Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

temka_85

Głodówka - chętni?

Polecane posty

Czesc Dziewczyny, Zastanawiam sie czy w ogole bedzie jakis odzew na moja wiadomosc, nie ukrywam, ze bardo bym chciala :) Nie praktykowalam tego wczesniej, ale mysle, ze moze zdac egzamin, wkoncu w grupie razniej :) a mianowicie planuje 10 dniowa glodowke od jutra i szukam osob, z ktorymi bede mogla robic to wspolnie :) odzywajcie sie! Pozdrawiam

Gość LOLITKA0712
Czesc sremka :) A ile warzysz bo ja 52

Gość ILI0N
hej, ja właśnie dzisiaj zaczęłam głodówkę, tyle, że u mnie to będzie 3 dni tylko... w sumie to nie wiem, czy nie nazwać tego półgłodówką, bo popijam kawę z mlekiem... jedzenia zero dzis

Gość LOLITKA0712
Oh czemu popijasz bedziesz gruba wiesz o tym

Gość ILI0N
ale o co ci chodzi z tą kawą? uwazasz ze od niej przytyję, bo nie rozumiem?

Gość LOLITKA0712
Przytyjesz jak nie przytyjesz jak przytyjesz Co ty glupia jestes jakas czy co?

nie spodziewalam sie, ze ktos tak szybko odpisze :) super u mnie tak, jest zle :) 64 kg wzrost 161 cm, planuje 10 dni. generalnie odzywiam sie zdrowo, nie jem pieczywa, tlustego, smazonego, wiec mysle ze waga bedzie szla nieco wolniej, ale bedzie :)

ILION kawa to faktycznie zly pomysl, drazni flore bakteryjna w jelitach, na zregenerowanie organizm potrzebuje 8 godzin, wiec szkoda go meczyc. a od kawy bedziesz glodna. pij na poczatku zielone herbaty. robilas juz kiedys glodowke?

Gość staruszka juz
temka - poczytaj co to jets głodówka, jak sie w nią wchodzi i jak z niej wychodzi...inaczej krzywde sobie zrobisz, zobaczysz

Gość ILI0N
temka_85 a ile chcesz schudnąć? i czy na pewno wytrzymasz 10 dni, skoro to 1 próba? LOLITKA - mogłabys w swoje pierwsze zdanie wstawić znaki przystankowe, bo nie rozumiem przesłania... i dlaczego uważasz, ze jestem głupia?

a na przyszlosc to kawa z mlekiem to zle polaczenie, ogranizm zle to trawi, bo laczysz kwas i bialko, ktore sie scina, mozna sie w to zaglebiac, w sumie wychodzi na to, ze lepiej dla zoladka jest nie laczyc produktow, lepiej czarna :) kwestia przyzwyczajenia

Gość LOLITKA0712
Widzisz ja ciebie dobrze pisalam a ty krzyczysz po mnie Sremka nie boj sie ladnie razem schudniemy wazysz duzo no ale teraz juz nic nie poradzisz poglodujemy razem i zaczniecie przypominac laseczki No to start !

Gość ILI0N
tak, robię sobie od czasu do czasu głodówkę ale 1-2 dniowe, zeby oczyscic organizm... dluzej bym chyba nie wytrzymała...poza tym po 3-4 dniach organizm przechodzi w stan magazynowania, czyli jojo potem łatwiej złapać...

'staruszka juz' przepraszam nie wspomnialam, to nie jest moja pierwsza proba :) juz to wczesniej robilam i zawsze dobrze sie po tym czulam :) zalezy mi badziej na zdrowiu niz na wadze :) dlatego przygotowywalam sie znacznie wczesniej :) od kilku tygodni wykluczalam poszczegolne ciezkie produkty, kolejno nie laczylam 'paliw', konczac na warzywach i owocach, poznije na samych warzywach. mysle, ze od jutra moglabym zaczac. jestem zdecydowana przeciwniczka zaczynania takiego oczyszczania bez przygotowania, takze przychylam sie :)

ILION pytalas ile chce schudnac. nie wiem :) chociaz wiem, ze grunt to miec cel. celem jest powrót do wagi 56-57, ale bez cisnienia, jak przez te 10 dni sie nie uda, to swiat sie nie zawali, zrowie jest wazniejsze :)

