Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miszkanka młoda mama Oswiecimi

Oświęcim przedszkola opinie

Polecane posty

Gość gość
Pani Moniko. Mam skromne pytanko: Kiedy pani nareszcie wyjezdza na obiecane przez mezulka zagraniczne wczasy? Moze w tym czasie bedzie na tym forum troche spokoju od pani i pojawia sie normalne wpisy dotyczace tematu o przedszkolach. Czytelnicy zycza wam milego rodzinnego wypoczynku i optymizmu na przyszlosc. A dla pani chociaz minimum godnosci i dystansu. Pozdrowienia przesyla Alicja z Oswiecimia wraz z rodzina i znajomymi.

Gość gość
Własnie wczoraj wróciliśmy,moze pani sprawdzić pani Marzeno na fejsie ,wiem ze pani nie ma profilu ale z pewnoscią jakaś koleżanka ma,Pani nie ma bo pewnie nie jena kobieta by pisała, po za tym nigdy nie pisałam ze będą to wczasy zagraniczne,wie pani doskonale co zrobiła z moim i naszych córek zyciem ,jak bardzo One i ja to przeżywam ,kobiecie takiej jak pani pewnie to zwisa,ale mam nadzieje ze choc troche jest pani wstyd

Gość gość
I dopiszę jeszcze ,ze pewnie nie mogła pani znieść myśli ,kiedy mój maż jak pani twierdziła wypowiadał sie o mnie CIEPŁO trzeba było to szczęście zaburzyć,mało było w sanatorium to jeszcze trzeba było sie pokątnie spotykać i zapraszać go do siebie na weekend

Gość gość
Oj nie ładnie nie ładne Jak tak można

Gość gość
Kochanice żonatych to K...Y bez honoru

Gość gość
Wiem ze mężowi zależy na mnie ,poprosiłam Go o sprzedaż auta ,bo nie mogłam znieść myśli co mogliście w nim wyrabiać,jak dumnie siedziała pani pani Marzeno Cz na przednim siedzeniu,nie jestem do końca poinformowana co w nim WYPRAWIALIŚCIE do jakich fikołków w nim dochodziło ,ale ważne ze sprzedał to KU..W..IE AUTO.Na każdym kroku udawania mi ze popełnił ogromny błąd i przeklina dzień w którym sie poznaliście Jak zwykle życzę co NAJGORSZE ,nie pozdrawiam

Gość gość
Nie wiem czy czyta to forum ta Marzena ,ale mam nadzieje ze wiele osób sie dowie ,a najbardziej zależy mi ,aby dowiedziała sie jej rodzina i znajomi ,aby było jej wstyd.Ja jak na razie jestem zadowolona ,bo mąż dosłownie JE MI Z REKI ,przez 22 lata nie było tak cudownie jak teraz ,zdobywa mnie od nowa ,a ja czerpie z tego satysfakcje.I całe szczęście w tym ze mieszkamy 300 km od Oświęcimia bo nie wirem jak by to sie skończyło,w chwili obecnej jestem zdolna do wszystkiego,nie nawidze tej BABY

Gość gość
Dlaczego tyle kobiet marnuje sobie życie przy żonatych facetach ???? Dlaczego tyle kobiet marnuje życie innym kobietom zabierając im partnera lub wypożyczając regularnie ??? Dziewczyny o co chodzi ?! Po cholerę wam ten towar bez godności i ambicji ,który nie potrafi zdecydować czego chce i z kim chce być ? Zaraz usłyszę ,ze rożnie bywa i miłość i przeszkody nie do przejścia itp....trele morele . A ta zona to zła i okrutna kobieta ......i takie tam bzdety . A jak przysięgał jej miłość przed ołtarzem z łzami wzruszenia to tez była zła ??? Czasy mamy okrutne i słabe dla miłości ....chyba ze monetarnej .... Wartosci klasyków literatury romantycznej to prehistoria .... Teraz wartość jest cyfrowa i dobrze żeby w twardej walucie . Przepraszam tak mnie lekko poirytował dzisiaj dialog z koleżanką ,która od dziesięciu lat jest nieszczęśliwa w roli miłosnej ...tej trzeciej .Nie znam bowiem żadnej kobiety która po pierwszym zauroczeniu nie odkryłyby ,ze kochanka to tylko margines i to skrupulatnie ukrywany przed światem . Dziewczyny musicie to robić sobie nawzajem ????

