Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alfa centauri

coś o męskiej psychice - pytanie

Polecane posty

pytający- takimi pytaniami pokazujesz, że jesteś prosty jak dębowe krzesło naprawdę masz w dupinie głębię kobiecej psychiki? piwo, gacie, skarpety, mecz? wszystko proste? seks 3 ruchy po misjonarsku 3 na pieska 2 razy w tygodniu w środę i niedzielę? no błagam...

Gość pytajacy dzentellmannn
bibizzoo Jestes az taka idiotka czy tylko udajesz?Nie widzisz problemu? Glupote trzeba zwalczac! Jesli glupota wynika z psychiki kobiet to trzeba ja zwalczac, tak samo jak glupote facetow. Tak trudno to zrozumiec. Nie mozna tolerowac glupoty tlumaczac sie psychika ?Trzeba uswiadamiac postepujacego glupio!

... co zaś do telepatii :) jestem z żoną ponad ćwierć wieku więc mam podstawy już dobrze ją znać ale nadal bywają sytuację kiedy nie zawsze jestem w stanie przewidzieć czego oczekuje :) czasem po prostu zapomnę, ...nie chce mi się dociekać, nie mam ku temu nastroju ... ale dopracowaliśmy się tego że nie ma z tego powodu fochów :) Również wolę kiedy werbalizuje swoje oczekiwania, jest prościej ... ale zgadzam się z Paniami w tym względzie że to nie to samo :) ...to wyprzedzanie oczekiwań, zrobienie czasem czegoś tak z samego siebie bez proszenia czy napominania jest jakimś tam dowodem na nasze zaangażowanie, dostrzeganie drugiej osoby, jej potrzeb ....zmian wiem, wiem, my częściej werbalizujemy swoje potrzeby i nie mamy z tym problemu... kobiety są bardziej subtelne, ale nie czarujmy się czyż nam nie więcej frajdy sprawia kiedy zaserwują nam coś same bez proszenia czy przypominania o czymś ? ...chodzi o to że dla nas nie ma to tak dużego znaczenia jak dla nich :)

to wyprzedzanie oczekiwań, zrobienie czasem czegoś tak z samego siebie bez proszenia czy napominania jest jakimś tam dowodem na nasze zaangażowanie, dostrzeganie drugiej osoby, jej potrzeb ....zmian wiem, wiem, my częściej werbalizujemy swoje potrzeby i nie mamy z tym problemu... kobiety są bardziej subtelne, ale nie czarujmy się czyż nam nie więcej frajdy sprawia kiedy zaserwują nam coś same bez proszenia czy przypominania o czymś ? ...chodzi o to że dla nas nie ma to tak dużego znaczenia jak dla nich FAJNIE FAJNIE FAJNIE

.to wyprzedzanie oczekiwań, zrobienie czasem czegoś tak z samego siebie bez proszenia czy napominania jest jakimś tam dowodem na nasze zaangażowanie, dostrzeganie drugiej osoby, jej potrzeb ....zmian Ale ja nie mam nic przeciwko temu by faceci wyprzedzali oczekiwania kobiet! Mi chodzi tylko o takie sytuacje, gdy kobiecie czegos ewidentnie brakuje, a nie chce o tym powiedziec facetowi wprost tylko mysli ze on sam sie domysli, mimo ze nie zrobil tego do tej pory!

Gość alfa centauri
@zawsze szczery "napisz jednym zdaniem ten swoj "glowny watek" " Jak podziałałby na faceta dyskretny dowód pamięci ze strony jego ukochanej kobiety w sytuacji swoistego zawieszenia 'bycia w związku'?

Gość alfa centauri
Zonaty - WOW, Ty rozumiesz kobiety!!!! :D

pytający ....przykład drastyczny - będziesz tak samo ucieszony kiedy kobieta po kilku dniach postu zaciągnie cię sama do łóżka czy kiedy wyartykułujesz tę potrzebę i będziesz starał się egzekwować "prawa małżeńskie" :)))))

zonaty58 A kto powiedzial ze w ogole bede ucieszony? Seks jest duzo bardziej przyjemny dla kobiet, a przy tym duzo mniej meczacy dla kobiet

zonaty58 Przyklad w ogole nie na miejscu, by mowimy o czyms zupelnie innym

bibizzoo Gdzie wyczytalas ze nie lube seksu? Czekam na cytat ludzie, czytajcie ze zrozumieniem

bez zlosliwosci w tym filmie jest taki tekst - mezczyzna jest glowa rodziny a kobieta szyja, ktora ta głowa kreci :-)

Jak podziałałby na faceta dyskretny dowód pamięci ze strony jego ukochanej kobiety w sytuacji swoistego zawieszenia 'bycia w związku'? co to znaczy "swoiste zawieszenie bycia w zwiazku" ? puknij sie w glowe, czy to cos takiego jak - krotkoterminowe przerwanie bycia w ciazy?

...hahahaha bez starania się zrozumienia kobiety nie da się przeżyć wspólnie 27 lat :) ale generalnie nie da się kobiet do końca zrozumieć, poza tym zrozumieć a zgadzać się to dwie różne rzeczy, ważne aby tak postępować aby obie strony były zadowolone a to jest faktycznie trudne na dłuższy dystans, ale kto powiedział że życie ma być łatwe :)

czytanie ze zrozumieniem mnie już nie obowiązuje, zdawałam starą maturę... sorki

ważne aby tak postępować aby obie strony były zadowolone oczywiscie, bo zwiazek to nie sala sadowa, w zwiazku nie ma kategorii "kto ma racje i kto wygra" albo oboje wygrywaja albo oboje przegrywaja :-)

co to znaczy "swoiste zawieszenie bycia w zwiazku" ? puknij sie w glowe, czy to cos takiego jak - krotkoterminowe przerwanie bycia w ciazy? rewelacja!

Gość alfa centauri
"co to znaczy "swoiste zawieszenie bycia w zwiazku" ? puknij sie w glowe, czy to cos takiego jak - krotkoterminowe przerwanie bycia w ciazy?" to znaczy chwilowa separacja.

bibizzoo Obowiazuje kazego myslacego czlowieka, tez zdawalem stara mature i nie wymiguje sie od tego leniwa jestes

a chwilowosc separacji okreslona zostala aktem notarialnym czy umowa ustna ? czy chwilowosc moze zostac przerwana czy z automatu zostaje prolongowana na okres dluzszy w sytuacji, gdy zadna ze stron nie wykazuje inicjatywy?

nie muszę już analizować co autor ma na myśli poza tym- to Ty jesteś zwolennikiem mówienia wprost ale skucha!

ale generalnie nie da się kobiet do końca zrozumieć, Nie da sie zrozumiec, bo kobiety sa nielogiczne, sa idiotkami. Idiotki nie da sie zrozumiec najgorsze jest to ze one tego nie widza, nie widza jak nielogiczne sa

pytający - znowu chcesz się bawić semantyką, dostałeś dwie możliwości, sexu spontanicznego i wyproszonego ... odpowiedziałeś pytaniem "A kto powiedzial ze w ogole bede ucieszony?" ....poddałeś wątpliwość zadowolenia z sexu, to chyba może nasunąć wniosek że go nie lubisz :) tak wiele piszesz o braku logiki u kobiet ...