Dziewczyny ciesze sie, ze jest zainteresowanie :) wazne, zebysmy robily to z glowa, oprocz wytrzymalosci wazne jest zeby sluchac swojego organizmu. odezwe sie wieczorem, teraz lece na egzamin :/

Gość LOLITKA0712
Struszka ty to madra jestes a one Jak one chudnac chcom jak jedna kawe pije z cukrem a druga jej gada ze bez mleka Bez mleka to zeby jej zczarnieja To po co ona ja pije Glupie takie sa obie ja stad IDE Tak to jest jak czlowiek z grubymi sie odchudza Grube sa grube bo nie wiedza jak schudnac

Gość LOLITKA0712
Struszka ty to madra jestes a one Jak one chudnac chcom jak jedna kawe pije z cukrem a druga jej gada ze bez mleka Bez mleka to zeby jej zczarnieja To po co ona ja pije Glupie takie sa obie ja stad IDE Tak to jest jak czlowiek z grubymi sie odchudza Grube sa grube bo nie wiedza jak schudnac

Gość ILI0N
zielona herbata jakoś mi nie służy... mam straszne mdłości po niej... bez kawy jestem spiaca strasznie a mam egzamin i musze dużo się uczyć... moze i to niezdrowe, ale nie potrafie zrezygnowac z kawy, zwłaszcza na diecie:(

Mi chodzi o takie totalne oczyszcznie, tylko na wodzie, bedzie trudno, ale chce sprobowac. Ale wczesniej robilam tak jak Ty, piłam kawe i herbate. co do herbat to mi jest latwiej bo pije tylko zielona:) poprostu mi smakuje. ILION planujesz 2-3 dni tak? to działamy :) Ty z kawka skoro nie chcesz z niej zrezygnowac, nic na sile. ja sprobuje z woda. Chce sie tez sprawdzic po czesci, stad pomysl, zeby robic to wspolnie :) A powiedz jeszcze, chcesz poprostu schudnac? oczyscic sie? jakies inne powody? ile wazysz? Trzymam za Ciebie kciuki :)

Gość LOLITKA0712
Glupie takie sa obie ja stad IDE Tak to jest jak czlowiek z grubymi sie odchudza Grube sa grube bo nie wiedza jak schudnac

Gość LOLITKA0712
Glupie takie sa obie ja stad IDE Tak to jest jak czlowiek z grubymi sie odchudza Grube sa grube bo nie wiedza jak schudnac

Gość LOLITKA0712
Powiedz sremka gdzie sie tak spaslas?

Gość MójCel45
Dołączam,dołączam, ale od dziś:) Narazie planuje do niedzieli - 5 dni (jak sie bede dobrze czula to moze pociane dalej). Robie sobie takie glodowki od czasu do czasu bo eneralnie jestem na diecie niskoweglowodanowej i chce dac odpoczac troche moim nerkom i watrobie. Nie bede jednak plakac jak mi ubyje ze 4 kilo:)

Gość LOLITKA0712
Chrum chrum swinki

Gość ILI0N
ja mam wesele w sobotę i chcę sie pozbyć nadmiaru wody z organizmu... po takim oczyszczeniu zawsze lepiej się czułam i wiadomo ubrania luźniejsze itd. liczę, że zleci 2 kg tej wody... potem wracam do swojej normalnej diety... duzo cwicze na codzień, więc nie mogłabym być na takiej głodówce długo...

Gość LOLITKA0712
Nigdy nie schudniecie grubasy Hihihi hahaha

LOLITKA moze poszukaj innego forum? MOJCEL45 witaj :) ILION na zrzucenie wody tez jest dobra dieta dukana, ale jak testowalas glodowki i czujesz sie po nich dobrze to fajnie :)

Gość ILI0N
hm...widzę, że dzieci juz wróciły z przedszkola... wiem, że białko jest dobre na pozbycie sie wody... na wszelki wypadek mam w lodówce puszkę tuńczyka, gdybym się nagle źle poczuła na tej głodówce(czasami tak miałąm ze przerywałąm ją ze względu na osłabienie) wtedy zjem tą rybkę i mam nadzieję, że żadnej szkody dla diety nie będzie...