Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mu___szka

Do samotnych Mam

Polecane posty

Gość muszka8u7ujf
a jaka szkole zrobilas albo jakie studia skonczylas?

Gość Mu___szka
Nie skonczylam i nie zamierzam, ja dopiero zaczynam! Mam technikum.

Gość _Już nie samotna_
Do pierwszej wypłaty było ciężko. Nie miałam nic, bo wszystko zostało w domu, ani wózka, ani łóżeczka, ani butelki, ani ubrań. Ale w tej kwestii pomogli znajomi, każdy tam coś miał na zbyciu. Finansowo chciał mi pomóc kolega z pracy- odmówiłam. Zażartowałam, że jeśli od czasu do czasu zajmie się dzieckiem, gdy jestem w pracy to to wystarczy. A on potraktował to poważnie. Tak więc pracowałam na etacie, dorabiałam w domu.Wiedziałam, że muszę coś wymyśleć, bo z jednej pensji ciężko. Odkładałam każdy grosz, bo wiedziałam,że nie mogę siedzieć całe życie rodzicom na karku. Po roku uzbierałam 3 tys zł . Mało, ale te 3 tys zł były moją przepustką do lepszego życia.

Gość jestem po śniadaniu
ZARAZ PO SZKOLE USIŁOWAŁA WYJŚĆ ZA MĄŻ ŁAPIĄC FACETA NA DZIECKO - NIESTETY GOŚĆ ZWIAŁ I STĄD TEN TEMAT DZISIAJ - JAKIE ZASIŁKI NALEŻĄ SIĘ MŁODZIUTKIEJ DUPODAJCE, KTÓRA WIELE WIDZIAŁA (ALE NIC Z ŻYCIA NIE ZROZUMIAŁA)

Gość muszka8u7ujf
to lepiej zacznij roznosci cv chocby po sklepach. sorry ze Ci to powiem ale popelnilas najwieksza gluposc w zyciu - wiedzialas ze rodzice nie sa w stanie pomoc ci finansowo, wyszlas za maz za frajera i jeszcze zaszlas w ciaze przed ukonczeniem studiow. zacznij cv roznosic i tyle. a do rodzicow przeprowadzic sie nie mozesz?? zrob separacje, tylko ze to kosztuje jakies 6 stow z tego co wiem.

Gość jestem po śniadaniu
TECHNIKUM I DZIECKO PRZY CYCKU - PO PROSTU WSPANIAŁY POCZĄTEK

Gość Mu___szka
nie moge isc do pracy, bo dziecko jest za male. mama tez pracuje, tylko popoludnia ma wolne...

Gość _Już nie samotna_
Pożyczyłam od kolegi wagę , bo nie było mnie stać na jej zakup, zakasałam rękawy i tak powstał mój pierwszy biznes.

Gość Mu___szka
Juz nie samotna, konkretniee? moj maz zaraz wroci, chce sie czegos dowiedziec...

Gość muszka8u7ujf
nie mozesz isc bo dziecko maz male. i co bedziesz z nim siedziec kilk lat az dziecko podrosnie? ja szukalam pracy, i uwierz mi w POlsce pod tym wzgledem to masakra jest, zacznij lepiej juz teraz czegos szukac a dziecko najwyzej do zlobka, opieka dofinansuje pobyt w zlobku, jesli rodzina jest biedna.

Gość Mu___szka
najpiew musze znalezc lokum, bo po co mi to wszuyystko jak nie bede miala dokad pojsxc??

Gość _Już nie samotna_
Konkretnie to otworzyłam własną działalność, potem wzięłam szybki rozwód i stanęłam przed ołtarzem. Moja córka ma dziś 17 lat i nie musiała patrzeć na alkoholika.

Gość Mu___szka
Stanelas przed oltarzem z innym? Nie balas sie ze spotka Cie znow to samo...? Umialas zaufac? A jej ojciec placil jej alimenty?

Gość jestem po śniadaniu
PRZECIEŻ ONA ZMYŚLA TE HISTORYJKĘ NA POCZEKANIU, A TY KUPUJESZ? TWÓJ FACET TEŻ CIĘ TAK KOŁOWAŁ?

Gość _Już nie samotna_
,,Stanelas przed oltarzem z innym? Nie balas sie ze spotka Cie znow to samo...? Umialas zaufac?" 6 lat żyłam w konkubinacie, a wyszłam za mąż za niańkę- znajomy o którym wyżej pisałam. Znałam go od zawsze. Spędzaliśmy ze sobą dużo czasu i w końcu z koleżeństwa zrodziło się uczucie.

Gość Mu___szka
Nie. Sprawa była prosta - ciąża, ślub. Potem się posypało. Nigdy nie byłam szczesliwa, a teraz to juz jest tragedia... Czuje się niewazna dla niego, obraza mnie, wyzywa, poniza, zawsze na mnie zwala winę o WSZYSTKO...

Gość 342423423
domysliłam się że chodziło o tego znajmowego/// Coś musiało byc między wami juz wcześniej, że zgodził się pilnowac ci dziecko...

Gość _Już nie samotna_
Ojciec nie płacił , w dupie miał dziecko.Ale niedługo zapłaci wszystkie zaległości wraz z odsetkami.

Gość jestem po śniadaniu
AŻ SIĘ ZDZIWISZ, JAK ZAPŁACI

Gość _Już nie samotna_
jestem po śniadaniu a co mam ci pozew tu wkleić, wyrok ?

Gość jestem po śniadaniu
CO Z TEGO, ŻE MASZ WYROK - JAK NIE PŁACIŁ WCZEŚNIEJ, TAK NIE ZAPŁACI TERAZ

Gość 342423423
czasem to rzeczywiscie prawda, że niektóre kobiety nie patrzą na nic, wiazą się z takim elementem, że szkoda gadac. Ale nie mozna tak krytykowac, jak się kogos nie zna. w ogóle faceci w 80 % przypadkó sa beznaziejni, nie wiem dlaczego, chyba tak ustawowo. :p Np. w przypadku jak dziecko choruje na autyzm, 80 % ojców odchodzi i matki wychowują dzieci same...

Gość 342423423
Nawet jak ojciec nie płaci, to robi to za niego fundusz alimentacyjny, tepaczko po sniadaniu. Moze zjedz obiad i kolację, to ci wróci krażenie i zdolnosci myślenia

Gość Mu___szka
Bo faceci to dzieciaki, jak przychpdzi dziecko to wtedy jest juz pod gorke... A jak sie idzie do lozka to trzeba to brac pod uwage ZAWSZE!

Gość Mu___szka
342423423 haha dobra jesteś :D Ale się uśmiałam :D

Gość jestem po śniadaniu
FUNDUSZ TO NIE OJCIEC - A TATUŚ JAK NIE PŁACIŁ, TAK PŁACIĆ NIE BĘDZIE - FUNDUSZ, TO JA, TY I CAŁA RESZTA CO PŁACI PODATKI

Gość _Już nie samotna_
,,domysliłam się że chodziło o tego znajmowego/// Coś musiało byc między wami juz wcześniej, że zgodził się pilnowac ci dziecko..." Nic nie było, ale mieszkaliśmy blisko siebie od dziecka. Znaliśmy się. Był kolegą mego szefa i po prostu jak się dowiedział to chciał pomóc , jak każdy zresztą... Jak już byliśmy razem to powiedział, że zawsze mu się podobałam, ale że ja na niego uwagi nie zwracałam...

Gość Mu___szka
Fundusz zawsze swoje odzyskuje.

Gość jestem po śniadaniu
NIE ZAWSZE LALECZKO

Gość Mu___szka
Kiedy np nie?