Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bfdsdsada

Dlaczego to mezczyzni musza podrywac kobiety?

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia & 14
Zeromski byl dla mnie zawsze troche za "ciezki"

Gość Zuzanna Amelia & 14
moor - to wrzuc jakis inny temat.

Ja sie po prostu troche interesuje okresem miedzywojennym, wiec mimo ze Zeromski i Nalkowska to lewicowcy, czy wrecz, za przeproszeniem, komunisci, to jakos sie wciagalem w to, bo w sumie nic lepszego w programie nie bylo, niestety.

lubię, ale jeżeli chodzi o to, co było omawiane w szkołach to leżę. To co czytałam to we własnym zakresie na rzecz A Level.

Gość Zuzanna Amelia & 14
Najciekawsze rzeczy Zeromskiego to akurat te , ktorych w szkolach sie nie omawia. "Dziej grzechu" I w sumie jak chcesz miec rozeznanie w tym co dany autor pisze to musisz przeczytac kilka pozycji oprocz szkolnych zalecen. Moor - a co czytalas ?

Moorland, błąd, wróc! nie chodzi przecież o osobiste przeżycia dźema, dlaczego to tak personifikujesz, tu chodzi o ogólną konkluzję jakie baby somgupie

Gość masadas
Argument,że dzem nie ma racji, bo wszyscy inni uważają inaczej niż on to słaby argument. Dlaczego? Wystarczy zacytować W. Churchila - "Zawsze kiedy miałem rację, byłem w mniejszości". Tak swoją drogą to żałośnie wygląda dyskusja z autorem. Wszyscy na jednego. Ciekawe czy jeden na jeden bylibyści tacy mocni w gębie z autorem

njun - no ja nie jestem pewna czy to gej. W końcu jeżeli "mentalnie" jest kobietą, to teoretycznie jest heteroseksualną kobietą, uwięzioną w ciele mężczyzny - i stąd jego problemy. Biedny boryka się z problemem nie tylko swojej orientacji seksualnej, on nawet nie wie kim naprawdę jest :D

tak to, wynika z psychologii, jako ideowcy kobiety są bardziej zacięte, gorliwe i zażarte od mężczyzn

Gość ja nie podrywam bo nie muszę
"Tak swoją drogą to żałośnie wygląda dyskusja z autorem. Wszyscy na jednego. Ciekawe czy jeden na jeden bylibyści tacy mocni w gębie z autorem" ojej, przepraszam, że nie zmieniłam dla niego poglądów z litości, żeby biedny żuczek nie był sam :)

Gość abcdefgkobieta
dalej go nie ma? chyba się wystraszył i już nie wróci, a zamiast tego założy kolejny tego typu temat i w trakcie zacznie wklejać setny raz te same cytaty na których oparł swoje życie ;)

bo to też jest winą kobiet, że nie mają poglądów takich jak dżem. uważam, że jesteśmy cos winne autorowi- tyle cierpień ma przez nas, złóżmy sie mu na lobotomię, niech mu wytną jakieś cisłko migdałowate, straci popęd i się uspokoi, bo u niego rozum jedno, a zawartość portek swoje.

abcde, Ty chyba wkradłaś sie do tajnych zapisków z planami dżema, bo nikt by na to nie wpadł, przejrzałaś go! co on teraz pocznie? ;)

Gość abcdefgkobieta
no zwykle tak szybko nie zwiewa tylko wpaja nam swoje teorie pod innymi nickami, jestem w szoku, że dziś tak szybko odpuścił ;)

sprzedaje kiełbaski przed stadionem, chwilowo musi zrobić pauzę w głoszeniu swoich prawd objawionych.