Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miszkanka młoda mama Oswiecimi

Oświęcim przedszkola opinie

Polecane posty

Gość gość
Muszę trochę popisać ,ponieważ jadę z mężem do sanatorium ,tym razem nad morze PUSTKOW ,i nie będę sobie psuć humoru ,będziemy się dobrze bawić.Mąż jedzie pierwszy ja jadę za tydzień,będę we Wrocławiu ,może spotka się Pani ze mną ,ja tez za przejazd zwrócę ,porozmawiamy,była Pani taką chętna do rozmów ,przez telefon ,ciekawa jestem jak na żywo,by się pani zachowala czy też był by uśmieszek na twarzy

Gość gość
Pani Marzeno Cz. z 16 i 17 przedszkola i jak spotka się Pani ze mną,będzie Pani na tyle odważna,jak przez telefon.Wiem wiem gdybym była facetem to pewnie z 200 /G by Pani przez autostradę jechała ,tak jak dla mojego męża,ja nie będę Pani ,ani całować ani macać , to nie wiem czy będzie Pani chciała się ze mną spotkać,dla Pani to żaden interes ,ale spytać mogę,bardzo bym chciala

Gość gość
Romantyczny wieczór , pożegnanie męża na 4 dni,a Pani Marzena przedszkolanka może tylko zazdrościć , przeżyłam coś wspaniałego Już o Pani nie myśli I chce zapomnieć I powtarza jakim był kredytem Ale ja mimo wszystko mogę się z Panią spotkać i plunąć w twarz. Bo niby taką wykształcona ,a zachowanie ku..wki

Gość gość
Co to za noc Coś wspaniałego Pani Marzena może tylko zazdrościć Ah Nie będzie już z moim mężem On jej już nie chce,pomyłka życiowa A niby taka atrakcyjna,a nie może chłopa znaleźć bogini Tak to jest jak jest się zbyt pewnym siebie Taka atrakcyjna Pani przedszkolanka Marzena Cz hahaha Teraz ja się posmieje

Gość gość
Taka niby inteligentną ,a nie przewidziała ze tak może być Ciekawe czy mnie czuła jak się z nim całowała Hahah

Gość gość
Dlaczego wykasowano ,ze zlizywała moje soki z męża ,czyżby to była prawda i teraz jej głupio i nie chce aby ktokolwiek sie o tym dowiedział

Gość gość
dobrze CI Marzeno ze świadomością,ze facet wychodzi z Ciebie,myje fiutka i wraca do żony z która wiedzie domowe i rodzinne życie a Twoją dziurką tylko swoje deficyty uzupełnia? Może do PCK sie zapisz M Cz i tak pomagaj potrzebującym?

Gość gość
Czerdziesto paro letnia singielka , która nagle postanowiła znaleźć męża hihihi:-) :-) Złą droge Pani wybrała

Gość gość
Gdybym ja miała niezrównoważoną żonę to też zaczęłabym zdradzać...

Gość gość
A ta żona nie zrównoważona ,to dzięki komu i dlaczego nadal z nią jest , a nie z Cz kochanicą

Gość gość
KAZDA MIŁOSC SIĘ ROZWALA, GDY KTOŚ TRZECI SIĘ WPIER..LA Całe Oświęcim powinno głośno to mówić Że są wśród nich kur.y psycholożki ,wielkie Panie wykształcone jak ta przedszkolanką Marzena Cz

Gość gość
Ciekawi mnie dlaczego jedna strona tylko się wypowiada, czyżby naprawdę druga osoba nie miała nic do powiedzenia. Nawet takie krótkie słowo PRZEPRASZAM

Gość gość
NIE POMOGĄ DOKTORATY , JEŚLI CZLOWIEK CHAMOWATY

Gość gość
Jedziecie po tej kobiecie a nawet jej wersji nie znacie... może szanowny mąż powiedział że jest jest rozwiedziony albo że jest wdowcem, może też została oszukana??? Łatwo jest wieszać na kimś psy...

Gość gość
Kim trzeba być żeby wywlekać rodzinne sprawy na forum.... Takie rzeczy załatwia się w zaciszu domu... no ale do tego trzeba mieć jeszcze klasę....

