Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 mikka 1985

dieta allevo

Polecane posty

Go艣膰 karola-wet
witam, ja dzi艣 zaczynam, waga ok 63 kg, marz臋 o 55..... mam ju偶 za sob膮 艣niadanko w postaci koktajlu truskawkowo-jagodowego... nawet nie z艂y.....

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 karola-wet
witam!!! jestem po obiadku - zupka ziemniaczano porowa, musz臋 przyzna膰 ze nie przepadam za takimi specyfikami, ale by艂a do艣膰 smaczna...... nie wiem czy zmieszcz臋 jeszcze 3 posi艂ki.... zobaczymy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karola-wet
witam, jestem 3 dzie艅 na diecie allevo, jak narazie 1 kg mniej, jest ok, nie jestem g艂odna, ale te偶 nie jestem w stanie zje艣膰 wi臋cej ni偶 4 saszetki, najgorzej jest wieczorami, ale jako艣 daj臋 rad臋, wypijam jakie艣 2-3 litry wody dziennie i 膰wicz臋 - skakanka, brzuszki i steper 0,5 godziny, zobaczymy jak bedzie dalej... koktajle sa w miare dobre, zupki mi smakuja, mysla艂m 偶e b臋dzie gorzej, a jak u was?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kzskasasss
Ile trzeba jesc tych saszetek dziennie i ile trwa kuracja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karola-wet
5 dziennie, przez 2 tygodnie a potem wymiennie z posi艂kami.... poczytaj na allevo.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karola-wet
witam dzi艣 7 dzie艅.... w d贸艂 3,5 kg, czuj臋 si臋 dobrze, zgrzeszy艂am raz czy dwa zjadaj膮c ka偶dego dnia plasterek w臋dliny...... jeszcze tydzie艅....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karina111111111111111
cze艣膰 dziewczyny ! napiszcie gdzie mo偶nakupi膰 najtaniej diet臋 tygodniow膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 spaula
Halo kto艣 jeszcze sie odchudza ? ja zacze艂am dzi艣 ale ch臋tnie "prowadzi艂a bym " dietke z kims

