Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

**cream**

czy warto byc panem typu bears

Polecane posty

na filmiku jest jeden bears, ale na ulicach widziałem o wiele wiekszych bearsów i mieli zgrabne panny

bears moze bycwysoki lub niski wazne aby miał duzo tłuszczu więc bsa ty nie masz powodzenia i ja tak samo bo nie spełniamy tych warunków w 100% my jestesmy tylko wysocy

Gość rdxfcvghjbnkm
dwa zjeby sie spotkaly wezcie sie wyroochajcie nawzajem, dajcie buzi, chwyccie sie za raczki i wypad z tego forum

bsa..dziewczyn nie interesuje to czy facet ma miesnie czy nie dla nich najwazniejsze aby był duzy a wiadomo ze łatwiej przytyc niz wyrobic mięsnie więc teraz jest wysyp tłustych bearsów którzy mają urocze brzuszki :O. dla mnie to chore

cream - mów za siebie, mnie się tam podoba jak są też mięśnie. Ale taki kloc jak na filmiku jest paskudny.

Gość gfdhfhfh
Cream kiedy ty dorośniesz? od ilu la zakładasz głupie tematy'?:P

Gość Zastanawiajace jest to
ze uzytkownik cream siedzi tu z 10 lat a i tak zawsze sie znajdzie banda przyglupow ktorzy beda mu doradzac . Jednoczesnie nie wiedzac iz to 30 letni prawik o mentalnosci nastolatka ktorego powinno sie leczyc klinicznie :D.

Czyli ma 107kg i ma brzuch? To gdzie te mięśnie ma?

A pojebało mi się z inną, ty ważysz chyba 55 kg, więc on waży 115 kg? Jak na ten wzrost, to brzucha powinien nie mieć.A z tymi włosami to w ogóle śmiesznie wygląda..

Nóż - Ma brzuszek bo nigdy brzucha nie ćwiczył - ale przy tym wzroście to nie przeszkadza, poza tym ma fajne, kształtne nogi i bardzo ładne ramiona - mnie się podoba. A na włosy mam fetysz, więc... Cream - to już sam sobie dopisałeś. Ja tylko uważam, że przesadzasz.

Moorland-Czemu mu nie każesz dbać o swoje ciało, powinien bardziej o siebie dbać, w końcu jak jesteś ładna, to ma motywację. Więc czemu nie ćwiczy? Odmów mu seksu, powiedź że brzuchaczowi obciągać nie będziesz, to go powinno zmotywować.

no widzisz duze bearsowe brzuszki są urocze więc on nie musi cwiczyc bo jak go spali to bedzie mniej atrakcyjny

Nóż - powiedz no...komu ma się ten facet podobać? Mnie czy tobie? ;) Mnie się taki miś podoba, brzuszek mi nie przeszkadza, to na co zwracam uwagę - tyłek, nogi, wlosy, mocne ramiona, szerokie barki - ma jak najbardziej na miejscu ;)

**cream**- Brzuch jest dobry, ale jak nie odstaje, a skoro on ma prawie 2 metry i waży 115 kg i ma odstający brzuch, to powinien to trochę ubić, bo to naprawdę śmiesznie wygląda. Więc ja bym to robił choćby z względu na dziewczynę, oczywiście jak bym ją kochał.

Moorland-A co będzie za 10 lat? A za 20? Teraz jest młody, skoro nawet jak jest młody, to nie chce mu się dbać o ciało i uprawiać sportu, to jak będzie jak będzie starszy? A ty naprawdę taka ładna jesteś, jak na forum piszą? Masz powodzenie na ulicy, jak idziesz sama?

to tak jakbyś mówił, że ja powinnam sobie powiekszyć biust do rozmiarów Pameli Anderson, chociaż mojemu facetowi się podobam taka jaka jestem teraz. ;)

Moorland-Biustu ćwiczeniami nie da się powiększyć, co najwyżej można go ujedrnić, ale skoro masz jędrny, to nie musisz. A brzuch można prostymi ćwiczeniami zmniejszyć, potrzeba tylko chęci i regularności. Ja ci nie piszę aby zrobił sobie operację odsysania tłuszczu, ale żeby popracował sportowo. Za 20 lat to na niego patrzeć nie bedziesz umieć...

Moorland-Czy faceci cię podrywają, wiem że masz duży biust i jesteś młodziutka, ale zapewne zależy też jak się ubierasz, czy naprzykład zakładasz stanik, nosisz dekolty, mini itp.

To się za 20 lat będę martwić. :) Poza tym kim ty jesteś żeby mój gust oceniać? Facet ma mały brzuszek, a sam jest jak góra - dla mnie ideał :) Nie podobają mi się "ubite sylwetki". Coś takiego jak ten koleś na filmiku zapodanym wcześniej - wyglądał obrzydliwe. Nie chciałabym kogoś takiego. Lomu - czeeeeść :D