Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madlen50

Dieta 1000 kcal:)2 miesiące 10kg!NO TO OGARNIAMY!!!:)

Polecane posty

Jestem pewna bo mi szybko rosna po waxie :) w pl 25 zl w aptece a tu w uk kupuje po 90 p. Podaj @ jak chcesz zdjecia Poza tym teraz man szczupla twarz pociagla juz bez podbrodka drugiego hehe wiec krotsze wlosy do lini brody beda ok -mam nadzieje Ja mysle w ten sposob nowa figura nowe ciuchy i nowa fryzura

obcielam sie i wygadam zajebiscie ! :) 20 funtow za fryzure Victorii Beckham to nie jest wygorowana cena :) wybieralam z katalogu fryzure i zmiksowalam 2 :P taka mialam wizje zafarbuje w sobote

bardzo się cieszę, że jesteś zadowolona- poślij jakieś fotki z nową fryzurką Ja właśnie wcinam parówki z piersi kurczaka - znalazłąm dzisiaj w POLO, do tego ogórki małosolne. W sumie zjadłąm ok 850 kcal :)

hej laski ja juz po pracy-u nas w sklepie masakra ze 40 stopni i nawet nie mysla nam klimy założyć ja tez mam 30 lat kochanego meza ktory mnie wkurza bo ciagle mowi zebym przytyla i moja corórunie kochaniutka w październiku skończy 5 lat heheh zreszta nasza cała trójka październikowa jest a co do cwiczen to ja nie cierpie w gre wchodzi tylko basen i jazda na rowerze czasem sie przebiegne do babci 5 domow dalej mieszka :-)

poprawiłam stopkę :) chciałabym wszystko zmienić przede wszystkim wagę moje marzenie to 55, alr te 57 usatysfakcjonuje mnie Później biodra chociaż 95 cm udo 50 :) - to szczyt marzeń pas ok - jedyne co mi pasuje, brzuch kiedyś sobie wyćwiczyłąm, więc nawet po ciążach jest plaski, ale biodra i nogi - okropne

jak to ciężko coś zjeść co mam mało kcal kombinuje co by tu zjeść na śniadanie i słabo mi to wychodzi. mam w lodówce filet z pstrąga - ma 91 kcal, to zjem to i pomidory z jogurtem naturalnym. Na obiad już całkiem brak mi pomysłów. Mam prośbę do dziewczyn które już jakiś czas liczą kcaldo 1000, poradźcie jakieś przykłądowe manu, co jecie na śniadania, obiady i kolacje

AAAAAAAAAAAAAAAA jestem załamana :( Ważyłam się dziś i mierzyłam i waga bez zmian, obwody też, no i zdołowało mnie to okrutnie. kurcze, tak się staram. Niby jestem trochę napuchnieta i okres w weekend dostanę, ale i tak bez sensu :(

No widzisz Dieto, Ty masz już dziecko, które się sobą samo zajmie, a mój niespełna 2-latek wymaga ciągłej uwagi, stad nie mam czasu na ćwiczenia jak on nie śpi. Za rok o tej porze powinno być lżej :) Podeślij pls foty fryzury, bo ciekawa jestem, może też sobie cos nowego strzelę, ale za bardzo nie mam z czego, bo aktualnie włosy do szyi i zapuszczam. Niedługo zacznę farbować, bo coraz częściej wynajduję pojedyncze siwe włosy... Pizzerinkaa na sniadanie ja jadam: musli z mlekiem, serek wiejski z otrebami i rodzynkami, grahamke z serem żółtym i pomidorem, 2 naleśniki, płatki owsiane z miodem, parówka sojowa z chlebem razowym. Obiad to to co akurat ugotuje tylko mniej i taką ilość ile kcal sobie założyłam, czyli ok. 300. Na kolację jaką kanapkę z razowca jem z paprykarzem warzywnym najczesciej albo jakims pasztetem sojowym. Kurcze, sporo chleba w tej mojej diecie. Iwonka, współczuję upału w pracy, ale u mnie jest jak w zamrażarce. Non stop chodzi klima i muszę walczyć o zwiekszenie temperatury, bo siedzę w swetrze, a później wychodzę na taki upał i non stop gardło zawalone :/ Ale jestem zakręcona. Przeciez ja wczoraj trochę zaszalałam, bo objadłam się ciastem, które przyniosła mi mama i o 23 zapragnęłam zjeść ser w ziołach + wypiłam 2 lampki wina. Wiem, masakra, ale dziewczyny jak mi sie podręcił metabolizm. Dzis juz 2 razy w wc byłam. serio polecam taki jeden dzień bez diety, bo wtedy podkręca się metabolizm. Przynajmniej ja zawsze tak mam. Dziś w planach basen (pływam 1 km) + sauna, jutro o 5 bieganie :) No i się zważe i pomierzę i uaktualnie stopkę. Bądź nie.