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 motylkowa_kotowa
Spaula, ja! Te偶 wczoraj zacz臋艂am, troch臋 g艂odna jestem mi臋dzy posi艂kami, wi臋c podjadam jakiego艣 艂og贸ra ma艂osolnego, gotowan膮 pieczark臋 lub marchewk臋, ale nie czuj臋 si臋 s艂abo.. Wszystkie piszecie o utracie wagi, a ja chc臋 w zadku troch臋 schudn膮膰 i w udach, wa偶臋 57 kg, a chcia艂abym doj艣膰 do 52-53, wi臋c nie du偶o przede mn膮 :) Mam nadziej臋, 偶e uda si臋 wytrwa膰, razem b臋dzie ra藕niej :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 spaula
No to Motylkowa Kotowa mamy za sob膮 trzeci dzie艅 :) , ja mam do zrzucenia baardzo du偶o( a偶 sie wsytdze m贸wic ile ,ogolnie chce schudnac na dobry pocz膮tek 10 - 15 :) ) i allevo traktuje jako kr贸tki ale szybki "zbitek " dla mojej wagi ,licze na co najmniej 5 kg ,staram sie "je艣c " 4 razy allevo i jab艂ko , nie jestem zbyt g艂odna bo mam za sob膮 diete kopenhask膮 kt贸ra 艂adnie sk贸rczy艂a mi 偶o艂膮dek, a co ze sportem ? ja du偶o je偶dze na rowerze chodz ostatnio nie mog艂am sobie na t膮 przyjemno艣膰 zbytnio pozwoli膰 ze wzgl臋du na pogode ,co do allevo pije g艂ownie koktajle bo zupy s膮 艣rednio obrzydliwe ( za ma艂y wyb贸r produkt贸w ) i polecam ( je艣li nie bierzesz ) jak膮s multiwitamine bo przy takiej diecie to s艂abo( polecam maxivit dla niej ma 偶e艅 sze艅 w sk艂adie i daje lekkiego kopa ;)) Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 motylkowa_kotowa
Kurde, czuj臋 zniech臋cona :( wczoraj by艂 najfajniejszy dzie艅, bo niby straci艂am ponad kilogram, mia艂am 56,7 a dzisiaj rano 55,5- posz艂am do pracy, 3 saszetki i w drodze powrotnej pierwszy baton diety light, bo mnie nasz艂o na s艂odkie. Wlaz艂am na wag臋, by艂o 55,6, potem 55,7 teraz po paru godzinach 55,9 ;( Mo偶e to ten baton? Ale nie zjad艂am go nadprogramowo, tylko jako posi艂ek osobny :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 motylkowa_kotowa
Aha, je艣li chodzi o zup臋, spr贸buj j膮 zrobi膰 inaczej- zagotuj 250ml wody, dodaj troch臋 soli, ugotuj w niej przez 5min broku艂y lub pieczarki, zale偶y od smaku zupki, potem dorzu膰 torebk臋 o gotuj jakie艣 dwie-trzy minuty- jest o niebo lepsza w smaku i na d艂u偶ej syci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 spaula
Dzi臋ki za spos贸b na zupke- wypr贸buje :) co do wagi - nie ma sie co zniech臋ca膰 wiesz jakas tresc w jelitach albo hormony albo woda w organizmie i juz kg wi臋cj :) , ja sie waze raz na tydzien albo dwa i wtedy wiem co jest grane ( albo schud艂am albo musze sie bardziej przy艂o偶y膰 ) Zamierzam do "naszej " diety allevo dokupi膰 jakis produkt z diety light ( koktajl o smaku kawy albo capucino nie paietam :) tak dla urozmaicenia ,no i od jutra 膰wicze ... :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 motylkowa_kotowa
Ja dzisiaj wa偶y艂am 54,400- jeszcze ze dwa kilo i starczy :) Chocia偶 w wygl膮dzie nie widz臋 radykalnych zmian, troch臋 w pasie mniej, a udziska nadal takie, jak by艂y, ale dam im jeszcze szans臋 ;) ja ca艂y czas mieszam diete light i allevo, bo koktajl czekoladowy lepszy z DL :p dzisiaj po偶ar艂am dwa wafelki w czekoladzie, wi臋c odm贸wi艂am sobie jednej zupki, mam nadziej臋, 偶e nie p贸jdzie od razu w ty艂ek :p chyba te偶 zaczn臋 troch臋 膰wiczy膰, bo marny efekt :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ancia78
Hej dziewczyny:) Chcia艂abym spr贸bowa膰 Allevo,dorad藕cie mi co mam zakupi膰 na 2 tygodnie. Strasznie du偶o wa偶臋 :( przy wzro艣cie 166cm - 74 kg:((( B臋d臋 szcz臋艣liwa jak z przodu 6 zobacze:) Czekam na rady:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 spaula
Wczoraj imieniny taty wi臋c po偶ar艂am kawa艂ek tortu i ciasta hmmm no c贸偶 nie 偶a艂uje ;) zazwyczaj po tygodniu robie sobie dzien wolengo bo przede mn膮 jeszcze wiele tygodni diet ,no i wr贸ci艂am do jazdy na rowerze ( minimium 15 km dziennie ) na 膰wiczenia niestety nie mia艂am czasu ( ani ochoty ;)) ale od jutra ju偶 napewno :) Ancia 78 - ja na pocz膮tku kupi艂am mix i osobno zupe broku艂owo bazyliow膮聽, koktajle mi smakuj膮 , zupa broku艂owa ujdzie a ziemniaczano poprowa jest obrzydliwa ( ale to wszystko kwestia gustu ) kupujac 2 takie opakowania masz wszystkie produkty allevo ( oprocz batonow ) ja na dzien dziesiejszy zdecydowala bym sie na koktajle ( tylko z allevo ) i dobra艂a co艣 z diety light ( ale nie zra偶aj sie tym co m贸wie o zupkach mo偶臋 tobie zasmakuj膮 - og贸lnie radze mixa na pocz膮tek tam masz 4 koktajle i 2 zupy ( 2x czekolada ,2x jagoda i truskawka i 2x ziemniaczano porowa )

