Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NIE ZE MNĄ TE NUMERY

PRZED CHWILA ZNALAZŁAM U MĘŻA W KIESZENI MARYNARKI PARAGON RESTAURACJA POZA MIA

Polecane posty

Gość jolka11
To nie autorka pisała poprzednie posty, bo ona ma nick NIE ZE MNĄ TE NUMERY, a nie NIE ZE MNA TE NUMERY,jak widzicie w podszywie brakuje ogonka. Ja wierzę autorce.Trzymaj sie dziewczyno.

Gość autorko pisz
jak poszla rozmowa.

widze że w 5-u odpowiedzi podszyw był:) debile.ale kto mądry to zacznie od teraz czytać ,to co mam wam do powiedzenia ona pisała do mnie,że dzisiaj nie da rady sie spotkac ,bo pracuje do 21 ale jak chce prześle mi wszystko meilem,ja na to że wole osobisćie,więc ona że ok ale jutro,a dzisiaj mi prześle zrzut z gg ,powiedzialam że wolę sie spotkać i to przeczytać ale to było około 15-tej o godz. 17-tej ,dostałam smsa o takiej treśćiNO KURWA JAKAŚ CHORA BABA to tresć-"to wszystko wymyślone,to co mówiłam to nie prawda!!! ja na to,,jak to???przecież mówiłas .że masz dowody na wszystko.a ona milczała a teraz napisała że ,,to prawda jednak i sie spotka jutro,no dziecinada kurwa mać!!! A pedala Jak go ktos tu nazawał nie ma, :)i mi wypisuje że mi udowodni że to nie prawda!!!!chyba pijany jest teraz d

Gość d,jfgfdjdf,j
laska sie boi i w huja leci sobie z toba. pewnie z nim rozmawia i robi tak zeby bylo oki dla niej.

Gość jolka11
podejrzewam, że był u niej i kazał jej tak powiedzieć. Zastraszył ją.Co za debil, sory autorko, ale widocznie chciał sobie złapac 2 sroki za ogon. Myślał, że się nie rypnie, starał się być ostrożny, ale wpadł z głupim paragonem.Nieźle se kalkulował. w domu żona, posprząta, upierze, ugotuje, a na boku kochanica, której naobiecywał cudów, niewidow, żeby se pobzykać. Dobry numer z niego, nie wierz mu, bo facet winny zawsze sie tłumaczy i wypiera w żywe gały, uwierz, wiem coś o tym.

Gość on jej maci w glowie
na pewno kazal jej wszystko odszczekac i znow kita sprzedal ,ze to dla ich dobra .

Gość im szybciej tym lepiej
pewnie Twój małż jest u niej i dlatego nie może się spotkać, zobaczysz, że jutro ona juz bedzie mówila zupelnie inaczej on na nią albo naciska, albo błaga o inną wersję, albo jeszcze cos innego knują ja bym mu walizki wystawila

Gość ihkjhjkgkgff
napiszcie mi w skrocie co sie tu dzialo , bo kilka dni temu przeczytalam tylko gore a calosci nie dam rady przeczytac :( stresci ktos?

Gość kaszpirowska
buhahahaha pelikany z was nieprzecietne :D:D:D

Czytam Twoj post od samego poczatku, ogolnie to ze wzgeldu na Ciebie wlasnie zalozylam konto. Dziwisz sie czemu tak napisala ( ze to nie prawda co mowila) NAPEWNO JĄ TWOJ OKROPNY MAZ NAMOWIL! Przeciez Ci mowil ze udowodni ze to nie prawda! powiedz jej zeby sie go nie obawiala ze nie wydasz jej i niech sie spotka, ale niech wysle Ci ta rozmowe dzis bo on moze jej to usunac!!! Przeciez powiedzial ze Ci udowodni ze to klamczucha wiec napewno on ja zastraszy zeby klamla i napewno dlatego napisala ze klamala! Powiedz zeby Ci to dzis wyslala i spotkaj sie z nia. Nie moge w to uwierzyc wiem ze dzieje sie to Tobie ale uwierz przezywam to tak jakbys byla moja kolezanka strasznie mi przykro ale podziwiam ze to odkrylas JESTES ZAJE*ISTA. I powiem Ci ze zycze Ci zebys znalazla ksiecia z bajki a jego pogon jak najszybciej!! I skoro dom jest wspolny i jedno musi splacic drugie to poprostu ja bm na Twoim miejscu uzgodnia czyje pokoje sa ktore i WYNAJELA te Twoje a sama sie wyprowadz nie patrz na niego, faceci sa tacy ze przez to ze ich kochamy prowokuja do wybaczenia a nie powinnas !

