Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gonia1987

CZY KTOŚ CHCIAŁBY ODKUPIĆ ZA POŁOWĘ CENY TE NIEUŻYWANE KOSMETYKI???

Polecane posty

Kupiłam przez Internet podkład Revlon Photoready , kolor Shell, oraz Kryolan TV Paint Stick , kolor IVORY. Niestety okazały się za jasne. Czy ktoś chciałby kupić je choć za połowę ceny? Są nieużywane, tyle, co sprawdziłam kolor....

Gość magdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
za ile chcesz sprzedać ten revlon ?

Zapłaciłam 44 zł w sklepie Ladymakeup (nie licząc przesyłki), więc powiedzmy za 35. zł i przesyłka gratis

Gość AJDNJSNNKSN
połowa ceny z 44 zł to jest 22,nieprawdaż? Wyślij na swój koszt,łaski nie robisz--nie będę jeszcze dopłacała za twoje błędy.

Za połowę ceny odsprzedam jeśli ktoś odkupi dwa naraz. I tak jestem 50 zł w plecy a kosmetyki są nieużywane! Po prostu na monitorze wyglądały inaczej niż w rzeczywistości. Revlon odsprzedam za 35, Kryolan za 35, a jeśli oba naraz to powiedzmy za 55.

Gość AJDNJSNNKSN
powodzenia🖐️ 🖐️ 🖐️

może ktoś jednak się skusi i zechce zaoszczędzić na tych kosmetykach? Cene możemy ponegocjować.

Gość LilianaSzmit
dziewczyno zdecyduj sie pierw piszesz polowe ceny a teraz ze za polwoe ceny jesli ktos odkupi dwa naciagara i nic wiecej

Nie jestem naciągarą. Napisałam czy ktoś kupi kosmetykI za połowę ceny. Jeśli ktoś odkupi obydwa (kosmetyki - l.mn) to sprzedam za 55zł. Zapłaciłam 110 zł z przesyłką. Miałam nadzieję, że ktoś je odkupi. Jeśli nie - trudno, dam jakiejś koleżance za darmo, po co mają się zmarnować. Pojedynczo nie opłaca mi się sprzedawać, bo musiałabym opłacić 2 przesyłki. Stąd zasugerowałam cenę wyższą jeśli ktoś odkupi jeden. Przepraszam jeśli kogoś uraziłam tym, że nie wyraziłam się jasno. Po prostu jestem zła na siebie, bo wydałam dużo pieniędzy, a kolory okazały się złe. I nie mogę ich użyć.

Gość anikaanika
PO CO KOMU UŻYWANE JAK MOŻNA DOSTAĆ NOWE ZA DARMO WYSTARCZY TYLKO TROSZECZKE CIERPLIWOŚCI.. dziewczyny. Wiem, że wiele z nas jest zainteresowana ShinyBox, niestety z czasem może nam nie wystarczyć znajomych i różnych numerów IP (niestety, główny powód kasowania konta...), by zdobyć aż 100 ShinyStars. Postanowiłam uruchomić wątek pomocny po tym, jak zobaczyłam, co znajduje się w pudełkach Plan jest taki: 1. Każda, która chce pomóc komuś i sobie zarazem, wpisuje się tutaj w wątku. Po prostu napiszcie 'jestem chętna' lub coś podobnego po wcześniejszej rejestracji na stronie http://shinybox.pl/?ref=3bbf511