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 motylkowa_kotowa
Ja kupi艂am mix koktajli z diety light z shakerem, 艂atwiej w nim rozmiesza膰 wszystko bez grudek, opr贸cz tego dwa pude艂ka mixa allevo, zupe broku艂ow膮 allevo i koktajl mocca allevo. Pije rano koktajl DL czekoladowy, potem koktajl DL truskawkowy, na obiad zupka, ale gotuj臋 j膮 z broku艂ami i przyprawami, bo zalana tylko gor膮c膮 wod膮 jest dla mnie nie dobra :p, wieczorem koktajl mocca i potem truskawkowy na mleku 0,5%- o niebo lepszy w smaku ni偶 na wodzie. Nie jest 藕le, dzisiaj zjad艂am sa艂atk臋 z dw贸ch li艣ci sa艂aty, 10 pomidork贸w koktajlowych, rzodkiewki i og贸rka zielonego- kalorycznie wysz艂o mniej, ni偶 posi艂ek, kt贸ry mia艂am zje艣膰 z saszetki, a bardziej si臋 nim najad艂am :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
cze艣膰! mam do odsprzedania w promocyjnej cenie kilka saszetek ALLEVO DIETA Zupa ziemniaczano-porowa, je艣li kto艣 jest zainteresowany to zapraszam do kontaktu na getfar@o2.pl