Gość gość
Pewnie Pani dyrektor broni swoją koleżaneczkę po fachu

Gość gość
Mam nadzieje pani Marzeno z 16 i 17 przedszkola ,ze na tyle obrzydziłam pani życie że jednak skasowała pani nr tel do mojego męża ,i zrozumiała pani , ze nie warto zadawać sie z zajętymi facetami,nie chciała pani po dobroci skasować jego nr ,była pani na tyle bezczelna ze powiedziała mi to pani przez telefon ,mąz mi nie mówi wiele, bo chce zapomnieć ale zwierzył sie swojemu kuzynowi ze narozrabiał, ze żałuje tego co zrobił, ze był kretynem. I tyle pani miała pociechy z cudzego męża ,pewnie nie raz zadała sobie pani pytanie czy warto było ,dla tych pocałunków macanek i co tam jeszcze sam Pan Bóg wie,ale zaręczam pani ze i ja sie dowiem wszystkiego takich rzeczy sie nie zapomina,przypomnę sie pani za pare lat Monika

Gość gość
Tak mnie jeszcze meczy pytanie,NA CO PANI LICZYŁA jak go pani uwodzila ze co, zostawi firmę ,dom a może Pani LICZYŁA na dom,nie mogę tego zrozumieć może mi Pani wyjaśnić Pani Marzeno

Gość gość
Gdyby chciała mi Pani to wszystko wyjaśnić Pani Marzeno z przedszkola 16 i 17 to proszę na maila zna Pani ,a jak nie to wpisać wp monika i wyskoczy,do puki nie będę mieć wyjaśnień ,nie dam spokoju ,ostatnio mąż powiedział ,że wielka z Pani DAMA bułkę przez bibułkę ,a ...... całą ręką

Gość gość
Durna żono równie głupkowatego męża. Masz kilkadzieści lat i nie potrafisz pisać bez błędów ortograficznych. Twój mąż jest biznesmenem? Buhahaha....Jakim wiec cudem może być z tak pozbawioną honoru kobietą ja pani. Pani Moniko.

Gość gość
durna babo nigdy nie pisałam ze mój mąż jest biznesmenem Buhahaha. Wolę być osobą ,która robi błędy,niż osobą ,która nie umie czytać ze zrozumieniem [ wiem wiem ty i twoja córeczka jesteście najmądrzejsze ] , wszystkiego można sie wyuczyć,pare postów wcześniej pewnie też ty pisałaś o wczasach zagranicznych ,o których nawet nie wspomniałam ,dopisujesz mi słowa. Ciesze sie ze ktoś to czyta ,taki jest mój cel Wyzywasz mojego męża bo wybrał jednak mnie,a Ciebie traktował jak margines ,przerywnik swojego życia ,bo stworzyłaś mu ku temu warunki,nic sie nie dzieje bez przyczyny może i tak miało być ,żeby mąż mnie docenił ,teraz jest taki jakiego mogłam sobie tylko wymarzyć . A ty kobieto szukaj dalej ,tylko wara od żonatych mam nadzieje ze juz nigdy nie spojrzysz na zajętego faceta I na koniec jak zawsze życzę pani samych NIEPOWODZEŃ

Gość Rodzice Mirusia
Mam pytanie. Które z oświecimskich przedszkoli oferuje w ramach swojej oferty zywienie dzieci wymagających szczególnej diety. Synek ma 3,5 lata i jest uczulony na wiele składników oraz art. spożywczych. Nabiał, seler, słodycze itp. Przedszkole na Osiedlu, blisko miejsca zamieszkania odmówiło nam możliwości "osobnego żywienia". Pomimo, ze miał to być jedynie obiadek. Pragniemy aby nasz dzieciak integrował się z dziećmi. Doradźcie proszę. Lokalizacja nie ma znaczenia.

