Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anioł stróż na wakacjach

czy kobiety potrafią być szczęśliwe?

Polecane posty

Gość od wenusa?
a czego on był bóstwem, ten wenus?

od Marsa pewnie też :classic_cool: prawdopodobnie obracałaś się w swoim świecie , a próby wyrwania Cię z tego stanu przez różnych typów z innej bajki , prowadziły niechybnie do czarnej dziury... :classic_cool:

Gość 123 123 123
co za glupie pytanie.

a teraz nie na temat: po raz kolejny jakaś idiotka/idiota skasował pewne tematy - osoba ta wie doskonale , że kasując pewne rzeczy , które ją zapewne dotyczą i bolą - nie poprawi swoich kompleksów , jednak poprawi sobie chwilowo samopoczucie...a więc ten temat pewnie też zniknie zaraz - a więc w razie czego - powodzenia modliszko w wabieniu i kuszeniu :)

(jeszcze) nie zniknął , bo widocznie pani/pan z cenzury nie dopatrzyli się (jeszcze) nieuprawnionych oraz nieuzasadnionych zwrotów w Twoim kierunku , co poniekąd potwierdza moje mieszczenie się (jeszcze) w ciasnych normach otworu cenzuralnego...

To podpadłeś jakoś szanownym paniom modkom czy jak ? :classic_cool: Mnie dziwi, czemu taki temat miałby zostać skasowany, skoro nie piszemy raczej nic co łamałoby regulamin podczas gdy Pravik 91 czy jakoś tak zakłada bezprzerwy tematy " kobiety to k..." i jakoś nikt z tym nic nie robi... 🖐️

wiesz....to nie jest tak , ze wulgaryzm musi być gorzej odebrany niż kulturalne dojebanie z drugiej strony :P - to drugie może pokazywać oblicze kogoś , kto nie chce pokazać swego oblicza i lubi być schowana/schowany za bezpieczną powłoką - zamiast byc obnażonym...:classic_cool: nie sadzisz? :P

jeżeli nawet pisze się o kimkolwiek , to konkretna osoba może poczuć , że to jak o niej...:classic_cool:

Możliwe :classic_cool: Dziś jednak po bezsennej nocy, do mojego umysłu docierają jedynie pojedyncze skrawki słów i usiłuję je przetrawić, ale nie idzie mi zbyt dobrze :classic_cool:

Dziś nie balowałam, a usnąć chyba nie mogłam, bo wczoraj zrobiłam sobie dzień RPG :classic_cool: To nie był chyba za dobry pomysł bo dziś w nocy przed oczami latały mi miecze, kościane kirysy i inne takie :classic_cool:

musisz jakoś bardziej"ludzko" spędzić dzień następnym razem ...np.plaża czy coś takiego - wtedy będziesz miała coś innego przed oczami :classic_cool:

Gość alez alez...
tak,jestem kobieta i bywam szczesliwa.

Gość alez alez...
bywam, nie jestem.

Gość alez alez...
kiedy widze ze ludzie ktorych kocham sa szczesliwi i kiedy sobie wyjezdzam byle gdzie, sama, z odtwarzaczem CD.

Gość alez alez...
sprawia mi to przyjemnosc.

Gość alez alez...
o tak, tam jest inna energia.

Gość alez alez...
tak. :classic_cool:

Gość alez alez...
czasami to nawet wylacze muzyke.