Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jan.stark

Emocjonalny romans

Polecane posty

Gość ...........a jeśli...........
Nadal utrzymujemy kontakt, na stopie czysto kumplowskiej. Jest bardzo fajnym facetem i dlatego chcę nadal się z nim przyjaźnić. Mieszkamy daleko od siebie, więc w tej chwili jest to kontakt tylko mailowy, ale znamy się z normalnego życia. Znamy się kopę lat, więc nawet nie musi mnie zapewniać, ja wiem, że tak będzie. Chociaż też wiem, że znaczę dla niego coś więcej. Wiem, że z żoną nadal ma gorsze relacje i ja jestem taką pocieszycielką, której może się "wypłakać". Aktualnie, z mojej winy, kontakt się nieco osłabił. Nie mam po prostu czasu żeby coś skrobnąć :/ A nie chcę pisać "na odwal się", bo na to nie zasługuje.

Gość Ammaretto
Dla mnie to po prostu przyjaźń - wypróbowana i mocna. Już w dzieciństwie przyjaźniłam się z chłopakami - odpowiada mi prostota ( nie mylić z prostactwem), męski trzeźwy osąd sytuacji, analityczność umysłu. Nie jest kompletnie "w moim typie" - co zawsze mi pomaga w ciaśniejszych relacjach z mężczyznami.

Gość ...........a jeśli............
Dżanie what? ;)

Gość Ammaretto
Ja po prostu czasem mając problem wolę skoczyć na piwo niż urządzać typowo babskie rozdrapy..

Gość Ammaretto
Od tego mam przyjaciółkę od serca. A jego lubię słuchać, stawiać się w jego pozycji, spojrzeć na sprawy jego okiem.. Czasem usłyszeć w krótkich żołnierskich słowach trochę prawdy o sobie, "dostać w łeb" - krótko i ostro, kiedy coś psuję.. Tak wygląda romans..? ;)

tak myślałam, że do tego pijesz ;) Z jednej strony racja, ale z drugiej, to czeka mnie pewna ciężka sprawa. Mam to na głowie cały czas i nie mogę się skupić na tyle żeby coś fajnego napisać. A nie chcę na pisać kilku lakonicznych zdań w stylu "u mnie ok, pozdrawiam, pa". A może podświadomie to odsuwam w czasie? Hmmm, dałeś mi do myślenia.

Amaretto, to spytam wprost po żołniersku ;) : lecisz na niego, a on na Ciebie?

Gość Ammaretto
Nie sądzę. Chyba to jednak nie to. W moich przyjaźniach jasno określam zasady i stawiam granice. Obie strony wiedzą czym i w co grają.

Gość Ammaretto
Mogę mówić tylko za siebie: ja nie lecę. Jak już napisałam, jako mężczyzna nie jest kompletnie w moim typie. To mocno ułatwia sprawę.

Według mnie może być to czysty układ koleżeński. Gratuluję :) Fajne są takie relacje, warto je pielęgnować i nie dopuścić do tego żeby się rozleciały.

Gość ............a jeśli..........
A jesteś pewna, że Ty w jego n ie jesteś? Miałam kiedyś takiego kumpla, wszędzie razem, imprezy, wypady nad jezioro, nauka, on wiedział o moich miłościach, odprowadzał, podwoził, pocieszał. Tylko kumpel I co? Po jakimś czasie dowiedziałam się od jego przyjaciela, że on mnie kocha. Czułam się jakbym komus złamała serce. Nie chciałam jego miłości, chciałam przyjaźni. Myślałam, że on też, a jednak się myliłam. On nigdy mi tego nie powiedział.

Gość Ammaretto
A co to jest? Innego? Nie ma iskrzenia, żadnej chemii..

Gość ...........a jeśli..........
Koleżeństwo tudzież przyjaźń.

Gość Ammaretto
Jest szczęśliwie (to ważne) żonaty, ma dzieci, ułożone życie. Po co miałby to kłaść na szali przeciw chwili zapomnienia, jakiejś ulotnej przygodzie?

Gość Ammaretto
A jesteś pewna, że Ty w jego nie jesteś? Tego nie jestem pewna. Kiedyś, dawno temu, adorował mnie.. ale umiarkowanie i raczej chyba tylko z męskiego"obowiązku" zdobywania każdej ładnej kobiety pojawiającej w najbliższym otoczeniu.. ;) Ale jeśli przestał, od dawna nie wysyła tego typu sygnałów, to chyba jednak nie.

Gość ...........a jeśli..........
Sygnałów nie wysyła, co nie znaczy, że mu się przestałaś podobać. Może podobasz się skrycie ;)

Gość ...........a jeśli...........
Dżanku, ja Ci na moim temacie odpisałam na Twoje pytania.

Gość fghjndgfh
...........a jeśli........... mozesz podac link do swego tematu?

Gość ehhhhhhhh....,.,.
Janie,jestem/bylam w podobnej sytuacji, moze chcialbys porozmawiac poza forum?

Gość ehhhhhhhh....,.,.
mailowo? Podaj mi jak mozesz sowj adres to odezwe sie, ale juz jutro, bo pozno sie zrobilo, chyba, ze wolisz umowic sie na jakims czacie?

Janie jesteś?