Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Dalia S

Gabinet kosmetyczny Kraków -kogo polecacie

Polecane posty

Gość wizzzz
ja odwiedziłam sporo salonów kosmetycznych. ale jak się już na jakiś decyduję to najbardziej mi zależy na tym, żeby była duża baza zabiegów, obsługa miła i dobra lokalizacja, żebym miała albo blisko z pracy albo domu. Dla mnie jednym z lepszych salonów jest Yasumi, przy rondzie matecznym. Ma wszystko, czego tylko jest mi potrzeba.

Gość gość
Salon Odrodzenie - moja opinia Wczoraj byłam na zabiegu (byłam ostatnia klientką). Spóźniłam się ponad 30 min wracałam z trasy i był jaki wypadek. Pani mnie przyjęła normalnie. Bardzo ją przepraszałam. Myślałam że skróci mi zabieg o ten czas spóźnienia (tak jak w innych salonach to robią) tak się jednak nie stało, jeszcze mi w trakcie zabiegu wydłużyła masaż twarzy. Później po zabiegu się spytałam czemu mi jeszcze wydłużyła zabieg, bo byłam bardzo zaskoczona (było już ponad godzinę po zamknięciu salonu) Pani Ania odpowiedziała że ten masaż był mi bardzo potrzebny a że byłam ostatnia klientką wiec nie widziała przeszkód aby zrobić normalnie cały zabieg i rozszerzyć go jeszcze. W życiu nie spotkałam się z takim pozytywnym nastawieniem do klienta. Jak chodziłam do innych salonów to Panie były bardzo miłe ale chciały jak najszybciej skończyć. Polecam z całego serca.

Gość eneleczka1234
w krakowie lubię salon laime na takie zabiegi odchudzające albo jak mi sie pogarsza cera, natomiast na paznokcie polecam panią Ewe w opi mania, te dwa salony są super i ze wszytskiego jestem u nich zadowolona

Gość Kamka234
Nie polecam żadnego. Szczerze mówiąc sama wolę zrobić sobie maskę miód– lecytyna HB i nie chodzić po kosmetyczkach. Kosmetyczek jest dużo, ale niektóre naprawdę nie znają się na swojej pracy...

Gość inka nowa h
odradzam salon LAIME same promocje, promocje i promocje, 10 zabiegów w cenie 5 itd tylko efekt jak po 2 zabiegach w innym albo gorzej, po ciąży troche mi się przytyło skorzystałam tam z serii zabiegów odchudzających i efekt był znikomy pic na wode, mam porównanie bo jak wyjechałam na 2 miesiące do siostry w Warszawie to tam wydałam nie dużo więcej ale wow w końcu okazało się że maszyneria zadziałała, bałam sie trochę tych fal radiowych i jeszcze ta nazwa urządzenia Reaction ale brzuch pupa i uda jak nie moje, jak chcecie schudnąć to szukajcie salonu z tym urządzonkiem, pozdro

Gość Hercenegilda
Polecam wszystkim salon Spa beauty room fachowo i czysto!! Duży wybór zabiegów

Gość majastaszek
Pytanie z innej beczki - czy gdzieś w Krakowie można kupić kosmetyki HB na mieście? Jakaś drogeria, albo galeria? Byłam w wielu miejscach i generalnie - jedno wielkie zero :(

Gość Azjaaaa
uwielbiam laime w nowym saczu i nic tego nie zmieni, bo są najlepsi! Nowy Sacz zdecydowanie ma jeden bezkonkurencyjny salon i to jest wlasnie laime juz sie o tym nie raz przekonalam

Gość annamas
maja - Hildegard Braukmann raczej nie jest sprzedawany nigdzie na mieście, we Wrocku go nie spotkałam, radzę raczej szukać tych kosmetyków w sieci. Dostawy ze sklepu internetowego idą szybko, tak więc chyba nawet szkoda czasu na szukanie po mieście.

Gość gość
A ja polecam Metamorfozę na ul.Kordylewskiego. Jestem po serii kwasów Ferulac a efekt jest niesamowity. Obsługa na wysokim poziomie i przystępne ceny.

Gość Jak Kraków to
Jestem młodą lekarką procująca w szpitalu. Od 6 miesięcy stan mojej skóra na twarzy bardzo się pogorszył. Jak nastolatka walczyłam z dużym trądzikiem. Starsze koleżanki opowiadały mi o salonie który kiedyś miał w naszym szpitalu siedzibę (jakieś 10 lat temu) a później przeniósł się na ul Pomorską. Okazało się że znaczna część lekarek nadal tam chodzi. Postanowiłam się wybrać do Salonu Odrodzenia bo tylko słyszałam że jak mam iść to tylko tam. Bardzo przyjemny gabinet, atmosfera super i bardzo duże doświadczenie. Obecnie kończę serie kwasów i jestem pod wrażeniem efektów.

Gość hortensja12
przegladałam juz jakis czas temu cale forum i najwiecej pozytywów ma Laime, ja jestem z Nowego sącza wiec szukalam czegos nawet zeby dojezdzac, ale oni maja oddział u mnie w ns wiec sie tutaj wybieram, myslę nad oczyszczaniem, ktos byl?

Gość gość
to że jest oddział to nie znaczy że jest tak jak w Krakowie. Inni ludzie. zawsze tak jest ze wszystkimi gabinetami sieciowymi inni ludzie czasem inni właściciele inne plany sprzedażowe. Ja się trzyma z daleka od takich salonów sieciowym

Gość gość
Ja od roku chodzę do Twoje Mini Spa na Wolskiej do p.Moniki. Mały salon, czysto, niemalże sterylnie, kobieta zna się na rzeczy, ciągle dokształca i robi to z taką pasją że efekty są rewelacyjne.

