Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CzarnyOgród

Dieta Kefirowa = 10 kg w 14 dni. Są chętne? :)

Polecane posty

Tak, wiem. Niezdrowe, będzie jojo, wypadną mi włosy, połamią paznokcie, wysiądą nerki, padnie wątroba, pokryje się cała pryszczami i w końcu umrę. Tak więc drogie koleżanki, oszczędziłam wam roboty, już nie musicie tego pisać ;) No ale wracając do tematu. Znalazłam idealną dietę dla siebie, ponieważ bardzo lubię kefir, polega ona na tym, że przez 14 dni pijemy sam kefir (najlepiej naturalny, aczkolwiek w chwilach "załamania" mam zamiar wypijać kefir owocowy) i chudniemy :) Do tego oczywiście dużo wody :) Ja startuję z wagi 74-3 (?) kg przy 166 cm. Wychodzę z diety 30.06. 14 dni to bardzo mało, a efekt wielki, więc warto. Oto motywacja: http://25.media.tumblr.com/tumblr_llfvrwulE61qadcpgo1_400.jpg (chcę taką szczupłą, delikatną twarz) http://i.pinger.pl/pgr154/ce54d122001d971a4caccc80/237.jpg (taką figurę) http://static1.menstream.pl/i/art/85/110165_hp.jpg :) :) :)

Gość koloneska
Słuchaj, a kiedy zaczynasz dokładnie? JAk sobie liczę, to już dzisiaj albo jutro? Ja dopiero od poniedziałku jestem w domu i dopiero wtedy sobie na to mogę pozwolić :) a wtedy- bardzo chętnie!!

Gość hubba bubba
tez moge sie przylaczyc od poniedzialku. Weekend bardzo pracowity i nie dam rady

Zaczynam od jutra kochane, więc będę waszą "mentorką" :D :D :D :) A obecnie jem zupkę z diety kapuścianej :D

Gość Jak można być taką desperatką?
To typowe dla dziewczyn które żrą przez całą zimę a gdy słoneczko przygrzeje to w akcie desperacji wyznaczają sobie drakońskie diety. 10 kg to się chudnie w minimum 6 miesięcy i to na siłowni i dzięki ciężkiej pracy a nie 14 dni. To jest chore.

Gość gfgfdsgdsfgssggsfdgsgsd
a nie ma się przy tej diecie sraczki? Bo w sumie dieta ciekawa, poza tym boję się że nie będę mogła wyjść z domu ;)

Gość kahjollka
sam kefir? nic do jedzenia??

Uuu.. no co Ty nie powiesz? :) Święta racja należna Ci jest koronacja, ale tymczasem spadaj na siłownię grubasko bez silnej woli ;) I nie tłumacz się, gdybyś nie była tłusta jak np. ja to nie siedziałabyś na forum dietetycznym. Koniec. ;-)

gfgfdsgdsfgssggsfdgsgsd Zależy od organizmu, mnie nawet ogórki kiszone+kefir+suszone śliwki nie są w stanie "ruszyć" więc ja tego problemu nie mam :D Owszem, sam kefir. Ewentualnie można raz na jakiś czas przegryźć coś białkowego :)

ech, czyli dieta nie dla mnie, szkoda ;(

Gość kahjollka
:/ dla mnie tez nie jestem na diecie ale zjem czasem nawet frytki i chudne nawet do kg tygodniowo nie wytrzymacie bez jedzenia, chyba ze zamkniecie sie w pokoju i nie bedziecie z nikim sie kontaktowac. Wszedzie sa pokusy!!! Duzo ruchu , jesc regularnie i mniej i tyle ale powodzenia życze

Gość Jak można być taką desperatką?
Po pierwsze jestem facetem a po drugie schudłem już 25 kilo i zamierzam schudnąć jeszcze 10 w przeciągu kilku miesięcy więc nieco o odchudzaniu wiem. Wszedłem tu żeby uświadomić Tobie i innym desperatkom że "nie tędy droga" Chcesz wyglądać jak tamte laski to mówię Ci to jest ciężki rok ćwiczeń fizycznych. Może i zrzucić te 10 kg wody z siebie w w dwa tyg ale co po tym? Wpadniesz w amok i zaczniesz żreć i twoja waga wróci z ogonkiem. A nawet jak jakimś cudem uda Ci się utrzymać wagę to będziesz miała obwisłą skórę i tak nie będziesz wyglądać jak laski z tych zdjęć. One są wyćwiczone. Chodzę na siłownie i wiem jak wygląda wyćwiczona laska.

