Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anioł stróż na wakacjach

czy kobiety potrafią być szczęśliwe?

Polecane posty

ależ słodycz musi mieszać sie z goryczą - wtedy masz pewność , że ktoś nie zakłada skrajnej maski , by tylko przypodobać się innym i być hipokrytą - by tylko Cię złapać i rzucić jak rzecz p.s.jako blondyna powinnaś mieć więcej optymizmu

może i masz trochę racji ale ciężko jest zmienić poglądy z dnia na dzień... p.s.jako blondyna powinnaś mieć więcej optymizmu czy jest jakiś nowy stereotyp o blondynkach o którym mnie nie poinformowano 💤 ?

blondynki ogólnie są bardziej wesołe , otwarte , mniej zamknięte itp coś w tym jest -a te stereotypy nie są blefem ponieważ z tym się spotykamy na co dzień...

Brak zaufania nie oznacza, że nie mogę być wesoła i szczęśliwa na codzień - bo jestem, ale nikomu ufać nie zamierzam :classic_cool: ale zdania co do stereotypów nie zmienię - wkładam je do worka z resztą bezwartościowych i absurdalnych rzeczy takich jak horoskopy, wróżki 😴...

skoro wolisz zamykać się w puszce - to robisz to swiadomie i tak Ci jest lepiej :classic_cool:

Nie do końca tak jest ale... :classic_cool: z puszki wystają ostre pazury zawsze gotowe do obrony :P

wyobraź sobie , ze niektórzy nie chcą Ci zrobić żadnej krzywdy - tylko skrócić pazurki :classic_cool:

Ooo na takie bluźnierstwo nie pozwolę :classic_cool: Mam jeszcze mentalne wibrysy, które pozwalają w porę, choć nie zawsze wyczuć niebezpieczeństwo i zapuszkować się z powrotem :classic_cool:

Na pewno nie w poszukiwaniu myśliwych :classic_cool: Jak mnie zmuszą do tego pewne czynniki to i owszem, ale prędko wrócę tam z powrotem... :classic_cool:

gdyby były chęci - to by się to zmieniło - lecz gdy wygrywa strach , trzeba chować głowę w piach.....

Chęci są jak najbardziej, tylko nie widzę jakoś szczególnie tych, którzy by spełniali tamte kryteria :classic_cool: Strach przez zaufaniem... zgadza się, do tego też po części tkwię w przeszłości

najszczęśliwsze są te, które nie uzależniają swojego szczęścia od faceta albo od jakiś wielkich sukcesów życiowych zresztą to się tyczy obu płci, wiecznie niezadowoleni i nieszczęśliwi sa ludzie, którym się wydaje, że szczęście może przynieść tylko duża wygrana w totka albo miłość od pierwszego wejrzenia jak w serialu i po miesiącu ślub z pompą, a nie potrafią odnaleźć radości w tym, że ktoś się uśmiechnie na ulicy albo, że wreszcie świeci słońce

Oglądałam. No cóż... miało być pięknie a wyszło jak zwykle, czyli nie najlepiej, delikatnie rzecz ujmując :P Najważniejsze, że się (chyba ?) starali :classic_cool:

trochę z nimi jak z kobietami , które wymiękły mając maskę pewności siebie

wiem , ale nic nie poradzę jak wczoraj widziałem wiele bab spośród 11 polaków na boisku - nadaja sie do przyklejenia sobie cycków

Było, minęło i już nie wróci 💤 A są inne dziedziny sportu, w których nasi świetnie sobie radzą już od dawna i wiem o tym nawet ja, chociaż sport moją domeną zdecydowanie nie jest :classic_cool:

nie będę dziś spał.... nie było , minęło kobieto - tylko to będzie trwało nadal... nie uprawiałąś nigdy żadnego "sportu" ? cieniutko coś...wydawało się inaczej...

Phi, po czym tak wywnioskowałeś ? 😴 To, że nie przepadam za sportem nie znaczy, że nie chodzę na siłownię albo to, że nie biegam wieczorami 🖐️

dźwigasz ciężary na siłowni i lubisz biegać wieczorami ze słuchawkami mając nadzieję spotkać księcia na drodze?

Nie, ćwiczę żeby nie mieć zadyszki po wejściu na 4 piętro, żeby mieć jędrne i silne ciało zamiast sflaczałego, obwisłego cielska, żeby dostarczyć sobie enrgii, żeby ćwiczyć nadal silną wolę, oraz wiele wiele innych... a zamiast księcia na drodze spotykam tylko ortalionowych rycerzy 🖐️

nemezis* czyli wszystko co robisz - robisz "dla siebie" ? a to ciekawe...to prawie brzmi "wiarygodnie"- a ci rycerze...cóż - niektórzy z nich pewnie nawet w królewskich szatach nie mieli by szans w starciu z takim ciałem... miłej nocy i hasania po schodach , jutro

Nie musisz wierzyć, że robię to wyłącznie dla siebie... jakbym chciała kusić mężczyzn to wybrałabym bardziej dogodny moment niż rozwichrzone we wszystkie części świata włosy oraz zwyczajne ciuchy połączone z zapachem zmęczonego wysiłkiem ciała 🖐️ niektórzy z nich pewnie nawet w królewskich szatach nie mieli by szans w starciu z takim ciałem... czyżby kolejna ironia ? 😴 Dziękuję i miłej nocy 🖐️

ironia to podstawa w komunikacji mężczyzn z kobietami - bez czarnego humoru nie ma porozumienia

No proszę... w takim razie do tej pory musiałam żyć w świecie odbiegłym o miliony lat świetlnych od Wenusa i Ziemi 😴