Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZDECYDOWANA ;) ;) ;)

TEGO LATA ZAMIERZAM ZAJŚĆ W CIĄŻE :) KTOŚ MA TAKI SAM PLAN :)

Polecane posty

jesli chodzi o moja wyzej wypowiedz to zacytowalam meza, nie bede teraz przerabiac jego slow mi ogolnie to slownictwo nie przeszkadza absolutnie, choc ja sama go nie uzywam zbytnio

Gość matka wyjątkowej córki
Możemy mówić, że się kochałyście z Mężami, oraz, że jesteście w ciąży zamiast "przytulaliśmy się" i "jestem zafasolkowana"? To bardzo infantylne. Oczywście możecie się nie zgodzić ale wtedy ja tu nie będę pasować :)

a co za roznica jak sie pisze,czy kochalysmy sie czy przytulałysmy?? dla mnie bez znaczenia

To fajnie, bo dla mnie ma, więc skoro dla Cieie nie ma to mżemy rozmawiać po "dorosłemu"?

hahaha... wiesz, ja raczej tego typu okreslen nie uzywam, raczej "staralismy sie tego dnia" mi to nie przeszkadza jak ktos pisze "fasolka" ale zostan i zobacz, jak Ci nie bedzie pasowalo to odejdziesz, bo ja nie bede naklaniala innych do takich a nie innych okreslen

Będę zatem podczytywać. Przyznam, że ja nie zamierzam nic obliczać, w drugą ciążę myślę zachodzi się spokojniej:) Zresztą jak mówiłam dla mnie ciąża to nie jest piękny stan a bardzo męczący więc mimo, że chcemy mieć dziecko specjalnie do ciąży mi nie spieszno:)

matka wyjatkowej corki,zachowujesz sie jak pani nauczycielka.

wiesz co,gadasz jak potłuczona. ciaza to nie piekny stan...ok,nie dla kazdej moze,kazda kobieta przechodzi ciaze inaczej ja np do konca 8 m-ca pracowalam ,nie moglam narzekac. nikt ci nie kaze obliczac,rob jak chcesz ale nie pouczaj innych. bede pisala jak mi sie podoba... chyba lepiej brzmi "przytulac sie" niz jak niektorzy potrafia napisac pieprz...ć sie. zreszta dla mnie to nie ma znaczenia bede pisałą po "dziecinnemu"

Tak jak myślałam nie będę tu pasować. Już się dorq tak nie wkurwiaj, idę sobie :)

Nikogo nie pouczałam, wyraziłam tylko swoje zdanie. W przeciwieństwie do Ciebie.

poprostu poczulam sie urazona,nie jestem gówniara 15 letnia,zebys tak pisala "To fajnie, bo dla mnie ma, więc skoro dla Cieie nie ma to mżemy rozmawiać po "dorosłemu"?:"

dziewczyny zaakceptujcie roznice zdan matka wyjatkowej corki mysle ze posunelas sie za daleko, nie mozesz ustawiac calego forum pod siebie, to nie jest twoje kolko adoracji - bez obrazy, ja nie pisze "fasolka" bo nie chce, nie podoba mi sie, ale kompletnie nie mam zamiaru dlatego zakazac dziewczynom tak pisac, one to lubia, badz bardziej tolerancyjna i otwarta na ludzi, swiat nie jest tylko w takim kolorze jak ty chcesz

Zapytałam czy możemy rozmawiać inaczej. Odpowiedziałyście, że nie ma to dla Was znaczenia. A teraz czujecie się wielce obrażone. Więc jednak ma znaczenie a zatem pożegnałam się grzecznie. Co czynię jeszcze raz. Miłego zachodzenia.

wiesz... obrazilas sie Ty i ucieklas, dla mnie nie ma znaczenia czy ktos napisal "kochalam sie" czy "przytulalam sie", nie rozumiem o co Ci chodzi?

Gość takie pewne jestescie???
zeby nie ktore z was sie nie przeliczyly z ty planowaniem zajscia w ciaze w te wakacje niestety nie zawsze jest tak jak sie planuje a los bywa zlosliwy taka przestroga

Gość sokol wielopalczasty
ależ wy jesteście kłótliwe. Dziewczyna zapytała czy można, powiedziałyście, że bez znaczenia, po czym zmieniłyście zdanie, nawyzywałyście ją od nietolerancyjnych i zaatakowałyście...a nie zauważyłem, żeby gdzieś ona was uraziła...gdzecznie sie pozegnala a wy dalej swoje...

czytajcie ze zrozumieniem! napisalam ze bez roznicy mi jest jak kto nazywa! czy to fasolka czy nie fasolka, czy przytulanie czy kochanie, mi to jest bez roznicy! ja nie widze w tym problemu ze ktos pisze "kochalam sie" a nie "pzytulalam" czy odwrotnie i nie wiem co to ma za wielkie znaczenie?! nikogo to nie obraza, nie uraza, nie atakuje... dlaczego to taki wielki problem jest?

Gość najskfb
koralowa chyba tylko dla ciebie to problem jest.

o rany... dla mnie nie ma znaczenia, ale wiecej pisac nie bede bo chyba czytacie to co chcecie a nie to co pisze

Gość ewuss185
hej jak tam samopoczucia? Mmalaykaa-> czyli nadzieja jest trzymam kciuki:* kocham na zabój sprawiedliwość-> gratulacje:)

O jaj ale zawrzało ... a miało być tak miło :)

karolowa-nie ma co zwracac uwagi na takie wpisy mnie poprostu wkurzylo to ,ze napisala ,ze nasze takie sformułowanie slowa jest infantylne. boze ,kazdy pisze jak chce...ja raz pisze zasasolowana czasem zaciazona... ludzie ,czy my tu na forum piszemy jakis doktorat? poprostu gadanian taka...a ze dla kogos to jest za bardzo dziecinne to juz jego sprawa a co bedzie,jak ktos napisze wyraz z błędem ortograficznym? to tez bedzie gadane ,ze jest glupkiem? ja jak widze ,ze ktos napisal błednie to nie poprawiam,owszem razi mnie to ale nie odzywam sie.

takie pewne jestescie??? -> żadna z Nas nie jest niczego pewna ... mieć zamiar coś zrobić, ą być pewnym, że się uda to jest drobna różnica... My po prostu bardzo tego chcemy i póki mamy nadzieję, że Nam się uda nikt nam tego nie zabierze :) pozdrawiam

Gość ewuss185
dziewczyny spokojnie nie przejmujcie sie :)

zdecydowana-nikt nie jest niczego pwenien,w zyciu roznie sie uklada,co raz wyskakuja jakies niespodzianki od losu kazda z nas chciałaby ZAJSC W CIĄZE....ale czy bedzie to nam dane? nikt nie wie co sie stanie

dorotq -> moja wypowiedz była odpowiedzią na post kogoś o niku: "takie jestescie pewne???"

Gość ewuss185
jak tam samopoczucia kobietki?

Wiele z Nas dopiero zaczyna starania, a zaczynać od myslenia o tym, że się nie uda... ??? to chyba bez sensu...

ewuss185 -> samopoczucie w miarę dobrze :) tylko pogoda taka przytłaczajaca, nadaje sie tylko do spania :)