waga wraca jesli się obżerasz niezależnie od tego jaką dietę stosowałeś. Jak będziesz jadł dużo po diecie 1000 kcal czy MŻ, to utyjesz wcale nie mniej od osoby, która była na Dukanie czy kefirowej

Gość pigularz
Po 14 dniach NA PEWNO przestaniesz lubić kefir:) Odżywiaj się zdrowo, to nie będzie trzeba stosować tak drastycznych diet. Poczytaj „Twój Przepis na Zdrowie.

ja przez 3tygodnie jadłam TYLKO wieprzową karkówkę i dalej ją uwielbiam ;) ps: wyniki badan lepsze po odchudzaniu niż przed

Gość dajtajmano
Kto tam chudnie 10kg w 6 miesięcy? W 6 miesięcy to powinno zejść co najmniej 25kg przy dietetyku i mało restrykcyjnej diecie ;/

Myślę, że koleżanka gfgfds... wystarczająco wszystko wytłumaczyła. :) Jojo będzie (może być) po każdej diecie. Niezależnie czy to głodówka, kefirowa, 1000 kcal, 2000 czy 3000. Skąd to wiem? Z obserwacji. ZNAM dziewczynę, która jest na diecie 300 kcal i schudła już 15 kg. I bardzo mi przykro, ale niestety! Ciało ma jędrne, wyniki badań w normie! Wiem, to musi być dla was trudne, że ktoś może mieć tyle samozaparcia i silnej woli by osiągnąć coś do czego wy również zmierzacie, tyle, że on dochodzi do celu 10 razy szybciej. To się zawiść nazywa moi mili, zawiść. Niech każdy robi jak uważa. Ja po kefirowej mam zamiar przejść na zdrowe odżywianie + sport.Po co? Ano po to, żeby wyrobić sobie kondycję i dążyć w jakiś sposób do samodoskonalenia. Od września zaczynam tańczyć, od lipca biegać w terenie (póki co biegam w domu), więc darujcie sobie komentarze, że nie ćwiczę. ;) Cya.

Gość dajtajmano
Ja tylko powiem, że aby ćwiczyć trzeba schudnąć. JAk kobieta od 75kg w góre idzie biegać lub coś podobnego, to nie ma ćwiczenia które jej nie zaszkodzi bardziej niż pomoże ;/ Wyjątkiem jest pływanie, ale i wtedy może 10-15 minut a potem przerwa, bo sięskutki odczuje w stawach... Więc już lepiej być na diecie głodówkowej, a potem dopiero być na normalnej diecie + ćwiczenia - gdzie nie ma ryzyka problemów z sercem, mięśniami czy stawami...

Gość CzarnyOgrós
dajtajmano Dokładnie dlatego chcę najpierw schudnąć to 10 kg. :)

Gość pigularz
Co to za życie z tą głodówką... Dieta 300 kcal i prawidłowe wyniki badań? A ile czasu była na diecie i jakie są te badania, które robiła? Poczytajcie zanim zaczniecie się odchudzać: http://www.imponline.pl/zdrowie/

Gość RazDwa
Oj - co to - temacik upada?? Piję od wczoraj kefiry, ale jeden posiłek - tzn -obiad "normalny" acz nie typu 'ciężki schaboszczak'. Na razie efekt taki, że nie czuję się , jak do tej pory-obżarta wciąż. Nie pracuję , za to podjadałam dość chętnie. Stąd były:uczucie wiecznej pełności oraz dodatkowe kilogramy. Idzie lato - więc powiedziałam STOP. Przestaję psuć się od środka :) Przyłączcie się !!!

Gość JolantkaB.
Durne są takie diety, lepiej zmienić to co jemy już na zawsze i dzięki temu otrzymać wagę na zadowalającym nas poziomie, ja korzystam z przepisów z IMP "Twój przepis na zdrowie" i wiem, że jem zdrowo i chudnę.