moim problemem nie jest to, zeby sie patrzyli, raczej facet, ktory ma paranoje, ze wszyscy czekaja tylko na to, zeby sie gapic :)

taka jaka Przecierz wiadomo co facet myśli na widok dziewczyny z ładną dupciom ,ale przecierz tylko myśli . Twój facet nie jest chyba zbyt pewny siebie i dlatego tak Cię pilnuje i ogranicza ,tak myślę .Mi absolutnie nie przeszkadza jak faceci się oglądają za moją dziewczyną ,tylko nie może ona z nimi flirtować bo się wtedy to wkurzę .

Gość taka jaka
a czy to da sie leczyc? ;)

taka jaka Nie chcę Ciebie martwić ale może być tylko gorzej ,obym się mylił .Lekka nutka zazdrości partnera jest fajna i przyjemna(zależy jej/mu na mnie) ,chorobliwa zazdrość to nic dobrego.

Nie zastanawiam się nad takimi bzdurami, a już na pewno nie rozmyślam w kwestiach czy moi koledzy będą zazdrośni. Myślę, że tylko kobiety, ekhm, dziewczynki mają takie problemy ;). A co do ubioru, różnie to jest, fajnie jest czasami zobaczyć swoją kobietę seksownie ubraną, najczęściej jednak wolę skromność i elegancję :)

Na co dzień wygodna klasyka, adidasy, wranglery, płaszczyk, torba na pasku. Na wyjścia zawsze sexy sukienka, szpilki, bizuteria, makijaż i błyszczę !! ;)