Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pasleczanin

pierscionek zaręczynowy

Polecane posty

Gość fajny a;e uzywany
:o

Gość pasleczanin
faktycznie nie zerknąłem. Myślałem ze jest nowy:/ A coś do polecenia?

Gość szczerzemówię
Mnie się nie podoba. Jeśli twoja dziewczyna jest fanką Middleton to może będzie w jej guscie.

Gość szczerzemówię
Ciekawe - pierścionek z 12 (co prawda małymi) brylantami i szafirem za 500zł? Podejrzane.

Gość etammm
Ja kupilam pierścionek z diamentem też za 400zł na Allegro.Poszłam do złotnika,sprawdził i ok-zgadzało się.Miałam certyfikat do tego.

Dlaczego podejrzane? Pierścionka może chcieć się pozbyć jakaś niedoszła panna młoda lub niedoszły pan młody. Jak nie przestaniecie wszędzie węszyć nieuczciwości, to się wam nosy wydłużą.

Gość GHAH memento mori 666
Zaręczyny ze śmiercią! Drutu owiń koło palca i kamuszek zwany KAMNIEŃ przyklej! Taniej und romantyczniej and roboty w to trochę trzeba włożyć! Dla Frodo Bagins'a pierścienie ukradnij i przepij je w MORDORZE!

to jest licytacja wiec zapewnie cena wzrosnie, ja bym bardziej sie przejmowala wielkoscia, srednica palca, musisz napierw sie zorientowac jaki partnerka ma, a tak poza tym to ten piersionek mi sie akurat podoba bardzo :)

Gość kup
z nawet najmniejszym brylantem, byle nie z cyrkonią, bo to tandeta jak na zaręczyny! I przygotuj się na koszt ok 1tys. W końcu chcesz żeby została twoją żoną! Jak nie masz tyle kasy to odłóż zaręczyny na póżniej i dozbieraj, bylebyś się nie ośmieszył.