Gość KAROLINA Z PIERDOLINA
POWIEM TOBIE TAK! ON JĄ PROSIŁ BY TOBIE NAPISAŁA,ŻE KŁAMAŁA,I TAK ZROBIŁA,POTEM JEDNAK SIĘ WKURWIŁA I POSTANOWIŁA SIĘ SPOTKAĆ ,PROSTE!

mozliwe że są razem,ja i tak zaraz go spakuje,dzisiaj sobie z jego konta przelałam tyś.zł tak sobiena papieroski :) ja go urządze ,najgorzej z podziałem,ale to póżniej,myslicie że ta babka sie zemna spotka? kużwa juz mi jej szkoda ,bo ta kurwa jej też kity wciska

Gość im szybciej tym lepiej
kaszpirowska...skąd taki wniosek??? akurat takie historie dzieją się codziennie i nie musi to byc zadna prowokacja

Gość jestescie zajedwabisci
Ale durne cipy hahahaha

Gość on jej maci w glowie
nie zaluj jej ani jego

Gość Kacha555
a Ty to tak spokojnie przyjelas ? ja w pierwszej chwili, to tez w szal bym wpadla, sledzctwa itd, spakowa;la faceta, ale pewnie za pare dni to w depreche bym wpadla ...

obydwoje klamia ,pewnie ze soba rozmawiaja lub sie kluca i w zaleznosci od tego, ona albo bedzie ci mowic klamstwa, albo powie prawde.jak bedziesz mila dla niej,mysle ze bedzie chciala zatrzymac tego pana dla siebie, wiec napewno bedzie klamac.

Gość bylam na zielonej wyspie
O pojeby,pojeby

ja nie mam tak,że nie żałujeżałuje,ale pojeba to mam gdzies,a tak niedawno lubilam słuchacpewnej piosenki,prześle wam jej tekst,zawsze ,wszędzie razem byliśmy Nie znajdziesz go pijącego przy stole Rzucającego kośćmi, będącego poza domem do 3 w nocy Nie znajdziesz go będącego niewiernym, Znajdziesz go, znajdziesz go przy mnie Nie znajdziesz go próbującego zmienić diabła dla pieniędzy, sławy, siły, z powodu żalu Nie znajdziesz go tam, gdzie idzie reszta Znajdziesz go, znajdziesz go przy mnie Przy mnie, ooooh Przy mnie, ooooh Przy mnie, ooooh Znajdziesz go, znajdziesz go przy mnie Kiedy pieniądze są wydane, a wszyscy moi przyjaciele zniknęli I wydaje mi się, że nie znajdę ni pomocy i ni miłości za darmo Wiem, że nie ma po co się martwić, Bo znajdę go, znajdę go przy mnie Kiedy nieba są szare a wszystkie drzwi się zamykają Wzrastające ciśnienie sprawia, że ciężko oddychać Wszystko, czego potrzebuję, to pomocna dłoń zatrzymująca spadające łzy Znajdę go, znajdę go przy mnie Przy mnie, ooooh Przy mnie, ooooh Przy mnie, ooooh Znajdziesz go, znajdziesz go przy mnie Kiedy nadchodzi koniec i budynki upadają w zatrważającym tempie, Kiedy wyniszczyliśmy lądy i wysuszyliśmy wszystkie morza, Kiedy wszyscy dokoła nas stracili głowę Znajdziesz go, znajdziesz go przy mnie Nigdy w życiu nie spotkałam kogoś takiego jak on Jestem pod wrażeniem jego miłości do mnie Jeśli kiedykolwiek zastanawiasz się gdzie on jest, znajdziesz go, znajdziesz go, znajdziesz go przy mnie Przy mnie, ooooh Przy mnie, ooooh Przy mnie, ooooh Znajdziesz go, znajdziesz go przy mnie Przy mnie Przy mnie Przy mnie, Znajdziesz go, znajdziesz go przy mnie

nawet jak jej wciska to jak jest inteligentana to sie spotka a jak sie nie spotka to znaczy ze idiotka naiwna...przeciez wyklal ja przy Tobie...chodz moze jej jakies usprawiedliwidnie dac ktore ona kupi bo faceci cwani sa

Gość bylam na zielonej wyspie
U will find him next to me hahahahaha Ale se kurva przetlumaczyla

Gość a co mi tam-napiszę
Wiecie co,ja jednak myslę,że ten temat to prowo.Autorka go przeciąga już na siłe.Kochanica męża niby miała dziś pracować do 21 a teraz wychodzi na to,że jest u siebie z mężem autorki i on ją biedną zastraszył i przekonał by powiedziała,że to wszystko zmysliła,że nie ma żadnego romansu.A wczesniej gdy autkora podszyła się za męża na jego gg to się dowiedziała ciekawych rzeczy. Gdyby kochanka faktycznie tak jak wczesniej twierdziła wkurwiła się na męża autorki to nic by jej nie zmusiło by przełożyć spotkanie na jutro.Każda oszukana kobieta chciała by wyjaśnić sprawę już dziś,teraz a nie czekała by bo pracuje,jest zmęczona po pracy.Dla mnie to lipa.