Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

młoda kura domowa

ale miło mi się zrobiło :) fajny ten mój mąż :)

Polecane posty

spoko, to już wiemy, ale wytłumacz mi racjonalnie co widzisz złego w tym, że sama wróciłam do domu, skoro tego chciałam. to że jestem w 8 miesiącu ciąży to co? jestem złą matką, bo sama do domu wróciłam, tak?

Gość małamisska
Takim tonem to sobie mów to mężusia, jeśli ci na to pozwoli. Ludzie ci tu wystarczajaco dużo napisali, a ta wyskakuje z "no słucham", słuchaj swojego faceta lepiej. Ależeście się dobrali, naprawdę, para prostaków z roszczeniami.

Gość małamisska
Ja też spadam, myslałam naiwnie, że ona coś zrozumie, ale uczepiła się swojego faceta, rowego sobie z resztą. Pa.

Gość ja bym się bardziej martwiła
nie wrzucaj wszystkich do jednego wora-faceci zapewne bardzo będą protestować(ci mniej dojrzali),gdy zabronisz chłopu zostać(w środowisku gówniarzy),ale w twojej sytuacji takie zachowanie to nawet w tym niedojrzałym środowisku jest nie na miejscu i jak najgorzej świadczy o mężczyźnie,a wypowiadają się tu różni ludzie -małolaty,na różnym poziomie społecznym i w różnym wieku- ale przede wszystkim trzeba samemu umieć odróżnić co jest w porządku a co nie,co świadczy naprawdę dobrze o człowieku a co jest tylko złudzeniem

Gość w jakim celu w ogóle
prowadzicie dyskusje z kobietą, która ma nick "kura domowa"? przecież to poziom dość pośledni :O dość, żeby nie rozmawiać o niczym, co wykracza poza sprawy kuchenno-sanitarne.

Gość poprawna polszczyzna
Autorko, przede wszystkim naucz się języka polskiego, szczegolnie jeśli chodzi o składnię, ortografię , interpunkcję i używanie slów w odpowiednim kontekście.

Gość haha-wiecie teraz dlaczego
tak wiele kobiet obrywa od faceta -I JESZCZE UWAŻAJĄ ,ŻE TO DOWÓD JEGO MIŁOŚCI? AUTORKA DAŁA ODPOWIEDŹ-KAŻDY INACZEJ INTERPRETUJE ZACHOWANIE FACETA -WPROST PROPORCJONALNIE DO SWOJEGO POZIOMU UMYSŁOWEGO

nooo, jak wrócił z imprezy nawalony jak świnia to mi nieźle przypierniczył. i to w brzuch! ale to na pewno z miłości, że czekałam na niego grzecznie w łóżku.

Gość fghktyreddd
Ale głupia baba, serio, uśmiałam się przednio:D Z takich debilek tylko się smiać, ale dziecka szkoda, w jakim będzie rosło środowisku:( Poprawno polszczyzno, ona ma znajomość języka polskiego na poziomie męża, więc nie ma się co dziwić, że nawet zdanie zaczyna z małej litery. Ale banana mam na twarzy za każdym razem jak czytam, jej wypociny:)

Gość znam taki przypadek
A później takie debilki zakładają tematy "dlaczego on mnie nie szanuje?" Moja równie tępa dawna znajoma jest w takim związku, i nie widzi oczywiście nic złego, boi się, że zostanie sama, więc desperacko uczepiła się tego wieśniaka i zachwyca się nim jak to on umie naprawić odkurzacz, że z dzieckiem wyjdzie na spacer raz w tygodniu. Pozazdrościć. Fcet może mieć dwie lewe ręce, ale trzeba wiedzieć, że mozna na nim polegać, że szanuje swoją kobietę.

mogę jeszcze z Wami podyskutować, jak macie ochotę :) chociaż skoro jesteście tacy mądrzy, oczytani i kulturalni to dyskusja z takim zerem jak ja nie jest dla Was szczytem marzeń, co? :)

"że mąż przed jakimiś znajomymi nie wstydzi się tego, że jestem jego żoną." doprawdy niezwykła zasługa.

oo proszę, i dowiedziałam się kolejnej rzeczy - że mam męża, na którym nie mogę polegać. powiem Wam, że gdyby nie Wy, to w życiu bym nie pomyślała, że ten mój mąż ma tyle wad! :P

Gość marlenke przerżnął
kuro, a powiedz, czy odkładasz sobie kasę mężowską na czarną godzinę? bo wiesz, bardzo często jest tak, że takie kury domowe, po 15-20 latach małżeństwa zostają wymienione na nowe i budzą się z palcem w tyłku, bez wykształcenia, doświadczenia zawodowego i kasy :D

Gość Ale głupia, nie mogę
Taa, masz ich bardzo głeboko gdzieś, szczególnie tłumacząc się, usprawiedliwiając i głupio rządając jakichś argumentów, ktore ludzie mądrzejsi od ciebie pisali przez 3 strony. Weź laska, spadaj, bo się ośmieszasz tylko, nie masz honoru i tyle.

Gość fghktyreddd
No mówila, że tępa jak but, nie mogę:D Naprawdę placze ze śmiechu, takie ścierwa jak one psują opinię normalnym kobietom, i to jedno jest tu smutne.

Gość marlenke przerżnął
no to skoro pracujesz i masz własne pieniądze i wykształcenie (Zapewne zdobyte na Wyższej Szkole Makijażu i Astrofizyki w Kurnikach Dolnych), nie jesteś kurą domową. no, może mentalnie :classic_cool:]

Gość arianka
gdyby z Tobą wrócił to może i bym podziwiała, ale że Cię odprowadził i sam się dalej bawił to nie zazdroszczę :P

Gość marlenke przerżnął
bazuję na twoich wypowiedziach w innych tematach. jesteś modelową mentalną kurą d. :D

"i co Wam to daje, że na anonimowym forum prawicie jakieś morały obcej osobie, która ma Was głęboko gdzieś?" to po cholerę zakładałaś topik...? "mam wykształcenie, pracę" na wychowawczym i potem już nie będziesz miała.

"no tak, bo przecież on powinien zrezygnować z życia, bo żona w ciąży. " cóż, gdybyś w tym czasie zaczęła krwawić, to pewnie musialabyś o własnych siłach jechać do szpitala. no ale co go to obchodzi. chlanie ważniejsze!