Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jgajgjgjgjgj

za kilka lat nawet 10 latki beda już sie kurwić

Polecane posty

Gość jgajgjgjgjgj

:(

Gość adam wlkp
Jak 16 zostaja matkami :)

Gość Warto zacząć od call canter,
No niestety, w dziwnym kierunku zmierza nasz świat. Ludzie przyjmują dziwną moralność, dziwne zasady etyczne. Ja nie jestem katolikiem, ale mam chrześcijańskie zasady moralne, jak pewnie większość z nas, jestem z rocznika 89. Zastanawiam się kiedy to wszystko zaczęło się tak psuć..., kiedy byłem młodszy ludzie w szkole byli w miarę "normalni", teraz się dzieję coś dziwnego.

Warto zacząć od call canter,- jestem tego samego zdania, ja rocznik 90 i wiem, ze w moich ustach dziwnie brzmi "za moich czasow bylo inaczej" bo nie jestem az tak stara, ale naprawde bylo inaczej... nie bylo takiego chamskiego jarania blanta pod szkola, kurwienia sie (na taka skale), ani takiego procentu nie zdajacych do nastepnej klasy jak teraz.

Argen Za dużo lewackiej propagandy." a to tez prawda, wpaja sie mlodziezy i juz nawet dzieciom, ze seks jest taki cudowny i homo jest ok i wszystkie inne zboczenia swiata.

Gość ja jestem rocznik 90
"jestem z rocznika 89. Zastanawiam się kiedy to wszystko zaczęło się tak psuć..., kiedy byłem młodszy ludzie w szkole byli w miarę "normalni"" i ludzie w szkole byli nienormalni

Gość zsar
Zordonowka Myślałem.że jesteś po 40 ,bo tak dojrzale , mądrze zawsze się wypowiadasz.

Gość Bez podtekstów
Homoseksualizm to nie zbocznie tepaczko

homoseksualizm jest nienaturalny a wszystko co jest nienaturalne jest zboczeniem, niestety bez wzgledu na to co mowia rozni dypolomowani seksuolodzy, psyholodzy, co mowia ci kolorowi od parad rownosci jakie to by nie bylo jest to zboczenie nic na to nie poradzisz;]

Gość Nina 17nasta
No tak, ona ty masz tyle badań naukowych, doświadczenia co onui razem wzieci? hahahah Więc wieksze wargi sromowe to też wynaturzenie> ja pierdole co za ułom!

Gość kiedy zaczęło się psuć ?
pomalutku zaczęło się psuć od 1989 roku

nie musze robic zadnych badan naukowych, zeby wiedziec, ze 2 bzykajacych sie w tylki facetow jest nienaturalne, no prosze was.

ja nie mowie, ze takich ludzi powinno sie zabijac, ale nikt mi nie powie, ze to jest naturalne :O

Gość EEE_expolorer
no faktycznie swiat zszedl na psy ale Wam cos powiem bo pewie nie wiecie ale nie ma nic za darmo takze jak wejdziesz i Cie to zainteresuje to kliknij mi w reklame zbieram na jakis szzcytny cel dla dzieci albo, cos innego darmowy internet jest moze sie komus przydac bo malo ludzi o tym wie wiecej tu http://darmowyinternet.net/

Gość Nina 17nasta
No tak bo 2 lesbijki to juz cvoś bardziej akceptowalnego, jestes głupia, i nie wypowiadaj się nt o których pojecia nie masz.

Gość Nina 17nasta
Farbione włosy tez naturalne nie są, żaden sok w kartonie też, to spierd.. bo jak widac zostałaś umysłowo na zadupiu.

dziewczyno, nie porownuj farbowanych wlosow do homoseksualizmu, wiesz, ze nie o taka "naturalnosc" mi chodzi.

Nie mam nic do homoseksualistów, czasy w których Heinrich Himmler, w swoim "naukowym", instytucie "zbadał", że homo trzeba odciąć od narodu, bezpowrotnie minęły. Jeśli dwójka kochających się ludzi, chce żyć razem, nie utrudniajmy im tego. Nienawiść, wyszydzanie, nigdy niczego nie zmieniły na lepsze.

Argen Jestem tego samego zdania, ale nie tylko co do homo, ale też hetero. Publiczne uprawianie miłości zapewne zainteresowało by policję niezależnie od płci :).

ja nie chce, zeby komus, ktos cos zabranial. ale umowmy sie, ze NATURALNE to nie jest. i nikt mi nie powie, ze jest inaczej.

Gość Nina 17nasta
a mnie gdy mialam 12l dymalo dwóch pacanów w obie dziury a ja lizałam myszke koleżance kolegi ,może to wyssałam z mlekiem matki,lubie jak mnie liżą zadnice i podbrzuse a ja ssie sutki ale preferuje ostry sex i chłopaków co wyjmują twardszy jak wkladają ,a mają szabel powyzej normy 20cm +

zordonowka A co ktoś im implanty wszczepił, że "kochają inaczej", to jest po prostu inne. Argen Nikt im w kościele ślubu nie da, a do małżeństwa mają prawo. Przypominam, że u nas nie ma prawa religijnego. Zdaje się że odbiegliśmy od tematu. W szkole zamiast wychowania seksualnego uczy się religii i to jest w pewnym sensie problem.

Gość Nina 17nasta
aw te klocki choć jestem młodziutka jestem mocniejsza jak niejedna 40to latka ,niejedne całą noc bukaly mnie na zmiany bez przerwy ale jazda

Argen Masz całkowitą rację, ale nie było też rewolucji seksualnej, internetu, seks stanowił tabu. Teraz w wielu przypadkach stanowi tabu w domu...., ale mój 8 letni chrześniak niedługo się będzie znał na komputerze lepiej ode mnie :).

bzdura. ja mialam wychowanie do zycia w rodzinie i mowiono tam wlasnie o zakladaniiu rodziny przez pania i pana. teraz beda mowic o homoseksualnych zwiazkach, ze sa ok. zobaczycie, ze niedlugo tak bedzie. a co do religii, zawsze mozna wybrac etykę.

bzdura. ja mialam wychowanie do zycia w rodzinie i mowiono tam wlasnie o zakladaniiu rodziny przez pania i pana. Tak, a włosy łonowe pani od WDŻ wstydziła się nazwać po imieniu, mówiła o włosach na podbrzuszu. Jeśli piszesz, że coś jest bzdurą, wskaż konkretną wypowiedź moją, którą tak nazywasz. Jest potrzebne wychowanie seksualne z programem dostosowanym do dzisiejszych czasów, a nie wychowanie do założenia KAtOLICKIEJ rodziny. Czasy się zmieniły czy nam się to podoba czy nie.

a co do religii, zawsze mozna wybrac etykę. Jasne, której zazwyczaj będzie uczył ksiądz. Pieniądze, która wpycha się w propagandę kościelną i w niektórych przypadkach polityczną, można inaczej zainwestować.

dla mnie jest chore, zeby uczyc dzieci jakis innych wartosci rodzinnych bo czasy sie zmieniaja. gowno prawda.