Fragolina głowa do góry, na każdej diecier zdarzają się dni przestoju. Ale jak sama piszesz poszalałaś, więc i tak nie jest źle, waga stoi a nie poszłą do góry, plus taki, że metabolizm lepszy więc jutro lub pojutrze będzie sporo mniej. Trzeba zaponnieć o grzeszkach kulinarnych i dalej robić swoje. Dziewczyny skąd jesteście, może być chociaż wojewódzwtwami - ja dolnośląskie

Cześc dziewczyny! Moge sie przylaczyc? Mam na imie Edyta, mieszkam w Katowicach no i jak wiekszosc z nas tu obecnych nie jestem zadowolona z wagi.... Obecnie jest to 65 kg przy 166 wzrostu. Chce zejsc tak do 58 wiec 7 kilogramow. Mysle ze 1000 kcal jest ok, bo nie moglabym stosowac zadnych proszkow, albo np jesc tylko jajka... Ja lubie urozmaicone jedzenie. A teraz pytanie do Was: Macie jakis swoj sprawdzony jadlospis czy tak na oko jecie?

O właśnie przeczytalam Fragoline di bosco, niezle wyglada Twoj jadlospis wedlug mnie. Ja na sniadanie zjadlam mala grahamke z serkiem wiejskim i pomidorem. Do tego kawa 3 w 1. Zobaczymy co dalej. Obiecuje wchodzic tutaj co dzien. Pozdrawiam!

dzien dobry wszystkim ;) fragolina ja mam tak samo staram sie staram i ani centymetra mniej...:/ dietko dla.mni tez zdjecie nowej fryzury :p ja zaluje za wszystkie czasy ze swoje wlosy scielam:p teraz zapuszczam ale slabo rosna bo je zniszczylam rozjasnianiem..-,- chol.era juz kolejny dzien nie cwiczylam...no nie mam kiedy..:/ caly czas w biegu..ale dzis napewno pocwicze! musze musze! po.sniadaniu chociazby ;))

Cześć Editha i Pyska :) Editha, na moje oko to zjadłas już ok. 560 kcal: serek wiejski 200, grahamka ok. 250, pomidor z 30, kawa 3 w 1 ok. 80. Pyska, to może my jakoś zle cwiczymy, no bo zobacz jak Dietka pięknie zeszła z obwodów. Sama nie wiem...

no.ja tez juz nie wiem...widzialam.zdjecia dietki i watpie w to ze kiedykolwiek osiagne taki wynik... :( u mnie na sniadanie ciemna bulka z pomidorem... zakladam ze z 200kcal ma wszystko ;) zaraz wypije zielona herbate to mnie dopelni;)) dzisiaj obiecuje ze nie tkne juz slodkiego ! chyba ze czasem loda wodnego ktory i tak ma malo kcal..

Spoznilam sie 2min do pracy ale taksowkarz zauroczony ma fryzura kazal nie placic hehe pytal o ktorej koncze I jak zazwyczaj dojezdzam do pracy :P zeby tylko nie przyjechal idiota :) a wsiadam do taxy a on sie obraca I juz mi chce pierdolic farmazony Jakies -pakistanczyk to mu mowie ze mam 10 min I ma juz jechac :P Hehe zadzwonilam do kumpla z security zeby mi karte odbil bo Wlasnie sie spozniam Zbieram od rana pochwaly za wloski tylko kilka osob dotykalo kosmykow I pytalo gdzie moje wloski :P Fragolino po okresie I waga I cm spadna :) takze luzik Ja wczoraj chwilke cwiczylam ledwo 30 min bo latalam co chwile do lustra wlosy ogladac odbilo mi ale dla mnie to duza Zmiana :) zawsze plataly mi sie po plecach a teraz ich nie ma Maz tez sie obawial ze jak mi to spieprzy to bede narzekac a on bedzie wysluchiwal :P Zamowilam sobie jedwab od fryzjerki ale zanim dojdzie to pewnie kupie jakis angielski Takze dziewczyny robimy porzadki!! W brzuszkach :) na ciele :) w szafach :) I na glowach :) Pewnie ze zawalamy czasem ale I tak jestesmy zajebiste I niepowtarzalne I Damy rade :) Milego dnia Ps.bylam ze slaskiego ;) I Witam nowa kolezanke :)

Jej,u Dietko to musisz wyglądać zarąbiscie :) Masz absolutna rację: czas zmian. W październiku wybieram sie do UK na zakupy, więc wymienie sporą część garderoby. Oby na obcisle dżiny i tuniki do tego :)

kurcze to polowe juz zjadlam haha teraz siedze w pracy i tylko planuje pic wode do 16. A w domku mysle zeby ugotowac zupke jarzynowa na wodzie, to chyba ze 100 kca bedzie? Kurcze niby nic sie nie je a tyle to ma kalorii!!!

Gość Różowa1995
madlen 50- przy twoim wzroscie 175 cm bd miala niedowage