Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie ma dla was świętości

Kobiety skaczą z prącia na prącie. Czemu mamy w nich widzieć księżniczki?

Polecane posty

Gość a był tu jakis podszyw?
mężczyźni, którzy widzą dziwki we wszystkich kobietach, zostali skrzywdzeni przez matkę w dzieciństwie i nigdy nie przyznali sobie prawa do stwierdzenia tej krzywdy. Chowając urazy w głębi podświadomości, przelewają swój żal i nienawiść do matki na inne kobiety. W sferze seksualnej może to przekładać sie na homoseksualizm bądź pedofilię.

Gość w istocie rzeczy
mężczyźni, którzy widzą dziwki we wszystkich kobietach, zostali skrzywdzeni przez matkę w dzieciństwie i nigdy nie przyznali sobie prawa do stwierdzenia tej krzywdy. Chowając urazy w głębi podświadomości, przelewają swój żal i nienawiść do matki na inne kobiety. W sferze seksualnej może to przekładać sie na homoseksualizm bądź pedofilię.

Gość ciekaweToJest
"mężczyźni, którzy widzą dzi**i we wszystkich kobietach" We wszystkich to raczej żaden nie widzi ale w większości tych młodych to już całkiem logiczne myślenie. Po tym co większość młodych wyprawia nie miejcie pretensji do nas tylko do tych co psują Wam opinie.

Gość ale jak mozna widziec
ksiezniczke w dziewczynie co miala 20 partnerow?

Gość mozna
jako ksiezniczke co miala 20 partnerow

Gość Paweł88
Skaczą, bo całe ich niemal życie uczuciowe sprowadza się do poszukiwania okazu o dobrych genach dla potomstwa. Są często tak bezczelne, że wmówi ci taka, że będziecie przyjaciółmi (przychodzi do Ciebie ciastko, ale zjeść nie możesz, tylko przyjaźń...:D) a spółkuje z drugim, a gdy tamten okaże się niewypałem, bezwstydnie powracają, do swojego zapasowego frajera z ponowną "miłością". Każda oczywiście twierdzi, że jest wyjątkowa, co znaczy że są hipokrytkami. Warto jednak zbliżać się do tych spokojnych dziewczyn, nawet wbrew swojej naturze, gdyż takie nie zawsze są specjalnie ładne, ale są za to oddane i mniej zdradliwe.

Gość lolson
ja mam 22 lata i miałam tylko jednego i to rok temu i wolę nie uprawiać seksu niż robić to z kimś kogo nie kocham. dlatego jestem sama.