Gość Rodzice Mirusia
Sory. Chyba pomyliliśmy forum w celu zapytania o przedszkole. Powyższe wpisy, odpowiedzi, opinie świadczą o tym, ze to pomyłka bo pisze na tym portalu jakas dziwna osoba obnażająca swoje intymne życie. A Feee

Gość gość
Cieszę się że ktoś to czyta

Gość gość
Ale tu cicho się zrobiło A było tak wesoło Ah szkoda

Gość gość
:"Mąz mój twierdzi ze strasznie sie cieszy ze wydało sie na takim etapie," hmm czyli gdyby sie nie wydalo to do jakiego etapu niewierny maz by sie posunal?

Gość gość
No to już niewiadomo,pewnie by bzyknoł Marzene a później zatęsknił za żoną .A dlaczego nie wierny mąż ,bo kobieta nieźle go zachęciła. Jak już było pisane SUKA NIE DA PIES NIE WEZMIE Na siłę jej nie brał musiała się zgodzic

Gość gość
Gdyby kobieta była mądra i inteligentna ,to nie pozwoliła by na takie ekscesy ,z pełną świadomością zadawać się z gościem ,który ma żone ,ale WSTYD .Co trzeba mieć w głowie eh brak słów

Gość gość
Halo halo co tutaj tak cicho Czy już nikt nic nie ma do powiedzenia Brak argumentów

Gość gość
Właśnie, co taka cisza, Monika napisz co u Ciebie

Gość gość
U mnie wszystko zaczyna się układać Ale co tam u Kochanicy ,Marzenie. Czy potrafi żyć ze świadomością,że zniszczyła czyjeś życie.To dopiero musi być trauma

Gość gość
I znowu cisza

Gość gość
A co będzie pisać teraz się wstydzi,pewnie drugi raz tego nie zrobi,chociaż szlak wie

Gość gość
A ja nie dam spokoju ,do puki nie dowiem się co myślała Marzena przedszkolanka,spotykając się z moim mężem we Wrocławiu , tak po prostu się spotkali ,wycałowali,i co tam jeszcze mogę się domyślać,co myślała zapraszając go na weekend,do siebie do domu , co by robili 2 noce ,co powiedziała by córce , co to za wujek,i jak długo myślała to ciągnąć, czy już naprawdę nie ma facetów w okolicy Oświęcimia ,czy już wszyscy zaliczeni , facetom się nie dziwię ,każdy skorzystał by z okazji ,tak jak mój mąż skorzystał,a teraz żałuje ,i przyznał mi racje, że wcale taką atrakcyjną nie jest,po prostu dobrze go zbajerowala , żeby widziała jak strasznie On teraz żałuje, to pewnie uśmieszek znikł by jej z twarzy Nie pozdrawiam Ja wieżę ze zła karma do niej wróci , i poczuje się tak jak ja się czułam Jaki przeszłam SZOK Monika

Gość gość
I jeszcze jedno ,czy naprawdę mój mąż ,płacił Marzenie za przejazd autostradą.Znalazłam w tym ku__ewskim aucie ,którego już nie ma, 2 bilety każdy po 10 zl Niby pokazywała zdjęcia córki i przez przypadek wypadły,wątpię 1 był w kieszonce w drzwiach od kierowcy, a 2 przy dźwigni biegów,zgniecione ciekawe jak tam sie dostały,wiadomo ktoś je tam włożył

Gość gość
Pozatykało wszystkich piszących

Gość gość
Przez telefon Marzena przedszkolanka z 16 i 17 przedszkola logopeda , psycholog była taka rozmowna, teraz milczy , albo poluje na kolejną ofiarę męską Sprawa miała być podana O nękanie , czekałam, pomyślałam ,jak bije ją w twarz ,jaką robię jej scenę ,w sądzie i na mieście ,a tu cisza ,jestem zawiedziona.