Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinka234

Czy jest możliwe że jestem w ciąży?

Polecane posty

Gość yowi89
olguson07 wczesnej ciaży usg może nie wykryć.dopiero jeśli beta hcg sięgnie ok 2500 jest prawdopodobieństo zobaczenia zarodka na usg. za kilka dni jeśli nie dostaniesz okresu zrób test.badania z krwi w ostateczności zrób

Gość mallutkaaa123
oj, sorki, blada kreska, tego nie zauważyłam jeśli chodzi o testy to podobno jak tylko ta kreska się pokaże swiadczy o ciązy, niezaleznie czy jest blada czy wyraźna

Gość kania93
podobno czeka się do kilku godzin

Gość Lady Jane
dziewczyny, czytam tak czytam i chcę Wam troszkę pomóc:) długość cyklu jest uzależniona od długości fazy estrogenu i progesteronu. ten pierwszy hormon działa po okresie do jajeczkowania a ten drugi po jajeczkowaniu i on jest odpowiedzialny za warunki zeby rozwijała się ciąża. to że się Wam okres spóźnia wcale nie musi oznaczać że jesteście w ciąży tylko od tego,ze faza estrogenu się wydłużyła.

Gość yowi89
to zależy od labolatorium ok 4-6 godz ale najpierw dowiedz się czy labolatorium wykonuje takie badanie

Gość kania93
Lady Jane tylko jak okres spóźnia się 13 dni to trochę długo wiadomo ze pierwsza myśl to podejrzenie ciąży:-)

Gość kania93
malutka co u ciebie? Nic się nie odzywasz:-) pozdrawiam

Gość Gallant
Dziewczyny! Robiłam test ciążowy i wyszedł negatywny. Od daty pierwszego stosunku minęło 44 dni, od daty ostatniego- 34 dni. Test powinien już być wiarygodny, prawda? Mimo wszystko bardzo się denerwuje i chyba na siłę doszukuje się objawów.... Uważacie, że powinnam zrobić jeszcze betę, czy nie widzicie w tym większego sensu? Proszę o odpowiedź.

Gość yowi89
zrób bete, po co masz żyć w napięciu