Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

młoda kura domowa

ale miło mi się zrobiło :) fajny ten mój mąż :)

Polecane posty

Gość fghktyreddd
Żeby mnie wyprowadzić z równowagi naprawde dużo trzeba, z ciebie to ja się śmieję, reszta, jak widze, ci współczuje. I ja i oni mamy racje. A ta mysli, że nas wyprowadza z rownowagi:D Poprawną polszczyne wyprowadzasz z równowagi swoją głupotą, chyba się zatrzymallaś na poziomie podstawówki, chociaż już tam dzieci wiedzą, że zdania zaczyna wielka literą.

Gość marlenke przerżnął
A JAK MĄŻ SIEDZI Z TOBĄ... :D :classic_cool: 19.06.2012] 10:39 [zgłoś do usunięcia] młoda kura domowa o moim mężu można powiedzieć wszystko, ale na pewno nie to, że (sorki mężu ) jest przystojniakiem. krzywe zęby, lekko odstające uszy, skrzywienie kręgosłupa, blada cera... ale jakoś nigdy nie pomyślałam, tego o co pytasz, bo swoje "ubytki urodowe" znakomicie nadrabia całą resztą

kuro, dyskutujemy, bo założyłaś topik i tym samym zaprosiłaś do wymiany zdań. czy coś jest dla cebie niejasne?

Gość marlenke przerżnął
no proszę :P brzydki, odstające uszy, krzywy, brzydka cera i do tego prostak. mix, można by rzec, idealny :classic_cool:

Gość o ja cię
Szkoda, że takie kobiety istnieja, głupia jest jak nie wiem co. I w każdej wypowiedzi wkleja te buźki, co za tępoctwo, ale faktycznie mozna się pośmieć, ciekawe tylko xzy jej zawsze będzie do smiechu.

ale zobacz do czego ta dyskusja się sprowadza - do wyzywania mnie od zer, idiotek, tępot itp. to gdzie jest ta Wasza kultura, o której piszecie już piątą stronę?

"a gdzie napisałam, że wybieram się na wychowawczy?" 6 tygodni po porodzie zamierzasz zapierdalać z powrotem do pracy? w sumie racja, mężuś swoją wypłatę pewnie przepije, a pampersy trzeba za coś kupić. :classic_cool: "krzywe zęby, lekko odstające uszy, skrzywienie kręgosłupa, blada cera... ale jakoś nigdy nie pomyślałam, tego o co pytasz, bo swoje "ubytki urodowe" znakomicie nadrabia całą resztą" dobra, nie dobijam cię już. i tak los dość cię pokarał. a dziecko będzie brzydkie :(

Gość o ja cię
No bo ona nie wie co to jest dyskusja i nie umie używać słów zgodnie z kontekstem.

Gość Emie
WTF, dziewczyno, najwyraźniej poziom Twoich hormonów skacze jak pijany faun - jesteś strasznie czepliwa i napastliwa. Nie zaszkodzi to dziecku, że mama zapluwa klawiaturę w ferworze dyskusji? Swoją drogą, dziwny ten Twój mąż - ja kurwiam, kiedy ktoś mnie niewyobrażalnie wnerwi, a on rzuca mięsem w odpowiedzi na neutralny, ba, nawet przyjazny komentarz. Czy on ma coś z głową?

Gość o ja cię
My nie obrażamy, my stwierdzamy fakty. Człowiek stojący z boku widzi lepiej, a ty jesteś tak głupia, że sie ciągle tłumaczysz i gadasz bez sensu.

Gość Emie
Oj, nie widać po Tobie tego dobrego nastroju...Strasznie się podnieciłaś tym topikiem.

Gość o ja cię
Zdenerwowała się, że nie skaczemy wokół jej "dżentelmena" tak jak ona, tylko zamiast tego zauważylismy jaka jest prawda i jej napisaliśmy, dlatego troszkę ja to wyprowadziło z równowagi co widac wyraźnie, bo się tylko tłumaczy i psze jakieś pseudo słodkie pierdoły "i tak kocham mojego prostaka:):)". Głupia baba.

Gość nie poleciała na kulturę,
bo mąż prostak aż zęby zgrzytają, nie poleciała na wygląd, bo paszczur jak się patrzy (co sama przyznała), więc poleciała na... kasę :D :D

Gość żetę
Musisz idiotko ciągle wstawiać te buźki? To infantylne i żałosne, tak ja ty z resztą. Poza tym, chyba chcesz nam przez to pokazac, że cię nie obchodzi co piszemy, nie z nami te numery, kochana, my wiemy swoje, właśnie swoim sposobem pisania i tym co piszesz się zdradzasz, tylko nie pisz w jaki sposób się zdradzsz bo już wszyscy wiemy, że masz inteligencję na minusie.

albo na to, że w ogóle ktoś ją zechciał, skoro takim entuzjazmem reaguje na żałośnie prostacki komentarz męża.

Gość żetę
Po co ma to czytac jak i tak niec nierozumie, skoro taki sam prostak i debil jak ty?

czyli poleciałaś na pierwszego, który cię zechciał. dowartościowana, piękna kobieta w życiu nie podniecałaby się takim chamskim tekstem, co więcej, nie tolerowałaby tak odzywającego się faceta.

Gość no i dobrze, że tak wyszło
O Jezu, ale kretynka:D Naprawdę nie mogę. A tak serio to współczuję dziecku takich rodziców, coś strasznego ojciec prostak, matka- lepije nie mówić, ale uśmiałam się przednio, jaka żałosna baba.

mi głupio, więc przestaję.