Gość gość
Hej dziewczyny, a ja polecę Wam dziewczynę z Estiyo na Lubicz, ona ma na imię Kamila, chodziałm do niej wcześniej na ulicę obok ale odkąd założyła swój gabinet przeniosłam się do niej. To nowy gabinet ale kosmetolog juz znany w Krakowie. Ja już jestem po serii kwasów, mają jakieś nowe, na zaskórniki rewelacja, wreszcie pozbyłam się ich z nosa i brody. Teraz idę na depilację. W salonie jest bardzo miła atmosfera, nie czuc sztywności jak w niektórych, a pani menager też bardzo fajna, można z nią pogadać na tematy związane z makijażem. Ja jestem zadowolona.

Gość thomas22
Na pewno wiem jakiego gabinetu powinniscie unikac. MEDICOR. przyszedlem na zabieg peelingu migdalowego cena 180 zl. cere mam normalna bez problemow chodzilo o lekkie odswiezenie skory.Kosmetyczka zrobila mi zabiegi takie jak manualne oczyszczanie skory ktore trwalo 3minuty( 5 moze 6 zaskornikow) ,peeling z kwasu migdalowego oraz pseudomaska nawilzajaca.W zadnym momencie nie zostalem poinformowany o cenie zabiegow.Na koniec w recepcji pani kosmetycznka powiedziala: 510 zlotych.!!! Nastepnego dnia wyslalem mail do menedzera gabinetu.Oddzwonila w ciagu 5 minut przepraszajac,uzasadniajac i przyznajac sie do bledu podstawowego ktorym bylo niepoinformowanie klienta o cenach zabiegow.Zaproponowano rekompensate ale po kilku dniach naqtepne maille pozostaly bez odpowiedzi.Zabiegi nie byly nadzwyczajne a pseudomaska nawilzajaca 25 minut za 200 zlotych byly po porstu oszustwem.Radze naprawde unikac tego gabinetu.

Gość gość
Trochę o przykre. Wydaje mi się że tak się zdarza jak salon jest nastawiona na sprzedaż. Ja jeszcze nie miałam na szczęście takiej sytuacji może dlatego że trafiłam z polecenia do jednego z salonów w Krakowie i tak sobie tam chodzę. Mimo że jestem stałą klientką to zawsze jestem poinformowana o cenie zabiegu. Dziewie się że takie praktyki sa stosowane.

Gość gość
Trochę o przykre. Wydaje mi się że tak się zdarza jak salon jest nastawiona na sprzedaż. Ja jeszcze nie miałam na szczęście takiej sytuacji może dlatego że trafiłam z polecenia do jednego z salonów w Krakowie i tak sobie tam chodzę. Mimo że jestem stałą klientką to zawsze jestem poinformowana o cenie zabiegu. Dziwię się że takie praktyki sa stosowane.

Gość gość
bez komentarza takie zachowanie wstyd.

Gość Mamciaklamcia
No ja mam tak, że jak się przyzwyczaję do jednego gabinetu to zostaję stałą klientką na lata:) Moja wierność kończy się w momencie kiedy znajoma zachęca mnie do "przestestowania" kolejnego:) Z tych w w Krakowie, na pewno ok jest ten http://dermique.pl/ , super wnętrza, wiarygodna ekipa. Co prawda chodzę tam od niedawna ale dość często.

Gość lula2013
Witam Was forumowiczki, ja polecam gabinet Estetica na Sławkowskiej gdyż jest tam bardzo miła atmosfera, myślałam że specjalizują się tylko w zabiegach laserowych a tu niespodzianka, miałam fantastyczny zabieg pielęgnacyjny na ciało, a na twarz polecam zabieg intraceuticals z kwasem hialuronowym efekt od razu po zabiegu!

Gość pola2343
Każdemu odradzam LAIME w Krakowie, zabiegi nic nie dają, a kosmetyczki są nastawione na wciskanie pakietow za wszelką cenę i na siłę. Natomiast kobieta na recepcji bardzo niemiła i humorzasta. Wyrzuciłam pieniądze w błoto.

Gość Monavia
Tak siez zastanawiam nad fenomenem zabiegu intraceuticals. Intraceuticals to urządzenie które wytwarza tlen który sam w sobie ma działanie lecznicze. W taki sposób zwiększa wchłanianie składników z ampułek Ale płacenie za taki zabieg 550 zł to mega przesada. Lepiej wpisz sobie infuzja tlenowa Kraków i pojawia się gabinetu które mają taki zabieg tylko innych firm.

Gość gość
BZDURY!!! Najlepszy jest Klub Kasi tuż przy Rynku na ulicy Zamenhofa 8. Lepszego i tańszego w Krakowie nawet nie szukajcie.

Gość gość
byłam na ich stronie. Zabiegi bardzo podstawowe można zrobić ale nie ma tam nic o tym tlenie :(

Gość gość
Ja polecam Estetice, jest tam czysto , profesjonalnie, jakość usług jest na najwyższym poziomie. Polecam tam depilację laserową i zamykanie naczynek ipl. Jeśli chodzi o pielęgnację to marka decleor jest cudowna, wspaniałe zapachy i profesjonalne zabiegi pielęgnacyjne z masażami. Więcej nie potrafię polecić bo tylko te trzy rzeczy robiłam.

Gość Sarna30
Dziewczyny poszukuje informacji o makijażu permanentnym w Salonie Odrodzenie. Czy któraś z Was się poddawała temu zabiegowi ? Dzięki za info

Gość gość
HAHAHAHA Pani ktora poleca salon Estiyo podała swojego maila "katarzyna8.piwowar@gmail.com " i po tym co wychodzi w necie ta Pani JEST sama tym managerem którego tak zachwala, AHHAHAHAHAHA żenada, tania reklama

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się