Gość gość
Niestety dobrze wiedziała że ma żonę. Chyba sprawiało jej to przyjemność Na spotkaniach we Wrocławiu ,mówiła mu żeby mi o niej powiedział.Także nie ma co bronić,proszę czytać dokładnie od strony 4. Teraz to tyle dobrze , że mąż strasznie się tego wstydzi i mówi gdyby mógł cofnąć czas trzymał by ja na dystans ,jak było na początku. Ale pewnie przeżyć nie mogła ,jak facet może ją ignorować więc postanowiła coś z tym zrobić i go uwiodła

Gość gość
Osoby , ktore bronią kochankę z pewnością ,są osobami samotnymi ,lub nie zależy im na zwiazku

Gość gość
Skarbem każdego człowieka jest życie.Trzeba przez nie przejść ,by nie skrzywdzić drugiego człowieka ,Pani Marzeno

Gość gość
Ja nie bronię kochanki, tylko chodzi mi o to, że wszyscy wylewają kubeł pomyj na głowę kobiety, której nie znają ......za sytuację, która ich nie dotyczy..... I zupełnie tego nie rozumiem, ja nie będę kipiała jadem, żeby sama poczuć się lepiej. Wszystkie jesteśmy kobietami, matkami... czego to uczy masze dzieci? Na pytanie dziecka: "Mamo, co robisz?" odpowiecie "Zionę nienawiścią do obcej osoby"????? Lepiej zamknijcie komputery, weźcie dzieci za rękę i idźcie z nimi na spacer. A dla zdradzonej żony mam radę: albo odejdź od męża, albo mu wybacz.... a jeśli wybaczysz to więcej nie mów już o tym, skoncentruj się na odbudowaniu związku, wyjedzcie na weekend - sami. Życzę Wszystkim wszystkiego dobrego. Miłego dnia.

Gość gość
Tylko dlaczego w takiej sytuacji cierpieć ma tylko żona, a kochanka się pojawiła i ma gdzieś. Liczyła na coś więcej ,nie udało się ,będzie następna ofiara ,w końcu może trafi na gościa ,który będzie chciał z nią być ,i z pewnością , nie będzie chciała być zdradzona.Gdyby każda kobieta doświadczyła ZDRADY choć raz i to w takim mocnym ,zaangażowanym związku,może więcej by nie ranila drugiej kobiety , to jest straszne uczucie

Gość gość
Zgadzam się z tym, że żadna kobieta nie powinna pchać się w relacje z żonatym mężczyzną, jednakże sądzę, że osoby postronne nie powinny ingerować ani wypowiadać się o sprawie, która ich nie dotyczy, a tu jest jakiś lincz na tej nauczycielce. To bardzo trudna sprawa ale załatwić powinni ją sami zainteresowani, we własnym zakresie.

Gość gość
Choć jestem na urlopie ,to wypowiem sie Owa Marzena kiedy jeszcze myślała ze jest jeszcze nadzieja ,że mąż mnie zostawi , przez telefon ,chciała dawać mi porady ,gdybym nie radziła sobie z tą sytuacją ,ale kiedy mąż skończył ,nie chce już ze mną rozmawiać,nagle przestała mieć cokolwiek do powiedzenia nawet proponowałam spotkanie,pewnie gdybym miała wąsy to darla by przez autostrade ,a tak niestety. I jeszcze jedno ,zniszczyła moją psychikę i naszych córek .Już nie patrzą na ojca jak dawniej ,bo są to dorosłe kobiety

Gość gość
Oglądam teraz na TVN Rozmowy w Toku Program ,o 40+ Desperatki szukające męża Bardzo pouczający i mądry temat ,czekam może Marzena będzie :-)

Gość gość
Ciekawi mnie czy ta ,Marzena ma męża , lub faceta , co będzie jak się dowie, co też jego żonka , kobieta wyprawia ,jak łatwo można z nią się zabawić , i ciekawe czy już jakiś facet nie zostawił jej z tego powodu , bo bardzo łatwa i rozwiązła z niej BABA . Wiadomo że Psycholożki kobiety często mają same ze sobą problem i nie jest to tylko moje zdanie , ale udowodnione naukowo . Być może dlatego ta nauczycielka ,czy przedszkolanka tak się zachowuje i swój stres tak odreagowuje zabawiając się z przypadkowym facetami. Myślę że osoby z mniejszym wykształceniem są rozwazniejsze Także to że jest Pani wykształcona Marzeno ,nie usprawiedliwia Panią. I powinna Pani przeprosić ,i żałować swojego czynu , już do końca zycia

Gość gość
ludzie nie zmieniają sie z czasem. z czsem odkrywasz , kim naprawdę są

Gość gość
Marzena zawsze byłaś wymagającą Wielką Damą , a tu takie coś ,desperacko szukasz męża. Nigdy bym się tego nie spodziewała po Tobie ,a fuj zbreznico. Prawda wyszła na jaw i jeszcze nie jedno wyjdzie co masz na sumieniu. Spotka Cię za to wszystko co robiłaś surowa kara ,cieszę się bardzo ,że ktoś w końcu napisał prawdę o Tobie Marzena Dziwka hahaha :-)

Gość gość
Czyczyłowa hahaha

Gość gość
To dzięki takim starym k****m lafiryndom , rozwalaja się małżeństwa jak ta Czyczyłowa

Gość gość
Te ,które mogą mieć każdego ( d***** ) , nie mają żadnego ,tak jak Czyczyło Marzena

Gość gość
Nie ma nic gorszego jak durna zdradzona zona. Nie dziwie sie ze jej maz poszukal sobie innej.