Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZDECYDOWANA ;) ;) ;)

TEGO LATA ZAMIERZAM ZAJŚĆ W CIĄŻE :) KTOŚ MA TAKI SAM PLAN :)

Polecane posty

Gość erise
Ciąża w wieku 23 lat, co za patologia. A partnera poinformowałaś o swoich planach? Czy zamierzasz go wrobić w bachora, jak większość kurwiszonów?

Gość Mmalaykaa
erise a Ty taka mądra z natury czy udajesz? nikt Cie nie prosił o wypowiedz w owym temacie wiec znajdź sobie ciekawsze zajęcie niż pisanie głupot... dla ludzi w fazie Twojego rozwoju polecam klocki lego a nie internet:) pozdrawiam!

Gość Mmalaykaa
na podstawie samego badania... narzeczony dzwonil juz prywatnie i w poniedzialek wieczorem na usg mamy isc...

idź na tą betę. ona nie kłamie, będziesz wiedziała co i jak. koszt około 35 zł

Gość Mmalaykaa
no dokladnie 30 u nas:)

Mmalaykaa -> a nie kusi Cię zrobienie testu ? ja bym na 100 % nie wytrzymała...

zamiar to ja mam zafasolkowac ale jakos nie wychodzi;/ od ponad m-ca lykam kwas foliowy a mąż promen na poprawe nasienia,zobaczymy w tym cyklu odpuscilam nic zupelnie nic-zadnego mierzenia tempki ani testow owulac.nie pilam tez wiesiolka -zobaczymy moze sie udalo:) @ ma przyjsc 9.06.mam jeszcze 9 dni ale od wczoraj swedza mnie strasznie piersi-jak nigdy..

dorotq -> nie wiem czy czytalas wczesniej ale ja już przestałam wierzyć w te wszystkie objawy, u mnie najlepszym objawem jest zupełny brak objawów... ja tez cierpliwie czekam :) długo się już staracie ?

zdecydowana.> ja tez juz nie wierze w zadne objawy,pamietam jak kilka m-cy temu mialam wszystkie objawy ciazowe-i nic.@ przyszla.. jak zaszlam w ciaze z corka to nie mialam zadnych objawow ,zero-jedynie @ sie spoznial:) test zrobilam dopiero w 40dc:) powiem tak-my od kiedy urodzila sie corka to nie zabezpieczamy sie(czyli juz 7 lat) kurcze nie moge zrozumiec ,ze przez te lata zeby nawet "wpadki" nie bylo?? robilam badania ,usg i wszystko jest ok... od pol roku zaczelismy sie tak konkretnie starac,ale nie wychodzi bralam wiesiolek na poprawe sluzu,mierzylam tempke,stosowalam testy owul.i nic-dlatego w tym cyklu odpuscilam ale przytulanki byly 14dc i 18dc...wiec zobaczymy:)

Gość nie płacz Seba
PLAŻE I KONIE TO DZIWKI I KURWY

Gość kocham na zabój sprawiedliwość
właśnie dowiedziałam się ze będę mamą po raz 2 :) fajnie, w dzień dziecka :) więc plan po 2 latach został w końcu zrealizowany! :)

dorotq -> skoro jest już córka to bedzie i drugie dzieciatko :) może rzeczywiście musisz troszke odpuścić i to bedzie lekiem :) trzymam mocno kciuki :) kocham na zabój sprawiedliwość -> gratuluję :*

kocham na zaboj sprawiedliwosc_--GRATULUJE---w taki dzien sie dowiedziec:) zdecydowana-tez mam nadzieje:) moze jak odpuszcze to wtedy:) najlepsza antykoncepcja jest chec posiadania dziecka:)

Gość poczucie winy
Czesc, dorotq --- GRATULACJE! a my wczoraj się zaczelismy po raz pierwszy naprawde starac ;) Mega przerazanie mieszalo mi sie ze szczesciem :) Moj maz za to jest chyba bardziej pewny tej decyzji, juz przy sniadaniu nie wytrzymal i wypalil "ciekawe czy nam cos zakielkuje?" :D powiedzialam z usmiechem ze nie chce o tym rozmawiac, bo jesli nie zakielkuje...? poczuje pewnie ulge i troche smutku, a jak zakielkuje to szczescie i mega przerazenie, taka skomplikowana jeszcze w zyciu nie bylam

poczucie winy-czego mi gratulujesz??;P;P ja nie zaciazylam ,chociaz pragne;)

Gość poczucie winy
dorotq, bardzo Cie przepraszam, chodzilo mi o kocham na zaboj sprawiedliwosc, bardzo przepraszam za pomylke kochani a moze wymienimy sie imionami bo niewiem jak Wy ale ja wlasnie szczegolnie z dlugimi nickami mam problem i robie pozniej takie gafy

Gość poczucie winy
zmieniam sie na moj nick karolowa to Ja :)

pozucie winy:) nie musisz przepraszac:):) moze to jakis znak;P hahaha moze zafasolkowalam;P

Gość matka wyjątkowej córki
My też zamierzamy się postarać o rodzeństwo dla córki tego lata. Od lutego biorę kwas foliowy. Od wczoraj chodzę na basen bo chcę przed ciążą jeszcze parę kilo zrzucić. No i mam nadzieję, że szybko zajdę a nade wszystko, że ciąża będzie całkowicie fizjologiczna bez leżenia, fenoterolu i innych cudów. Czego i Wam życzę.

matka wyjatkowej corki, czy moge sie spytac czy w pierwsza ciaze udalo ci sie zajsc od razu czy czekalas? wiecie ja w marcu dopiero przestalam brac tabsy po 7 latach i okres pojawil mi sie od razu ale mam jakies obawy w srodku

karolowa-my z pierwszym dzieckiem zaciazylam za pierwszym razem:) ale przez 3 dni po kolei sie przytulalismy:) i to byl 14dc 15 i 16dc.wiec nie wiem kiedy zaszlo-napewno wtych dniach:) ja mam @ co 28,29,30 lub 31dni...roznie..

ja tez mam roznie, 25, 28 ale i tak wychodzi mi teraz dzien owulacji wiec, o rany...

Gość matka wyjątkowej córki
Z córką udało się od razu. Czy możemy nie używać nomenklatury fasolkowo-przytulankowej?