Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaprosa

Zaproszenia - drukowane czy pisane ???

Polecane posty

Gość zaprosa

Zastanawiam się czy lepiej zamówić zaproszenia z personalizacja czy z wykropkowanym miejscem by samemu wpisać nazwiska i imiona osób zaproszonych? Jak robicie? jak jest lepiej? boję się, że mi coś tam w druku poprzestawiają, źle wpiszą, czegoś nie odmienią i będzie błąd.

Ja jako gość dostaje z reguły drukowane. Większość chyba tak robi, bo to oszczędność czasu przy dużej liczbie gości. Poza tym, jak zamawiasz zaproszenia, to oni nic nie odmieniają, wysyła się listę gości w formie odmienionej.

Gość zaprosa
Mam pewne obawy, bo jak wystawiający w opisie aukcji pisze "jeżeli zależy Państwu na kródszym terminie" to ją zaczynam wątpić w ich profesjonalizm.. a spodobały mi się zaproszenia z tej aukcji, a tu taki byk w opisie. Mam obawy czy nie trzasną gdzieś indziej błędu.

Nawet jakby się błąd zdarzył to chyba jest możliwość reklamacji. Nie zawsze ten co robi opis aukcji odpowiada za projekt zaproszeń ;) A nie ma możliwość zamówić próbek? Albo nie wysyłają projektu do zatwierdzenia przed drukiem?

Gość alala----
ja sie zdecydowalam na wykropkowane pole, sami bedziemy wpisywac nazwiska i dobrze. Bo grafik ktory robil zaproszenia i wysylal do akceptacji zrobil kilka bledów przez swoja nieuwage przepisujac moj tekst, ktory mu wyslalam: nie wpisal w ogole nazwy kosciola, potem jak mu kazalam to poprawic to napisal sw bez kropki, napisal sie zamiast się, uzył złej czcionki, ogolnie wsyztsko trzeba bylo dokladnie sprawdzac, wiec juz nie miałabym sil sprawdzac nazwisk

Gość alala----
i u mnie byl dopisek, ze nie ma reklamacji

ja wpisywałam sama imiona i nazwiska, choć i u mnie były problemy, zamawiałam 40druków, w tym 10było że ślub o godz.17.00 a 30 że ślub o godz 16.00 i wybieraj którą godz.chcesz, koniec końców dostałam nowe druki z poprawną godziną czyli 16.00

W tym roku zamawiałam zaproszenia (akurat komunijne, ale w temacie) i były drukowane. Pani do tematu podeszła bardzo profesjonalnie - zaraz po zlożeniu zamówienia przesłała listę możliwych tekstów, wzorów, kolorów itd. do wyboru i formularz, na którym wpisywało się swoje wybory. Do tego prosiła o listę gości (z nazwiskami odmienionymi, by pasowały do wybranej formy zaproszenia). Realizacja była bardzo szybka, w razie pytań pani się błyskawicznie kontaktowała, zawsze miała czas, by odpowiedzieć na moje pytania. A zaproszenia był śliczne i bez żadnych błędów. Zależy więc na kogo trafisz.

Osobiście bardziej mi się podobają zaproszenia całe wydrukowane (zwłaszcza, że moje pismo raczej z kaligrafią ma niewiele wspólnego).