Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dust.in.the.wind

Samotna kobieta im bliżej 30 tym gorzej

Polecane posty

Gość życie....
dobrej nocy

Gość Autor to stary buc
Nigdy nie zaufaabym manipulantowi! taki facet jest skreslowny

Gość Zuzanna Amelia & 27
zycie - ale przeciez tu sie na razie nikt nie zapedzil.

Gość Autor to stary buc
dobranoc:)

!Offerma - jakieś sugestie, ciekawe wnioski, kontrargumenty? Nie tocz piany tyllko jakoś utwierdź się w przekonaniu. Ja opowiedziałem o moim i moich kolegów doświadczeniach. Jak Ty poznajesz jedną dziewczynę na miesiąc to i skali porównawczej też nie masz. Ja natomiast poznaje ich dziesiątki i tylko z ich małą ilością da się stworzyć ciekawą znajomość.

Gość Zuzanna Amelia & 27
Orange - najpierw musialabys rozpoznac , ze facet Toba manipuluje. Ergo - facet musialby byc slabym manipulantem. Dobry manipulant to taki , ktory bedzie umial manipulowac Toba tak ze sie nie polapiesz.

Gość życie....
autor już by chciał... i przez niego laski zamiast do spa i na fitness będą chodzić na kursy manipulacji i mamy brzydkich grubych ludzi robiących z siebie bogów...

Gość Autor to stary buc
oprocz Autora;) hahhaha jasna strona manipulacji w zwiazku:D:D:D Autorze ty widzisz co piszesz:o

Gość życie....
on to robił, ale się zakochał szczerze totalnie kompletnie i miał wyrzuty sumienia.. po kilku tyg mieszkania razem i totalnego jej szczęścia powiedział.... nie znam szeregów słyszałam ze programował na brutalność relacji i był problem ze zmiana na normalna czy coś

życie ... Twoje osądy wobec mnie są niesprawiedliwe. Sam wspominałem, że jestem anty do manipulatorów. To o czym ja wspominam to zdrowe samodoskonalenie się. Nie zakładam kotwicy na nikogo, niestosuje przekazów podświadomościowych, nie robie nic co mogłabyś uznać za manipulacje

Gość Autor to stary buc
KAZDEGO manipulanta da sie rozszyfrowac, kwestia czasu, przenikliwosci, sprytu i nie myslenia ***

" Ja natomiast poznaje ich dziesiątki i tylko z ich małą ilością da się stworzyć ciekawą znajomość." szkoda że nie setki. naprawdę z każdym postem robisz z siebie większe pośmiewisko. banał na banale i banałem pogania. a wszystko okraszone żałosną autopromocją w najbardziej prostackim z możliwych stylu.

Gość życie....
tak czy siak ona się pozbiera jak zawsze, a on no.. 2 lata bez laski i teraz pisze ze on boje jakoś lobie bo on wzbudza empatie.. przygarbiony cale dnie na kompie ... 3 rok... tyle lat szukał takiej kobiety i fru

Gość Zuzanna Amelia & 27
01:28 [zgłoś do usunięcia] Dust.in.the.wind niestosuje przekazów podświadomościowych, A w ogole potrafisz takie stosowac ?

Gość życie....
nie wiem co robił tamten pol życia się szkolił tez w stanach ... wrócił wpadli na siebie i .. tyle było.. niecały miesiąc "miłości"

Gość życie....
:(

"Dobry manipulant to taki , ktory bedzie umial manipulowac Toba tak ze sie nie polapiesz." Ano. Jasna strona mocy, uhm. Napisałam już co myślę o tej dyskusji, widać gdzie Cię to zaprowadziło. BTW, klka razy zaobserwowano moje reakcje i mój rozmówca wmawiał mi co miałam na myśli bo on wie, bo on zna techniki, bo wg schematu to w danej chwili taka a nie inna emocja mną kierowała. I guzik w tym było prawdy🖐️

Gość Autor to stary buc
Pewnosc siebie i NLP, to jak dobrze wiesz 2 rozne swiaty. NLP nie jst uznawane za czesc psychologii, a w niektorych krajach jest wrecz zabronione.

Gość życie....
a ja chce takiego który nic nie czytał :(

Gość Autor to stary buc
sorry, ze cie Autorze rozszyfrowalismy i straciles dobra pozycje startowa do manipulowania lasek, oj oj:D:D:D

"Stary bucu...nie znudziło Ci się to jeszcze" ojej, jaki ty jesteś "zimny jak głaz" a jednocześnie "subtelny i delikatny jak płatek róży" :D

Gość Autor to stary buc
Autorze PRAWDA W OCZY KOLE!!! dlatego tak alergicznie reagujesz na nieprzychylne, ale jakze prawdziwe wpisy na twoj temat. 🖐️

Gość Zuzanna Amelia & 27
Kulturka - chodz zalozymy spolke. Bedziemy prowadzic kursy manipulacji telepatycznej dla chetnych do zostania podprogowymi PUA na kafe. Mozemy zrobic kursy dla obu plci.

Gość Zuzanna Amelia & 27
Mowie Ci , przemysl to sobie. To bedzie zloty interes.

Gość Zuzanna Amelia & 27
01:36 [zgłoś do usunięcia] !offerma dust, pomanipuluj mną trochę, pragnę twoich manipulacji Dobra chlopaki. To ja was zostawiam.

Gość singielka nie samotna
Ja mam 29, coraz blizej trzydziestki i powiem Ci, ze zgadzam sie z Twoim pierwszym postem. Wiekszosc kobiet zachowuje sie tak jak to opisales. Nie ja. :) Mnie tez by sie nie spodobalo gdyby facet, ktorym jestem zainteresowana pytal mnie o zrodla dochodu tak, jakby pod tym wzgledem tylko bral mnie pod uwage. Powiem Ci, ze jestem wesola, spelniam swoje marzenia, wiem czego chce i nigdy nie czulam sie tak pewna siebie jak teraz. Oczywiscie mysle tez, ze jestem troche zgorzkniala, nie grzeczna, zazdrosna ale to na bazie starych doswiadczen. :) W sumie nie lubie ludzi i stronie od nich. Mam kilka bliskich przyjaciolek, kolezanek, kolegow i jest to raczej stale grono osob, wsrod ktorych sie obracam. Nie potrzebuje faceta do zwiazku bo na razie robie kariere, a seks moge miec kiedy tylko zapragne. Nie jest zle. :)

Gość życie....
hehe, no bo kurs normalny 2500 za 2,3 dni... :D

Gość życie....
o patrz może się jakaś jednak złapie...