Udost臋pnij ten post

witajcie:) Denerwuj膮 mnie opinie os贸b, kt贸re tego nie pr贸bowa艂y a maj膮 wiele do powiedzenie. Ja stosowa艂am dok艂adnie rok temu. Najpierw tak jak zalecaj膮 14 dni samo allevo, a potem stopniowo wprowadza艂am produkty i zmniejsza艂am ilo艣膰 allevo. Stosowa艂am diet臋 przez 2 miesi膮ce - cel osi膮gn臋艂am na swoje w艂asne wesele:) Sk艂ad allevo jest po偶ywny i ma witaminy i minera艂y i bia艂ko i je艣li stosuje si臋 5 posi艂k贸w dziennie o r贸wnych porach i odst臋pach to s膮 syc膮ce i nie czuje si臋 g艂odu. Ja si艂y mia艂am tyle, 偶e dawa艂am rad臋 na nocnych dostawach przy zapierdzielaniu przy towarze i mia艂am jeszcze wi臋cej energii ni偶 wcze艣niej. i to wcale nie jest g艂od贸wka - mam por贸wnanie, bo kiedy艣 spr贸bowa艂am kiedy艣 kapu艣cianej przez tydzie艅 i to dopiero by艂a g艂od贸wka - czu艂am si臋 jak wrak cz艂owieka, nie mia艂am na nic si艂y i mimo, 偶e wprowadza艂am ma艂e porcje i stopniowo produkty to i tak wr贸ci艂am do wagi sprzed diety. a allevo jest ok.ja schud艂am 11 kg przez 2 miesi膮ce. Dodam, 偶e nie mia艂am czasu na uprawianie sportu- pewnie jakbym si臋 wzi臋艂a za to to efekty by艂yby jeszcze lepsze:) ja jad艂am co 3 godz i bardzo wa偶ne trzeba pi膰 1.5 litra wody mineralnej niegaz!!! ja pi艂am jeszcze kaw臋 i herbat臋 bez cukru oczywi艣cie. przez 2 tyg nie widzia艂am wielkich efekt贸w na wadze za to centymetry spad艂y mi bardzo:) dopiero p贸藕niej zacz臋艂am wi臋cej chudn膮膰 jak jad艂am normalne produkty i allevo. dla mnie bardzo wa偶ne by艂o, 偶e skurczy艂 mi si臋 偶o艂膮dek i potem jad艂am ma艂e porcje- po zjedzeniu po艂owy serka naturalnego homogenizowanego z sucharkiem ju偶 mia艂am do艣膰. a moja wcze艣niejsza dieta to masakra jad艂am baaardzo du偶o, bardzo cz臋sto i wieczorami i bardzo nieregularnie albo dwa posi艂ki dziennie. na pocz膮tku trzeba wprowadza膰 produkty lekkostrawne i wa偶ne trzeba si臋 trzyma膰 ma艂ych porcji i co 3 godz. i nie mo偶na wraca膰 do starych nawyk贸w, bo 偶o艂膮dek si臋 bardzo szybko rozci膮gnie i potem znowu si臋 b臋dzie jad艂o du偶o, 藕le i po efektach. co do produkt贸w allevo to mi najbardziej smakuj膮 koktajle i zupa broku艂owa. pierwszego dnia odstrasza艂 zapach i smak zup, ale mo偶na si臋 przyzwyczai膰. trzeciego dnia ju偶 smakuj膮:) polecam!!! u mnie w pracy dziewczyny najpierw patrzy艂y na mnie ze zdziwieniem- co ja wymy艣li艂am- a potem nie mog艂y si臋 nadziwi膰 efektami:) ja w艂a艣nie rozpocz臋艂am ponownie diet臋, bo mam zamiar schudn膮膰 kolejne kg i zmniejszy膰 swoje porcje, bo troch臋 sobie pozwoli艂am:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dziewczyny przede wszystkim wa偶cie si臋 rano po wypr贸偶nieniu na czczo, wtedy waga jest najbardziej wiarygodna, w ci膮gu dnia nie ma sensu si臋 wa偶y膰. bo normalne chyba, 偶e jak co艣 zjecie to waga skoczy. Ja jestem 10 dzien na 1 fazie. nie jest 藕le, nie bra艂am jeszcze tych tabletek ale chyba jutro kupi臋. Powodzenia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam Tak czytam te wasze wypowiedzi i sie zastanawiam czy przy tych koktailach zupkach batonikach mozna normanie pic kawe i prawie normalnie funjonowac tzn nie odczuwac glodu Ja mam tryb zycia chodzacy nigdy nie lubilam zadnych cwiczen typu areobik a waga dosc duza przy 164 i nie umiem spasc z niej teraz zastanawiam sie na kupnem moze na wyprobowanie allevo a pozniej to sie zobaczy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aguleczka26
hej, jestem na diecie allevo/dietalight 2 dzie艅; moja waga startowa: 81,9kg, po dw贸ch dniach -1,5kg!!! tak wiec dzia艂a!!! odchudzam sie dalej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hani69
Hej dzisiaj kupilam zupke ziem-por w smaku dosc dobra konsystencja rzadka do picia jedynie tylko co dalej jestem godna a to mial byc niby obiad

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 motylkowa_kotowa
W艂a艣nie Allevo to jedyna dieta, na kt贸rej nie czu艂am si臋 g艂odna i mia艂am si艂臋, 偶eby normalnie pracowa膰- nawet wi臋cej, mia艂am wi臋ksz膮 energi臋 do roboty, ni偶 jak jad艂am normalnie, znaczy przed diet膮. Pr贸bowa艂am kiedy艣 z diet膮 dukana- ale to odchudzanie odchudza艂o jedynie moj膮 energi臋 do 偶ycia, bo po dw贸ch dniach na bia艂ku nie mia艂am si艂y wej艣膰 na swoje czwarte pi臋tro. Polecam, ja schud艂am swoje 3 kg, teraz tylko utrzymuj臋 5 posi艂k贸w dziennie i kupi艂am stepper, 偶eby troch臋 ruszy膰 zadek :p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Allevo
hej dziewczyny! pracuje w aptece - posiadamy Allevo z kr贸tk膮 dat膮 wa偶no艣ci, bo do lipca, kt贸ra艣 ch臋tna, 偶eby odkupi膰? wiadomo, 偶e data wa偶no艣ci produktu jest dat膮 umown膮, producent si臋 zabezpiecza. ale zupki i koktale te s膮 w 100% dobre, bo pr贸bowa艂am. sprzadam mix packi 2 w cenie 1 +koszty przesy艂ki - dajcie zna膰, jak b臋dziecie ch臋tne: myszwkuchni@gmail.com

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Giecik :)
hej dziewczyny, swoj膮 walk臋 o upragnion膮 wag臋 z allevo rozpocz臋艂am 16.07.2013 r. czyli tydzie艅 temu :) wydawa艂o mi si臋, 偶e ta dieta jest dla mnie idealna bo jestem leniuszkiem je偶eli chodzi o przygotowywanie posi艂k贸w do pracy... w zwi膮zku z czym zaopatrzy艂am si臋 w 10 paczek allevo i z wielk膮 determinacj膮 przyst膮pi艂am do zbijania wagi. Na pocz膮tku by艂o 艂atwo, jad艂am 5 posi艂k贸w dziennie- za to dzi臋kuje allevo 偶e nauczy艂 mnie regularnego jedzenia. wczoraj nast膮pi艂 kryzys i chcia艂am porzuci膰 te koktajlo posi艂ki, ale powstrzyma艂y mnie wydane pieni膮dze i wej艣cie na wag臋, kt贸ra pokaza艂a - 3 kg... chcia艂abym si臋 zapyta膰 czy jest kto艣 kto sko艅czy艂 faz臋 startow膮 i przeszed艂 w faz臋 utraty wagi. Jakie rezultaty i jak samopoczucie? :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lulkalulu
Czesc dziewczyny! Ja jestdm na diecie od 14 lipca. Ile kg spadlo nie wiem, nie mam wagi. Moge sie pochwalic zrzuconymi cm...talia z 82 na 76, pepek z 92 na 86, biodra z 115 na 112, udo z 67 na 63. Przyznam sie, ze juz nie moge patrzec na te proszkowe koktajle ale nie poddam sie, do niedzieli wytrzymam a poznidj proszek z torebki zastapie salata :-\ ( a tak mi sie marza ruskie pierozki) A jak u was dietka sie sprawdza?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zdesperowanaaaa
hej, od stycznia przytylam 6kg :-/ o zgrozo zawsze wazylam 62kg jak ju偶 by艂o 65kg to by艂o naprawd臋 du偶o a teraz poplynelam i jak wczoraj zobaczy艂am 70 na wadze to az si臋 poplakalam, wiec od dzi艣 jestem na allevo, rano zjad艂am zwykle platki razowe z mlekiem ( nie chcia艂am isc na zakupy po allevo glodna) ale teraz ju偶 drugi posi艂ek allevo, chce schudn膮膰 do 62 czyli 8 kg :-/ pomocy :( jestem przygnebiona

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Du艣ka 100
Czy jest jeszcze kto艣 kto stosuje diet臋 ALLEVO?? Ja dzi艣 zacz臋艂am j膮 stosowa膰 , po rozmowie z dietetyczk膮. Do zupek i reszty dokupi艂am chrupkie pieczywo i jogurt naturalny. Zaczynam z wysok膮 wag膮 :( mam nadziej臋 zgubi膰 chocia偶 cz臋艣膰 nadwagi . Do diety zastosuj臋 jeszcze aqvaaerobik . Z ut臋sknieniem czekam na efekty.:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 frania1982
Witajcie :) Jestem na diecie trzeci dzie艅 i jak narazie efekty super:) 3 kg mniej, oby tak dalej, pierwszego dnia troch臋 podjad艂am, zjad艂am opr贸cz zupek koktajli tu艅czyka w puszce w sosie w艂asnym, wczoraj nic nie podjad艂am same zupki kotjal i jeden batanik allevo i wypi艂am 3 litry wody. Moj膮 najwi臋ksz膮 zgroz膮 s膮 s艂odycze:) ale mi艂o si臋 zaskoczy艂am jak zjad艂am batonika allevo naprawd臋 jest smaczny, tak偶e mam nadziej臋, 偶e wytrzymam :) Pozdrawiam i powodzenia :)

Udost臋pnij ten post